دکترمحمود احمدینژاد رئیس جمهور کشورمان پیشنهاد کرد که تمام نامزدها، دوستان و بستگان آنها اموالشان را برای اطلاع مردم اعلام کنند تا مردم بدانند این نامزدها چه دارند.
رئیس جمهور که در اجتماع پرشور مردم مشهد که در رواق حضرت امام خمینی حرم مطهر حضرت رضا(ع) اجتماع کرده بودند سخن میگفت تصریح کرد: شرط این پیشنهاد این است که اگر کسی بخشی از اموال خود و خانواده اش را پنهان کند دولت حق داشته باشد بخش پنهانی را تصرف و در خدمت به مردم هزینه کند.
وی همچنین تصریح کرد: «در فرهنگ انقلاب و اسلام حاکمان و دولت مسئولیتهای بزرگی همچون عدالتگستری، مهرورزی، ایجاد وحدت و همبستگی ملی دارند؛ اما صیانت از منافع ملی و منافع ملت مهمترین وظیفه هر دولتی است و هرجا که منافع گروهها، دستجات و اصحاب قدرت درمقابل منافع ملت قرار گرفت، دولت موظف است طرف منافع ملت را بگیرد و خودخواهان را کنار بگذارد.»
احمدینژاد خاطر نشان کرد: «اما در این مسیر از اواسط جنگ یک انحراف در سیستم دولتی و حکومتی ایران شکل گرفت و رفتهرفته زاویهاش از مسیر انقلاب بیشتر شد و آن هم وقتی بود که گروهی از مدیران و اصحاب قدرت خود را جدای از مردم و تافته جدا بافته دانستند و به جای آنکه دوران مسئولیت خود را فرصت انجام وظیفه بدانند، فرصتی شخصی و گروهی پنداشته و فرصتی برای کسب ثروت تلقی کردند. در این شرایط کمکم گروهبازی، باندبازی و دستهبندی شروع شد و جناح و گروه و باند جای مکتب و منافع ملی و مردم و ارزشهای الهی را گرفت. تا جایی که اگر مسئولی تخلف میکرد مدیران بالاتر به جای ترجیح مردم و منافع ملی بر او، این مسئول را بر انقلاب ترجیح میدادند.» رئیس جمهور در ادامه گفت: «کار به جایی رسید که اگر مردم از دست یک مسئول ناراضی و ناراحت بودند و او را در مسیر خدمت پاک و انقلابی نمیدانستند فریاد آنها به جایی نمیرسید و همواره مدیر خاطی به بهانه تثبیت مدیریتها بر منافع ملی ترجیح داده میشد.»
*در حالی که مردم تهران تحت فشار بودند یک نفر برای ادامه مدیریتش 250میلیون هزینه کرد
احمدینژاد با بیان اینکه «میخواهم بعضی از این مثالها را به شما مردم بگویم»، گفت:« بین سالهای 73 تا 75 در تهران فردی را محاکمه کردند و حتی دادگاه او از صداوسیما پخش شد و این فرد اعتراف کرد که بیش از 250 میلیون تومان از پول بیتالمال را برای حزب و گروه خودش هزینه کرده است و این در شرایطی بود که مردم تهران زیر فشار سنگین عوارض شهرداری درحال خرد شدن بودند و آن آقا و طرفداران و اطرافیانش اعلام کردند که افراد فاقد درآمد کافی و کم درآمد باید تهران را ترک کنند، چرا که تهران جای محرومان نیست و جای کسانی است که پولشان از پارو بالا میرود.»
* برخی مدیران با دوری از مردم صاحب کاخهای میلیاردی شدند
وی ادامه داد: «در این شرایط دیدیم که مدیران بالاتر به جای اینکه از این عمل زشت و غیرقانونی شرمنده بشوند همه برای حمایت از این فرد تلاش کردند و این مسئول خاطی را به عنوان چهرهای ملی معرفی کردند.» رئیس جمهور ادامه داد: «در سالهای گذشته یک گروه 200 - 150 نفری در همه مراکز تصمیمگیری مستقر بودند و با تغییر دولتها جایگاهشان تغییر نمیکرد.» احمدینژاد خاطرنشان کرد: «نمیخواهم همه این پرونده را بازخوانی کنم اما بدانید بساط میلیاردرهای تازه به دوران رسیده از دل همین مدیرانی که خود را تافته جدا بافته از مردم میدانستند بیرون آمد و این مدیران که با جیب خالی وارد دولت و حکومت شده بودند با باغهای شمال شهر تهران و حسابهای پر از پول خارج شدند.»
وی ادامه داد: «دولتها یکی پس از دیگری رفتند و آمدند اما این حلقه تصمیمگیری سرجای خود قرار داشت ولی بالاخره بعد از بیست و چند سال شما مردم تصمیم گرفتید مسیر را اصلاح کنید و به کسی رأی دادید که خارج از این جمع باشد. شما با رأی خودتان و حضورتان این حلقه را شکستید و راه را برای اصلاح اساسی و ساختاری کشور و برای ریشهکن کردن فقر و فساد و تبعیض باز کردید.» احمدینژاد با بیان اینکه فضای سال 84 و جریانات آن سال هنوز ادامه دارد و کارتمام نشده است، گفت: بعد از اینکه در انتخابات پیروز شدم قرار بود برای شرکت در کنفرانس کشورهای اسلامی به عربستان بروم که یکی از این آقایانی که از روز اول انقلاب در صدر مسئولیتها بوده، برای پادشاه یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس پیغام داد و گفت ما نگرانیم از اینکه احمدینژاد رئیس جمهور ایران شده است و بعد پادشاه آن کشوری که در جریان انتخابات ریاست جمهوری آن سال برای حزب و گروه این آقا کمک مالی هم فرستاده بود، پیغام داد نگران نباشید ما ظرف شش ماه آنچنان فشاری میآوریم که دولت احمدینژاد ساقط شود.
وی ادامه داد: بعد از این موارد به پادشاه آن کشور گفتم که از این خبرها نیست. ملت این دولت را انتخاب کردهاند و خودشان نیز پشت آن هستند.دولت متعلق به همه ملت است و همه ملت از آن حمایت میکنند. وی ادامه داد: «درطول این چهارسال و درشرایطی که ملت ما در مقابل استکبار میایستاد و امریکا در اطراف مرزهای ما بیش از 10 بار آرایش نظامی به خود گرفت و حتی بوش تهدید به حمله کرد ولی ملت در مقابل این تهدیدها ایستاد ولی بعضیها در داخل برای شکست دولت از هیچ فشاری بر ملت و دولت فروگذار نکردند و حتی به غربیها پیغام میدادند که قطعنامه صادر کنید و فشارها را زیاد کنید چرا که جبهه داخل درهم میشکند.»
احمدینژاد تصریح کرد: «در شرایطی که دشمن تهدید نظامی میکرد و علیه ما قطعنامه صادر مینمود و در اوج فشار دشمن درحالی که سرما بسیاری از محصولات کشاورزی کشور را خراب کرده بود،عدهای در داخل کشور همگام با دشمنان مسئله گوجه فرنگی را مسئله اول کشور کردند، اما شما ایستادید و آنها را همراه دشمن سرکوب کردید.» رئیس جمهور تصریح کرد: «در طول این بیست و چند سال برخلاف نظر رهبری و ملت یک باند ثروت و قدرت شکل گرفت و امروز گروههایی که در ظاهر مخالف هم بودند و دربعضی مواقع شاید با هم به واقع رقابت میکردند برای اینکه این حلقه قدرت را حفظ کنند و اجازه ندهند شکسته شود الآن با هم رفیق و همراه شدهاند. رئیس دولتهای گذشته هم که در برههای با اینها مخالف بودند الآن در کنار هم و در کنار این گروهها قرار گرفتهاند.»
*خدا را شاکریم بعضی از افراد پس از 27سال از مدیریت خودشان متوجه شدند کشور مشکلاتی هم دارد
وی با طرح این پرسش که چرا این افراد در کنار هم قرار گرفتهاند؟ ادامه داد: آیا ادعای آنها که میگویند شرایط کشور بحرانی است، صحت دارد؟ و آیا در گذشته در کشور مشکلات نبود؟ و آیا مملکت را گلستان تحویل گرفتیم که حال تخریبش کردیم؟ خدا را شکر میکنم که بعضیها بعد از 28 – 27 سال متوجه شدند که مشکلاتی هم در مملکت هست. اگر مردم این مسیر را اصلاح نمیکردند باز هم حاضر بودند که اعتراف کنند که مشکل هست؟ ولی زمانی که به آنها میگفتیم مملکت مشکل دارد میگفتند در مسیر توسعه سیاسی بعضیها هم باید له شوند.
احمدینژاد ادامه داد: امروز همه اینها با هم متحد شدهاند و یک هجمه سنگین علیه خادمان شما ملت راهانداختهاند، هجمهای که در طول تاریخ سابقه ندارد. رئیس جمهور در ادامه خاطر نشان کرد: در این مدت 320 هزار تهمت، افترا، دروغ و شایعه دروغ علیه یک جمع خادم ملت که خود را وقف خدمت کرده است انجام دادند و متأسفانه در این دو، سه ماه اخیر موضوع را از حد گذراندهاند. وی ادامه داد: آنها نشستهاند و با خود بررسی کردهاند که در این چهار سال تا حدودی قدرت از دستشان خارج شده است و دولتی آمده است که گوشش به حرف باندها بدهکار نیست و اگر یک دوره دیگر هم روی کار بماند به طور کل باند قدرت و ثروت را منهدم میکند و انقلاب را به طور کامل نجات خواهد داد و برای همین همه با هم متحد شدهاند و فریاد میزنند و به دولت توهین میکنند. احمدینژاد تصریح کرد: «ما خود را آماده پذیرش این توهینها، جوسازیها و دروغها کردهایم، اما لحظهای در برابر زیادهخواهی آنان کوتاه نخواهیم آمد.» احمدینژاد ادامه داد: «در محضر امام رضا(ع) و امام عصر میگویم خدا شاهد است تا امروز حتی یک دهم ثانیه در ذهنم خطور نکرده که احمدینژاد هم کسی است. ما مدیون ملت هستیم. خادم ملت هستیم و تا آخر هم نوکر آنها میمانیم.» احمدینژاد ادامه داد: «آقایان به گونهای حرف میزنند که گویی وقتی آنها مدیر بودند در کشور هیچ مشکلی وجود نداشته است، ولی به فضل الهی و عنایت شما در مناظرههای تلویزیونی هم خواهم گفت که هر شاخصی را میخواهند بررسی کنند تا ببینند درطول این چهار سال فرزندان خادم ملت بهترین عملکرد را داشتهاند.»
*استفاده از روش هیتلری برای تخریب دولت
وی تصریح کرد: «مشاور هیلتر به وی گفته است که اگر میخواهید برنده شوید دروغها را آنقدر بزرگ بگویید که کسی شک نکند و آقایان روش هیلتری را علیه ملت ما به کار گرفتهاند.» رئیس جمهور ادامه داد: «جنگ روانی در دنیا برای اهل فن شناخته شده است. میگویند اینقدر دروغها و تهمتها را بزرگ کنید تا مردم گذشته را فراموش کنند و بعد با یک حادثه ذهن مردم را جهتدهی کنند، اما آقایان اشتباه میکنید. بدانید که با من طرف نیستید شما با ملت بزرگ ایران طرف هستید. آقایان الآن طرفدار قشر محروم جامعه شدهاند، اما زمانی میگفتند قشر آسیبپذیر باید از بین برود و هنگامی که میگفتیم طراحیها و برنامهریزیهای شما به ضرر ملت است میگفتند در منطق ما ضعیفان مانع توسعه هستند و باید کنار بروند. حال آمدهاند و برای محرومان اشک میریزند.» وی تصریح کرد: «با هم جمع شدهاند تا حلقهای را که شکسته و انشاءالله در آستانه انحلال است دوباره ترمیم و بازسازی کنند.
اشرافیت دولتی که مقام معظم رهبری از آن فریاد زدند از کجا درآمد؟ میلیاردرهای دولتی از کجا سر درآوردند؟» رئیس جمهور در ادامه به بیان خاطرهای از سال 1368 پرداخت و گفت: «معاون وزارت صنایع سنگین وقت در آن زمان از من کمک خواسته بود و برای اینکه من را متقاعد به این کار کند دو تا سند به من نشان داد و گفت این اسناد را ببین و بدان که باید وارد عمل شد. در آن اسناد یک آقایی به علت ارتباطی که با وزارتخانه داشته طی یک یادداشت کوچک 150 میلیون، دلار هفت تومانی گرفته بود برای اینکه کارخانهای را احداث کند اما با وجود گذشت سه سال از آن تاریخ نه از کارخانه خبری بود و نه از آن آقا و نه حتی ضامنی برای این فرد و فاجعهبارتر اینکه آدرسی هم از این فرد خاطی در دست نبود و آن زمان معاون وزیر صنایع به من گفت که مطمئن باشید 100 تا از این موارد هست و باید این پول را به بیتالمال بازگرداند.» احمدینژاد تصریح کرد: «اینها در شرایطی بود که هر کس میتوانست یک مجوز دلاری بگیرد بار خودش را بسته بود، من هم نمیدانم اینگونه افراد چطور از میان آن همه متقاضی مجوز گرفته بودند.» احمدینژاد در ادامه به بیان خاطرهای دیگر پرداخت و گفت: «در سال 74 قرار بود از کارخانهای بازدید کنم که اگر آقایان اصرار کنند شاید در آینده نام آن را هم گفتم، آن کارخانه 85 میلیون دلار هفت تومانی ارز گرفته بود در حالی که بنابر نظر چند نفر از کارشناسان آن روز، تمام آن کارخانه 45 میلیون دلار هم نمیارزید و این درحالی بود که قیمت دلار 250 تا 300 تومان بود. بعد از بازدید، این موارد را به وزیر صنایع وقت که از من خواسته بود به این کارخانه کمک کنم اطلاع دادم اما وی به من گفت شما نمیفهمید و فکرتان بسته است و باید به آن کارخانه کمک کنید. وزیر به من توهین کرد و گفت همین فکرهای بسته شما موجب عقبافتادگی کشور است.»
احمدینژاد گفت: «آیا جلوگیری از رانتخواریها و اینکه نگذاریم اکثریت ملت از حقشان محروم شوند موجب عقبافتادگی است؟ اگر جلوگیری از سوءاستفادهها بیعقلی است بدانید که ما عاشقیم، دیوانه و بیعقل.» رئیس جمهور با بیان اینکه سه دولت گذشته در مراکز اصلی قدرت بودند و حالا دورهم جمع شدهاند و میخواهند ما را بزنند، افزود: «امروز جمع شدهاند و میخواهند آب رفته را به جوی برگردانند و آن شرایط را دوباره بازسازی کنند.» رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه میخواهند از سیاست خارجی دولتهای گذشته مواردی را بگویم که ملت خبر ندارد، گفت:« آقایان با شعار تنشزدایی وارد عرصه شدهاند ولی دیدیم چه کردند. در افغانستان با ناتو همکاری کامل شد، در عراق همکاری داشتند، در موضوع هستهای همکاری کامل شد، هرچه خواستند انجام دادیم، ولی دشمنان قانع نشدند و اینجا میخواهم دو قراردادی را بگویم که متأسفانه از دید ملت پنهان ماند.»
احمدینژاد از پروتکل الحاقی به عنوان قرارداد اول یاد کرد و گفت: «طبق قانون اساسی هر قرارداد بینالمللی باید به تصویب مجلس برسد، ولی این قانون بدون تصویب مجلس اجرا شد طی این پروتکل مأموران آژانس هر زمان که میخواستند میتوانستند بدون اطلاع ما از هر نقطه ایران بازرسی کنند که هرچند ظاهر این پروتکل بد نیست، ولی باطن خوبی ندارد. باطن آن یعنی هر زمانی که امریکا آماده حمله به ما بود میتوانستند با استفاده از این پروتکل تمام مراکز نظامی و دفاعی ما را به آنها اطلاع دهند.» رئیس جمهور با بیان اینکه ترتیبات اجرایی دومین قرارداد است، گفت:« طبق این قرارداد اگر ملت ایران در ذهنشان یک برنامه در موضوع هستهای شکل میگرفت قبل از اقدام باید این فکر را به اطلاع آژانس میرساند که این بدتر از تفتیش عقاید قرون وسطی بود.»
وی ادامه داد: «با تمام این امتیازات بوش اعلام کرد ایران محور شرارت است و میخواهیم به آن حمله کنیم. حال با این وضعیت آقایان میگویند سیاست خارجی دولت نهم غلط است، ولی من این سؤال را میپرسم این چه سیاست خارجی است که همه چیز را میدهیم و آخر هم تهدید میشویم؟»
رئیس جمهور ادامه داد: «آقایی دستگیر شد ولی با آن فشار سیاسی آزاد شد، ولی همین فرد اطلاعات ما را به آنها میداد و میگفت قطعنامه صادر کنید، این دولت میشکند. آن احمقها هم فریب میخوردند و قطعنامه میدادند.» رئیس جمهور تصریح کرد: «در جلساتی که به اصطلاح کار کارشناسی کرده بودند طرح سازش را کادوپیچ کردند و با کلمات زیبا در مقابل دشمنان کوتاه آمدند و آنقدر این طرح را خوب جلوه میدادند که مردم فکر میکردند چقدر خوب است. قدرت ما را کمتر نشان داده و دشمنان را جای خدا نشاندند، ولی بدانید که خدا بزرگتر از این حرفهاست و نباید ملت ایران را اینقدر ضعیف کنید و خداوند وعده داده است که پیروزی با ماست.به ملت اتکا کنید تا راه باز شود.»
وی با بیان اینکه در همین مدت توهینهایی به من کردند که به هیچ مدیری در تاریخ کشور نشده بودگفت:« من هم سعی کردم این توهینها را نشنوم هزاران هزاران احمدینژاد هزار بار قطعه قطعه شود بهتر از این است که سند ذلت ملت ایران را امضا کند.» وی ادامه داد: «آنهایی که روزی ما را تهدید میکردند امروز برای تعریف و تمجید از ایران مسابقه میگذارند و این حاصل تصمیم شما مردم و اقتدار شماست.» رئیسجمهور خاطرنشان کرد:« من عددی نیستم و خاک پای ملتم، اما بدانید ملت ایران راه را انتخاب کرده است. ما صد برابر این توهین و فشار را هم تحمل میکنیم و شیرینی آن را حس میکنیم، ولی حاضر نیستیم تلخی خیانت به ملت را لحظهای احساس کنیم.»
رئیس جمهور خاطر نشان کرد:« راضی به گفتن بعضی از این حرفها نبودم و تحمل کردم و همه آنها را بخشیده بودم، ولی حقوق و عزت ملت در معرض تهاجم است و وظیفه دارم برای دفاع از حقوق ملت بعضی از موارد را اعلام کنم.» رئیسجمهور پس از سخنرانی در میان مردم با آیتالله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی(ع) دیدار کرد.
*نقش زنان در عزت یک ملت بالاتر از مردان است
احمدینژاد بعد از بازگشت از مشهد در گردهمایی20 هزار نفری بانوان تهرانی که در سالن 12 هزار نفری ورزشگاه آزادی تهران جمع شده بودند حاضر شد و در سخنانی تأکید کرد: باور من این است که نقش زنان در تحولات و سرفرازی و پیشرفت یک ملت بسیار بالاتر از مردان است. وی اظهار داشت: امروز زنان ما در عرصههای مختلف علمی، پزشکی، مهندسی، فکری و پژوهشی و در عرصه تعلیم و تربیت پرتلاش حضور دارند و برای ایران سربلند و عزیز افتخار میآفرینند.
محمود احمدینژاد:
*نقش زنان در عزت یک ملت بالاتر از مردان است
احمدینژاد بعد از بازگشت از مشهد در گردهمایی20 هزار نفری بانوان تهرانی که در سالن 12 هزار نفری ورزشگاه آزادی تهران جمع شده بودند حاضر شد و در سخنانی تأکید کرد: باور من این است که نقش زنان در تحولات و سرفرازی و پیشرفت یک ملت بسیار بالاتر از مردان است. وی اظهار داشت: امروز زنان ما در عرصههای مختلف علمی، پزشکی، مهندسی، فکری و پژوهشی و در عرصه تعلیم و تربیت پرتلاش حضور دارند و برای ایران سربلند و عزیز افتخار میآفرینند.
سرمقاله
مسعود ابراهیمی
این جمله معروف حضرت امام خمینی(ره) راهنمای بزرگی برای انسانهای مبارز است: «من از آن آخوندها نیستم که در اینجا بنشینم و تسبیح دست بگیرم. من مانند پاپ نیستم که فقط روزهای یکشنبه مراسمی انجام دهم و بقیه اوقات برای خودم سلطانی باشم و به امور دیگر کاری نداشته باشم... باید این مملکت را از این گرفتاریها نجات داد.» (صحیفه نور، ج 1، ص 65)
این جمله، وظیفه یک مسلمان را در طول زندگیاش روشن میکند. وظیفهای که غالباً مورد دستبرد دیگران قرار میگیرد. عموم این دستبردها نیز ناشی از ناآگاهیهاست، زیرا اطلاع و شناخت در حوزههای مورد نیاز، همواره جامعه را در برابر تهاجم افکار نادرست بیمه میکند. چنانچه ترویج ناآگاهی و بیتفاوتی و دستکم گرفتن حضور افراد فاسق در عرصههای تعیین سرنوشت جامعه اسلامی باعث شد جامعهای که پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در طول بیست و سه سال برای تهذیب آن زحمت کشیده بود، به دست انسانهای نالایق بیفتد و فرهنگ اسلامی جای خود را به فرهنگ تزویر و تنبلی بدهد. ارزشهای والای اسلامی یکی یکی به دست فراموشی سپرده شد و فاصله طبقاتی، قومیتگرایی و تقسیم نابرابر فرصتهای اجتماعی و توزیع ناعادلانه قدرت شیوع پیدا کرد و جمله معروف حضرت امام بیانگر این نکته است که آن حضرت با درایت کامل از این انحرافات و برای اینکه جامعه و مبارزات اسلامی دوباره دچار این انحرافات نشود، خود را مکلف به یکجا نشستن نمیدانستند و این روحیه را از همان ابتدا که وارد مبارزه شدند تا آخرین لحظه حفظ کردند. بر این اساس بود که ایشان در طول عمر پربرکتشان توجه فراوان بر مرزبندیهای مشخص داشتند، زیرا بر این موضوع همواره واقف بودند که با کوچکترین اغماضی، مارهایی در آستین انقلاب پرورش مییابند که نیش زهرآگین آنها هر لحظه ممکن است پایههای انقلاب را نشانه رود. از اینرو تأکید میکردند «اسلام، دین افراد مجاهدی است که بهدنبال حق و عدالتند، دین کسانی است که آزادی و استقلال میخواهند، مکتب مبارزان و مردم ضداستعمار است، اما اینها (منحرفان) اسلام را طور دیگری معرفی کرده و میکنند. تصور نادرستی که از اسلام در اذهان عامه بهوجود آورده و شکل ناقصی که در حوزه علمیه عرضه میشود، بر این منظور است که خاصیت انقلابی و حیاتی اسلام را از آن بگیرند.» (کتاب ولایت فقیه، 1357، تهران، امیرکبیر، ص 7) آن حضرت پس از پیروزی انقلاب با روشنگری در مورد بسیاری از مسائل، بعد از وقوع فاجعه هفتم تیر صراحتاً اسلام انبیا را از اسلام راحتطلبان تفکیک کردند: «از صدر اسلام تاکنون دو طریقه، دو خط بوده است یک خط، خط اشخاص راحتطلب که تمام همتشان به این است که یک طعمهای پیدا کنند و بخورند و عبادت خدا (کنند) ...
یک دسته دیگری هم انبیا بودهاند و اولیا، بزرگ آنها هم مکتبی بوده و خطی بود.» (9/4/1360) این روش مبارزه به ما نشان میدهد که راه امام از تکرار اشتباهات مبراست، اشتباهی که در صدر اسلام روی داد و باعث پیدایش اسلام اشرافیگری و فریب و سازش شد و اشتباهی که در صدر انقلاب در تعبیر حضرت امام به عنوان یک سیلی یاد شده است: «به زن و مرد و آن کسی که به حد رأی دادن قانونی رسیده واجب است این مسئله که در پای صندوقهای تعیین رئیسجمهور حاضر بشوند و رأی بدهند. باید همه شما، همه ما، زن و مرد، هر مکلف همانطور که باید نماز بخواند، همانطور باید سرنوشت خودش را تعیین کند. ما یک سیلی خوردیم از اشتباه، ما همه این نابسامانیهایی که الان داریم برای اینکه اشتباه کردیم، نباید اشتباه تکرار بشود. دنبال این باشید که یک نفر صد در صد مکتبی، اسلامی، در خط اسلام، برای ریاست جمهور انتخاب کنید. همه گروهها و همه جمعیتها، همه علمای بلاد و همه مردم بلاد باید در این امر حیاتی که اگر اشتباه باز بکنیم، باز بعد از چندی باید یک عزلی پیش بیاید و دوباره از سر گرفتار (میشویم). باز اشتباه نکنیم.» (صحیفه نور، ج 15، ص 67) این اشتباهات نیز غالباً ناشی از اغواگریهای رنگارنگی بود که توسط برخی مکاران سیاست باز در میان افراد جامعه ترویج میشد و حتی برخی افراد ساده دل را به دنبال خود میکشاند.
اگر فقط و فقط این عبارت حضرت امام را آویزه گوش خود کنیم که اگر دشمن از ما تعریف کرد، میبایست به خودمان و رفتارمان شک کنیم متوجه خواهیم شد که گروهکها و گروههای ضاله که تمام همتشان را برای نابودی این نظام صرف کردهاند، به آسانی از ما حمایت نخواهند کرد زیرا حمایت آنان قطعاً برای هدف مهمتری همچون سست کردن پایههای نظام است.
حمایت گروهکی که به تأکید مرحوم سیداحمد خمینی (ره): «لحظهای در کنار امام نماندند و متلک و فحش و ناسزا به امام از کارهای رایج این از خدا بیخبران بود.» یقیناً بیانگر این نکته مهم است که دچار اشتباه شدهایم و به تعبیر روایات اسلامی میبایست در تدین خودمان نیز شک نماییم زیرا تأکید شده است: «مؤمن از یک سوراخ دوبار گزیده نمیشود.» چرا که این انقلاب نیز یک بار طعم تلخ اعتماد به لیبرالها و بار دیگر فریب کسانی را خورد که به ظاهر رنگ انقلابی به خود گرفته بودند اما از هیچ کوششی برای اعلام برائت از اسلامیت نظام فروگذار نکرده و نمیکنند.
فاعتبروا یا اولیالابصار
تلاش میکنیم در راستای پیشرفت کشور حرکت کنیم
میرحسین موسوی:
باید آگاهیها را در انتخابات گسترش دهیم
میرحسین موسوی، کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که کسی که دلسوز ایران باشد، باید به اقتصاد ملی توجه کند، گفت: کشور کارشناسان و نیروی کار فراوانی دارد و اگر سیاستهای مبتنی بر
عظمت کشور و ملت در پیش گرفته شود، میتوانیم مشکلات را حل و در راستای پیشرفت کشور حرکت کنیم.
موسوی که درجمع مردم اردبیل سخن میگفت، با بیان این که «باید قدر مدیران کشور را بشناسیم و از آنها برای حل مشکلات استفاده کنیم»، افزود: برای حل مشکلات باید به مدیران و کارشناسان و همچنین تصمیمگیریهای عقلانی احترام بگذاریم. موسوی در بخش دیگری از سخنانش اتخاذ سیاستهای معتدل را به صلاح مردم و کشور دانست.
وی با بیان این که باید دشواریها را پشت سر بگذاریم، گفت: در روزهای نزدیک انتخابات باید آگاهیها را گسترش دهیم و بدانیم اگر با هم باشیم و از همه نیروها استفاده و به ملت اعتماد کنیم، میتوانیم ایرانی سرافراز بسازیم. ● شیرزاد: برنامه چهارم را اجرا میکنیم
شیرزاد عضو شورای مرکزی حزب مشارکت گفت: دولت موسوی برنامههای مهمی دارد و در اصل اجرای دقیق برنامه توسعه چهارم و سند چشمانداز از برنامههای اصلی این دولت است.
نماینده مجلس ششم در شاخه دانشجویی ستاد موسوی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این که «مواضع شما درخصوص مسائل هستهای ایران چیست و آیا در دوران ریاست جمهوری موسوی تعلیق نیز خواهیم داشت»، اظهار
داشت: در هر صورت مسئله تعلیق و عدم تعلیق هستهای در ایران مسئلهای نیست که شخص موسوی بخواهد در این خصوص تصمیمگیری نماید و در هر صورت حضور در مجموعه کشورها از جمله مسائلی است که در دولت موسوی قطعاً مورد توجه قرار خواهد گرفت.
شیرزاد ادامه داد: نمیتوان پرونده هستهای ایران را به تنهایی حل کرد و باید در یک بسته جدید مجموعه این مسائل را حل کرد.
● نوبخت: کروبی به نفع موسوی کنار برود
دبیرکل حزب اعتدال و توسعه و حامی میرحسین موسوی از مهدی کروبی خواست که به نفع موسوی کنار برود. محمدباقر نوبخت در جمع دانشجویان یزد در دانشگاه آزاد اسلامی این استان افزود: خط و مشی کروبی و
میرحسین یکی است و هر دو در اصل «تغییر و بهبود شرایط» وجه مشترک دارند، اما فاصله معناداری از نظر افکارسنجی بین کروبی و میرحسین موسوی وجود دارد.
وی اظهار داشت: همان طور که خاتمی در اوج محبوبیت کنار رفت و آن را تقدیر میکنیم، اگر کروبی نیز برای جلوگیری از شکسته شدن آرا بدین گونه عمل کند، در همین مرحله بار سنگین ریاست جمهوری را به میرحسین موسوی خواهیم سپرد.
وی رخداد بزرگ ملی در روز 22خرداد را یادآور شد و گفت: برای انتخاب دومین شخصیت نظام و عالیترین مقام اجرایی کشور بعد از مقام معظم رهبری، مردم به پای صندوقهای رأی خواهند رفت.
نوبخت افزود: رئیس جمهوری میتواند نمادی از جمهوریت مردم فهیم و فرهیخته ایران اسلامی باشد. دبیرکل حزب اعتدال و توسعه اضافه کرد: چهار فرزند ملت برای بر دوش کشیدن بار سنگین قانون اساسی و مدیریت اجرایی
کشور آمادگی خود را اعلام کردند.
وی گفت: با احترام به شخصیت ممتاز و روحانی انقلابی و زجر کشیده آقای کروبی، باید عرض کنم که باید ایشان را با احترام به کنار بگذاریم
من پانزده خرداد را همیشه عزای عمومی اعلام می کنم
لاوروف پس از دیدار با لیبرمن
بسته جدیدی به ایران ارائه می شود/ فضای مناسب برای مذاکره با تهران
وزیر خارجه روسیه امروز سه شنبه پس از دیدار با وزیر خارجه رژیم اسرائیل، در رد خواست صهیونیستها از وجود فضای مناسب برای گفتگو با ایران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترفکس،"سرگئی لاوروف"در کنفرانس خبری پس از دیداربا "آویگدور لیبرمن" وزیر خارجه رژیم صهیونیستی درمسکو با اشاره به اینکه فرصت خوبی برای آغازمذاکرات باایران بوجود آمده، نسبت به دریافت پاسخ جمهوری اسلامی ایران به پیشنهادهای گروه 1+5 ابراز امیدواری کرد.
وی در ادامه از ارائه بسته پیشنهادی جدید غرب به ایران خبر داد.
لاوروف درحالی برحل مسالمت آمیز برنامه هسته ای ایران تاکید کرد که هدف لیبرمن ازسفر به مسکو درخواست از کرملین برای فشار وارد کردن بر ایران به منظور توقف برنامه هسته ای تهران اعلام شده بود.
وزیر امورخارجه روسیه گفت: پیشنهادهای ما به ایران معلوم است وانتظار داریم مقامات ایران به این پیشنهادها پاسخ سازنده دهند. در حال حاضر فرصت خوبی برای آغاز مذاکرات گسترده به منظور حل و فصل موضوع برنامه هسته ای ابران وجود دارد.
متکی در نشست خبری-2:
ارتباط گروهک ریگی با نیروهای خارجی مستقر در افغانستان محرز است
وزیر امور خارجه از ارتباط عوامل عملیاتی تروریستی اخیر زاهدان با برخی نیروهای خارجی مستقر در افغانستان خبر داد و گفت: کلیت اینکه این نیروها با نیروهای خارجی مستقر در افغانستان سرنخ هایی دارند برای ما محرز است و جزئیات این موضوع نیز در حال پیگیری است.
به گزارش خبرنگارمهر، منوچهر متکی بعدازظهر دوشنبه در کنفرانس خبری خود با نمایندگان رسانه های داخلی و خارجی با تاکید مجدد بر اینکه اسناد و مدارک موجود بر ارتباط شبکه تروریستی ریگی با برخی نیروهای خارجی مستقر در افغانستان دلالت می کند از پیگیری جدی این موضوع تا حل کامل مشکلاتی از این دست در شرق کشور خبر داد.
متکی افزود: در مباحث امنیتی با توجه به واقع شدن ایران در میان کشورهای بحرانی به لطف خدا جمهوری اسلامی ایران امروز یکی از امن ترین کشورهای منطقه است.
وزیرامورخارجه با بیان اینکه برخی مشکلات امنیتی کشور ریشه در خارج و هدایت های دشمنان انقلاب اسلامی دارد اظهار داشت: ما در گذشته با شیطنت نیروهای خارجی در عراق، برخی ناآرامی ها در جنوب غرب کشورمان را شاهد بودیم که با پیگیری ریشه ای ، مشکلات آن حوزه تا حدود زیادی مرتفع شد.
وی همچنین گفت: درشرق کشور نیز جدای از برخی طراحی ها با شیطنت اشرار در سالهای اخیر مواجه بوده ایم که بخشی از آن ریشه در مسائل القایی برخی جریانات تندرو دارد که سرنخ های این مسائل با خارج کاملا مشخص است.
متکی در پاسخ به سئوالی دیگر در خصوص زمان ارائه بسته پیشنهادی جدید ایران به کشورهای غربی موضع رئیس جمهور در این خصوص را مورد اشاره قرار داد و گفت: همان گونه که دکتر احمدی نژاد گفتند این بسته مراحل پایانی تدوین خود را طی می کند که انشاالله به زودی به طرف های مختلف تسلیم خواهد شد.
وزیرامورخارجه در ادامه این نشست خبری نسبت به مانور نظامی اخیر رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و این حرکت تلاویو را پیش درآمدی بر ادامه فشارهای سیاسی سابق به باراک اوباما در جریان سفر اخیرش به خاورمیانه توصیف کرد.
وی با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در پی القای نظراتش به کشورهای دیگر است افزود: واقعیت این است که دوران قدرت افسانه ای ، کذایی و القایی رژ یم صهیونیستی بسر آمده و تجربه جنگ لبنان و غزه افسانه دروغین شکست ناپذیری این رژیم را فرو ریخته است.
رئیس دستگاه دیپلماسی کشور با اشاره به ناتوانی امروزی رژیم صهیونیستی هر گونه اقدام نظامی احتمالی از سوی این رژیم علیه ایران را غیر ممکن توصیف کرد و گفت: امروز رژ یم صهیونیستی در فشل ترین دوران حیات خود به سر می برد و هرچند که منطقه باید همواره آمادگی خود را داشته باشد اما با توجه به شکست های پی در پی این رژیم ، تلاویو را در موقعیتی نمی بینیم که جسارت حمله ای جدید در منطقه که به ایران یا به هر گوشه دیگر خاورمیانه را داشته باشد.
وی یادآور شد: امروز تقریبا آنها متوجه شده اند که عواقب چنین اقدامی چیست و لذا ما احتمال اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران را نمی دهیم.
یک هواپیما با 231 مسافر ناپدید شد
مقصد این هواپیما فرودگاه شارل دو گل پاریس بود و می بایست راس ساعات 9 و 10 دقیقه به وقت گرینویچ در این فرودگاه فرود بیاید.
امروز دوشنبه یک فروند ایرباس 330 با 231 مسافر متعلق به شرکت هواپیمایی فرانسه بر فراز اقیانوس اطلس ناپدید شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، این هواپیما امروز از فرودگاهی در برزیل به مقصد فرانسه پرواز کرد اما اندکی پس از بلند شدن و زمانی که بر فراز سواحل برزیل در حال پرواز بود از صحنه رادار محو شد و ناپدید شد.
مقصد این هواپیما فرودگاه شارل دو گل پاریس بود و می بایست راس ساعات 9 و 10 دقیقه به وقت گرینویچ در این فرودگاه فرود بیاید.
از سرنوشت این هواپیما و مسافرین آن هنوز اطلاعی در دست نیست و نیکلا سارکوزی رئیس جمهوری فرانسه نگرانی خود را در این باره اعلام کرده است.
پاسخ به سیاهنمایی
سؤال وزیر راه دولت نهم، از وزیر راه اصلاحات!
بهبهانی درباره سیاهنمایی عدهای سود جو در آستانه انتخابات اظهار داشت: چندی قبل وزیر راه و ترابری وقت در دوره اصلاحات، با ادعاهای دروغین و سیاهنمایی سعی در تضعیف دولت و وزارت راه و ترابری داشت. وی افزود: من تنها در جواب وی این سؤال را از او میکنم که ساخت آزادراه تهران - شمال در زمان 3 سال مدیریت شما چرا تنها 8 درصد پیشرفت فیزیکی داشت؟
وزیر راه و ترابری گفت: عملیات اجرایی آزادراه تهران - شمال که در طول 8 سال دولت اصلاحات تنها 8 درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما طی سالهای اخیر با جدیت تمام دنبال شده است.
حمید بهبهانی، وزیر راه و ترابری، در مراسم افتتاح باند شمالی آزادراه تهران - پردیس، تصریح کرد: افتتاح مسیر شمالی آزادراه تهران پردیس و در آینده نزدیک افتتاح باند جنوبی آن مسیر عبور کاروانهای زیارتی را از استانهای خراسان و گرگان را به حرم امام خمینی(ره) تسهیل میکند و موجب کاهش ترافیک منطقه شرق تهران خواهد شد.
وزیر راه و ترابری با اشاره به اینکه اتمام عملیات ساخت آزادراه تهران - پردیس سرمایهگذاری سنگینی را میطلبد، افزود: عملیات اجرایی ساخت این آزادراه از چندین سال قبل آغاز شده بود، اما در دولت نهم ساخت آن ادامه یافت و در حال حاضر یک باند آن به بهرهبرداری رسیده است.
وی با بیان اینکه برای ساخت آزادراه تهران - پردیس حدود 104 میلیارد تومان هزینه شده است، افزود: این محور دارای چهار تونل در مجموع به طول پنج هزار و 477 متر است که طول بزرگترین آن به یک هزار و 650 متر میرسد.
قرارداد نهایی قطار سریعالسیر تهران - مشهد امضاء میشود
بهبهانی در این مراسم از امضای قرارداد راهآهن سریعالسیر تهران - مشهد خبر داد و افزود: قرارداد نهایی این قطار سریعالسیر ظهر امروز در مشهد مقدس امضاء خواهد شد.
وزیر راه و ترابری بیان داشت: طول این مسیر ریلی 850 کیلومتر و سرعت قطار سریعالسیر بالغ بر 520 کیلومتر بر ساعت است.
وی افزود: سرمایهگذار به زودی مطالعات خود را در این زمینه به اتمام خواهد رساند و در آینده نزدیک فعالیتهای اجرایی این پروژه آغاز خواهد شد.
امضاء قرارداد ساخت آزادراه امام رضا(ع)
وزیر راه و ترابری با اشاره به ساخت آزادراه تهران - مشهد، تصریح کرد: شنبه هفته آینده قرارداد ساخت آزادراه امام رضا بین تهران و مشهد با سرمایهگذاری بانک و وزارت رفاه و تآمین اجتماعی انجام خواهد شد.
سرمایهگذاری خصوصی برای عملیات اجرایی کمربندی تهران
وزیر راه و ترابری تصریح کرد: وزارت راه و ترابری در تلاش است برای ساخت کمربندی بزرگ تهران سرمایهگذار جذب کند.
وی با بیان اینکه هیچ پروژه حمل و نقلی در کشور بدون مشارکت بخش خصوصی به انجام نمیرسد و لازم است بخش خصوصی در این مورد سرمایهگذاری کند، تصریح کرد: تا به امروز با چند شرکت جهت امضاء قرارداد صحبت شده است اما نتیجهای در اینباره حاصل نشده است.
آغاز عملیات اجرایی ساخت آزاد راه تهران - شمال در دولت نهم
وی با اشاره به این که اولویت راه و ترابری انجام پروژههای نیمهتمام است، تصریح کرد: عملیات اجرایی ساخت آزادراه تهران شمال که بعد از 8 سال فعالیت تنها 8 درصد پیشرفت فیزیکی داشت در دولت نهم به اجرا درآمد.
وی افزود: در این باره قراردادی با سرمایهگذاری حدود 400 میلیون دلار با چینیها بسته شد که در آخر این ماه عملیات اجرایی آغاز میشود.
امضای 9 تفاهمنامه برای اجرای انجام پروژههای عمرانی
بهبهانی درباره انجام پروژههای نیمه تمام این وزارتخانه تصریح کرد: 9 تفاهمنامه با کشورهای مختلف جهت انجام پروژههای عمرانی گوناگون در تمام استانهای کشور در دست امضاء است.
حمید بهبهانی راجع به فعالیتهای انجام شده در حوزه راهآهن، اظهار داشت: راهآهن کرمانشاه ـ خسروی به طول 260 کیلومتر و سرمایهگذاری 600 میلیون یورو در شرف امضاء است.
وی افزود: همچنین قراردادهای راهآهن چابهار - مشهد با سرمایهگذاری 2500 میلیون یورو، قطار سریعالسیر تهران ـ قم ـ اصفهان به طول 410 کیلومتر و هزینه 1 میلیارد یورو و راهآهن قزوین - رشد - انزلی - آستار به طول 370 کیلومتر و سرمایهگذاری 700 میلیون یورو، در شرف امضاء است.
وزیر راه و ترابری خاطرنشان کرد: قرارداد راهآهن تهران - سنندج با سرمایهگذاری 600 میلیون یورو، راهآهن مراغه ـ ارومیه با سرمایهگذاری 600 میلیون یورو و راهآهن میانه - تبریز با سرمایهگذاری 600 میلیون یورو ، در شرف امضاء است.
وزیر راه و ترابری، افزود: قطار مغناطیسی با سرمایهگذاری 7 میلیارد یورو به صورت BOT و قطار مشهد ـ بجنورد ـ گرگان با 8/1 میلیارد یورو از دیگر پروژههای در شرف امضاء است.
بعضیها با سیاهنمایی سعی در تضعیف دولت دارند
بهبهانی درباره سیاهنمایی عدهای سود جو در آستانه انتخابات اظهار داشت: چندی قبل وزیر راه و ترابری وقت در دوره اصلاحات، با ادعاهای دروغین و سیاهنمایی سعی در تضعیف دولت و وزارت راه و ترابری داشت.
وی افزود: من تنها در جواب وی این سؤال را از او میکنم که ساخت آزادراه تهران - شمال در زمان 3 سال مدیریت شما چرا تنها 8 درصد پیشرفت فیزیکی داشت؟
بهبهانی با اشاره به اینکه تحریم دولت آمریکا باعث شکوفاتر شدن استعداد جوانان کشور شده است، افزود: لازم است تمام مدیران از استعداد، انرژی و توانایی جوانان در آیندهسازی کشور استفاده کنند