خبرگزاری آسوشیتدپرس نیز در گزارشی با عنوان «ایرانی ها در انتخابات حساس ریاست جمهوری رأی دادن را آغاز کردند» نوشت: آیة ا... علی خامنه ای - رهبر معظم ایران - رأی خود را دقایقی پس از آغاز انتخابات به صندوق رأی انداخت. خبرگزاری شین هوا نیز گزارش داد: ایرانی ها صبح جمعه رأی دادن در انتخابات را آغاز کردند.
روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت: ایرانی ها برای انتخاب رئیس جمهوری جدید پس از مبارزات انتخاباتی فشرده ای به پای صندوقهای رأی رفتند.
احمدی نژاد در مسجدی در تهران رأی داد در حالی که موسوی به منطقه شهرری رفت تا رأی خود را به صندوق بیندازد.
خبرگزاری آلمان هم نوشت: انتخابات ریاست جمهوری در سراسر ایران با 2/46 میلیون واجد شرایط رأی دادن آغاز شد.
روزنامه «چاینادیلی» نیز نوشت: انتظار می رود مشارکت در این انتخابات بسیار بالا باشد.
همچنین خبرگزاری آلمان به نقل از شاهدان عینی از تهران گزارش داد: در حالی که کمتر از پنج ساعت از آغاز انتخابات ریاست جمهوری ایران می گذرد، رأی دهندگان به تعداد بی سابقه ای در این انتخابات حضور یافته اند.
چندین تن از شاهدان می گویند که در تهران پایتخت ایران صفهای طویلی حتی پیش از آغاز انتخابات در ساعت هشت صبح در برابر شعبات اخذ رای تشکیل شده بود.
مشارکت بالای مردم در نخستین ساعات روز تأییدی بر پیش بینی هایی است که وزارت کشور ایران داشت مبنی بر این که در انتخابات امسال با مشارکتی بی سابقه روبه رو خواهیم بود.
بازتاب حضور گسترده ایرانیان در روزنامه های صهیونیستی
روزنامه های رژیم صهیونیستی به طور گسترده ای به پوشش اخبار انتخابات ایران و عدم تغییر رویکرد این کشور در قبال روابط با غرب و انرژی هسته ای پس از انتخاب رئیس جمهور جدید پرداختند.
به گزارش فارس، رسانه های صهیونیستی نیز که از آغاز رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری دهم به دقت تمام رویدادها و تحولات این دوره را زیر نظر داشتند نیز به حضور گسترده ایرانیان پای صندوقهای رأی اذعان کردند و به بازتاب مشارکت امروز مردم کشورمان پرداختند.روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» در گزارشی نوشت: ایرانیان امروز شرکت در انتخابات ریاست جمهوری این کشور که رقابتی میان «محمود احمدی نژاد» رئیس جمهور فعلی این کشور و «میرحسین موسوی» رقیب طرفدار اصلاحات وی است و تمایل بیشتری به بهبود روابط با آمریکا دارد، را آغاز کردند.
این روزنامه نوشت که بیش از 45 هزار حوزه اخذ رأی در سراسر ایران کار خود را آغاز کرده است و انتظار می رود تعداد رأی دهندگان طی 10 ساعت اولیه رأی گیری بالا باشد.
حضور گسترده مردم در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران
یک شبکه خبری عرب زبان از حضور گسترده مردم ایران در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری و احتمال طولانی تر شدن آن تا نیمه شب خبر داد.
به گزارش فارس به نقل ازشبکه خبری «الجزیره»، ایرانیان در حال شرکت در رقابتی ترین انتخابات ریاست جمهوری در طی سالهای گذشته در کشور خود هستند و شور وشوق در این انتخابات در میان 46 میلیون و 200 هزار رأی دهنده به حدی بالاست که رأی گیری می تواند تا نیمه شب به طول انجامد.
انتخابات ایران بیشترین جمعیت را به صحنه کشاند
یک روزنامه آلمانی در گزارشی نوشت که انتخابات ریاست جمهوری در ایران بیشترین جمعیت را برای حضور در رأی گیری به صحنه کشاند.به گزارش فارس به نقل از روزنامه «زوددویچه »، انتخابات در ایران از شور بی سابقه ای برخوردار است به گونه ای که خیابانهای تهران در روزهای قبل از انتخابات مملو از جمعیت بود.
بر اساس این گزارش تجمعهای شبانه در خیابانهای تهران، مناظره های داغ کاندیداها در تلویزیون ایران، تبادل پیام کوتاه و ایمیل و پیامهای متناوبی که در شعارهای مردم منعکس می شد، نشانگر حضور چشمگیر آنان در عرصه انتخابات است به طوریکه در تاریخ انتخابات ایران سابقه نداشته است.
مشارکت ایرانیان در انتخابات وصف ناپذیر است
خبرنگار باسابقه شبکه بی.بی.سی استقبال مردم ایران در شعب اخذ رأی را گسترده و وصف ناپذیر خواند و گفت در کمتر کشور خارجی می توان نمونه این مشارکت را یافت.
جان سیمسون» خبرنگار شبکه بی.بی.سی که پیش از این و همزمان با پیروزی انقلاب و انتخاباتهای گذشته نیز سابقه حضور در ایران را داشته است در گفتگو با خبرنگار مهر، با پرشور عنوان کردن انتخابات ریاست جمهوری ایران اظهار داشت: من پیش از این نیز در انتخابات مختلف در ایران حضور داشتم و مشارکت مردم ایران را در انتخابات مختلف دیده ام و معتقدم این دوره از هر نظر با انتخابات گذشته متفاوت است.
وی افزود: در این دوره جوانان با شور و اشتیاق بیشتری پای صندوقهای رأی حاضر هستند و این هیجان خاصی به انتخابات ایران داده است.
وی با بیان اینکه تاکنون دربخشهای مختلف خبری گزارشهای خود را به شبکه بی.بی.سی ارسال کرده است، اظهار داشت: چنین حضور گسترده ای درانتخابات برای من جذابیتهای خاصی داشته وعلت عمده ای که ایران را برای سفرهای خبری انتخاب می کنم همین حضور متفاوت مردم ایران است.جان سیمسون در پایان اظهار داشت: گزارشهای خوبی ازحضور مردم در انتخابات تهیه کرده ام که پس از ویرایش آنها در محل دفتر تهران آنها را برای شبکه بی.بی.سی ارسال خواهم کرد.
کریستین امانپور: بی سابقه است!
خبرنگار شبکه تلویزیونی آمریکایی سی ان ان اذعان کرد: تعداد شرکت کنندگان این دوره انتخابات ریاست جمهوری در سه دهه گذشته بی سابقه است.
به گزارش آفتاب، کریستین امانپور خبرنگار شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: از ساعتها پیش از آغاز به کار حوزه های رأی گیری، مردم در صفوف طولانی برای رای دادن به انتظار ایستاده بودند.امانپور افزود: حوزه های رأی گیری در مدارس و مساجد تهران و سراسر ایران قرار دارد و مردم به این اماکن برای دادن رأی مراجعه می کنند.
پایگاه اینترنتی مک کلاچی:میزان حضور مردم در انتخابات بی سابقه است
پایگاه اینترنتی مک کلاچی از تهران گزارش داد، مردم ایران روز جمعه به شکل گسترده و شاید بی سابقه ای پای صندوقهای رأی رفتند. این انتخابات رقابتی است که می تواند در تاریخ سی ساله انقلاب اسلامی ایران یک نقطه عطف باشد. در تهران رأی دهندگان و مقامات ذی ربط انتخابات حضور مردم را بسیار گسترده توصیف کردند به طوری که برخی از شهروندان یک ساعت و نیم و یا زمانی طولانی تر برای انداختن رأی خود در مساجد، مدارس و دیگر شعب اخذ رای منتظر ماندندآخرین نتیجه شمارش آرا از قول یک منبع آگاه:
آخرین نتیجه شمارش: 36 میلیون شمارش شده؛ 24 میلیون احمدینژاد - بقیه آرا متعلق به موسوی، کروبی، رضایی و باطله/
رکود خاتمی شکست
سی.ان.ان: 69% احمدینژاد
بی.بی.سی: 69 احمدینژاد، 28.4 موسوی، 1.6 رضایی، 0.9 کروبی انگلیس، مالزی، آلمان، پاکستان، و کشورهای آفریقایی احمدینژاد جلو - کره شمالی 5
**در روستای لالی از توابع خوزستان، زادگاه محسن رضایی از مجموع 900 رای دکتر احمدی نژاد 830 رای و سایر کاندیداها 70 رای را کسب کردند. در شبستر(آذربایجان شرقی) زادگاه میرحسین موسوی از مجموع 7 هزار رای ماخوذه، دکتر احمدی نژاد حدود 5 هزار رای و موسوی حدود 2 هزار رای کسب کردند. در الیگودرز(لرستان) زادگاه مهدی کروبی دیگر کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری احمدی نژاد 39690 رای، کروبی 14512 رای و موسوی 9330 رای را کسب کردند.
بر اساس آمار واصله از استانهای مختلف کشور؛
دکتر احمدی نژاد برای دومین بار به ریاست جمهوری اسلامی ایران انتخاب شده است
آمار اولیه واصله از استانهای مختلف کشور حاکی است ، جناب آقای دکتر محمود احمدی نژاد برای دومین بار به ریاست جمهوری اسلامی ایران انتخاب شده اند. آمار تکمیلی به اطلاع هموطنان عزیز خواهد رسید.
شکست پروژه جعل نظر رهبری علیه احمدینژاد یک روز قبل از انتخابات
پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری با انتشار بیانیهای برخی شایعات در خصوص نامهنگاری رهبر انقلاب پیرامون نامه سرگشاده هاشمی رفسنجانی را تکذیب کرد.
به گزارش رجانیوز در این بیانیه آمده است : در پی شایعات مطرح شده در خصوص پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه حجتالاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی، یک مقام آگاه در دفتر مقام معظم رهبری ضمن تکذیب شایعات اعلام داشت هیچگونه پاسخی از سوی معظم له داده نشده است.
محافل وابسته به ستادهای رقبای انتخاباتی دکتر احمدینژاد، پس از دیدار هاشمی رفسنجانی با رهبر معظم انقلاب، با انتشار گسترده برخی اخبار مدعی شدندمقام معظم رهبری در پاسخ به نامه سرگشاده هاشمیرفسنجانی، نامهای گلایه آمیز خطاب به محمود احمدینژاد مرقوم فرمودهاند.
این در حالی است که علی رغم برخی گمانهزنیهای رسانهای پیرامون دیدار اخیر هاشمی رفسنجانی با رهبر معظم انقلاب، دیدار مذکور دیدار ویژهای نبوده و در قالب دیدار دو هفته یکبار رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با رهبر انقلاب صورت گرفته است. هر چند شنیدهها حاکی از آن است که رهبر معظم انقلاب از انتشار نامه هاشمی رفسنجانی ابراز رضایت نکردهاند.
انتخابات مظهر حضور فعال، پرشور و زنده مردم در عرصه سیاسی کشور و آزمون بزرگ ملی
حضور رهبر معظم انقلاب در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره ای مجلس خبرگان (????/??/?? - ??:??)
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین دقایق آغاز رأی گیری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری با حضور در محل صندوق سیار 110 در حسینیه امام خمینی، آراء خود را به صندوق انداختند.
حضرت آیت الله خامنه ای، انتخابات را مظهر حضور فعال، پرشور و زنده مردم در عرصه سیاسی کشور و آزمون بزرگ ملی دانستند و با اشاره به شور و شوق و تحرک بالای انتخاباتی در کشور خاطرنشان کردند: انتظار داریم با توفیق الهی و حضور متراکم مردم در پای صندوقهای رأی، ملت بزرگ ایران از یک امتحان بزرگ دیگر سربلند بیرون آید.
رهبر انقلاب اسلامی تعیین مدیریت عالی اجرایی کشور را یک حق و تکلیف شرعی و عقلایی مردم اعلام و تصریح کردند: از مردم می خواهم از اول وقت، همه به پای صندوق رأی بروند و سهم خود را در اداره کشور بعهده گیرند و طبق تشخیص خود ، بهترین و شایسته ترین فرد را برای مدت 4 سال به ریاست قوه اجرایی انتخاب کنند.
حضرت آیت الله خامنه ای ضمن تشکر از حضور پرشور مردم در روزهای اخیر در صحنه انتخابات افزودند: مردم با رشد، کمال و بلوغ عقلانی خود اجازه ندادند در این صحنه پرشور حادثه تلخی بوجود آید.
ایشان امنیت انتخابات را بسیار با اهمیت و نعمتی بزرگ دانستند و با یادآوری امنیت انتخاباتِ دوره های گذشته خاطرنشان کردند: این امنیت ناشی از تفضل الهی و درک و شعور مردم است و امیدوارم مردم مانند همیشه با آرامش، متانت، صبر، حلم، وقار و سکینه روحی خود، تلاش بدخواهان را برای ایجاد تشنج ناکام بگذارند چراکه این تشنج به ضرر کشور و آرای مردم است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به برخی شایعه سازی ها و نقل و قول از جانب ایشان در روزهای گذشته افزودند: مردم به این شایعات، و دیگر شایعات در خصوص بخشهای مختلف انتخابات، که ساخته انسانهای ناسالم است توجه نکنند.
حضرت آیت الله خامنه ای در پایان ابراز امیدواری کردند: به لطف و مدد الهی و رشد، آگاهی و هوشیاری مردم، شاهد انتخاباتی پرشور باشیم.
چگونه و به چه کسی رأی بدهیم؟
بسم الله الرحمن الرحیم
شور و اشتیاق ناشی از افزایش حجم تبلیغات و مناظره های تلویزیونی نامزدها تا حد زیادی فضای انتخابات را ملتهب و بانشاط کرده است. در چنین فضایی انتخاب مشکل است، زیرا شدت تبلیغات و شلوغی بازار انتخابات و رها شدن در امواج و تلاطم های ایجاد شده فرصت اندیشیدن و انتخاب صحیح را از بسیاری سلب می کند. کسانی که مایل هستند رأی صحیح، ارزشمند و آرامش دهنده وجدان بدهند، می بایست هوشیار و آگاه باشند و بدانند به چه کسی رأی می دهند؟
شورآفرینی و گرم کردن بازار انتخابات از اقدامات مثبت است مشروط بر اینکه هنگام انتخاب شور و هیجان تصمیم گیرنده نباشد. برای انتخاب اصلح می بایست تمامی داده های انتخاباتی را از صافی تفکر و تعقل عبور داد و عقل را تنها حاکم سرزمین انتخاب کرد. رأی دهندگان در کل دو گروه هستند. گروهی که متأثر از مسائل گذشته و فضای ایام انتخابات رأی می دهند و گروهی که مبنای رأی دادن آنها سنجش عقلانی مسائل است. گروه دوم به دو دسته تقسیم می شوند: الف- دسته ای که با در اختیار داشتن معیارها دقیقاً به مصداق می رسند. ب- دسته ای که با وجود معیارها در کشف مصداق مشکل دارند و یا احیاناً دچار اشتباه می شوند وجه مشترک این دو دسته توجه کردن به معیارها است. مقام معظم رهبری در سفر به استان کردستان واضح ترین معیارها را برای کسانی که می خواهند سنجیده و با معیار رأی دهند بیان فرمودند: «بهترین کیست؟ من نسبت به شخص هیچ گونه نظری ابراز نمی کنم، اما شاخص هایی وجود دارد. بهترین، آن کسی است که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمی باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگری خودش نباشد.
رنجنامه جمعیت ایثارگران خطاب به هاشمی رفسنجانی
با چه حجتی سرنوشت فرزندانتان را سرنوشت انقلاب میدانید؟/ در زمین کانون فتنه و دگراندیشان بازی میکنید
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در پی نامه آیتالله هاشمی رفسنجانی خطاب به مقام معظم رهبری رنجنامهای منتشر کرد.
به گزارش رجانیوز، متن این رنجنامه به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت آیتالله هاشمی رفسنجانی
با سلام
مرقومه بدون سلام و تحیت جنابعالی خطاب به مقام معظم رهبری حضرت آیتالله العظمی خامنهای ساعت 17:30مورخ 1388.3.19 با اینکه امکان ملاقات حضوری دارید، باعث تعجب شد و با تعجب فراوان برخلاف نظر شما که برای ثبت در تاریخ مطالبی ذکر کردید به عنوان تکلیف و وظیفه الهی عرض میکنیم. درست سه روز قبل از شروع رأیگیری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نامهای چنین تحریکآمیز چه مفهومی دارد؟ اینکه از همان طلیعه متن، جناب آقای دکتر احمدینژاد را متهم به لجنپراکنی برنامهریزی شده مشابه با منافقان و گروهکهای ضد انقلاب کردهاید و هزاران تخلف در اجرای بودجه را متوجه ایشان مینمایید، موجب تأثر و تألم آحاد مردم گردید. این امر حضور و نقش پنهان جانبدارانه شما را در این صحنه علنی کرد.
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی از 10 سال پیش نسبت به مسائل پیرامونی شما، فرزندان، اطرافیان و حزب منتسب به شما یعنی کارگزاران سازندگی حضوراً تذاکراتی را داد. اما افسوس از هر گونه اقدام اصلاحی!!! مجدداً در آستانه انتخابات نهم ریاست جمهوری این مطالب را حضوری متذکر شدیم. در بدو انتخابات اخیر نیز تقاضای ملاقات کردیم ولی به هر دلیل پذیرفته نشد. با این اوصاف انتظار داریم در نکات زیر تأمل جدی نمایید:
1- آیا نوشتن این نامه و بیان مطالبی مانند «آتشفشانهای درون سینههای سوزان در اجتماعات انتخاباتی در میدانها و خیابانها»، «فتنههای خطرناک و آتشی که هماکنون در فضا قابل مشاهده است» چراغ سبزی جهت بحرانی کردن شرایط نیست؟ آیا این بیانات به رفتار ضد اخلاقی و هنجار شکنی عدهای معلومالحال فرصت طلب مشروعیت نمیدهد و زمینه بحران را در آستانه انتخابات فراهم نمیکند؟
2- آقای هاشمی شما گفتهاید «بر فرض که اینجانب صبورانه به مشی گذشته ادامه دهم» به راستی در طی این چهار سال از کدام فرصت برای نقد غیر منصفانه دولت استفاده نکردید؟ شما دفاع از این دولت را حرام میدانستید. شما در این نامه هم به صراحت «ادامه وضع موجود را به صلاح نظام و کشور ندانستید» کجا صبر کردید؟ هرآنچه نباید گفته شود در این نامه و سایتها رسانههای منتسب به شما در این 4 سال گفته شد. پس چگونه ادعای صبر و صبوری دارید به راستی ولایتپذیری اینگونه است؟
3- با چه حجتی سرنوشت انقلاب را با سرنوشت فرزندان خود و عدهای افراد خاص یکی دانستهاید؟
4- بهرغم تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری بر سلامت انتخابات و حفظ آرامش آیا زیر سؤال بردن سلامت انتخابات، مشابه مواضع سال 76، و القای تقلب و ایجاد بستر بحران با نوشتن این نامه ولایتپذیری است؟
5- شما را چه شده است که مشی تخریب و سیاهنمایی را برای دولتی با «جهتگیری دینی و ارزشی»، «سختکوش و پرتلاش»، «عدالتورز»، «سادهزیست و مردمگرا»، «دارای روحیه تحولگرا» که مایه «امید دادن به مردم، اعاده عزت ملی و استقلال حقیقی» شده برگزیدید و چشم خود را بر دستاوردهای خیرهکننده آن در عرصههای مختلف بستهاید؟
6- لحن تند و نگاه تیره حاکم در این نامه که حکایت از عصبانیت شما دارد، ما را نسبت به رفتارهای بعدی شما به جد نگران کرده است. آقای هاشمی تا دیر نشده نگاه خود را در قبال گفتمان انقلاب اسلامی و اصول اساسی مواضع حضرت امام (س) همچون عدالتخواهی، استکبارستیزی و انزجار نسبت به لیبرالها و منافقین و مبارزه با فقر و فساد و تبعیض و اشرافیگری و توجه به محرومین و پابرهنهها و... و همچنین مواضع حکیمانه رهبری اصلاح کنید و اجازه سواستفاده به دشمنان خارجی و افراطیون داخلی را ندهید. آقای هاشمی آیا میدانید با این نامه در زمین فتنهگران، کینهتوزان، سکولارها، لیبرالها، دگراندیشان و کانون فتنه بازی میکنید؟ آیا میدانید این کانون بنا دارد شما و سوابق شما را برای امیال نامشروع خود هزینه کند؟
مردم آگاه، مسلمان و انقلابی ایران در فراز و نشیبهای انقلاب اسلامی همیشه هوشمندانه داور و بازیگردان اصلی بودند. آنها همیشه آمادگی دفاع از ارزشها و تداوم انقلاب اسلامی و تبعیت از ولایت را داشتهاند. ملت افتخار پاسداری از ارزشها و دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی را با رشادت و شجاعت به اثبات رساندهاند. بیشک این بار نیز مردم گفتمانی را برخواهند گزید که پاسدار ارزشها باشد و با آفتها و ناخالصیهای انقلاب به طور جدی مبارزه کند. امروز روزی است که ملت بزرگ ایران تصمیم دارد فرمان تاریخی رهبری را برای مبارزه با فقر و فساد و تبعیض، و تحقق گفتمان پیشرفت و عدالت عملی کرده و حماسه دیگری بیافریند.
آقای هاشمی ما به عنوان جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی مطالب زیادی پیرامون نامه شما داریم که به بعد موکول میکنیم. ولی خاطرنشان ساخته که آمادگی داریم در هر کجا و هر زمانی که لازم بدانید در مورد رفتار و عملکرد نزدیکان شما خصوصاً آن فرد هتاکی که بیان و رفتارش شهره خاص و عام است، به مناظره پردازیم. تا معلوم شود این نزدیکان شما هستند که با اعمالشان موجبات تضعیف و تخریب شما را فراهم میکنند و لازم نیست به دنبال دلیل وضعیت خویش از بیرون بستگانتان باشید.
والعاقبة للمتقین
جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی
احمدی نژاد در ساری:
باند قدرت و ثروت باید از نظام اسباب کشی کند
محمود احمدی نژاد با اشاره به این که برخی گفته اند دوره احمدی نژاد تمام شده و او باید اسباب کشی کند افزود: من می خواهم به آنها بگویم که احمدی نژاد باشد یا نباشد ، آن کسانی که باید از این نظام اسباب کشی کنند باند قدرت و ثروت هستند.
محمود احمدی نژاد نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بعدازظهر سه شنبه در ورزشگاه شهید متقی شهر ساری به ایراد سخنرانی پرداخت و تاکید کرد که باند قدرت و ثروت باید از این نظام اسباب کشی کنند.
وی با بیان اینکه برخی گفته اند دوره احمدی نژاد تمام شده و او باید اسباب کشی کند افزود: من می خواهم به آنها بگویم که احمدی نژاد باشد یا نباشد، زنده باشد یا قطعه قطعه شود ، آن کسانی که باید از این نظام اسباب کشی کنند باند قدرت و ثروت هستند.
احمدی نژاد در آغاز سخنانش ، انقلاب اسلامی ایران را بزرگترین حادثه در تاریخ ملت ایران پس از پذیرش اسلام توصیف کرد و گفت: این انقلاب ادامه راه پیامبر اسلام و سید الشهدا و سکوی پرتاب ملت ایران به قله حکوت جهانی عدل و عدالت حضرت مهدی است.
وی با اشاره به آمار شهدای انقلاب اسلامی گفت: این انقلاب به راحتی به دست نیامده و تمام شهدای صدر اسلام هم به اندازه شهدای ما نمی شوند . حتی اگر 124 هزار پیامبر هم شهید شده باشند باز تعدادشان به شهدای انقلاب اسلامی نمی رسد.
رئیس جمهور ادامه داد: ملت ایران تمام وجود و حیثیت خود را دراین انقلاب در طبق اخلاص به میدان آورده و دستاوردهای عظیمی را در عرصه ملی و بین المللی بدست آورده است که افتخار ایران و تمام آزادگان است.
احمدی نژاد با اشاره به اهداف عالی انقلاب اسلامی ادامه داد: انقلاب ما آمد تا برادری ، عدالت ، پاکی و خداپرستی را حاکم کند اما مع الاسف افرادی در این انقلاب پیدا شده اند که با استفاده از فرصت ها خود را تافته جدابافته از ملت ایران می شناسند.
وی همچنین افزود: این افراد برای خود حقوق ویژه ، امتیازات خاص و جایگاهی برتر می خواهند و خود را مالک انقلاب می دانند در حالی که این انقلاب به توده های مردم متعلق بوده و این مردم بوده اند که در تبعیت از امام و رهبری سختی ها را تحمل کرده و همواره از عزت و استقلال خود دفاع کرده اند.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به سخن امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه مردم ولی نعمت ما هستند تصریح کرد: نکند روزی بیاید که کسانی که قدرت و ثروت در اختیار دارند در برابر قانون شانه خالی کنند و دست ضعفا در محاکم خالی باشد و محکوم گردند.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش آنچه را که ساماندهی برخی جریانات برای تشکیل جنگ روانی چند ماهه علیه دولت خود خواند را مورد اشاره قرار داد و گفت: شما دیدید که طی سه ماه اخیر عده ای در یک برنامه سنجیده جنگ روانی حساب شده ای به بهانه سرکوب کردن یک خادم ملت علیه انقلاب و مردم ترتیب داده و در چارچوب آن بدترین صحبت ها ، دروغ ها و توهین ها را در حجمی گسترده نثار ملت کرده اند.
احمدی نژاد همچنین اظهار داشت : آقای هیتلر آن جنایتکار قرن گذشته مشاوری تبلیغاتی داشت که برای او یک تئوری جنگ روانی را طراحی نموده بود؛ بر اساس تئوری این فرد اگر شما می خواهید کسی را منزوی کنید باید حجم انبوهی از دروغ های بزرگ را از صدها بلندگو به سمت او روانه کنیم و این دروغ ها را آنقدر تکرار کنید تا کسی به آنها شک نکند. عده ای این تئوری را دنبال کردند اما غافل بوده اند که ملت ایران هوشیار است و دروغگویان را به تاریخ روانه خواهد کرد.
وی موضع برخی رقبای انتخاباتی اش مبنی بر وجود مشکلات فراوان در کشور را در چارچوب مذکور توصیف کرد و افزود: مسئله این نیست که مشکلی در کشور وجود ندارد اصلا چه کسی چنین حرفی زده؟ اگر مشکلی در کشور وجود نداشت چرا این برادر شما و اعضای هیئت دولت باید 24 ساعته کار می کردند؟ مشکلات وجود دارد و باید آنها را برطرف کرد اما واقعیت این است که مسئله این نیست.
رئیس جمهور ادامه داد : مسئله این نیست که در گوشه ای از کشور نقص یا مشکلی وجود دارد بلکه مسئله این است که برخی می خواهند با جنگ روانی صفوف یکپارچه ملت را بشکنند اما آنها دوباره اشتباه کردند و باز هم اشتباه خواهند کرد.
احمدی نژاد همچنین گفت: مسئله این است که عده ای قلیل که خود را بالاتر از ملت می پندارند برای خود مقام مالکیت کشور را نیز قائل شده اند.
وی ادامه داد: بگذارید لطیفه ای برایتان بگویم که در یکی از پیامک های رسیده به فرزند کوچکم مشاهده کرده ام : روزی کسی می گوید ما تکه ای زمین داشتیم وقتی انقلاب شد ایران به درون زمین ما افتاد؟
رئیس جمهور همچنین گفت: برخی در حالی خود را مالک کشور می دانند در حالی که امام می فرمودند اگر به من خدمتگزار بگویند بهتر است و رهبر عزیز نیز تاکید کردند که ما همه نوکر این ملت هستیم.
احمدی نژاد ادامه داد: امروز مسئله این نیست که این دولت خوب یا بد کار کرده است؟ در سیاست خارجی موفق بوده یا نبوده ؟ مسئله این است که آن عده قلیل باور کرده اند که اگر یک بار دیگر خادمان کنونی با رای شما به خدمت خود ادامه دهند بساط چپاولگری آنها از کشور جمع خواهد شد.
وی با اشاره به وقایع صدر اسلام و ایستادگی برخی اصحاب پیامبر در برابر موضوع عدالت خاطرنشان کرد: وظیفه دولت اسلامی بر پایه عدالت است و در واقع این سخت ترین مرحله کار است. اینجا می خواهم جمله ای از زبان شما بگویم : احمدی نژاد که کسی نیست، او اگر خاک پای ملت ایران باشد افتخار خواهد کرد.
رئیس جمهورتاکید کرد: اگر خیال کرده اند که با سیل تهمت ، افترا، دروغ و سیاه نمایی می توانند ملت و خادمان آنها را به زانو درآورند اشتباه می کنند . ما پیرو امام و خط ولایت هستیم؛ گلوه ها و سینه هایمان را برای تیغ ها و نیزه های تهمت، افترا و بی ادبی آماده کرده ایم اما بدانند که محال است قلم احمدی نژاد یک کلام به نفع زیاده خواهان و ضرر ملت را امضا کند.
احمدی نژاد ادامه داد: برخی می گویند کشور در خطر است کجای آن در خطر است؟ کشور همین مردم هستند؛ کشور در خطر نیست بلکه منافع یک عده پرخور و زورگو در خطر افتاده است.
وی با اشاره به مناظره های انتخاباتی اش در تلویزیونی گفت: برخی به من می گویند چرا از برخی اسم بردید، این کار نظام را به خطر انداخت! من به آنها پاسخ دادم آیا وقتی حقوق ملت پایمال می شود و بی عدالتی رخ می دهد و برخی برای خود و خانواده خود حقوق بی پایان و نامحدود قائل می شوند نظام به خطر نمی افتد؟
رئیس جمهور افزود: من به روستاهایی سفر کرده ام که مردم آنها از شدت فقر هیچ راه نجاتی در پیش نداشته اند. ما در جنوب کرمان با منطقه ای مواجه شدیم که در آن 60 هزار خانواده تا 2 سال پیش در کپر زندگی می کردند . آیا این مسائل حیثیت نظام به خطر نمی اندازد؟ واقعیت این است که حیثیت نظام در اجرای عدالت ، احترام به مردم و برگرداندن حقوق آنها می باشد.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: ما پیرو آن شهید عزیزی هستیم که تمام وجودش در نهاد ریاست جمهوری سوخت اما پای حقوق ملت ایستاد . ما به شما می گوییم که تحمل توهین های شما را داریم اما در برابر زیاده خواهی های شما پاسخمان "هرگز".
حاشیه ها
به گزارش خبرنگار مهر رئیس جمهور همراه تعدادی از اعضای کابینه خود از جمله غلامحسین الهام سخنگوی دولت و وزیر دادگستری ، علی سعیدلو معاون اجرایی، شهاب الدین حسینی وزیر اقتصاد ، مسعود زریبافان و تعداد دیگری از همراهانش صبح امروز به استان مازندران وارد شد و پس از استقبال تعدادی از هوادارانش مسیر منطقه دشت ناز تا شهر ساری را به طور زمینی طی کرد.
وی ساعتی پس از ورودش به شهر ساری با حضور در جمع انبوه استقبال کنندگان به احساسات آنان پاسخ گفت.
در جریان سخنرانی احمدی نژاد در استادیوم شهید متقی شهر ساری شعارهایی علیه رقبای انتخاباتی او بویژه میرحسین موسوی داده می شد. حاضران در استادیوم شهید متقی همچنین با دادن لقب "دزدگیر 88 " به احمدی نژاد گفتند: احمدی بت شکن بت بزرگ را بشکن.
احمدی نژاد در مدت سخنرانی خود در بین هواداران خود در استان مازندران چندین بار درخواست کرد تا نامه های حاضران خطاب به رئیس جمهور جمع آوری شود.
وی همچنین در سخنانش خطاب به حاضران در این تجمع گفت: دیرکرد من در حضور در مازندران را ببخشید چرا که فرصت من کم بوده زیرا باید به مسائل کشور می رسیدیم اما از آنجا که بنده ارادتی ویژه به این منطقه دارم گفتم چند دقیقه هم که شده باید به اینجا بیایم و خاک این استان موثر را ببوسم.
احمدی نژاد تا ساعاتی دیگر استان مازندران را به مقصد استان خوزستان ترک می کند. وی قرار است در چارچوب سفرهای انتخاباتی خود در جمع مردم این استان نیز سخنرانی نماید.
منبع خبر : اقتدارملی