مخاطبان مناظره، بین خنده و اشمئزاز!
عجب شبی بود شیخ!
آقای کروبی! احمدینژاد مظلوم علیرغم سوالات گزندهای که از شما کرد و شما را در محضر ملت به چارمیخ کشید، باز هم رعایت حال شما را کرد، خودتان خوب میدانید که آنچه که او گفت قطرهیی از «یم» خدمات!! مشفقانه سیساله شماست.
- متن زیر قدری بیپرده است، اما ناگزیر از این صراحتیم، چرا که درس آموخته شده در محضر شیخ مهدی کروبی را تقدیم خودش میکنیم، واین همان چیزی است که کروبی آن را به شهامت و شجاعت تعبیر میکند.
شیخ باهوش! اصلاحات در مناظره با احمدینژاد تمام نظام را مانند پول خرد، در اوج سخاوت خرج بیبرنامگی و کمحواسی خویش نمودند. شیخ از حضرت امام راحل تا ننجونش، پای همه را پیش کشید تا شاید بر روی کارشناسنبودن خویش سرپوش بگذارد. کروبی در تمام سخنرانیها و مناظرههایش، دائما ملت را به تیمش حواله داده و خود را از شر توضیحاتی کارشناسی (همان چیزی که بالاخره با هنرمندی احمدینژاد به نداشتنش اعتراف کرد) رها میکند. شیخ مهدی، مخاطبان شبکه3 را بین خنده و اشمئزاز سرگردان نگه داشته بود، وی در ابتدای مناظره تبختر و تکبر خویش را به خوبی نشان داد و اثبات کرد که احمدینژاد کاملا درست میگوید و آقایان با فاصله گرفتن از خط امام، خود را تافته جدا بافته از ملت فرض میکنند.
جناب شیخ مهدی کروبی، بترسید از ملتی که خونشان را فدای نام خمینی کبیر کردند، شما وقاحت را از حد گذراندهاید، برای کسب قدرت حتی از امام هم خرج میکنید؟
مرا ببخشید اما این یاوه را چه کنیم که گفتید: امام به شما یک احکام و اجازههایی داده که به هیچکس دیگر نداده؟ و بدین ترتیب تاکنون برای گرفتن پول از امثال شهرام جزایری، فقط امام امت را خرج نکرده بودید که این کار زشت را نیز کردید!
از کجا معلوم این احکامی که از آن سخن میگویید فردای پیروزی در انتخابات موجب قانونگریزی شما و خودسریهای اقتصادیتان! نشود. واقعا ناز شست مجلسی که شما رییساش بودهاید!
آقای کروبی! پراکندگی کاغذهای جلوی رویتان در مناظره به خوبی نشان میداد که کوه استوار فرزند ملت، چگونه مغز و ذهن شما را مغشوش ساخته بود. من بر استراتژی احمدینژاد در مقابله با هر کدام از شما سه یار دبستانی درود میفرستم، دکتر احمدینژاد به درستی شما را به زاویهیی برد که شما خود به «کارشناس» نبودنتان اعتراف نمایید و نشان دهید که اینکاره نیستید.
جناب کروبی اگر از «نن»جونتان بپرسید به شما خواهد گفت که نباید تیم کارشناسیتان را با گلادیاتورهای عهد باستان اشتباه بگیرید، که دائما در مناظره با رقبایتان بگویید باید کارشناسانمان را بیاوریم.
آقای کروبی شاید ننجونتان به شما یاد داده باشد که: «بیار آنچه داری ز رندی و زور؟»
اما متوجه باشید که تاریخ مصرف این ضربالمثل مربوط به زمانی است که شما رییس مجلس ششم بودید و امثال شهرام جزایری با دادن همیانهای سیصد میلیونی، میدان یافتند تا در راهروهای مجلس تحت ریاست شما مانند زالو رشد و نمو نمایند. شما با حجب! و حیای! کامل چشم در چشم دهها میلیون نفر نشستهاید و میگویید، شهرام جزایری از شما چیزی نخواسته است؟ آیا برای شهرام جزایری با دادن هر آنچه که از «رندی و زور» ($) داشت، شما را مانند دیگران در مجلس خریداری نکرد تا با آرامش کامل بتواند در راهروهای خانه ملت، به کسب رانت و فعالیتهای اقتصادی خویش ادامه دهد؟مگر خانه ملت در دست شما امانت نبود که راهروهایش را به ثمنبخس میدان تاخت و تاز مفسدانی چون جزایری قرار دادید؟
آقای کروبی!
احمدینژاد مظلوم علیرغم سوالات گزندهای که از شما کرد و شما را در محضر ملت به چارمیخ کشید، باز هم رعایت حال شما را کرد، خودتان خوب میدانید که آنچه که او گفت قطرهیی از « یم» خدمات!! مشفقانه سیساله شماست.
شیخ! خسته نشدید بس که زندان رفتنتان را به رخ ملت کشیدید؟ اگر ما ملت حاضر باشیم تا به همانگونه که شما شکنجه شدید، تنبیهمان کنید، شما حاضرید در عوض، هر آنچه ($) را که در این سه دهه نصیبتان شده، تمام و کمال به صندوق ملت واریز نمایید؟
سخن در رثای شما بسیار است و نیازی هم نیست چرا که خود شما در برابر احمدینژاد و ملت دست به خودکشی سیاسی زدید. راستی یادتان است که در انتخابات مجلس هشتم گفتید که: «من یک تیر دارم و آن را در انتخابات ریاستجمهوری شلیک میکنم»؟ ... در نوشته قبلی پیشبینی شده بود که تیرتان هوایی است و الحق صدای تیر هواییتان از آنتن شبکه سه در سراسر ایران شنیده شد.
شیخ، اجازه میخواهم تا سوالی را از محضرتان بپرسم و مطمئنم که همه، حتی «ننجون» محترمتان هم پاسخ آن را میدانند.
سوال این است: بنده به درستی نمیدانم که حقوق یک رییسجمهور چقدر است؟ اما فرض میکنیم که ماهیانه 10 میلیون تومان باشد (دست بالا را می گیریم) و در نتیجه اگر 48 ماه یکدوره ریاستجمهوری طول بکشد، میکند به عبارت 480 میلیون تومان و اگر دست بالاتر را هم بگیریم حداکثر تا یک میلیارد تومان برای کل دوره چهارساله یک رییسجمهور کنار بگذاریم، پاسخ دهید که مبلغ یکصدمیلیارد تومان خرج انتخاباتتان را از کجا آوردهاید؟
اگر از خودتان است که میبایست ملت باهوش ایران را در جریان بگذارید، هم بگویید که این همه ثروت حلال! را چگونه به دست آوردهاید؟ هم بگویید برای حداکثر یک میلیارد تومان حقوق در تمام طول دوره ریاستجمهوری، چرا یکصد میلیارد تومان خرج میکنید؟ واقعا احساس تکلیف کردهاید؟ واقعا شما هنور در خط امام هستید؟
اگر از خودتان نیست، بفرمایید از کیست؟ و برای چه به شما دادهاند؟ مطمئنید اینبار هم «رندی و زور» جزایریهای دیگری نصیبتان نشده؟ اگر اینچنین است، باور کنیم که کرسیهای کابینه تان را پیشفروش نکردهاید؟
نکند برای رییسجمهور شدنتان نیز حکمی از امام دارید که به شما اجازه میدهد که چنین رقمی را بگیرید تا دستتان به کرسی قدرت برسد؟
شیخ مطمئنید که «شیفته خدمت» هستید، نه چیز دیگر؟
آقای کروبی شما در کمال ادب و متانت، منتخب ملت را به «ننجونتان» ارجاع دادید. بنده شما را به همان بزرگمردی میسپارم که شما فخر زیارتش و همنشینیاش را دارید و ما آرزوی دیدارش را در جهان آخرت به دل داریم:
«...ما میخواهیم یک حاکمی در همه ایران – اگر انشالله موفق بشوند مسلمین – در همه ممالک اسلامی یک حکومت باشد که مال مردم را نخورد. یک حکومت باشد که برای قانون متواضع باشد، یعنی سر پیش قانون فرود بیاورد، قانون هر چه گفت قبول بکند، نه اینکه قانون برای مردم عادی باشد، (و) قدرتمندها از قانون مستثنی باشند...»
و در جایی دیگر فرمودند:
«... پس ما متن اسلام را که مطالعه بکنیم اینجور نبوده است که متن اسلام آمده است که سلاطین را تسلط بدهد بر فقرا، بر طبقه بعد، قدرتمندها را سلطه بدهد بر غیر قدرتمندها، متن اسلام اینجور نبوده.»
و در جایی دیگر نیز فرمودند:
«...این اسلام در آن متن اولیهیی که هیچ دیگر تصرفی از هیچجا در آن نبوده، این آیا مردم را دعوت کرده به اینکه با اغنیا بسازید؟ اغنیا اگر چیزی از شما بردند، این قدرتها اگر آمدند و مال شما را برداشتند، شما دیگر حرف نزنید؟؟...»
پیشبینی میکنم که آقایان موسوی و کروبی در مناظره با هم در یک پارادوکس بزرگ گیر خواهند کرد، از طرفی هر دو، نه برنامه خاصی برای ارائه دارند و نه قدرت منطق و استدلال درستی؟
از طرف دیگر هر دوی این عزیزان هنوز هم کامشان از رویارویی با سرباز دلاور اسلام، شیرینتر از عسل است! و دلشان میخواهد بدون حضورش اعاده وجهه کنند.
و اما ...
از طرفی هر دو از یکدیگر انتظار دارند تا طرف مقابل به نفع آن یکی کنار بکشد، بنابراین هر دوی این عزیز دانشمند، بین حذف یکدیگر و یا کوبیدن احمدینژاد سرگردان خواهند بود.
باید منتظر ماند دید.
هر چند که میتوان از هماکنون آغاز دوران بازنشستگی کروبی را به وی تبریک گفت.
منبع: اقتدار ملی
پیروز با صداقت و عدالت
احمدینژاد سینه خود را آماج تیرهای بلای مافیا کرد
فاطمه رجبی - مناظره موسوی و احمدینژاد، نخستین مناظره و واقعیترین مناظره بین نمایندگان دو گفتمان بود. بر خلاف مناظره کروبی و رضایی که نقطه اشتراک آن تخریب احمدینژاد بود و بقیه مطالب تعارف و تایید یکدیگر!
مناظره موسوی و احمدینژاد، نخستین مناظره و واقعیترین مناظره بین نمایندگان دو گفتمان بود. بر خلاف مناظره کروبی و رضایی که نقطه اشتراک آن تخریب احمدینژاد بود و بقیه مطالب تعارف و تایید یکدیگر!
مناظره امشب دو گفتمان را در پیشگاه ملت عریان کرد. گفتمان اول، گفتمان سیسال حاکمیت قدرت و ثروت. به سرکردگی هاشمی رفسنجانی و اطرافیان بود که موسوی داوطلبانه برای ابقای آن در یک عملیات انتحاری خود را «نماینده عامل» آن اعلان نمود. گفتمان دوم، گفتمان صداقت، گفتمان عدالت، گفتمان اسلام ناب و گفتمان مردم ستمدیدهای بود که احمدینژاد «سربدار» خود را به قربانگاه و مسلخ مافیای قدرت و ثروت برد.
پیروز و پاینده باد صداقت و عدالت، پیروز و پاینده باد منادیان صداقت و عدالت و پیروز باد احمدینژاد که سینه خود را آماج تیرهای بلای مافیای قدرت و ثروت سیساله کرد تا یک ملت بالنده اما به ستوه آمده از فرعونیت مافیای قدرت و ثروت زنده بماند، سربلند باشد، آزاد زندگی کند و فریاد عدالتخواهی منتظرانه سر دهد.
اللهم عجل لولیک الفرج
پایگاه خبـری انصارنیوز
بوی صداقت آمد
اسناد بیقانونی در تحصیل و ریاست دانشگاه زهره کاظمی مشهور به زهرا رهنورد
میرحسین موسوی در مناظره چهارشنبه شب خود با محمود احمدینژاد در واکنش به طرح موضوع روند تحصیلی زهرا رهنورد همسرش که در تمام تبلیغاتهای انتخاباتی در کنار وی قرار داد، بدون ارائه پاسخ مستند تلاش کرد با مظلومنمایی و استفاده از تعبیر پروندهسازی از پاسخ به این مسئله خودداری کند.
رجانیوز به منظور روشن شدن میزان صداقت و قانونگرایی مدعیان اخلاق و قانون، اسناد تحصیلی خانم زهره کاظمی (مشهور به زهرا رهنورد) را منتشر میکند.
زهره کاظمی (مشهور به زهرا رهنورد) در سال 69 در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد پذیرفته و در تاریخ 31/6/72 در این مقطع فارغالتحصیل میشود. وی با وجود آنکه در سال 1365 هنوز مدرک فوقلیسانس خود را دریافت نکرده و 7 سال بعد از این تاریخ از پایاننامه کارشناسی ارشد خود دفاع کرده، به ادعای گواهینامه دکترای دانشگاه آزاد، در آن سال در آزمون ورودی پذیرفته شده و در تاریخ 13/4/ 74 مدرک دکترای خود را دریافت میکند.
جالب اینجاست که در گواهینامه موقت پایان تحصیلات دکترای وی صادره از واحدعلوم تحقیقات دانشگاه آزاد، نمره و رتبه قبولی زهرا رهنورد در آزمون ورودی دانشگاه خالی و سفید است.
اکبرهاشمی رفسنجانی رئیس هیأت امنا، عبدالله جعفرعلی جاسبی رئیس و مهندس میرحسین موسوی (همسر زهرا رهنورد) عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد است.
علاو بر این، خانم زهرا رهنورد در سال 76 با مدرک فوقلیسانس علوم سیاسی از دانشگاه آزاد که غیر مرتبط با رشته پژوهش هنر میباشد به عضویت هیأت علمی با مرتبه مربی در میآیند.
در تاریخ 21/7/76 بدون اخذ مدرک دکترا علیرغم مخالفت مقامات دانشگاه از مرتبه مربی به استادیاری تبدیل وضعیت یافت و در مورخ 30/6/77 با حکم دکتر معین، سرپرست دانشگاه الزهرا(س) میشود در حالی که هنوز پنج سال سابقه آموزشی هیأت علمی نداشت.
در حالی که برای ارتقا از مرتبه استادیاری به دانشیاری، داشتن دکترای تخصصی در رشته مربوط الزامی است و علیرغم مخالفت مقامات و مسئولان ذیربط، وی در سال 81 به مقام دانشیاری دانشکده هنرهای زیبا نائل میشود.
اما در واکنش به اشاره احمدینژاد به این واقعیت در مناظره چهارشنبه شب، موسوی با طفره رفتن از هرگونه توضیح در این زمینه، از اینکه تصویر گواهینامه موقت پایان تحصیلات دکترای رهنورد به مردم نشان داده شد، گلایه کرد و اظهار داشت همسرش 10 سال برای مدرک علوم سیاسیاش زحمت کشیده است.
همچنین رهنورد در واکنش به طرح این موضوع، به جای توضیح درخصوص روند اخذ مدرک، به کتابهای قرآنی خود و سوابق مبارزاتیاش اشاره کرده است.
حامیان موسوی به منظور تحتالشعاع قرار دادن این افشاگری، بهانه خندهداری را مطرح کرده و حتی با ناموسی دانستن این مسئله، از اینکه در کپی سیاه و سفید گواهینامه رهنورد، عکس کوچک وی درج شده است، اقدام افشاگرانه دکتر احمدینژاد در قبال مدعیان قانونگرایی را مورد هجمه قرار دادهاند. این در حالی است که تصاویر رهنورد در کنار موسوی در تمام سفرهای وی به صورت گسترده در تمام خبرگزاریها منتشر شده و این بهانهجویی بیشتر به طنز شباهت دارد.
احمدینژاد در شبکه خبر
در زمان جنگ با رانت دلار 7تومانی میلیونر شدند
کسانی که تحمل شنیدن کمترین نقد را نداشتند امروز مدعی انحراف در دولت شدهاند، اگر لازم باشد به خاطر دفاع از حقوق ملت اسناد عملکرد دوران برخی از مدعیان را بازگو میکنم.
احمدینژاد با اشاره به روند رو به کاهش تورم در دولت نهم نسبت به سالهای گذشته اظهار داشت: از سال 60 در یک دوره 4ساله متوسط نرخ تورم 18.9 درصد بوده و از سال 63 تا 67 نیز متوسط نرخ تورم به 20 درصد رسید؛ از سال 68 تا 72، نرخ تورم 17.6 و از سال 72 تا 76 نرخ تورم 32.9 درصد بود ضمن اینکه در یک سال نرخ تورم به 49.5 رسید.در دولت بعد نیز متوسط نرخ تورم 17 درصد و در 4سال دوم دولت قبل نیز متوسط نرخ تورم 17.5 بود که در 4 سال دولت نهم به 16.6رسید در حالی که در این دولت علاوه بر بالارفتن قیمت جهانی، مسأله بنزین نیز به وجود آمده بود که پیشبینی تورم بالایی برای آن میکردند.سرمایهگذاری در صنایع بزرگ تا پیش از این دولت 11هزار میلیارد بود که در دولت نهم به 50هزار میلیارد رسید یعنی بیش از 4.6 برابر رشد داشت و در ابتدای دولت نهم 3میلیون نفر بیکار بودند که یک فاجعه بود که اکنون تعداد آنها به 2میلیون و 200 هزار نفر رسیده است.در صنایع بزرگ برای اشتغالزایی برای یکنفر حداقل 300میلیون تومان سرمایهگذاری لازم است که این سرمایهگذاری در بنگاههای کوچک به 15 تا 25 میلیونتومان میرسد و در حقیقت بنگاههای زودبازده حلقههای کوچک بنگاههای بزرگ هستند که زودتر به نتیجه میرسند که نشان داده شد که در دو سال و نیم با این روش و البته در کنار بنگاههای بزرگ 800هزار شغل جدید ایجاد شد و نرخ بیکاری دو درصد کاهش یافت و البته با موانعی هم مواجه شد چرا که دیدیم هرکار خوب با هجوم و اطلاعات غلط مواجه میشود.احمدینژاد جذب سرمایهگذاری خارجی در دولت نهم را به نسبت مدت مشابه در دولت قبل سه برابر دانست و گفت: اگر این سرمایهها در صنایع مختلف وارد تولید و بهرهبرداری شود، در فضای اشتغال جهشی ایجاد خواهد شد؛ در کشاورزی نیز ظرفیت بالایی داریم و علیرغم آنکه میگفتند ارقام پیشبینی شده در قانون برنامه درباره کشاورزی غیرواقعی است اما در این دولت بیشتر از ارقام پیشبینی شده در زمینه کشاورزی کار انجام شده است.
احمدینژاد در پاسخ به سوالی درباره مفاسد اقتصادی اظهار داشت: بخشی از مفاسد اقتصادی از ساختارها نشأت میگیرد و به همین دلیل باید آئیننامهها، ضوابط و امتیازات ویژه اصلاح شود تا یک فرد نتواند با یک مجوز، به راحتی میلیاردر شود که تقریبا این کار به طور کامل در این دولت انجام شد. اما یک بخش دیگر از مفاسد اقتصادی مربوط به ارتباطات خارج از دولت است یعنی به عنوان نمونه فردی از منابع عمومی استفاده میکند اما آن را در بخش درست مورد استفاده قرار نمیدهد و دیدیم که افرادی برای ساخت کارخانه وام گرفتند اما آن پول را به بازار مسکن تزریق کردند و اکنون هم پول را پس نمیدهند چون دستشان در دست قدرتمندان است و وقتی بانک از آنها میخواهد که پول را پس بیاورند دهها نفر زنگ میزنند و بانک را تهدید میکنند و این نشان میدهد که مفاسد اقتصادی در خارج از دولت تحت حمایت بخشی از مراکز قدرت شکل میگیرد.وی ادامه داد: در زمان جنگ که مردم کوپنی زندگی میکردند، افرادی به وسیله ارتباطات خود، در حالی که دلار 150تومان بود، دلار 7تومانی میگرفتند و به جای ایجاد اشتغال و استفاده درست از آن، برای خود ثروت جمع میکردند و همین منجر به فساد میشود، و یا اینکه اجازه میدادند یک نفر به صورت انحصاری جنسی را وارد کند و بعد هم آن را به صورت کوپنی به مردم میدادند و این فرد با این مجوز که به واسطه ارتباطات به دست آورده بود به راحتی میلیونر میشد و یا اینکه خریدهای دولتی را به افرادی میسپردند که برای خود پورسانت جمع میکرد که البته بعدها قانونی در مجلس در این زمینه تصویب شد تا از آن جلوگیری شود.
احمدینژاد مبارزه با مفاسد را کاری دشوار دانست و اظهار داشت: در خارج از دولت آدمهای درشتی در این زمینه ایجاد مفاسد فعال هستند که هنوز درباره آنها چیزی نگفتم و نگفتهام که اینها چه کسانی هستند و چه چیزهایی حتی به خود من گفتهاند.وی تاکید کرد: باید در ساحت عمومی کشور ریشههای مفاسد را خشک کنیم و امیدواریم که مجلس و قوه قضائیه نیز در این زمینه همکاری کنند.
مجری این برنامه نظر احمدینژاد را درباره نوع اطلاع از نظرات مردم و میزان آزادی رسانهها برای نقد دولت جویا شد که وی پاسخ داد: نقد لازمه زندگی و پیشرفت است اما نباید انحصاری باشد بلکه نظارت عمومی سلامت و پیشرفت را تضمین خواهد کرد و مرز آزادی و نقد باید منافع ملی و حقوق مردم باشد.
وی افزود: ما از نقد استقبال میکنیم اما معتقدم واژه نقد هم مثل واژه آزادی قربانی شد؛ 24 سال دولت در دست یک گروه بود و علاوه بر آن زمان، اکنون هم آنها با هم هستند؛ در آن زمانها دریچه نقد به طور کامل بسته بود؛ در زمان جنگ یک روزنامه منتقد بود و فقط هفتهای یکی دو بار با استفاده از همان آماری که خود دولت ارائه میداد، نقد اقتصادی مینوشت، اما همان را هم تحمل نمیکردند و شعار مرگ بر آن روزنامه میگفتند و حتی نخستوزیر وقت هشدار میداد که اگر تعطیل نکنید برخورد میکنم.
احمدینژاد ادامه داد: در 8 سال بعد از آن نیز دولت علیه یک روزنامه منتقد مدام فعالیت میکرد و حتی رئیس دولت از تریبونهای مختلف آن یک روزنامه را تحت فشار قرار میداد. در 8 سال سوم نیز کوچکترین نقد، با هجوم سنگین مواجه میشد و حتی یادم هست که در دانشگاه خودمان یک استاد یک نقد کوچک منتشر کرد اما آنچنان به او حمله کردند و گفتند تو ضد دوم خرداد و ضد دولت و ضد رییسجمهور هستی و پیام را دریافت نکردهای.
رییسجمهور تصریح کرد: اما در این 4 سال در مقابل هجمه بسیار سنگین، عکسالعمل نشان ندادیم و 4سال است که بیش از 20روزنامه و صدها سایت و تریبون حرفهای ناروا و تهمت و دروغ منتشر میکنند. اما ما آنها را در راستای پیشرفت کشور تحمل کردیم و جالب است آن کسانی که آن سه دوره 8 ساله را اداره کردند حالا میگویند این دولت از مسیر منحرف شده است در حالی که ما در هر شاخص چند برابر آنها کار کردیم.وی تصریح کرد: به حول قوه الهی و به مدد امام زمان و ایستادگی رهبری عزیز و ملت ایران ما در سیاست خارجی اکنون در اوج هستیم اما آنها میگویند باید به گذشته برگردیم و با آنکه 24سال کارها در دست آنها بود و اکنون مردم فرد دیگری را انتخاب کردند، باز هم میخواهند با تهمت و فحش کارها را به گذشته برگردانند و حتی وقتی میگوئیم نقد خود را ارائه دهید، حرفی برای گفتن ندارند و فقط دیگران را متهم میکنند و این به معنای سوء استفاده از نقد و آزادی است؛ البته تحمل من بالاست و قبل از این هم گفتم که آنها را بخشیدهام اما اگر لازم شود به خاطر دفاع از حقوق ملت مجبور خواهم شد که بگویم در این سه دوره 8 ساله چه اتفاقاتی افتاده است و پرونده آنها را باز کنم که امیدوارم این کار لازم نشود.وی تصریح کرد: ما درباره حرفهایی که میزنیم سند داریم و هرچه که میگوئیم با آدرس روی زمین نشان میدهیم و آنها هم باید برای حرفهایشان سند ارائه دهند؛ ما که دعوا نداریم ما میگوئیم باید منطقی گفتوگو کرد و به ملت هم که ایمان داریم و همه باید در برابر انتخاب ملت تسلیم شویم؛ یکبار بعد از 24سال مردم فردی غیر از آنها را انتخاب کردند اما آنها میگویند ملت منحرف شده است در حالی که باید بگذارند عدهای غیر از آنها هم کشور را اداره کنند.احمدینژاد پیشرفت کشور را نیازمند همدلی دانست و خاطرنشان کرد: من خدمتگذار ملت هستم و برای کار در جهت خدمت به مردم خدا شاهد است که حتی یک روز را هم از دست ندادهایم.
پایگاه خبـری انصارنیوز
احمدینژاد به ادعاهای بیپایه و اساس پاسخ روشن داد
دکتر فاطمه آلیا: مناظره امشب بار دیگر مردم را با صداقت و خدمتگذاری و دلسوزی منتخب خود واقفتر کرد و مهر و مقبولیت و محبوبیت احمدینژاد را در دلها دو چندان کرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی سخنان احمدینژاد در مناظره امشب را پاسخ روشنی به ادعاهای بیپایه و اساس نامزد مخالف دولت دانست و تاکید کرد: احمدینژاد پاسخ روشنی به ادعاهای میرحسین موسوی داد.
دکتر فاطمه آلیا صحبتهای احمدینژاد را با موسوی بسیار شفاف دانست و تاکید کرد: امشب عدهای به بیپایه و اساس بودن ادعاهای میرحسین موسوی پی بردند.
وی تاکید کرد: در این مدت طرفداران این نامزد تلاش کردند با ادعاهای غلط با احساسات مردم به خصوص جوانان بازی کنند ولی امشب رییسجمهور با پاسخ روشن و قاطع خود ادعاهای آنان را رد کرد.
وی گفت: اگر چه وقت و زمان این مناظره محدود بود ولی آقای دکتر احمدینژاد مقید به موازین اخلاقی و احترام به آگاهی و بصیرت مردم «در خانه اگر کس است یک حرف بس است» صحبتهایشان را بسیار مفید و خوب مطرح کردند.
آلیا اظهار داشت: توضیحات و صحبتهای مطرح شده توسط احمدینژاد معیار و میزانی بود برای سنجش ادعاهای بیپایه و اساس آنها.
وی با اشاره به اینکه از مدتها قبل نامزدهای انتخاباتی تبلیغات خود را در شهرستانهای مختلف و از رسانههای مخالف دولت با جهتگیری تخریبی آغاز کردهاند، گفت: عدهای با سیاه نمایی فعالیت های صادقانه دولت سعی در کسب وجهه و رای برای خود نموده اند. و کار را بدان جا رسانده اند که رهبر معظم انقلاب در جمع مردم کردستان فرمودند: «نامزدها گاه مسائلی خلاف واقع درباره اوضاع کشور و مسائل اقتصادی مطرح کردند که مردم را نگران میکند انسان نمیتواند باور کند که دادن این همه نسبت خلاف از روی صدق و صفا باشد.»
آلیا در ادامه بیان کرد: پس از این شفافسازی توسط رهبر معظم انقلاب، حامیان احمدینژاد از وی برای پاسخگویی به تخریبهای ناجوانمردانه و غیرمنصفانه خواستند در مناظره شرکت کند.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات امروز کشور ریشه در گذشته دارد گفت: به طور طبیعی در هر نظام اجرایی مشکلاتی وجود دارد و همه میدانند که ریشه بسیاری از این مشکلات در گذشته است چرا که در دوران تصدی کابینه در دوران نخستوزیری موسوی و نیز دوران هاشمی و خاتمی روسای دولت پایتختنشین بودند و مردم نقاط محروم در دوردستهای کشور در اشتیاق و حسرت ارتباط با دولت رنج میکشیدند.
وی اظهار داشت: دولت نهم به ریاست مردی از جنس مردم به دورترین نقاط محروم کشور رفت با مردم بر سر یک سفره نشست از کاسه آنان آب خورد و با آنان همدلی کرد.
وی افزود: امروز مردم مرد میدان را از سنگ بدلی به خوبی تشخیص میدهند و خدمت صادقانه دولت را گواه و شاهد قرار میدهند.
وی با اشاره به اینکه سفرهای استانی دولت نهم تلنگر بر دیگر نامزدها بود گفت: متاسفانه عدهای برای اینکه کم نیاورند مانند احمدینژاد به برخی سفرهای استانی رفتند یا با اشک مصنوعی از محرومیتی که در زمان حاکمیت خودشان پیریزی شده بود دم میزنند.
وی افزود: مناظره امشب بار دیگر مردم را با صداقت و خدمتگذاری و دلسوزی منتخب خود واقفتر کرد و مهر و مقبولیت و محبوبیت احمدینژاد را در دلها دو چندان کرد.
آلیا اظهار داشت: امیدواریم نامزدهای انتخاباتی در ایام باقی مانده از تبلیغات با مردم صادقتر باشند کلیگویی نکند مشکلات را بزرگنمایی نکنند و تابع محض ولایت فقیه باشند.
وی اظهار امیدواری کرد: مردم در روز 22 خرداد با رای دوباره به منتخب دلسوز و خستگیناپذیر خود بصیرت سیاسی و دیداری انقلابی خود را به معرض قضاوت بینالمللی قرار دهند
افشای جزئیاتی دیگر از زمینخواری قدرتمندان
در لیست واگذاریهای اراضی ملی و دولتی به اشخاص ویژه، اسامی کمالی، ترکان، محمد هاشمی، کلانتری، شافعی، روغنی زنجانی و نیز موسوی لاری به چشم میخورد.
پس از آنکه محمدرضا اسکندری چندی پیش با تأکید بر اینکه روی کار آمدن دولت نهم موجب شد تا دست ویژهخواران از دستاندازی به منابع طبیعی کشور کوتاه شود، از واگذاری خلاف بیش از 30 هزار هکتار زمین در دولتهای قبلی خبر داده بود؛ پیگیریهای تکمیلی خبرنگاران نشان داد در لیست واگذاریهای اراضی ملی و دولتی به اشخاص ویژه، اسامی کمالی با 50 هکتار در گندک دماوند، ترکان 40 هکتار دماوند، محمد هاشمی 245/1 هکتار لالان شمیران، کلانتری 4هکتار حاجیآباد شمیران، شافعی 5 هکتار حاجیآباد شمیران، روغنی زنجانی20 هکتار روستای خسروان دماوند و نیز موسوی لاری 90 هکتار استان فارس نیز به چشم میخورد.
.پایگاه خبـری انصارنیوز
بیستمین سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگزار نظام مقدس جمهوری اسلامی
ایران حضرت امام خمینی (ره )بر تمام آزاد مردان جهان تسلیت باد
محسن رضایی:
موقعیت ژئوپلتیک ایران میتواند درآمد زا باشد
محسن رضایی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در برنامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به تشریح برنامههای خود پرداخت.
رضایی در این برنامه گفت: موضع من این است که موفقیتها را از کاستیها جدا کنم و با هر دو مسئولانه برخورد کنم یعنی از پیروزیها و موفقیتها دفاع کنم و از کاستیها به هیچ وجه کوتاه نیایم.وی ادامه داد: من اعتقاد ندارم کاندیداهای ریاست جمهوری صرفاً با مردم همدردی کنند. ما آمدهایم تا در کنار این همدردی راهکار ارائه کنیم و برای رسیدن به این هدف باید با مردم همدرد باشیم، آگاهانه برنامه داشته باشیم و علاوه بر توانایی شخصی و تیمی روشها و فرآیندهای مطلوب را نیز در اختیار داشته باشیم.
رضایی در ادامه با اشاره به ایجاد دولت مردمی گفت: دولت مردمی از نظر من دولتی است که مردم در اداره امور آن سهم و نقش قابل توجهی داشته باشند.
رضایی با تشبیه اقتصاد ایران به ماشینی که در چالهای گیر کرد، افزود: در انقلاب اقتصادی من اول باید ریل گذاری جدیدی شود و اقتصاد دولتی محور به مردم محور تبدیل شود.وی با تأکید بر مزیت سنتی ایران در نفت و گاز گفت: در انقلاب اقتصادیمن مزیتهای نسبی دیگری مانند تجارت، خدمت، انبارداری و خدمات فرودگاهی، گردشگری و گردشگری سلامت مورد توجه خاص قرار خواهد گرفت.رضایی در ادامه به توانمندی برجسته پزشکان ایرانی در سطح جهان و ضرورت استفاده از این مزیت برای کسب درآمد اشاره کرد و افزود: موقعیت ژئوپلتیک ایران نیز میتواند درآمدزا باشد و ما میتوانیم در ارتشسازی کشورهای منطقه از جمله لبنان و آسیای مرکزی نقش داشته باشیم.
وی با تأکید بر اینکه مردم از این تکرویها و منازعات خسته شدهاند، ادامه داد: به نظر من مردم اکنون نیاز به آرامش و کار و تلاش دارند و در دولت من افراد بر اساس تواناییها و صرفنظر از گرایشها به کار مشغول خواهند شد.این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: نمیشود به خاطر آنکه رئیس جمهور نماینده اکثریت است اقلیت جامعه را فراموش کرد، رئیس جمهور در قبال همه مردم مسئول است و باید از همه ظرفیتهای کشور استفاده کند.وی در ادامه گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو سیما در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه ضمانت اجرایی وعدههای شما چیست، گفت: ?? سال کار کارشناسانه برای کارهایم دارم و بخشی از آن در سند چشم انداز ایران دیده شده است البته نه اینکه همه اینها را من انجام داده باشم بلکه من در تهیه مقدمات آنها نقش اساسی داشتهام.
رضایی گفت: دیگر ضمانت اجرایی وعدههای من تعامل من با دیگر قوا، نمایندگان مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام است که قدرت تعامل با همه آنها را به خوبی دارم.این نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تیم اجرایی قدرتمند را دیگر ضمانت اجرایی وعدههایش برشمرد و گفت: من هیچ محدودیتی برای خود نمیگذارم و از همه نیروهای ارزشی کارآمد و نخبگان برای اداره کشور استفاده میکنم.
وی ضمانت دیگر اجرای برنامه هایش را روحیات شخصیاش دانست و افزود: من سرباز ملت ایران هستم و از کف خیابانها و میان ملت آمدهام و اینطور نیست که از بالا آمده باشم و همه چیز را برای اداره کشور در اختیارم قرار داده باشند.رضایی افزود: من راه استفاده از منابع انسانی را میدانم و مطلعم که عملگرایی چه مزایایی برای ما دارد.وی در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر دیدگاهش درباره عدالت گفت: من عدالت سیاسی را بر عدالت اقتصادی مقدم میدانم.رضایی افزود: عدالت اقتصادی در مقابل کارآمدی و بهرهوری نیست، بلکه به معنای توزیع عادلانه فرصتها و سرمایهگذاریهاست تا اینکه ثروت بهوجود آید و عادلانه توزیع شود.نامزد دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه این برنامه گفت: ایجاد زندگی خوب برای مردم مهمترین اقدام است
مهدی کروبی:
بهجای سفرهای استانی، مسئولان باید به تهران بیایند
مهدی کروبی دبیرکل حزب اعتماد ملی و کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: به نظرسنجی ها ده شاهی اعتقاد ندارم.
کروبی در گفتوگو با خبرنگار واحد مرکزی خبر پیش بینی این مسـئله کـه پیروز نهایی انتخابـات کیست را مشکل دانست و افزود: انتخابات این دوره پرشور و با حضور حداکثری مردم برگزار میشود.وی در ادامه گفت: برگزاری مناظره نامزدها با هم بسیار خوب است ولی اگـر کـارشناسان و طرفداران نامزدها هم در مناظرات شرکت می کردند بسیار خوب بود.
وی در پـاسخ به کسانی کـه معتقدنـد حضور کارشناسان درمناظره ها وبرنامه های انتخاباتی ممکن است بیانگر نظر شخصی آنها باشد افزود: همه نامزدها به این مسئله اعتقادی ندارند و من از این اقدام استقبال میکنم. دبیرکل حزب اعتماد ملی همچنین دربـاره رعایت اخلاق انتخاباتی گفت: بدترین و زشت ترین کار تخریب نامـزد دیگر است چرا که انتخابات تا چند روز دیگر تمام میشود.
کروبی همچنین در جمع مردم تنکابن گفت : اگر چنانچه مسئولیت به من واگذار شد ، به جای سفر استانی ترتیبی می دهم که مسئولان استانی به مرکز بیایند و مشکلات خود را مطرح کنند.وی افزود: به یاری خدا هر منطقه ای را به جایگاه واقعی خود میرسانم.
وی اضافه کرد: مسئولان رااز تیمی انتخاب می کنم تا اشراف کامل داشته باشند. کروبی ادامه داد : ما باید سرمایه گذاری و میدان رقابت به وجود بیاوریم و بخش خصوصی و صنعت گردشگری را رونق ببخشیم و از امکانات این سرزمین و نعمت های خدادادی منطقه باید استفاده شود. وی با بیان اینکه مردم ، ابزار نیستند، تصریح کرد: متأسفانه گاهی مردم را ابزار قرار میدهند.کروبی همچنین به علما، فضلا، شعرا، شهدا و قهرمانان این شهرستان اشاره کرد و گفت: مردم ایران قدرشناس هستند.کروبی در جمع حامیانش در میدان آزادی نوشهر نیز گفت: من با برنامه آمده ام و طی ??سال از حق و حقوق مردم دفاع کرده ام.
وی افزود :اگر جایی از کارم گیر داشت صادقانه و شفاف به مردم می گویم و در چارچوب قانون کار را انجام می دهم. این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مردم بر مبنای جمهوریت ، اسلامیت و ایرانیت انقلاب کردند و امروز کمتر ملتی مثل ایران است که انتخابات داشته باشد و رئیس جمهوری با رأی حداکثری مردم انتخاب شود. وی ادامه داد : بنا به گفته امام راحل (ره ) ، جمهوریت و اسلامیت دو کلمهای جداناپذیر هستند و ایرانیت توأم با این دو کلمه است.
کروبی ادامه داد : به من رأی ندادید ایرادی ندارد ولی پای صندوق های اخذ رأی بیایید و حساسیت داشته باشید. وی گفت : سرزمین شما از نعمت و مواهب خدادادی فراوانی برخوردار است اما وضع اشتغال و اوضاع منطقه نباید این گونه باشد.
کرباسچی: درباره میزان آرای کروبی قضاوت نمیکنم
غلامحسین کرباسچی مشاور عالی دبیرکل حزب اعتماد ملی در زمینه میزان رأی کروبی در انتخابات آینده گفت: من خیلی وارد این مباحث نمیشوم ، ما در ستاد انتخاباتی با آقای کروبی هیچ نظرسنجی تا به حال صورت ندادهایم و علت آن هم این است که دیدگاه من دیدگاهی واقعاً انتخاباتی به معنی مطالبه محوری و برنامهمحوری است و تلاش ما این است که مردم را در این انتخابات با حقوقشان و مطالباتشان آشناتر کنیم. وی افزود: ما از حالا آرای داده نشده را نمیشمریم. ما سیستم نظرسنجی جامع و کاملی نداریم. کرباسچی ادامه داد: گرایشها بسیار متغیر است و نحوه اجرا و حضور متفاوت است و من مایل به قضاوت در این باره نیستم اما به طور قطع میدانم که اگر سطح مشارکت مردم بالا باشد قطعاً جناح اصلاحطلب رأی میآورد که ترکیبی از آرای موسوی و کروبی است.