مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از مسئولان نظام
همه باید با کمک به دولت، تسهیلات اجرا را فراهم کنند
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی بعد از ظهر امروز در دیدار اعضای هیأت دولت، هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی و رؤسای کمیسیونهای مجلس، مسئولان عالی قضایی، دبیر شورای نگهبان و اعضای حقوقدان آن شورا با تأکید بر لزوم حفظ وحدت و یکپارچگی مسئولان در حرکت رو به جلوی کشور، خاطرنشان کردند: مسئولان باید با شناخت و بکارگیری صحیح ظرفیت های مادی و معنوی بسیار فراوان و بی نظیر کشور در بخشهای مختلف، و همت و کار مضاعف، برای رسیدن به اهداف سند چشم انداز بیست ساله و حتی فراتر از آن، تمام توان خود را به کار گیرند.
به گزارش رجانیوز، ایشان با تبریک مجدد سال نو و اظهار امیدواری برای در پیش بودن سالی مبارک تأکید کردند: مبارک بودن سال جدید منوط به این است که مسئولان با تلاش هدفمند و پرانگیزه و قانع نشدن به هیچ حدی از کار و تلاش، زمینه ساز نزول برکات الهی بر مردم خوب و مؤمن ایران باشند.
رهبر انقلاب اسلامی ظرفیت ها و استعدادهای موجود در کشور را همچون معادن استخراج نشده و یا نیمه استخراج شده دانستند و افزودند: ظرفیت های کشور در زمینه های اقتصادی بسیار بالا و در زمینه های علمی نیز ظرفیت ها، حیرت آور است.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ظرفیت های بخشهای فرهنگی و استعدادهای جوشان و فراوان در کشور خاطرنشان کردند: در عرصه های فن آوری هم ظرفیت های کشور بسیار عظیم و غیرقابل تصور و زمینه کارهای بزرگ فراهم است.
ایشان با تأکید بر اینکه در شناخت ظرفیت ها و بکارگیری آنها باید به سمت قله حرکت کرد و به هیچ حد متوسطی قانع نبود، افزودند: اگر همت خود را برای استفاده از این ظرفیت ها به کار نگیریم، کوتاهی کرده ایم و این کوتاهی، ظلم به همه است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه خدمت به مردم، و حضور در زمان نیاز به حضور، کارهای خدایی هستند، افزودند: ممدوح شدن برخی افراد و یاران پیامبر (ص) در صدر اسلام فقط به دلیل نماز و دعا و عبادت زیاد نیست بلکه به دلیل موضع گیریهای صحیح سیاسی و تلاش و جهاد آنها است، همانگونه که مذمت مذمومان صدر اسلام هم فقط بدلیل انجام گناه و محرمات نیست بلکه به دلیل عدم حضور در زمان نیاز به حضور است.
حضرت آیت الله خامنه ای حفظ یکپارچگی مسئولان در حرکت رو به جلو کشور را بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشان کردند: منظور از یکپارچگی مسئولان، چشم پوشی از اختلاف سلیقه ها و نظرها نیست زیرا اختلاف سلیقه ها و بحث های علمی و کارشناسی موجب پیشرفت کارها خواهد شد ولی این اختلاف دیدگاهها نباید باعث توقف حرکت کشور و یا جدا شدن مسیر حرکت افراد شود.
ایشان همه مسئولان به ویژه مسئولان سه قوه را به حفظ یکپارچگی و هماهنگی در اتخاذ تصمیم های بزرگ توصیه کردند و افزودند: در شرایط کنونی برنامه پنجم توسعه پیش روی کشور است و این برنامه الزامات زیادی را بر دوش مسئولان گذاشته است که اجرای آنها نیازمند هماهنگی و یکپارچگی است.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: البته دولت به عنوان دستگاه اجرایی در وسط میدان کارهای اجرایی است و همه باید ضمن اینکه مصالح را در نظر می گیرند، با کمک به دولت، تسهیلات اجرا را فراهم کنند تا کارها پیش برود.
حضرت آیت الله خامنه ای تأمین اهداف سند چشم انداز بیست ساله کشور را یکی از وظایف مهم و خطیر قوای سه گانه برشمردند و خاطرنشان کردند: اکنون در برخی بخشها از زمان بندی انجام شده در سند چشم انداز جلوتر هستیم و در برخی بخشها هم حرکت، شتاب لازم را ندارد، بنابراین باید با همت مضاعف تلاش کرد تا از اهداف چشم انداز نیز جلوتر برویم.
ایشان با تأکید بر لزوم گسترش فرهنگ کار و تلاش در جامعه، به موضوع هدفمند کردن یارانه ها نیز اشاره کردند و افزودند: امیدوارم میان دولت و مجلس، توافق مطلوب انجام شود تا با اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها، مردم بتوانند طعم تدابیر و تلاشهای مسئولان را بچشند.
رهبر انقلاب اسلامی مسائل فرهنگی را نیز بسیار مهم خواندند و تأکید کردند: فرهنگ عمومی و بروز چهره دینی در زندگی مردم از مسائل بسیار مهمی است که باید به آن توجه ویژه شود.
حضرت آیت الله خامنه ای، مسئولیت در نظام اسلامی را وظیفه ای خطیر و سنگین دانستند و تأکید کردند: مسئولان در نظام اسلامی باید بدانند که از لحظه لحظه دوران مسئولیت آنها، در آن دنیا سؤال خواهد شد بنابراین باید به گونه ای عمل کنیم که بتوانیم در پیشگاه خداوند پاسخ قانع کننده ای داشته باشیم.
ایشان هدف واقعی از زندگی دنیایی و کار و تلاش دنیا را، فلاح و نجات در زندگی حقیقی بعد از مرگ دانستند و مسئولان را به همت مضاعف در ارتباط و انس با خدا و تدبر در قرآن توصیه کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به آسایش، امنیت، شادی و راحتی مردم در ایام عید و سفرهای نوروز، از همه دستگاهها و سازمانهای مسئول تشکر و قدردانی کردند.
در این دیدار که در فضایی صمیمی و معنوی برگزار شد، رهبر انقلاب اسلامی حاضران در دیدار را که در میان آنان دبیران مجمع تشخیص مصلحت ،شورای عالی امنیت ملی و شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشتند مورد تفقد قرار دادند.
در ابتدای این دیدار نماز ظهر و عصر به امامت حضرت آیت الله خامنه ای اقامه شد.
جوابیه نامه لاریجانی به احمدی نژاد
بسمه تعالی
با سلامضمن تشکر از ارسال نامه شماره 4764 مورخ 15 فروردین 89 و تبریک سال جدید به جناب عالی و اعضای محترم هیات دولت، به استحضار میرساند:
1- همانگونه که متذکر شدید طرح هدفمندکردن یارانهها از اقدامات سنگین و حساس در کشور میباشد که هماهنگی همه قوا را نیازمند است و چنانچه با دقت و واقعبینی و تدبیر محقق شود اصلاحات زیادی را در کشور باعث میگردد و بیدقتی در اجرا، مشکلات بیشتری بر سر راه مردم قرار میدهد و دقت و وقتگذاری وسیع کمیسیون و نمایندگان مجلس در این باب، به دلیل اهمیت موضوع بوده است که در راه خدمات رسانی به ملت مشکلی پدید نیاید و از ایجاد تورم افسارگسیخته و هجوم واردات جلوگیری شود.
2- کمیسیون ویژه این طرح حدود یک سال با حضور کارشناسان دولتی و متخصصان دانشگاهی و نمایندگان بخش خصوصی، بررسی جامعی نمود و در این مسیر تلاش نمود با واقعبینی زمینههای تحقق آن را توسط دولت فراهم نماید و انعطاف کافی برای نوسانات احتمالی برای کارگزاران دولت در نظر گرفت. به همین جهت با پیشنهاد دولت به قیمتگذاری حاملهای انرژی ورود پیدا نکرد در حالیکه مطلعید مطابق برنامه چهارم این کار یعنی قیمتگذاری حاملهای انرژی صرفا با پیشنهاد دولت و تصویب مجلس ممکن است، اما اختیار آن را به دولت سپرد و با پیشنهاد دولت در تاسیس سازمانی که این امور را سامان دهد در عین مخالفت برنامه با ایجاد تشکیلات جدید، موافقت گردید و برای انعطاف کافی دولت فراگیری طرح را اختصاص به دهکهای خاصی ننموده بلکه به همه مردم تسری داد تا با توجه به درآمدهای آنان، دولت خود تدبیر نماید.
کار اصلی مجلس مربوط به دوره اجرای طرح بود که آن را با شیب مناسب پنج ساله در نظر گرفت که از تورم شدید و زمینه واردات گسترده جلوگیری کند، یعنی در سال اول حداکثر بین ده تا بیست هزار میلیارد تومان درآمد، از بالا بردن قیمت حاملهای انرژی حاصل گردد و در سالهای بعد، با پیشنهاد دولت و تصویب مجلس بر حسب شرایط تصمیم گیری شود و در این جهت بین نمایندگان مجلس و دولت وحدت نظر وجود داشت. مشکل پس از تصویب قانون هدفمندکردن یارانهها و هنگام ارایه بودجه سال 89 ظهور یافت که درلایحه بودجه به خلاف متن قانون مذکور یکباره به جای رقم حداکثر بیست هزار میلیارد تومان، رقم چهل هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شد که خلاف قانون مصوب بود. کار دیگر مجلس تخصیص منابع کافی جهت تامین اجتماعی و گروههای آسیب پذیر کشور و هم چنین اختصاص منابع لازم جهت بهبود تولیدات کشاورزی و صنعت بود که باز نحوه اجرای آن را در حیطه تصمیمات دولت قرار داد. لذا ملاحظه میفرمایید که در این زمینه همکاری مجلس صمیمانه و آگاهانه صورت پذیرفت.
3- در عین حال پس از نگرانی حضرت عالی در هنگام تصویب بودجه، مجددا فرصت کافی در مجلس فراهم گردید که جناب عالی و دوستان دولت نظرات خود را مطرح نمایند و چنانچه استدلالهای جدیدی وجود دارد شنیده شود، اما همانگونه که مستحضرید دلایل قوی دیگری وجود داشت که باز مجلس مصلحت ندانست که شوک یکباره به زندگی اقتصادی مردم وارد شود. استدلال محوری حضرت عالی این بود که تغییرات در قیمتها باید به نحوی باشد که تغییر در رفتار مصرفی را باعث شود و با تعبیری مثلا 20 درصد تغییر در قیمتها چنین نتیجهای را شاهد نخواهیم بود. این منطق درستی است اما مستحضرید که رقم بیست هزار میلیارد تومانی که مجلس برای تغییر قیمتهای حاملهای انرژی در نظر گرفت به هیچ وجه تغییرات 20 درصدی قیمتها نیست. بحث چند برابر شدن قیمتهاست که طبعا آثار تغییر رفتار مصرفی را در بر خواهد داشت، لکن مجلس با جهش زیاد و یکباره قیمتها در سناریو چهل هزار میلیارد تومان که میتواند فشار زیادی به مردم وارد کند، موافق نبود.
4- اشکال دیگر عدم اجرای قانون در پیشنهاد همه پرسی با تکیه بر این سخن که وقتی ما نتوانستیم با منطق و استدلال به مجلس بفهمانیم ایجاد شد که در آستانه سال جدید مطرح گردید که طبعا به هیچ وجه مناسب منزلت نظام اسلامی نیست که پس از تصویب قانون با چنین بیانی، مجریان عدم اجرای آن را مطرح کنند، تاثیرات سوء این امور در رفتار اجتماعی در درازمدت بیشتر از یارانههای سرگردان در کشور است و مهمتر بحث همهپرسی است که مستحضرید این موضوع در قانون اساسی جزء اعمال قوه مقننه میباشد و باز ورود به این مقوله به مصلحت کشور نبود.
البته با سخنان راهگشای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای دامت برکاته مبنی بر اجرای قانون و همکاری قوای مختلف با دولت در جهت تحقق این طرح، صراط مستقیم روشن گردید.
لازم به ذکر است همانگونه که جنابعالی هم در نامه خویش متذکر شدید هماهنگی، همراهی و همکاری کلیه قوا در این موضوع ضرورت دارد و طبعا بار معنایی این واژهها "هماهنگی، همراهی و همکاری " مستلزم درک یکدیگر و تفاهم در یک کار جمعی است که با استدلال و رعایت منطق دو طرف ممکن میگردد
5- علیایحال بنابر توصیه رهبر معظم انقلاب درجهت همکاری قوا با یکدیگر، مجلس آمادگی دارد در این زمینه در آغاز سال جدید نظرات کارشناسی دولت را مجددا بررسی کند و به خاطر اینکه این مسیر مجددا در بحثهای غیرمستند غوطهور نشود خواهشمند است دولت محترم روشن نمایند پیشبینی تورم که شامل تورم انتظاری هم هست از دو سناریوی چهل هزار میلیارد تومان و بیست هزار میلیارد تومان چقدر است؟ و نرخ رشد اقتصادی کشور در سال 89 با هر کدام از این سناریوها چقدر میشود؟ و مدل پیشنهادی دولت از نظر قیمت حاملهای انرژی در هر کدام از این سناریوها چیست؟ تا آسانتر مسیر تفاهم فراهم گردد.
مطمئن باشید، مجلس شورای اسلامی صمیمانه و خالصانه در این جهت حرکت نموده و مینماید و مبنای
تصمیمگیری مجلس مصالح ملت است و چیزی که مجلس مطالبه میکند اجرای قانون در هر بعدی میباشد، اما راه برای بررسی کارشناسی مشترک دولت و مجلس هم فراهم است، و بعد از رویت نامه حضرتعالی توسط آقای میرتاجالدینی معاون محترم حقوقی به آقای باهنر نایب رییس محترم مجلس ماموریت داده شد تا با نمایندگان دولت و دوستان مجلس جلسات بررسی نظرات دولت را تشکیل دهند تا چنانچه راه حل منطقی دیگری قابل حصول است، مدنظر قرار گیرد.
از خداوند متعال توفیق حضرتعالی و همکاران عزیز در دولت را خواستارممتن کامل نامه احمدینژاد به لاریجانی درباره قانون هدفمندسازی یارانهها و پاسخ لاریجانی
رئیس جمهور:باید این اطمینان نیز ایجاد شود که در صورت ایجاد احتمالی هر گونه نوسانی که به روز آن در اجرای این گونه طرحها طبیعی است، تصمیمات موضعی و موردی مجلس محترم منجر به ظهور مشکلات جدیدی در روند اجرای آن نگردد و کشور با چالش مواجه نشود
باسمهتعالی
جناب آقای دکتر لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
مجدداً نوروز و آغاز سال جدید را به شما و نمایندگان محترم تبریک و تهنیت میگویم.
میدانید که طرح هدفمند کردن یارانهها گستردهترین و البته سنگینترین اقدام اقتصادی است که اجرای موفق آن مستلزم هماهنگی، همراهی و همکاری، کلیه قوا، نهادها و دستگاهها و مردم عزیز و بخشهای گوناگون اقتصادی کشور است.
دولت فعلی در حالی داوطلبانه مصمم به اجرای این کار بزرگ و پذیرش مسئولیت آن شده است که دولتهای قبل از نهم با اختیارات کامل و نزدیک به مطلق از انجام آن خودداری نمودند. اجرای این طرح نیازمند ثبات در تصمیم گیری و اعمال مدیریت و تدابیر مدیریتی است و این همکاری و همراهی نمایندگان محترم مجلس را میطلبد.
مصوبه مجلس محترم بسیار پیچیده بوده و دارای اشکالات اساسی و موانع متعددی است که هم اجرا را بسیار سخت کرده و امکان تدبیر امور و مهار تبعات منفی را از مدیران سلب کرده و هم مشکلات فراوان برای مردم اعم از تولید کننده و مصرف کننده ایجاد مینماید و صدمات جبران ناپذیری به اقتصاد کشور وارد میکند.
باید این اطمینان نیز ایجاد شود که در صورت ایجاد احتمالی هر گونه نوسانی که به روز آن در اجرای این گونه طرحها طبیعی است، تصمیمات موضعی و موردی مجلس محترم منجر به ظهور مشکلات جدیدی در روند اجرای آن نگردد و کشور با چالش مواجه نشود.
انتظار دارد مجلس محترم به گونهای اقدام فرماید که شرایط حداقلی برای اجرای این طرح خطیر و بزرگ فراهم گردد. اطمینان دارم در صورت همراهی مجلس محترم انجام این اصلاحات بزرگ موجب افتخار جمهوری اسلامی و مجلس و دولت و زمینه ساز شکوفایی اقتصادی و تحقق عدالت اجتماعی خواهد شد.
قبلا از همکاری نمایندگان محترم سپاسگزارم.
محمود احمدینژاد12کشته در انفجار مقابل سفارت ایران در بغداد / حادثه انتحاری بود
سرویس جهان اسلام : سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق در تشریح جزئیات حادثه تروریستی مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در این کشور اعلام کرد که بر اساس آنچه در دوربین های سفارت ضبط شده حادثه انتحاری بوده است.
حسن کاظمی قمی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کشور عراق در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با حادثه تروریستی امروزیکشنبه در مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد تصریح کرد: انفجار صورت گرفته در جلوی درب ورودی به خیابان سفارت ایران رخ داد و این انفجار تلفات انسانی به دنبال داشته است.
وی با تاکید بر اینکه کلیه پرسنل و دیپلماتهای جمهوری اسلامی ایران در عراق در سلامت کامل به سر می برند، یادآور شد: تعدادی از مردم بیگناه که در مسیر رفت و آمد می کردند کشته و زخمی شده اند و خسارات قابل توجهی نیز به ساختمان ها و وسایل نقلیه اطراف از جمله ساختمان سفارت جمهوری اسلامی ایران وارد شده است.
قمی تعداد شهدای حادثه تروریستی در مقابل سفارت ایران را 12 نفر به همراه تعدادی مجروح اعلام کرد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق در عین حال خاطر نشان کرد اینکه آیا سفارت جمهوری اسلامی ایران هدف اقدام تروریستی بوده یا خیر، الان نمی توان نظر قطعی داد و باید بررسی بیشتر صورت بگیرد.
وی بار دیگر تاکید کرد از پرسنل و کارکنان سفارت کسی دچار خسارت نشده و همه حالشان خوب است و سفارت هم اکنون مشغول فعالیت و کارها در حال انجام است.
قمی با اشاره به اینکه حادثه تروریستی امروز قطعا اولین و آخرین حادثه تروریستی در عراق نبوده، اضافه کرد: با توجه به شرایط عراق اینگونه اقدامات متصور است.
وی ادامه داد: انفجار در مقابل سفارت ایران، مصر و برخی نقاط دیگر بغداد در آستانه تشکیل پارلمان جدید و حکومت جدید در عراق صورت گرفته و می توان ارزیابی کرد کسانی مرتکب این اقدامات می شوند که با وضعیت عراق جدید که حاکمیت مردمی داشته باشد موافق نیستند.
قمی اظهار داشت: آنچه مهم است این است که عملیات تروریستی نه عاملی برای ممانعت از فرآیند حکومت سازی و دولت سازی عراق شده است و نه تاثیری در روابط ایران و عراق خواهد داشت و جمهوری اسلامی ایران همواره سیاست خود مبنی بر حمایت از مردم عراق برای کمک به ثبات و امنیت و سازندگی این کشور را ادامه خواهد داد.
اقدام تروریستیامروز در مقابل سفارت ایران قطعا کار دشمن مشترک ملت ایران و عراق بوده است و عاملان آن باید بدانند که این اقدامات برای آنها نتیجه ای نخواهد داشت جز اینکه اراده ایران برای توسعه حمایت از فرآیند ثبات عراق را تقویت خواهد کرد
سفیر ایران در بغداد تاکید کرد: اقدام تروریستی امروز در مقابل سفارت ایران قطعا کار دشمن مشترک ملت ایران و عراق بوده است و عاملان آن باید بدانند که این اقدامات برای آنها نتیجه ای نخواهد داشت جز اینکه اراده ایران برای توسعه حمایت از فرآیند ثبات عراق را تقویت خواهد کرد.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا تا کنون گروهی مسئولیت این انفجار را بر عهده گرفته یا خیر بیان داشت: هنوز هیچ گروهی مسئولیت حادثه تروریستی را بر عهده نگرفته است اما بر اساس آنچه دوربین های اطراف سفارت ثبت و ضبط کرده است این حادثه اقدام تروریستی بوده است.
قمی در پایان در رابطه با میزان خسارات وارد شده به ساختمان سفارت گفت: در حال بررسی هستیم ، با توجه به اینکه کانون انفجار مقابل ساختمان سفارت بوده میزان خسارت وارد شده به ساختمان های سفارت قابل توجه است، اما ما به سرعت کار بازسازی ساختمان ها را شروع می کنیم و هم اکنون نیز کار سفارت در جریان است.
در همین رابطه:
شمار کشتهها و مجروحان انفجارهای امروز بغداد، از مرز 250نفر گذشت
در سه انفجار قوی بغداد که صبح امروز به وقوع پیوست و سفارتخانههای خارجی را هدف قرار داده بود، دستکم 50 نفر کشته و 200 نفر دیگر زخمی شدند.
به گزارش فارس، مأموران پلیس عراق در گفتوگو با خبرگزاری آلمان اعلام کردند که در سه انفجار صبح امروز که در "بغداد " پایتخت عراق به وقوع پیوست دستکم 50 نفر کشته و 200 نفر دیگر نیز زخمی شدند.
به گفته این مأموران پلیس، قدرتمندترین انفجارهای امروز در نزدیکی سفارت ایران در منطقه "الصالحیة " بغداد به وقوع پیوست. بسیاری از زخمی شدگان این انفجار در بانکی در نزدیکی سفارت ایران مشغول به کار بودند.
بنا به گفته مأموران پلیس عراق، این انفجار به شدت به ساختمانهای شبکه خبری ماهوارهای "الدیار " و سندیکای مطبوعاتی آسیب وارد کرد و منجر به شکسته شدن پنجرهها و زخمی شدن شماری از خبرنگاران حاضر در این ساختمانها شد.
انفجار دوم در میدان شلوغ "الرواد " محلی که در آنجا ادارات و فروشگاههای بسیار زیادی وجود دارد به وقوع پیوست و انفجار سوم نیز در خیابان "الامیرات " در "حی المنصور " محلی که سفارتهای مصر، آلمان، برزیل و سوریه در آنجا واقع شده است، رخ داد.
شبکه خبری "العربیه " گزارش داد که گاردهای امنیتی در سفارت مصر در میان زخمی شدگان بودند اما "قاسم عطا " سخنگوی فرماندهی عملیاتهای بغداد به خبرنگاران اعلام کرد که تنها میتواند مرگ 6 نفر و زخمی شدن 140 نفر دیگر را تأیید کند.
خبرگزاری فرانسه و رویترز نیز شمار کشتههای این انفجار را تا زمان تنظیم این خبر 30کشته و بیش از 200 زخمی اعلام کردند.
کدام معیار برای انتخاب همسر مناسبتر است؟
اگر شناسنامه تان را ورق بزنید چھار واقعه زندگی در آن آمده است: تولد، ازدواج، طلاق و فوت؛ که فقط در ازدواج و طلاق مختارید، بنابراین ازدواج را نباید سرسری گرفت بلکه باید با مطالعه و براساس معیارھای حقیقی ھمسر را انتخاب کر د. قبل ازدواج حتماً با یک متخصص یا یک مشاور خبره در امور خانواده و برخوردار از اطلاعات امروزی مشاوره کنید. در ھمه جا « علاقه بعداً پیدا می شو د » ،« به ھم عادت می کنید » این که می گویند پیدا می شود که پایه و اساس ازدواج بر معیارھای « بعداً » صحیح نیست. زمانی علاقه ،«! دعواھای پدر و مادرم مرا خسته کرده بود » عقلانی استوار شده باشد. با عنوان ھای و ... تن به ازدواج تحمیلی و « ھمه دوستانم ازدواج کرده اند » ،« در تنگنای مالی بود م »ناخواسته ندھید. اگر از دعواھای والدینتان خسته شده اید دنبال فکر و چاره اساسی باشید، برای فرار از محیط پر آشوب خانه ازدواج نکنید که ممکن است شما ھم به ھمین مصیبت دچار شوید! براساس نیازھای اقتصادی ازدواج نکنید اگر مھر و محبت که پایه و اساس یک زندگی مشترک است وجود نداشته باشد ھمه چیز براساس تصادف و شانس پیش می رود، شاید تصادفاً خوب پیش رود و شاید ھم برعکس؛ و به علت این که دوستانتان ازدواج کرده اند تن به ازدواج نا خواسته ندھید. نباید بی جھت اعتماد به نفستان را از دست دھید و نگران شوید که مبادا کسی به سراغتان نیاید.
ادامه مطلب در سایت http://yasin.vcp.ir/
پیام احمدی نژاد به مدودف
رییس جمهوری اسلامی ایران در پیامی به همتای روسی خود، اقدامات تروریستی اخیر درمتروی مسکو و شهر "گیزلر " جمهوری داغستان را محکوم کرد.
به گزارش دفتر امور رسانه های ریاست جمهوری، متن کامل پیام محمود احمدینژاد رئیس جمهور کشورمان به دیمیتری مدودف رئیس جمهور روسیه به شرح ذیل است :
جناب آقای دیمیتری مدودف رییس جمهوری فدراسیون روسیه، خبر وقوع انفجارهای تروریستی در شهر مسکو و کشته و زخمی شدن تعدادی از هموطنان جنابعالی موجب تاثر شد.
جمهوری اسلامی ایران بعنوان یکی از قربانیان تروریسم همواره اینگونه حملات تروریستی را که با فطرت پاک انسانی منافات دارد، محکوم میکند.
از خداوند متعال غفران و رحمت الهی برای قربانیان این حوادث، صبر وشکیبایی برای بازماندگان، بهبود و شفای عاجل مجروحان و سربلندی و بهروزی دولت و ملت دوست روسیه را مسئلت دارم.
خوشحالی کلینتون از تصویب لایحه اصلاحات اجتماعی اوباما در کنگره.عکسالعمل خانم وزیر اطرافیان را نیز متعجب کرده است.
مشاجره اردوغان و مرکل درباره ایران
مهر: نخست وزیر ترکیه در دیدار با صدراعظم آلمان بار دیگر با تاکید بر حل دیپلماتیک موضوع هسته ای ایران به وجود زرادخانه های هسته ای رژیم صهیونیستی در منطقه اعتراض کرد.
به گزارش یورونیوز، "رجب طیب اردوغان" و "آنگلا مرکل" در دیداردوشنبه شب خود با یکدیگر درآنکارا درباره مسائل مهمی همچون موضوع هسته ای ایران گفتگو کردند.
اردوغان با تاکید بر دیپلماسی در قبال برنامه هسته ای ایران گفت: ترکیه تحریم ایران را روش مناسبی نمی داند و فشارهای بیشتر بر این کشور بر روابط تجاری آنکارا-تهران تاثیر می گذارد.
نخست وزیر ترکیه افزود: ما مخالف وجود تسلیحات هسته ای در خارومیانه هستیم اما آیا در منطقه کشور دیگری وجود دارد که تسلیحات هسته ای داشته باشد؟ بله هست و آیا مورد تحریم قرار گرفته است؟ نه.
اما مرکل در پاسخ به اظهارات اردوغان گفت: ما خوشحال می شویم که ترکیه از تحریم های سازمان ملل علیه ایران حمایت کند و با آمریکا و اتحادیه اروپا در این مسیر همگام شود.
اردوغان گفت: ترکیه هنوز به یک تصمیم نهایی درباره چگونگی رای دادن به قطعنامه تحریمی شورای امنیت سازمان ملل دست نیافته است.
مرکل همچنین ادعا کرد که اگر ایران شفافیت لازم را در قبال برنامه هسته ای خود نشان ندهد، شورای امنیت به تحریمهای جدید علیه این کشور فکر می کند.
نخست وزیر ترکیه همچنین پیش از سفر صدراعظم آلمان به ترکیه در گفتگو با یک نشریه آلمانی با تاکید بر حل دیپلماتیک موضوع هسته ای ایران، مخالفت خود را با تحریمهای جدید غرب بر ضد کشورمان اعلام کرده بود.
نخست ویر ترکیه گفته بود: دولتهایی که خود دارای تسلیحات هسته ای هستند در مقامی نیستند که به دیگر کشورها بگویند که آنها نباید تسلیحات هسته ای تولید کنند. اسرائیل را در نظر بگیرید. اسرائیل تسلیحات هسته ای دارد چرا دیگر کشورها به آن برای خلع سلاح هشدار نمی دهند، اما از ایران چنین درخواستی را دارند؟
نگاهی به آخرین جبهه بندی درون انقلاب
رضا زاده محمدی
جریان نیرومندی از افراد شناخته شده سیاسی وجود دارد که میخواهند فسق و انحرافات اخلاقی و اعتقادی خود را در ذیل مشایی و چند خطا از احمدینژاد پنهان کنند. اتفاقات پس از انتخابات چهره این جریان را طوری نمایان کرد که تا قبل از آن ممکن نبود. ما با افرادی پوشالی و پوسیده از درون روبرو هستیم که هیچ حسابی نمیشود روی آنها باز کرد. فاصله اعتقادی آنها با حزباللهی عادی در حد فاصله اسلام و کفر است و چنین نفاقی را بیهیچ عذاب وجدان با خود حمل میکنند. این، نیاز به توضیح دارد و هدف اصلی این مطلب روشن کردن موضع اصلی نزاع و درک روشنتر اوضاع است.
ما با یک جریان نیرومند ضدامام از انقلابیهای اولیه روبرو هستیم که به هیچ یک از مبانی امام و انقلاب اعتقادی ندارند. این افراد با عناوینی همچون یاران امام و دلسوزان نظام به تمامی جنبههای میراث فکری و شعارهای امام حمله میکنند و تنها اندیشه حکومتی آسان و بیدردسر بر مردم را در ذهن میپرورانند. در ذهن اینان چنین حکومتی نه اسلامی میتواند باشد ( بهگونهای که شرع را در مملکتداری دخالت دهد) و نه میتواند با استکبار بستیزد و به قدرتهای جهانی احترام نگذارد. از نگاه آنها ملیگرایی بزک کردهای در حد پاسداری از نام خلیج فارس و در همان استانداردی که مصر و ترکیه رعایت میکنند مجاز است اما تعاریف پردردسر از استقلال و نه شرقی و نه غربی را نمیپذیرد.
ادامه در سایت WWW.YASIN.VCP.IR حتما بخوانید
در پی تلاش های آمریکا
انزوای ایران و تحریم چهارم!
سید عبدالرسول علم الهدی
بی بی سی فارسی: شرکت نفتی شل فروش بنزین به ایران را متوقف کرده است. شرکت نفتی "رویال داچ شل" چهارمین شرکت اروپائیست که بر اساس گزارش ها دیگر به ایران بنزین نمی فروشد.
به احتمال زیاد تحریم چهارم ایران در راه است. اصلی ترین قسمت این تحریم شامل انرژی (بنزین) و مسدود شدن حساب های ایران در خارج از کشور می شود. امکان دارد ایران از فروش نفت خود سرباز زند که عربستان و عراق قول جبران تولید آنرا داده اند.
اما آیا ایران در جامعه بین المللی منزوی است؟ رجوع به یادداشت ایران > آمریکا
آمریکا و اسرائیل دنبال تحریم ایران هستند، زیرا:
1) ایران بدنبال دستیابی به ساخت سلاح هسته ای است.
2) ایران به جامعه بین الملل متعهد نیست.
3) مقامات ایران، هولوکاست را زیر سوال می برند.
اما چرا این سه دلیل مهم هستند؟ زیرا :
- اگر ایران به سلاح هسته ای دست یابد، نه تنها قدرت اسرائیل در منطقه خاورمیانه بلکه قدرت آمریکا و کشورهای متحد او هم زیر سوال خواهد رفت و جریان یک طرفه قدرت نظامی در جهان که هماهنگ با خواسته های آمریکا و لابی صهیونیست های آمریکا ست از بین می رود.
- ایران اولین کشور اسلامی در جهان خواهد بود که نشان می دهد می توان بدون استفاده از الگوهای توسعه غربی و در پناه دین به قدرت رسید در نتیجه قدرت مطلقه نظام سکولاریسم زیر سوال می رود.
- ایران پیشرفته هسته ای، جریان انرژی را از سوی کشورهای توسعه یافته به کشورهای در حال توسعه برهم زده و مانع بزرگی در رشد اقتصادی کشورهای توسعه یافته خواهد شد.
- ایران بعنوان مخالف جدی سکولاریسم نباید در رده ابر قدرت ها قرار گیرد آنوقت مگر ابر قدرتی برای نظام لیبرال- دموکرات باقی می ماند؟
- اگر ایران به پیشرفت های هسته ای دست یابد، از محبوبیت خود در افکار عمومی کشورهای در حال توسعه، که بیشترین جمعیت دنیا را تشکیل می دهند، استفاده کرده و با کمک به این کشورها دنیا را با قدرت های بسیاری مواجه می کند.
- ایران، اسرائیل را به رسمیت نمی شناسد و به خواسته های آمریکا متعهد نیست، پس ایران به جامعه بین الملل متعهد نیست!
- هولوکاست ناموس اسرائیل است، اگر ایران به قدرت هسته ای، علمی، صنعتی و پزشکی برسد با سیاست خارجی فعال خود می تواند افکار عمومی را به این دروغ بزرگ متوجه کند.
اگر ایران تحریم بشود، چه خواهد شد؟
1) جمهوری اسلامی ایران با ائتلافی که بین کشورهای درجه دوم در پیشرفت همچون: برزیل، چین، هند، ترکیه بوجود آورده نیاز های خود را رفع خواهد کرد.
2) جمهوری اسلامی ایران با نفوذی که در کشورهای در حال توسعه دارد می تواند سرمایه های علمی خود را به این کشورها صادر کرده و به جذب سرمایه های اقتصادی از آن کشورها بپردازد.
3)جمهوری اسلامی ایران همچون یک جزیره در محاصره، به پیشرفتهایی در صنعت، اقتصاد، فناوریهای نوین و پژوهش های علمی دست زده و قدرت جدیدی در جهان خواهد شد.
4) سختی های حاصل از تحریم سبب استقلال و عزت و اقتدار و وحدت ملی و دینی بصورت فراگیر در مردم ایران متبلور می شود.
5) و در آخر جهان خیلی زود شاهد راه جدیدی در جهت دستیابی به توسعه همراه با عدالت و تعالی انسانیت خواهد بود. ان شاء الله