وقتی کروبی برای جدی گرفته شدن به آب و آتش میزند
کروبی تحت فشار شدیدی حتی از سوی برخی نزدیکان و اعضای شورای مرکزی اعتمادملی برای کنارهگیری قرار دارد. این افراد معتقدند کروبی خود تأکید داشت که اصلاحطلبان باید با یک کاندیدا وارد شوند و آن کسی است که مقبولیت بیشتری دارد اما با وجود آنکه نظرسنجی همهی مراکز و مؤسسات حاکی از رأی 4 تا 7 درصدی وی است، قصد انصراف ندارد و این باعث شکست قطعی اصلاحطلبان خواهد شد
برخورد کروبی با هواداران موسوی: به رؤسای خانههای تیمی تهرانتان بگویید این کار سازمانیافته را پایان دهند
نشست انتخاباتی "مهدی کروبی" داوطلب انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری در دانشگاه آزاد نجف آباد اصفهان به برخورد لفظی کروبی با هواداران موسوی تبدیل و رییس ستاد انتخاباتی موسوی در اصفهان مجبور شد بهطور رسمی از کروبی عذرخواهی کند.
به گزارش سحام نیوز -پایگاه خبری انتخاباتی کروبی-، این درگیری موجب شد تا دبیرکل حزب اعتماد ملی روز پنجشنبه ضمن هشدار به هواداران موسوی در باره تاثیر مخرب رفتارهای آنان علیه اصلاح طلبان بگوید "به شما و رؤسایتان که در خانه های تیمی در تهران نشسته اند، هشدار می دهم به این کار سازمان یافته پایان دهید."
برخورد کروبی با هواداران میرحسین
مهدی کروبی در ادامه با بیان اینکه "تحمل و صبرم بالاست"، خطاب به اخلالگران حامی میرحسین موسوی و دولت گفت: آقای موسوی برای همه ما عزیز است و ایشان تشخیص داده اند که در انتخابات حضور یابند و خود ایشان بر چند صدایی در انتخابات تاکید دارند.
کروبی به حامیان میرحسین تاکید کرد: با این کارهایتان آب به آسیاب احمدی نژاد می ریزید ما تعارف نداریم اینجا جلسه ماست. شما نباید در جلسه ما اخلال وارد کنید. آقایانی که امروز حاکم هستند، دوست دارند انتخابات دو قطبی شود تا در همان مرحله اول کار را به نفع خود تمام کنند و متأسفانه شما هم امروز در مسیر خواست آنان قرار گرفته اید.
دبیرکل حزب اعتماد ملی در ادامه سخنان خود با هواداران میرحسین موسوی گفت: کار تبلیغاتی خود را انجام دهید، بیایید حرف های خود را بیان کنید اما طرفداران من در جلسات دیگر کاندیداها حق ندارند که به صورت سازمان یافته حضور یابند و اخلال کنند. بگذارید همه حرف ها شنیده شود و مردم خود قضاوت کنند. زیرا تعیین تکلیف نه با خاتمی و میرحسین است نه با هاشمی و دیگری بلکه با خواست و رأی مردم است.
کروبی افزود: وجود میرحسین در انتخابات لازم و ضروری است اما آیا این درست است که ما هوادارانمان را در جلسات آقای میرحسین موسوی بفرستیم و سؤال کنند که چرا این 20 سال نیامده؟ سکوت کردی و نیامدی؟ و چرا زمانی که دو بار کروبی به دنبال شما آمد، کاندیدا نشدی، اما شش ماه بعد از آنکه کروبی کاندیدا شد به صحنه آمدی؟ آیا خوب است که در جلسات آنها از خاتمی سئوال کنند که چرا کروبی که همه حیثیت، آبرو و شخصیت خود را برای آقای خاتمی هزینه کرد، چرا آقای خاتمی اکنون با او چنین رفتاری دارد؟
وی گفت: نباید بگذاریم که چنین حرف هایی صورت بگیرد، زیرا این حرف ها به نفع احمدی نژاد تمام می شود.
اولتیمام کروبی به حامیان موسوی
رئیس مجلس ششم در ادامه به حامیان میرحسین موسوی تاکید کرد: به شما و رؤسایتان که در خانه های تیمی و در تهران نشسته اند و به شما خط می دهند ، اولتیماتوم می دهم که اگر بخواهند به این برنامه هایشان ادامه دهند، برای مردم خواهم گفت که چگونه عملکرد و برنامه های آنها موجب پیروزی احمدی نژاد شد.
وی افزود: این برنامه سازمان یافته را پایان دهید
دبیرکل حزب اعتمادملی گفت: والله راضی به آمدن خاتمی بودم و با آمدن میرحسین خوشحال شدم. میرحسین آمد خانه من و گفت می خواهم کاندیدا بشوم، گفتم محکم بیا و ذره ای تزلزل به خود راه نده. به خدا از طریق آقای یونسی به خاتمی پیام دادم حالا که آمده ای در صحنه بمان زیرا رفتن تو به ضرر همه ما می شود.
وی افزود: اگر احمدی نژاد را نمی خواهیم و در پی تغییر هستید بگذارید ملت همه حرف ها را بشنوند و سپس خود انتخاب کنند.
عذرخواهی ستاد موسوی
در پی حادثه یادشده، علی نکویی رئیس ستاد میرحسین موسوی در استان اصفهان با اشاره به بی اخلاقی برخی از حامیان میرحسین در مراسم سخنرانی مهدی کروبی در دانشگاه آزاد نجف آباد اصفهان گفت: این افراد حامیان آقای موسوی نیستند و ایشان به چنین رفتارهایی اعتقاد ندارند. من هم بابت این رفتار عذرخواهی می کنم.
نکویی افزود: بارها از طریق ستاد آقای موسوی در اصفهان به هوادارانمان تذکر داده ایم که هیچ اهانتی به دیگر کاندیداها نشود و بنابراین در این باره قبلا موضع گیری کرده ایم.
وی خاطرنشان ساخت: به هرحال جوانان اشتباه می کنند. هفته گذشته عکس این ماجرا در دانشگاه صنعتی اصفهان رخ داد و هنگامی که آقای آرمین به نمایندگی از ستاد موسوی، سخنرانی می کرد، یکی از طرفداران آقای کروبی با ایشان اهانت آمیز صحبت کرد که ما در این باره به آقای اللهیاری رئیس ستاد کروبی در اصفهان تذکر دادیم و ایشان اقدامات لازم را انجام دادند.
نکویی تصریح کرد: من در قبال این رفتار از آقای کروبی، کرباسچی و اللهیاری عذرخواهی کردم و حتی گفتم اسامی این افراد را اگر دارید به ما بدهید تا به آنها تذکر بدهیم.
نظر تحلیلگران آمریکایی درباره پیام اوباما به ایران
اوباما در این پیام ویدئویی، "فرهنگ غنی و بزرگ" ایران را ترسیم کرد و گفت: ما میدانیم که شما یک تمدن بزرگ هستید و دستاوردهای شما، احترام آمریکا و جهانیان را برانگیخته است. تحلیلگران آمریکایی بر این عقیدهاند که پیام ویدئویی باراک اوباما که به مناسبت سالروز عید نوروز منتشر شد، میتواند مقدمه را برای پایان دادن به سه دهه اختلافنظر و کشمکش بین تهران و واشنگتن فراهم کند.
این تحلیلگران گفتند که باراک اوباما، رییسجمهور آمریکا با دراز کردن دست خود به سوی ایران قصد برقراری ثبات در عراق، افغانستان، لبنان و اراضی اشغالی را دارد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، جو سیرینسیون یک کارشناس امور منع اشاعه هستهیی در این باره گفت: ایران در محوریت یک راه حل برای سختترین چالشهای اوباما در زمینه سیاست خارجیاش قرار دارد. این چالشها به یکدیگر مربوط بوده و اوباما از این مساله کاملا آگاه است.
وی با اشاره به پیام تبریک اوباما به مناسبت عید نوروز گفت: ما به چنین چیزی عادت نداریم؛ اینکه رییسجمهوری داشته باشیم که یک سیاست خارجی جامع و منسجم داشته باشد. او لزومی برای نشان دادن سرسختی آمریکا و کشیدن یک خط قرمز به دور برنامه هستهیی ایران نمیبیند.
تریتا پارسی، رییس شورای ملی ایرانی آمریکایی نیز دراین باره گفت که این اقدام اوباما بسیار ماهرانه بود، چرا که حالت تفقدآمیز نداشت، به نگرانیهای ایران پرداخت، و قول یک تغییر استراتژیک و نه تاکتیکی را در روابط دو کشور داد.
پارسی گفت که دولت ایران که به واسطه تلاشهای دولت جورج بوش، رییسجمهور سابق آمریکا برای تغییر رژیم در ایران نگران شده بود، اکنون اطمینانخاطر خواهد یافت که اوباما ماهیت اسلامی جمهوری (اسلامی) ایران را میپذیرد.
وی افزود که دولت و مردم ایران علاوه بر آن از درخواست اوباما برای ارجحیت دادن منافع درازمدت به منافع کوتاهمدت و پایان دادن به دشمنی طولانی بین واشنگتن و تهران استقبال خواهند کرد.
پارسی گفت: اوباما هدف استراتژیک خود را نشان داده است. وی درباره هدف یافتن روابط سازنده بین ایران و آمریکا صحبت میکند. اوباما آشکارا نشان داد که اختلاف نظرهای بین دو کشور نمیتواند از طریق تهدید حل شود.
وی گفت که هدف از پیام اوباما این نیست که به طور کوتاه مدت تنشها را کاهش داده و برای مثال با متقاعد کردن ایران به کمک به برقراری ثبات در افغانستان به یک منفعت تاکتیکی دست یابد.
سیرینسیون نیز گفت که لحن محترمانه پیام اوباما یادآور "اقدام ریچارد نیکسون (رییسجمهور پیشین آمریکا) در قبال چین" در زمانی که مذاکرات استراتژیک با پکن را آغاز کرد، است.
حسین حیرانی مقدم، یک کارشناس امور ایران در دانشگاه ملی استرالیا در کانبرا پیام اوباما به دولت ایران را آغازی مناسب دانست و گفت: این اولین و آشکارترین کانال گفتوگو بین دو کشور و دولتهای آنهاست و از هر جهت مثبت است. این چیزی است که ایرانیها خواستار شنیدن آن هستند.
حیرانیمقدم، تاکید کرد که این اقدام میتواند به بهبود درازمدت روابط ایران و آمریکا و نیز حل مشکلات منطقهیی که ایران در آنها نفعی دارد، منجر شود.
منبع حبر: تابناک
نمیدانم این میرحسین، همان موسوی دهه 60 است یا نه
وی در پاسخ به سوالی که به حضور کمرنگ برادرش در عرصه انتخابات ریاست جمهوری آتی اشاره داشت، گفت: آقای احمد ناطق نوری معتقد است که باید اخلاق اسلامی وانتخاباتی در آستانه برگزاری هر انتخاباتی رعایت شود و حرمت بزرگان و پیشکسوتان سیاسی در این عرصه حفظ گردد.
نماینده نور، در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، با اظهار تاسف از این که احترام به بزرگان در جامعه امروز سیاسی کشور کمرنگ شده و نمود عینی چندانی ندارد، ادامه داد: آقای ناطق نوری که تجربه زیادی در عرصه سیاسی کشور دارند، کمتر در عرصه انتخابات حضور مییابد چون زمانی که حضور پررنگی در این عرصه داشت، از وی حرف شنوی نداشتند. کما اینکه به رای شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی که با ریاست ایشان در انتخابات ریاست جمهوری گذشته تشکیل شد و علی لاریجانی را به عنوان کاندیدای واحد اصولگرایان معرفی کرد، احترام گذاشته نشد و هر یک از دیگر کاندیداهای مطرح در آن انتخابات، علیرغم میثاق شورای هماهنگی، منحصرا برای انتخابات ریاست جمهوری نهم کاندیدا شدند.
ناطق نوری با بیان اینکه در این انتخابات نیز از برادرش برای ارایه مشورتهایی به اصولگرایان دعوت شده است، خاطرنشان کرد: ممکن است ایشان در برخی جلسات حضور یابند اما اظهار نظر چندانی نمیکنند
دوکاندیدای اصلاحطلب، اظهار داشت: برادرم برای اجماع گروههای اصلاحطلب وارد نمیشود.
این عضو هیات رییسه مجلس در خصوص کاندیداتوری میرحسین موسوی، گفت: ایشان در دوران نخست وزیری خود خدمات زیادی ارایه دادهاند. اما اکنون که پس از 20 سال بار دیگر در عرصه سیاسی کشور حضور یافتهاند، هیچ اطلاعی از دیدگاهها، توانمندیها و برنامههای او نداریم ونمیدانیم که این
میرحسین موسوی، همان موسوی دهه 60 است یا نه؟
وی در واکنش به انتشار اخباری مبنی بر احتمال ورود علی اکبر ناطق نوری برای ایجاد اجماع میان وی در واکنش به اعلام حمایت برخی اصولگرایان منتقد از کاندیداتوری رضایی و موسوی، خاطرنشان کرد: این که برخی اصولگرایان علیرغم انتقاداتی که به دولت نهم دارند، باز هم از کاندیداتوری احمدینژاد حمایت میکنند، نشاندهنده تفاوت سلیقه در جریان اصولگرایی است. به نظر میرسد که انتقادات این دست از اصولگرایان به احمدینژاد قوی نبوده و یا اینکه از پاسخهای ارائه شده به انتقاداتشان در قبال دولت نهم قانع شدهاند.
منبع خبر:تابناک
اقتدارملی/ ما باید به موسوى بگوئیم چه بکند و چه نکند!
حسین مرعشی سخنگوی حزب کارگزاران با تعیین تکلیف برای میرحسین گفت: ما باید به موسوی بگوییم چه مسیری را طی کند.
به گزارش ایرنا، مرعشی روز پنج شنبه در نشست خبری که به منظور هم اندیشی حامیان میرحسین در خانه کشاورز تهران برگزار شد در پاسخ به برخی انتقادهای مطرح شده مبنی بر اینکه ستاد آقای میرحسین تاکنون شعار یا برنامه شفافی را مطرح نکرده است، گفت: ما باید به آقای موسوی بگوییم چه مسیری را طی کند. خاتمی هم، از روز اول خاتمی نبود، تحت تأثیر طرفدارانش تکامل پیدا کرد.
وی افزود: آقای ما باید از موسوی بخواهیم براساس آنچه که نیاز کشور است، سازمان خود را شکل دهد. مرعشی اضافه کرد: نیاز داریم موسوی برنامه های مدنی و سیاسی خود را کامل کند و این امر از طریق بهره گیری از تجارب دیگران شدنی است.
مرعشی همچنین در بخشی از این نشست خبری از طراحی یک کمیته انتخاباتی خبر داد و گفت: این کمیته یا ستاد هماهنگی شامل خبرنگاران، مدیران مسئول، صاحبان سایت ها و وبلاگ نویس ها خواهد بود و اینها باید پشتیبانی اطلاعاتی شوند یعنی اینکه مواد خام با هدف طراحی به آنها داده شود. وی با بیان اینکه ما تاکنون دو گام برای انتخابات برداشته ایم و برای موفقیت تنها یک خیز لازم است افزود: گام نخست تعیین نامزد بود که از آن عبور کردیم، گام دوم حضور جوانان بود و اکنون که حدود چهار هفته مانده به انتخابات باید خیز سوم را هم برداریم.
او افزود: برای برداشتن خیز سوم، یک کمیته و یا ستاد هماهنگی حرفه ای از خبرنگاران، مدیران مسئول، صاحبان سایت ها و وبلاگ نویس ها تشکیل شود و اینها پشتیبانی اطلاعاتی شوند یعنی اینکه مواد خام با هدف طراحی برای آگاه سازی مردم به آنها داده شود و بگویند برنامه های میرحسین موسوی چیست. مرعشی در توضیح بیشتر این محفل زنجیره ای گفت: یک توافق به لحاظ حرفه ای لازم است و در این حدود یک ماهه، همه روزنامه ها و سایت ها که خبری را تولید می کنند از طریق این ستاد یا کمیته به صورت مشترک در اختیار همه از جمله روزنامه های محلی قرار گیرد. در این چهار هفته باقی مانده لازم است هشت موضوع نفی ای و اثباتی برای رسانه ها در نظر گرفته شود و هر هفته روی 2 موضوع آن کار شود. مثلاً اگر موضوع تورم و فشارهای وارده بر مردم بود همه رسانه ها و سایت ها و... در این چهار هفته بر روی این موضوع کار کنند و در این مدت باقی مانده، رقابت های حرفه ای خود را کنار بگذارند.
مرعشی تصریح کرد: در صورت داشتن چنین هماهنگی، می توانیم کار را جلو ببریم. گفتنی است این طرح مرعشی یادآور همان محفل پشت پرده روزنامه های زنجیره ای دوم خردادی در دولت سابق است که همگی به طور هدایت شده و مشترک برای تشویق افکار عمومی و سیاه نمایی دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی کار می کردند.
منبع خبر:اقتدارملی/
بسمه تعالی
امتدادمهر
ستادمردمی حمایت از احمدی نژاد مازندران
راه رجا بسته نیست
اعضای ستاد امتداد مهر به هیچ یک از احزاب و نیروهای سیاسی وابستگی نداشته و با توجه به عملکرد افتخار آفرین دولت نهم و در جهت تداوم گفتمان خدمت ، عدالت وپیشرفت و به منظور همگرائی ، انسجام و وحدت بیش از پیش اصولگرایان کار خود را آغاز نموده اتد.
مسئولان ، شوراها و کمیته های این ستاد در حال فعالیت هستندکه متعاقبا اسامی آنها و مسئولیت ایشان به اطلاع عموم خواهد رسید.
محمدعلی نوبخت
دبیر شورای هماهنگی ستاد مردمی حمایت از دکتر احمدی نژاد
امتداد مهر
محسن رضایی گفت : اگر من رییس جمهور باشم، اسراییل حمله نمی کند، زیرا آنها مرا می شناسند. به گزارش ایرنا، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درمصاحبه مشترک با روزنامه های آلمانی" تاگس اشپیگل" و" زودویچه سایتونگ" در باره علت نامزدی خود در انتخابات ریاست جمهوری گفت: قدرت نمی تواند تا ابد در دست نسل اول انقلاب باشد و هدف این است که این قدرت را به نسل دوم و سوم بدهیم. وی افزود: راه احمدی نژادمستقیم به پرتگاه است و اصلاح طلبان نیز می خواهند به گذشته برگردند، ولی من راه سومی به نام توسعه ملی را پیشنهاد می کنم و برنامه ای هم برای آینده تحت عنوان چشم اندازی برای ایران در سال 2025 آماده کرده ام. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به جزییات این برنامه گفت: دراین برنامه من به سه کاستی سوء مدیریت در داخل کشور، سیاست اسفناک اقتصادی و رفتار غلط در روابط بین الملل پرداخته ام. وی بااشاره به اینکه 340میلیارد دلار از درآمدها درسالهای اخیر ناپدید شده است،گفت: این پولها به دلیل سوء مدیریت سرمایه گذاری نشدند. طرح ها نیز به پایان نرسیدند.کالاهای مصرفی زیادی واردشدند، بدون انکه نیاز به آنها باشد. در دستگاههای دولتی نیز پول زیادی تزریق شدکه باعث بادشدن این دستگاهها گردید. این نامزد انتخابات ریاست جمهوری، سیاست خارجی ایران را تحریک آمیز خواند و گفت: آنطور که احمدی نژاد صحبت می کند ، سیاست خارجی انقلابی ما تبدیل به یک اقدام ماجراجویانه برای اشخاصی شده است که این گونه کارها را انجام می دهند، به عنوان نمونه وقتی که می گوید هولوکاست اتفاق نیفتاده است. همیشه سیاست رسمی جمهوری اسلامی ایران این بوده که فلسطینی ها سرنوشت خود را تعیین کنند. رضایی در پاسخ به این سوال که آیا حمایت ایران از حماس غلط بوده است، گفت:نه. حماس از فلسطین دفاع می کند و این از دید ما مشروع است ، ولی این به آن معنانیست که گفت و گو نباید وجود داشته باشد.ما خواهان حقوق برابر برای همه ساکنان فلسطین هستیم. به گفته وی نقشه راه و ایده دو دولت ناکام مانده است و این بی معنی است که به آن پایبند باشیم. وی گفت: بهتر است که یک دولت چند ملیتی با یک خلق و تحت نظارت سازمان ملل تشکیل شود. رضایی درباره نظر احمدی نژاد مبنی براینکه اسراییل یک غده سرطانی است و باید از نقشه جهان حذف شود گفت: آنطوری که وی صحبت می کند، منافع سیاست خارجی ایران را نقض می کند. فرمانده اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره قبول اسراییل به عنوان یک دولت صهیونیست گفت: چرا ما ایرانی ها بگوییم که چه دولتی در آنجا بوجود بیاید. ملت فلسطین خودشان باید تصمیم بگیرند.سازمان ملل باید رفراندومی با شرکت ساکنین واقعی فلسطین برگزار کند و نتیجه ان را ایران نیز قبول می کند. نامزد ریاست جمهوری در رابطه با برنامه هسته ای ایران پیشنهاد کرد که یک مرکز غنی سازی مشترک در خاک ایران با شرکت ایران،آمریکا،اروپا و روسیه تشکیل شود و در چارچوب این هماهنگی،سیاست هستهای مسالمت آمیز ایران پیش خواهد رفت. رضایی درباره تغییر روند دولت جدید آمریکا در قبال ایران یادآور شد: این تغییر در سیاست خارجی آمریکا باور کردنی است. آمریکا دیگر علاقهای به رهبری همه مبارزات و لشکرکشیها ندارد. این فضای سالمی برای گفتو گو است. موضع ما این است: هنگامی که آمریکاییها خود را تغییر دهند، ما هم خود را تغییر خواهیم داد. وی همچنین خاطرنشان کرد: من یک پیشنهاد در این باره ارایه خواهم داد که کدام گامها را ما برداریم و کدام را آمریکا. ایران می تواند در راهکار بحران مالی در مبارزه با تجارت مواد مخدر کمک کند و خواهان صلح و امنیت در خاورمیانه و ایجاد یک سیستم امنیت منطقهای است. رضایی باتأکیدبراینکه آمریکا از کشورهای معینی در منطقه برای افزایش نفوذ خود استفاده میکند،اظهار داشت : این موضع آمریکا، تنشها در منطقه را تقویت کرده و شکاف بین برخی کشورهای عربی و ایران را افزایش داده است. وی همچنین افزود : ما باید مانند اروپا همکاری کنیم . ایران،ترکیه، عربستان و پاکستان باید بازیگران اصلی در منطقه باشند.همانگونه که آلمان و فرانسه در اتحادیه اروپا هستند.همچنین یک نیروی حافظ صلح اسلامی میتواند در افغانستان و عراق فعال شود. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سوال که آیا آمادگی دارید، وقتی صحبت از صلح می شود از استفاده ابزاری از حزب الله و حماس درسیاست خارجی پرهیز کنید، افزود: من هر نوع استفاده ابزاری را چه از سوی ما و چه آمریکا رد می کنم. وی به استفاده آمریکا ازکشورهای خاصی در منطقه برای گسترش نفوذ خود اشاره کرد و گفت:این اقدام موجب شده است که فاصله بین کشورهای عربی و ایران بیشتر شود. به گفته وی کشورهای منطقه می توانند، وظایف اروپایی ها را در افغانستان و عراق برعهده بگیرند و این کشور ها نباید هر روز گله مند باشند که تعداد کشته شدگان انها بیشتر می شود. رضایی در باره تهدید رژیم صهیونیستی به حمله به ایران گفت : اگر من رییس جمهور باشم ، اسراییل حمله نمی کند، زیرا آنها مرا می شناسند. وی درپاسخ به این سوال که ایا این برای بازدارندگی کافی است،ادامه داد:اگر ایران اورانیوم خود را در چارچوب همکاری بین الملی، غنی سازی کند، هیچ دلیلی برای اسراییل جهت حمله وجود ندارد.آیا اسراییل می خواهد محل غنی سازی اورانیومی راکه مشترکا توسط ایرانی ها، امریکایی ها، اروپایی ها و روس ها انجام می شود بمباران کند. دبیر مجموع تشخیص مصلحت نظام درپاسخ به این سوال که ایران قدرت لازم را برای یک جنگ متعارف با اسراییل ندارد و آیا تهران انتظار کمک حزب الله و حماس را در صورت انجام این جنگ دارد، اظهار کرد: تهران قادر است با اسراییل با سلاح های متعارف مقابله کند ولی من نسبت به حمله اسراییل شک دارم و شرایط را مهیا نمی بینم. وی افزود:بدون حمایت اوباما اسراییل حمله نمی کند و امریکا در 4سال آینده چراغ سبزی برای چنین حمله ای نخواهد داد. ایران نیز بهانه ای به اسراییل برای چنین کاری نمی دهد. زیرا ما در حال تدوین سیاست جدید خود هستیم. رضایی تاکید کرد: تازمانی که اوباما در کاخ سفید است، برای اسراییل حمله به ایران سخت خواهد بود . اوباما یک سیاست خارجی طراحی می کند و هر مناقشه ای در منطقه این برنامه را به مخاطره می اندازد. دبیر مجمع تشخیض مصلحت نظام درباره تحت پیگرد بودن خود از سوی اینترپل گفت: ایران قدم هایی را برداشته و اسنادی را نشان داده است که بی اساس بودن اتهامات فوق را ثابت کرده تا این حکم جلب را باطل کند. وی یادآور شد: مقامات دولتی نیز از مصونیت سیاسی برخوردارند و سال پیش چندین سفر به خارج نیز انجام داده ام. رضایی در باره شهید عماد مغنیه گفت: وی برای آزادی لبنان مبارزه کرد و خیلی از چیزهایی را که متهم شده است، صحت ندارند. مغنیه به ازادی گروگان های امریکایی و فرانسوی درلبنان کمک کرد و شخص صادقی بود که توسط اسراییلی ها شهید شد. |
قاسمی فرماندار محمودآباد در دیدار با روحانیون و فضلای محمودآبادی در قم
ایران اسلامی مانع شکل گیری نظام تک قطبی در دنیا شده است
گردهمایی روحانیون و فضلای محمودآبادی در قم با حضور حجت الاسلام والمسلمین موسوی امام جمعه و علی قاسمی فرماندار شهرستان محمودآباد در روز پنجشنبه تاریخ 18/2/88 در مدرسه حوزه علمیه قم برگزار شد. دراین گردهمایی علی قاسمی فرماندار با اشاره به موضوع روحانیت و انتخابات و جایگاه کنونی ایران در نظام بین الملل گفت : بعداز فروپاشی شوروی سابق موضوع ساختار نظام بین الملل مطرح شد و اینکه آینده این ساختار آیا تک قطبی خواهد بود یا چند قطبی می شود ، آمریکا با یکسری اقدامات از جمله حمله به عراق و افغانستان تلاش داشت تا این پیام را به دنیا مخابره کند که تصمیم ساز و قدرت برتر در اجرای تصمیمات و تدابیر جهانی کشوری غیر از آمریکا نیست. اما این راهبرد آمریکا بدلیل سیاستهای جمهوری اسلامی ایران و از جمله در آمریکای لاتین ، خاورمیانه و موضوع هسته ای ، سرانجام آمریکا به شکست سیاستهای خود در آمریکای لاتین اعتراف کرد و خانم کلینتون وزیر امور خارجه این کشور ضمن اذعان به این مسئله از دنیای چند قطبی سخن راند. فرماندار تصریح کرد مشکل آمریکا با ماهیت نظام جمهوری اسلامی است ، آمریکا در ایران با هردولتی که در مسیر این نظام حرکت کند و به مبانی و گفتمان نظام و انقلاب نزدیک باشد و در صدد تحقق این مبانی برآید با آن دشمنی می ورزد. وی همچنین گفت : انتخابات دهم ریاست جمهوری انتخابات بسیار مهمی است و قطعاً روحانیت میتواند در تحقق راهبرد مشارکت حداکثری این انتخابات نقش مهمی را ایفاء کند ، علاوه برآن باید همه تلاش کنیم تا در انتخابات شاهد رقابت بین اندیشه ها باشیم ، نه اینکه یک عده با عنوان متخصصین جنگ روانی هدایت افکار عمومی را بعهده بگیرند. فرماندار محمودآباد همچنین تصریح کرد در انتخابات ما شاهد بداخلاقی انتخاباتی و عبور برخی جریانات از مصالح و منافع ملی هستیم که این امر قطعاً به سود ملت نخواهد بود. به برکت حوزه و روحانیت بین دین و سیاست پیوند ایجاد شد و قطعاً حوزه در پیوند بین اخلاق و سیاست هم میتواند نقش بسزایی را ایفاء نماید.
منابع: مهر
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
غائله 18 تیر و مدعیان امروز
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مغلطه بازی که برخی از آقایان راه انداختهاند در نهایت به ضرر آنان تمام خواهد شد.
به گزارش ایرنا، «محمد حسین صفار هرندی» که به همراه هیأت دولت در راستای انجام سفرهای استانی به استان قزوین سفر کرده بود، در دیدار با فعالان قرآنی این استان بیان داشت: اگر مغلطه بازی و تخریب از سوی این آقایان مطرح نمیشد ما نیز مجبور نبودیم برخی از مسائل آنان را آشکار و بدعملی و بیعملی آنها را فاش کنیم. وی اظهار داشت: برخی از مطبوعات مدام تیتر میزنند که تکلیف 300 میلیارد دلار پول نفت چه شد آیا به نظر شما در کشوری که برای خود حساب و کتاب دارد امکان گم شدن پولی وجود دارد؟ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: اگر بنا بر محاسبه است دولت نهم آسان تر میتواند عملکرد دولتهای قبلی را محاسبه کند.
وی با اشاره به 192 میلیارد دلار درآمد نفتی کشور در دهه 60 بیان داشت: به قیمت امروز این میزان یکهزار میلیارد دلار میشود که نیمی از آن مشخص نیست چگونه هزینه شده است. صفار هرندی با بیان اینکه دولت نهم کارهای زمین مانده این آقایان را طی 19 سال اخیر به سرانجام رسانده است، خاطرنشان کرد: این امر درحالی است که در آن زمان برخی مدیران با سوء رفتار خود موجب گریزان شدن مردم از کشور شدند. وی افزود: در دهه 60 امام خمینی (ره) مدام به مدیران تأکید میکرد که از مشارکت مردم در امور بهره گیرند اما نه تنها این مهم در آن زمان انجام نشد بلکه همان افراد امروز مدافع بخش خصوصی شدهاند. وزیر ارشاد افزود: بهرغم خدمات گستردهای که توسط دولت نهم صورت گرفته برخی افراد سعی دارند شب را روز و روز را شب برای مردم جلوه دهند. صفار هرندی خاطرنشان کرد: همین آقایان مدعی سعی در براندازی نظام جمهوری اسلامی و حاکم کردن نظام سکولار را داشتند که موفق به این کار نشدند. وی بیان داشت: این افراد تلاش داشتند قانون اساسی را تغییر دهند ولی با توجه به اینکه ملت ایران پشتوانه این قانون بودند سعی داشتند با تغییرقوانین عادی نظام سکولار را در جامعه حاکم کنند. وی گفت: ما همه افراد را متهم نمی کنیم ولی وقتی غائله 18 تیر برپا شد برخی از آقایان از وزارت کشور دستور حمله صادر میکردند اما امروز مدعی شدهاند.
اظهارات وزیرعلوم
همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره شائبه انتخاباتی بودن حضور وزیر علوم در دانشگاهها و تمجید از اقدامات دولت همزمان با سفرهای استانی هیأت دولت در دانشگاهها در ماههای اخیر گفت: از فرد خاصی حمایت نمیکنم اما از عملکرد دولت نهم حمایت میکنم. محمدمهدی زاهدی افزود: در هیچ جا و در هیچ جلسه علنی و رسمی نخواهید دید که من از فرد خاصی حمایت کنم بویژه افرادی که در معرض کاندیداتوری هستند.
وی درباره ممانعت از حضور برخی کاندیداها در دانشگاهها گفت: به هیچ عنوان ممانعتی در این زمینه وجود ندارد و همه کاندیداها میتوانند در دانشگاهها سخنرانی کنند.
زاهدی همچنین درباره محکوم شدن دانشجویانی که در سخنرانیهای انتخاباتی علیه دولت نهم اعتراضی داشته باشند، اظهار داشت: هیچ نمونهای وجود ندارد که دانشجو، کارمند یا استاد به عملکرد دولت نهم انتقاد کرده باشد و با او برخورد شده باشد. دانشگاهها باید فضایی باشند که تمام افراد بتوانند اظهار عقیده کنند اما نگاه آنها نباید خصمانه باشد بلکه باید روحیهای انتقادی در میان دانشگاهیان وجود داشته باشد. وزیر علوم درباره ارسال نماینده از طرف وزارت علوم یا دانشگاهها در مراسم سخنرانی کاندیداهای ریاست جمهوری در دانشگاهها نیز گفت: وزارت علوم هیچ نمایندهای برای این مراسم ارسال نمیکند. زمانی که یک تشکل دانشجویی برای تشکیل جلسه و یا مناظرهای در دانشگاه درخواست خود را ارائه میدهد پس از تأیید هیأت سه نفره دانشگاهها جلسه با مسئولیت آن تشکل برگزار میشود اما هیچ نمایندهای از سوی وزارت علوم در این جلسات حضور ندارد.
وزیر صنایع و معادن
تأمین نقدینگی بخش صنعت
تفاهم وزارت صنایع با بانک مرکزی برای ارائه تسهیلات
مشکلات نقدینگی در بخش تولید و صنعت غیرقابل انکار است و این بخش بیش از تسهیلات، نیازمند ساماندهی است. علی اکبر محرابیان وزیر صنایع و معادن در جمع صنعتگران و صاحبان صنایع استان قزوین گفت: دولت با ساماندهی تسهیلات بخش صنعت از طریق نظام اعتبار سنجی،
مبلغی برای این بخش مشخص میکند و هر بنگاه تولیدی از میزان اعتبار خود آگاه خواهد شد. وی افزود: طبق تفاهم وزارت صنایع با بانک مرکزی سهم هر بنگاه و واحد صنعتی در تسهیلات بانکی براساس سرمایه گذاری، اشتغال و تأثیر بنگاه اقتصادی در تولید مشخص خواهد شد. محرابیان ادامه داد: حفظ اشتغال و تولید موجود و بهره ور کردن واحدهای اقتصادی از برنامههای مهم وزارت صنایع در میزان ارائه تسهیلات به این واحدها خواهد بود.وی خاطرنشان کرد: در نظام بانکی کشور هیچ بانکی حق پرداخت تسهیلات به شرکتهای تولید کننده کالاهایی را که مشابه آن در کشور تولید میشود، ندارد و در گذشته نظام بانکی برای واردات کالا از طریق فاینانس و ری فاینانس اعتبار پرداخت میکرد.وزیر صنایع اعلام کرد: در سال گذشته، 248 هزار میلیارد ریال در بخش صنعت سرمایه گذاری شده که این میزان نسبت به سال 86 از رشد
90 درصدی برخوردار است، البته این رشد سرمایه گذاری در تولید نباید ما را از شرایط بین المللی غافل کند. وی با اشاره به بحرانهای اقتصادی جهانی، تصریح کرد: باید با درک درست و برنامهریزی مناسب، میزان تأثیرپذیری صنعت را از این رکود اقتصادی به حداقل برسانیم.
رؤیا نونهالی
جایزه برای فیلم نیلوفر
جایزه اصلی جشنواره لسآنجلس برای فیلم نیلوفر
فیلم «نیلوفر» محصول مشترک ایران، لبنان و فرانسه جایزه بهترین فیلم را از جشنواره نور لسآنجلس به دست آورد و رؤیا نونهالی، بازیگر این فیلم جایزه بهترین بازیگر زن را به خود اختصاص داد.
به گزارش «ایران»، فیلم «نیلوفر» تاکنون در بسیاری دیگر از جشنوارههای بینالمللی از جمله مونترال، بلگراد، دبی و... حضوری پررنگ داشته و موفق به کسب جایزه شده است. فیلم سینمایی «نیلوفر» به عنوان محصول مشترک ایران، فرانسه و لبنان، فیلمنامه آن توسط کارگردان این کار، سابین ژمایل نوشته شده و به تهیهکنندگی فرشته طائرپور تولید شده است. «نیلوفر» داستان دخترکی عراقی و روستایی است که شوق ادامه تحصیل و پزشک شدن دارد.
گزارش «ایران» از ستاد انتخابات کشور
چهرهها هم آمدند
دیروز احمدینژاد ـ امروز کروبی و موسوی
? دکتر محمود احمدینژاد، رئیس جمهوری اسلامی ایران عصر جمعه به ستاد انتخابات رفت و برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
? امروز آقایان مهدی کروبی و میرحسین موسوی به ستاد انتخابات میروند تا رسماً در انتخابات ریاست جمهوری ثبتنام کنند
گروه سیاسی: دکتر محمود احمدینژاد روز گذشته برای کاندیداتوری در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در ستاد انتخابات کشور نامنویسی کرد.
دکتر احمدینژاد را در ستاد انتخابات کشور جمعی از مشاوران، وزرا، سخنگوی دولت و معاونان رئیس جمهوری همراهی میکردند.
دکتر احمدینژاد پس از ثبتنام در سالن 600 نفره وزارت کشور حاضر شد تا به سؤالات خبرنگاران داخلی و خارجی پاسخ دهد.دیروز بیش از 250 خبرنگار داخلی و خارجی برای پوشش ثبتنام احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری در ستاد انتخابات حاضر شدند.دکتر احمدینژاد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: انتخابات متعلق به همه ملت است و وقتی رهبری عزیز در اول فروردین با اعلام اینکه فقط یک رأی دارم، فضای زیبایی را ترسیم میکند که همه بتوانند توانمندی، اندیشه و ابتکار عمل خود را به صحنه بیاورند ، باورم این است که همه باید تلاش کنیم که انتخابات بهترین باشد.وی ادامه داد: بنده به عنوان خادم ملت مثل بقیه فقط یک رأی دارم و باید تمام توانم را به کار بگیریم تا بهترین انتخابات برگزار بشود و در این میان لازم است چند نکته مهم را بیان کنم. اول اینکه از طرف خودم هیچ ستاد تبلیغاتی ندارم و ستادی که با مدیریت بنده برپا شود وجود ندارد و وظیفه من اعلام آمادگی برای خدمت است و البته هیچ منابع مالی هم برای تبلیغات ندارم.رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همه موظفیم فضای انتخابات فضای شادی و نشاط باشد و کسی حق ندارد به نام بنده به دیگران تعرض کند و هرکسی بد کسی را بگوید و در جهت تخریب فضای سالم و برادری تلاش کند، هیچ ارتباطی با بنده ندارد و همه باید کمال ادب و احترام را رعایت کنیم.وی گفت: اخلاق انتخاباتی یک اصل است و کسانی که میخواهند بنده را معرفی کنند فقط عملکردها را آن هم در حد واقعیت بیان کنند.رئیس جمهور تصریح کرد: کسی حق ندارد بزرگنمایی و غلو کند و کسی هم حق ندارد در برابر انتقادات مقاومت کند و عرصه انتخابات باید عرصه برنامهریزی درست برای آینده باشد و نباید ستادها برای مردم مزاحمت درست کنند. اگر کسی میخواهد برای تبلیغ هزینه کند آن را در خدمت به محرومین به کار گیرد و هیچ کس حق گرفتن وجه و یا پولی را به نام بنده از مردم ندارد.
دکتر احمدینژاد با بیان اینکه احدی حق ندارد از بیتالمال و امکانات عمومی برای تبلیغات استفاده کند ، گفت: اگر کسی از بیت المال استفاده کرد از ما نیست و محکوم است یادآور شد: جریان انتخابات هیچ تأثیری بر روند کار دولت و خدمتگزاری دولت نخواهد داشت و همکاران در دولت حق ندارند ثانیهای را در خدمترسانی به مردم فروگذار کنند و دولت با همان شتاب و سرعت به خدمت خودش به فضل الهی ادامه خواهد داد تا ثانیهای که مردم میخواهند.
رئیس جمهور بیان کرد: از خداوند میخواهیم که بهترین سرنوشت و آینده را برای ملت ما و ایران و همه ملتها رقم بزند و انشاءالله در آینده نزدیک یک کنفرانس خبری کامل با وقت موسعی را خواهیم داشت و انشاءالله به همه آنهایی که علاقهمند به پرسش هستند، پاسخگو خواهم بود.
احمدینژاد از همه خبرنگاران به واسطه روزهای پرکار فعالیت در ستاد انتخابات کشور تقدیر و ابراز امیدواری کرد که اراده ملت ایران منجر به رقم خوردن انتخاباتی مطلوب شود.
گزارشها حاکی است که مهدی کروبی دبیرکل حزب اعتماد ملی و میرحسین موسوی امروز و در آخرین روز نامنویسی به ستاد انتخابات کشور میروند.
تشکیل هیأتهای اجرایی برای انتخابات
رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: 926 هیأت اجرایی در شهرها و بخشهای کشور تشکیل شدهاست.
کامران دانشجو در جمع خبرنگاران افزود: هیأتهای اجرایی در 336 شهرستان و 558 بخش کشور تشکیل و از دیروز کار خود را برای تعیین تعداد و مکان استقرار شعب اخذ رأی آغاز کردند.وی گفت: هیأتهای اجرایی متشکل از معتمدین هر شهر و بخش هستند که توسط فرماندار و رئیس ثبت احوال شهرستان و یا بخشدار و یا مسئول ثبت احوال بخش انتخاب شدهاند.
دانشجو اظهار داشت: براساس زمانبندی اعلام شده اسامی هیأتهای اجرایی شهرستانها و بخشهای کشور به ستاد انتخابات وزارت کشور اعلام شده و این هیأتها تا روز 20 اردیبهشت ماه مهلت دارند تعداد شعب اخذ رأی و محل استقرار آنها را در حوزههای کاری خود مشخص و به ستاد انتخابات اعلام کنند.معاون سیاسی وزیر کشور در ادامه گفت: مهلت ثبتنام تا پایان امروز 19 اردیبهشت است ولی تقاضا داریم داوطلبان در ساعات اداری برای نام نویسی به ستاد انتخابات کشور مراجعه کنند.رئیس ستاد انتخابات کشور از ثبتنام بیش از 229 نفر برای انتخابات دهمین دوره ریاستجمهوری تا دیروز خبر داد. وی افزود: در چهارمین روز از ثبتنام داوطلبان ریاست جمهوری 49 نفر به ستاد انتخابات مراجعه کردند.
وی افزود: تعداد ثبتنام کنندگان در روز اول 60 نفر، روز دوم 36 نفر و روز سوم 84 نفر بود.
همچنین محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دیروز با حضور در ستاد انتخابات کشور، برای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری ثبتنام کرد.
رضایی هفته گذشته با صدور بیانیهای آمادگی خود را برای حضور در رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری اعلام کرده بود. رئیس ستاد انتخاباتی محسن رضایی و تعدادی از مسئولان این ستاد، وی را در ستاد انتخابات کشور همراهی میکردند. رضایی پس از ثبتنام در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤال خبرنگاری در خصوص تراکتهای توزیع شده در این مراسم اظهار داشت: خبری از توزیع تراکتها در میان خبرنگاران ندارم، تراکتهای توزیع شده را پیگیری میکنم و اگر کسانی نیز با هدف تخریب چهره ما این کار را کرده باشند به مردم معرفی خواهم کرد
موسوی: فقط یک بار استعفا دادم که به شدت مورد عتاب امام(ره) قرار گرفت
نخست وزیر دوران جنگ گفت: من فقط یک بار استعفاء کردم آن هم به دلیل پایان جنگ و گرفتن اختیار تعزیرات حکومتی از من بود که به شدت نیز مورد عتاب امام (ره) قرار گرفتم.
به گزارش ایرنا "میرحسین موسوی" عصر روز پنجشنبه در دیدار با تعدادی از اعضای مجمع روحانیون مبازر افزود: هر چقدر روحانیت مستقل تر باشد، نظام ما سرفرازتر است، البته استقلال روحانیت را در "بی نصیبی" از نظام نمی دانم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه روحانیت باید همیشه موضع نقد داشته باشد زیرا مخالفت و نقد به نفع کشور است، اظهار داشت: اگر دولت کنونی و آینده چه راه درست و چه راه غلط را در پیش گیرد، باید روحانیت استقلال خود را حفظ کرده و از دولت بخاطر منافع ملی انتقاد کند.
وی در پاسخ به سوالی که شما چند بار استعفاء کردید، اما حالا چگونه قول می دهید که این بار نیز استعفاء نکنید، گفت: من فقط یک بار استعفاء کردم آن هم به دلیل پایان جنگ و گرفتن اختیار تعزیرات حکومتی از من بود که به شدت نیز مورد عتاب امام (ره) قرار گرفتم ولی در پرخاش ایشان لطف زیادی مشاهده کردم و مطمئن باشید این بار استعفاء نخواهم کرد.
این نامزد احتمالی دوره دهم انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به تورم موجود در جامعه نیز افزود: تورم اقتصاد را نابود می کند و زمانی که اقتصاد نابود شود غنی ها غنی تر شده و فقیرها فقیرتر می شوند و این موضوع باعث به وجود آمدن ناهنجاری های اجتماعی فراوانی در جامعه شده که منجر به زیاد شدن گشت های ارشاد و در ادامه دستگیری افراد مختلف می شود، اما من گشت های ارشاد را جمع می کنم.
وی با پرهیز از اینکه مبادا قولی به مردم دهد، تاکید کرد: من سعی می کنم قولی به مردم ندهم اما این قول را می دهم که مشکل تورم را به طور کامل حل کنم.
موسوی همچنین در خصوص لایحه هدفمند کردن یارانه ها نیز اظهار داشت: سیاست هدفمند کردن یارانه ها سودی جز خاک نشینی و از بین بردن فقرا ندارد، اما اصل هدفمند کردن یارانه ها ذیل یک برنامه منسجم و قوی که برای قشر محروم مشکلاتی ایجاد نکند، لازم است.
وی در خصوص وجود دو کاندیدا از اصلاح طلبان در انتخابات پیش رو تصریح کرد: من با آقای کروبی رابطه بسیار خوبی دارم و با هم دوست هستیم و در تماس مداوم نیز می باشیم و بالاخره در این صحنه تا زمان رای گیری به توافق خواهیم رسید و شما نیز زیاد نگران این مطلب نباشید.
نخست وزیر دوران جنگ همچنین در خصوص کمیته صیانت از آرا نیز گفت: اقداماتی در خصوص این موضوع در جریان است و ما با قوت برای احقاق حقوق مردم ایستاده ایم و شاید کسانی که سخنانی در مخالفت با کمیته صیانت از آرا بیان می کنند، دنبال چیزی خاص بوده که مطمئن باشید جلوی خواست آنها را خواهیم گرفت، اما هجوم سراسری مردم پای صندوق های اخذ رای می تواند بهترین تضمین کننده انتخابات باشد.
وی رابطه خود با رهبری را بسیار خوب توصیف کرد و ادامه داد: بهترین رابطه را من با رهبر انقلاب دارم و همچنین به قانون اساسی پایبندم و همین گونه آرمان های امام (ره) را نیز سرمشق خود می دانم و در این سال ها که بعضی ها می گفتند سال های سکوت بوده که اصلا هم اینگونه نیست، من با رهبری رابطه داشته و به دیدار وی می رفتم.
نامزد احتمالی دوره دهم انتخابات ریاست جمهوری گفت: من به رهبر انقلاب مواضع خودم را بطور اصولی بیان می کنم و این را نیز می دانم که اینگونه بیان نظریات را رهبر انقلاب می پسندند.
وی در خصوص مسایل فرهنگی تصریح کرد: سیاست من، "دولت فرهنگی و فرهنگ غیر دولتی" است و باید در جامعه به سمت باز بودن فضای فرهنگی حرکت کرد.
موسوی در خصوص تغییر دیدگاه خود در مسایل اقتصادی نسبت به زمان جنگ اظهار داشت: جنگ تمام شده و دیگر سیاست های آن زمان ادامه نمی یابد اما من بطور کامل از دوران جنگ و سیاست های آن حمایت می کنم و اصلا پشیمان نیستم.
وی با تاکید بر اینکه اگر روحانیت مورد اعتناء قرا گیرد، اسلام مورد علاقه واقع می شود و قلوب جوانان به دین مبین جلب می شود، ادامه داد: رویه دولت من در خوش بینی مردم به اسلام و برعکس موثر است و دولتی که بر اساس اسلام و قانون اساسی بر سر کار آمده نباید به روحانیون لطمه بزند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هر کاری علیه جوانان را به ضرر اسلام و انقلاب دانست و افزود: دولت آینده چه غنی باشد و چه فقیر باید این احساس را به جوانان که آینده ای روشن دارند، انتقال دهد.
وی گفت: ما جامعه ای پر از ترس نمی خواهیم و وقتی مسیری روشن نیست و به آینده امیدی نداریم در جامعه جهانی نیز فرصت ها را می سوزانیم و دولتی که در جهت خواسته های بحق جوانان حرکت نمی کند ضربه به اسلام و روحانیت وارد کرده است.
این نامزد احتمالی دوره دهم انتخابات ریاست جمهوری سربلندی و داشتن صدایی نافذ را از ویژگی های روحانیت دانست و اظهار داشت: روحانیت حافظ منافع ملی است و نباید در جامعه احساس شود، تبعیضی وجود دارد مخصوصا در زمینه گزینش ها و بنده به شدت تردید دارم که حق و عدالت در این زمینه رعایت شده چون اگر عدالت نقض شود به شدت به روحانیت و اسلام ضربه وارد می شود.
وی با تاکید بر اینکه نباید بر اساس نسبت گروهی و حزبی، منفعت افراد را از بین برد، افزود: ما انقلاب کردیم و هزارن خون شهید دادیم تا تبعیض در جامعه حاکم نباشد.
موسوی با انتقاد از تغییرات ناگهانی مدیران در سطوح بالای کشوری تصریح کرد: بعضی از مدیران و وزرا در دستگاه های دولتی بطور دائم در حال تغییر هستند که این به ضرر مردم است.
وی گفت: دولت نباید رویه ای را در پیش گیرد که مردم احساس کنند در حال تجسس در امور خصوصی افراد است و ما باید نشان دهیم که نظام به مردم اعتماد دارد و نباید این احساس را داشته باشیم که جوانان ما فاسد بوده و دائم در حال سرک کشی در این خانه یا آن خانه باشیم، این موضوع بیشتر از اینکه به ضرر دولت است به ضرر اسلام می باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین با اشاره به اینکه دولت باید دربر گیرنده تمام سلیقه ها در جامعه باشد، خاطرنشان کرد: دولت و نظام نباید به آزادی مردم لطمه وارد کنند و فقط اجرای قانون ملاک است.
وی ادامه داد: مدیرانی نیز که در این کشور پیر شده و تمام زندگی خود را پای نظام گذاشته و هزاران پروژه را به سرانجام رسانیده چرا باید شبانه و با دوکلمه انتقاد از دولت برکنار شوند.
وی همچنین با انتقاد از رسانه ملی در خصوص پخش سخنان گزینشی خود گفت: من از صبح تا شب حرف می زنم و حنجره ام را درد می آورم و آخر شب تیتری گزینشی در خصوص کارهای دولت کنونی که گفته بودم کارهای خوبی مثل مسافرت و گشت وگذارهای بی حدوحصر انجام می دهد، انتخاب می کنند و چندین بار پخش می کنند، من هم توبه کردم که دیگر درباره دولت حتی به شوخی خوب نگویم زیرا وقتم را تلف می کنم.
موسوی همچنین گفت: ادبیات رییس جمهور، ادبیاتی خطرناک است.
دولت قبل میگفت کار عمرانی برای سیستانوبلوچستان صرفه اقتصادی ندارد
زمانی ما به عنوان نماینده مردم وقتی خواستار گازرسانی و بعضی دیگر از طرح های عمرانی از جمله ریل گذاری چابهار به زاهدان در زمان دولت خاتمی می شدیم، وزیران وقت اصلاحات به ما می گفتند توجیه اقتصادی ندارد ولی آقای احمدینژاد همه این پروژه های را اجرایی کرد و گفت "این حق سیستان وبلوچستان است و باید به این استان محروم و مردم آن خدمت کرد
نماینده مردم زاهدان و نایب رئیس کمیسون بهداشت مجلس با اشاره به اینکه در دولت قبل درخواست ما برای انجام پروژههای عمرانی با اظهار این دلیل که "توجیه اقتصادی ندارد" رد میشد، تأکید کرد: دولت نهم 3 برابر کل هزینه ای که بعد از انقلاب در این استان هزینه شده است، هزینه کرده است.
به گزارش رجانیوز، دکتر حسینعلی شهریاری در جمع نخبگان و فعالین و چهره های سیاسی، دانشگاهیان، روحانیون، معتمدین و ریش سفیدان شیعه و سنی زاهدان که تحت عنوان ستادهای خودجوش هماهنگی حمایت های مردمی از دکتر احمدینژاد در مهدیه شهدای گمنام زاهدان تجمع کرده بودند، اظهار داشت: احمدینژاد همواره نشان داده است که یاور مستضعفین جهان بوده است، بنابراین، به کوری چشم استکبار باید احمدینژاد رای بیاورد.
وی افزود:علیرغم آنکه ما مجلسیها با دولت اختلاف نظرهایی داریم ولی باید اذعان کنیم که مردمی بودن و بی ریا بودن احمدینژاد ما را به یاد شهید رجایی می اندازد.
وی با اشاره به اینکه احمدینژاد رئیس جمهوری شبانه روزی است که در راه خدمت به محرومین بسیار پرتلاش است و به گروه و شخصی وام دار نیست، افزود: عده ای که دولت را به گدا پروری متهم می کنند، پس چه زمانی می خواهند افراد نیازمند و مستضعف توانمند شوند.
وی افزود: دولت برای محرومین و پابرهنگان گام های بزرگی برداشته است و تا جایی که توانسته برای اجرای عدالت تلاش کرده
وی افزود: دولت نهم 3 برابر کل هزینه ای که بعد از انقلاب در این استان هزینه شده است، هزینه کرده است.
وی با اشاره به وعده دادن های بعضی از کاندیداها به برخی گروه ها اظهار داشت: متأسفانه کاندیداهایی که به خاطر تعدادی رأی حاضر به باج دادن و معامله کردن می شوند، صلاحیت ریاست جمهوری را ندارند و معلوم نیست وقتی رئیسجمهور شوند، چه کارهای دیگری بکنند واین نشان می دهد که برای خدا نیامده اند.
وی با انتقاد از کسانی که سلامت انتخابات را زیر سؤال می برند، این سخنان را زمزمه های شوم خواند و در ادامه افزود: گاهی شاهد هستیم که کاندیدایی در عرصه امنیت اجتماعی که در حوزه اختیارتش نیست، برای به دست آوردن رضایت و آرای عدهی قلیلی اظهاراتی بیان می کند که این کار فریب دادن مردم است.
نائب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس ضمن تاکید بر اینکه احمدینژاد به شعارهایی که می دهد اعتقاد دارد، خاطرنشان کرد: احمدینژاد در ابتدای دولت بی یار و یاور بود زیرا اکثر چهره ها و گروه های سیاسی از او حمایت نکردند ولی حالا او یاوران و دوستان خود راپیدا کرده و دشمنانش را شناخته است، بنابراین در صورت انتخاب دوباره از طرف مردم، بسیار قویتر می تواند برنامه های خود را اجرایی کند