بنام خداوند جان آفرین حکیم قدیر سماء و زمین
حدیث دشت عشق
افتخار کنید که شهیدی در راه خدا داده اید
تقاضای عاجزانه و خواهشی که دارم این است که ای امت شهیدپرور! از انقلاب خود به نحو احسن پاسداری کنید تا آن را به رهبری خمینی کبیر، ابراهیم زمان و بت شکن قرن به تمام جهان صادر کنید و تداوم بخش راه شهیدان اسلام باشید.ای پدر بزرگوار و مادر مهربانم! اگر من شهید شدم گریه نکنید و اگر خواستید گریه کنید به امام حسین (ع) و علی اکبر(ع) و قاسم (ع) و به انصار حسین (ع) گریه کنید. اصلاً افتخار بکنید که چنین فرزندی را در دامن خود پرورش داده اید که در راه دین مقدس اسلام شهید شده است. شما باید راه شهیدان را ادامه بدهید و امام را یاری کنید؛ و تو ای خواهرم مانند زینب، خواهر حسین (ع) بردبارباش.
بسیجی شهید «رحمان رنجوری» سال 1345 در تبریز متولد شد و در 1361.2.24 درعملیات بیت المقدس(فتح خرمشهر) به شهادت رسید.
یک روزنامه آمریکایی روی کار آمدن اوباما را برای دلخوش کردن جهان دانست.
نیویورک تایمز نوشت: فعلا کسی نمی تواند شعار بدهد مرگ بر باراک اوباما. این بیشتر مانند شعار دادن علیه مظلوم خواهد بود تا ظالم. اوباما در تعریف اسلامگرایان رادیکال از یک آمریکایی نژادپرست و خونخوار نمی گنجد. این مسئله مهمی است و فعلا اوباما به جهان فرصت خواهد داد تا خود را با این تصویر دلخوش کنند.
روزنامه آمریکایی نوشت: دلیل اینکه مردم دنیا به این اندازه از پیروزی اوباما خوشحالند آن است که هرکس جزیی از گذشته و یا حال خود را در وی می بیند و به همین خاطر انتظار می رود که ماه عسل اوباما با دنیا طولانی تر از آن چیزی باشد که تاکنون انتظار می رفته است. اما نباید در این زمینه خوش خیالی به خرج داد، زیرا به محض این که اوباما به عنوان رئیس جمهور آمریکا بخواهد قدرت نظامی آمریکا را در نقطه ای از جهان به نمایش بگذارد به ناگاه همه چیز علیه او تغییر خواهد کرد و به این ترتیب محبوبیت فعلی او که به علت شخصیت، گذشته و عزمش برای به کار بستن دیپلماسی در مورد کشوری مانند ایران حاصل شده است آسیب خواهد دید و حتی از جرج بوش و دیک چنی (معاون بوش) نیز شیطانی تر به نظر خواهد رسید.
نیویورک تایمز افزود: باید به تمام آن اروپایی ها، کانادایی ها، ژاپنی ها، روس ها، ایرانی ها، چینی ها، هندی ها، آفریقایی ها و اهالی آمریکای لاتین که از دیدن آمریکای سیاه اظهار خوشحالی می کنند گفت: «عشق و لبخند را فراموش کنید و با من درباره پول صحبت کنید.» عشق سوزان به اوباما تنها تا زمانی تداوم خواهد داشت که اولین حمله هوایی اوباما به مواضع القاعده در پاکستان انجام بگیرد.
این روزنامه آمریکایی در ادامه با ذکر این که عملکرد جرج بوش رئیس جمهوری فعلی آمریکا آن چنان بد بوده که ایجاد موج حمایت از ادعاهای متفاوت را برای هرکسی آسان کرده است نوشت: درست است که اوباما در ابتدا مخالف آغاز جنگ عراق بوده است، اما اکنون مسئولیت خاتمه جنگی که بر اساس اعتقاد بسیاری از تحلیلگران به ایجاد اولین دموکراسی واقعی در خاورمیانه انجامید به عهده اوباما خواهد بود. اکنون دقیقا زمان آن است که به کسانی که از پیروزی یک سیاهپوست در آمریکا غرق شادی شده اند بخواهیم که برای پیروزی او در عراق و افغانستان پول خرج کنند، نیرو بفرستند و تلاشهای دیپلماتیک به عمل بیاورند، زیرا آنها باید بدانند که آزادی مفت به دست نمی آید و برای به دست آوردن آن باید هزینه کرد.
وزیر ارشاد دولت اصلاحات تصریح کرد رئیس جمهور شدن باراک اوباما، فقط تغییر در نمای حکومت آمریکاست نه در بنیادهای آن.
عطاءالله مهاجرانی در وبلاگ شخصی خود می نویسد: این پیروزی درخشان برای دموکرات ها و اوباما و آمریکایی- آفریقایی ها بسیار بعید است که برای دیگران نشانه های امیدی در بر داشته باشد. تفاوت اوباما و بوش این است که اوباما اهداف آمریکا را سنجیده تر و برنامه ریزی شده تر پیگیری می کند. او در واقع منتقد کارهای ناتمام و محاسبه نشده بوش بود. به عنوان نمونه باور دارد می بایست کار در افغانستان به سرانجام و سامان می رسید تا بعد نوبت عراق برسد! در قضیه فلسطین هم اوباما به صراحت اعلام کرد که بیت المقدس- به زبان او و اسرائیلی ها اورشلیم- پایتخت ابدی و تفکیک ناپذیر اسرائیل است. بی سبب نبود که مارتین ایندیک سفیر سابق آمریکا در اسرائیل که از نظریه پردازان حزب دموکرات است، در همان بحبوحه انتخابات روز 4 نوامبر گفت: «اسرائیلی ها نباید نگران باشند اوباما از بوش به آن ها نزدیکتر است.»
وی اضافه می کند: می خواهم بگویم در سازمان حکومت آمریکا یک نما یا دکوراسیون وجود دارد و یک بنیاد یا فونداسیون. آمدن اوباما تنها تغییر چشمگیری در نمای حکومت است و نه در بنیادهای آن.
از سوی دیگر احمدزیدآبادی طی مقاله ای در روزنت نوشت: تحلیل گران انتقادهای بسیاری را متوجه سیاست دولت جرج بوش در مقابل بحران بین اسرائیل و فلسطینی ها کرده اند، اما معمولاً فراموش می شود که سیاست بوش نسبت به سیاست بیل کلینتون، گامی به پیش به نفع فلسطینی ها بوده است. آقای کلینتون در طول زمامداری خود هرگز حاضر به کارگیری واژه «کشور فلسطین» نشد و حتی پیش نویس توافقنامه ای که با میانجیگری او در سال 2000 میلادی در کمپ دیوید بین ایهود باراک و یاسر عرفات بر سر آن هفته ها بحث و مذاکره شد، چندان چنگی به دل نمی زد تا فلسطینی ها را به پذیرش آن ترغیب کند. به نظر می رسد اوباما می خواهد همان سیاست کلینتون را در برابر بحران خاورمیانه دنبال کند، چرا که مشاوران و همکاران ارشد وی در این مورد همان مشاوران و همکاران کلینتون هستند، افرادی نظیر دنیس راس و مارتین ایندیک. به نظر من، نگاه فردی مانند کاندولیزا رایس به مسأله فلسطین در مجموع مثبت تر از نگاه فردی مانند دنیس راس است، بخصوص آنکه راس بارها فلسطینی ها را سرزنش کرده است.
تنها نامه بدون «بسم ا...» از امام راحل(ره)
فارس- پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، «جیمی کارتر»، رئیس جمهوری آمریکا احتمالاً با هماهنگی عوامل داخلی و بخصوص چند عضو کابینه دولت موقت، «رمزی کلارک» و «ویلیام میلر» را برای ملاقات با امام خمینی(ره) به ایران فرستاد.
نمایندگان اعزامی به ترکیه رسیده بودند و خود را برای سفر به ایران آماده می کردند، اما پیام حضرت امام(ره) صادر شد و آنان بدون اخذ نتیجه به آمریکا بازگشتند.
پیام کوتاه و مختصر حضرت امام(ره) بلافاصله در جهان و رسانه های گروهی بین المللی انعکاس گسترده و کم نظیری یافت. یادگار حضرت امام(ره)، آقای سید احمد خمینی در این باره تصریح می کنند: حضرت امام(ره)، به محض اطلاع، اعلامیه ای صادر فرمودند و در آن اطلاعیه، هیأت آمریکایی را نپذیرفتند و به همه اعضای شورای انقلاب، هیأت دولت موقت و سایر مسؤولان تذکر دادند که هیچ کس حق ملاقات با این هیأت آمریکایی را ندارد.
بنام خداوند جان آفرین حکیم قدیر سماء و زمین
اهل معنی را نباید انکار کرد
دخترم! سعی کن اگر اهلش نیستی و نشدی، انکار مقامات عارفین و صالحین را نکنی و معاندت با آنان را از وظایف دینی نشمری، بسیاری از آنچه آنان گفته اند در قرآن کریم به طور رمز و سربسته، و در ادعیه و مناجات اهل عصمت بازتر، آمده است و چون ما جاهلان از آنها محرومیم با آن به معارضه برخاستیم.
گویند صدرالمتألهین دید در جوار حضرت معصومه «سلام الله علیها» شخصی او را لعن می کند، پرسید: چرا صدر را لعن می کنی؟ جواب داد: او قائل به وحدت واجب الوجود است، گفت: پس او را لعن کن! این امر اگر قصه هم باشد حکایت از یک واقعیت دارد؛ واقعیت دردناکی که من خود قصه هایی را دیده یا شنیده ام که در زمان ما بوده است.
من نمی خواهم تطهیر مدعیان را بکنم که «ای بسا خرقه که مستوجب آتش باشد» می خواهم اهل معنی و معنویت را انکار نکنی، همان معنویتی که کتاب و سنت نیز از آن یاد کرده اند و مخالفان آن یا آنها را نادیده گرفته و یا به توجیه عامیانه پرداخته اند.
صحیفه امام- جلد18- صفحه453
پرسش:
در برخی مکتوبات تهدید نرم و واژه اندلسی کردن جوامع اسلامی به کار رفته است لطفاً توضیح دهید که به صورت مشخص ساز و کار اندلسی کردن جوامع اسلامی چگونه است؟
پاسخ:
منطقه اندلس (اسپانیای فعلی) در زمانی که تحت سیطره و اقتدار مسلمانان بود توسط مسیحیان غربی و اروپایی ابتدا با روش نرم و گسترش فسق و فجور اخلاقی و سست کردن بنیان های فرهنگی دینی به شکست کشانده شد. از آنجا که این ساز و کار در جامعه اسلامی با موفقیت های چشمگیری همراه بود بنابراین غربی ها یکی از مهم ترین گزینه های تخریبی و براندازی دولت های اسلامی ناهمخوان با خود را براساس این سازوکار تجربه شده انتخاب کرده و آن را با قالب ها و روش های نوینی انجام می دهند. شهید بزرگوار مرتضی مطهری(ره) این مفهوم اندلسی کردن را به زیبایی در عبارتی کوتاه توصیف نموده که جا دارد مسئولین نظام بیش از پیش نسبت به مقابله قاطعانه، جدی و همه جانبه با این تهدید نرم دشمنان اسلام اقدام نمایند:
«اقوام و ملتهایی که تصمیم می گیرند روح مذهب، اخلاق، شهامت، شجاعت و مردانگی را در ملتی دیگر بکشند، وسایل عیاشی، شهوترانی و سرگرمیهای نفسانی آنها را فراهم و تکمیل می کنند. در تاریخ اندلس اسلامی، یعنی اسپانیای فعلی، می خوانیم نقشه ای که مسیحان برای تصرف اندلس و بیرون کشیدن آن از دست مسلمین کشیدند این بود که به صورت دوستی و خدمت، وسایل عیاشی برای آنها فراهم کردند، باغها و بوستانها وقف ساختن شراب و نوشانیدن مسلمین شد، دختران زیبا و طناز در خیابانها به دلربایی و عاشق سازی پرداختند، سرگرمیهای شهوانی از هر جهت فراهم شد و روح ایمان و جوانمردی مرد. پس از این جریان بود که توانستند مسلمانان را بی درنگ از دم تیغ بگذرانند. استعمار غرب نیز این برنامه را در قرون اخیر، به صورت دقیق در کشورهای اسلامی اجرا کرد.» (امدادهای غیبی در زندگی بشر، ص 48)
ما برای اقلیتهای مذهبی احترام قائلیم
و ما می دانیم که اسلام نسبت به اقلیت های مذهبی همیشه احترام قائل بوده است حتی حضرت امیر (سلام الله علیه) در یک قضیه ای که خلخالی از پای یک زن ذمیه که یهودیه هم بوده است برده اند، می فرماید که من شنیده ام که یک همچو چیزی شده است که اگر انسان بمیرد سزاوار است. ما برای اقلیت های مذهبی احترام قائل هستیم و اینها اهل ملت ما هستند،اهل مملکت ما هستند و من امیدوارم که حکومت عدل اسلامی برای آنها بسیار خوب باشد. و آنها در پناه اسلام با زندگی مرفه، آزاد و به طور صحیح اینجا زندگی بکنند.
صحیفه نور - ج 5 - ص116
نوشته پاسدار شهید «منوچهر جامه بزرگی»
کربلا دیدن رنج و بلا دارد
خداوند توفیق نصیبمان کرد تا در کنار سایر احرار از حریت و آزادگی اسلام دفاع نموده و خون ناچیزمان در راه اسلام ریخته شود. خداوندا از اینکه این توفیق عظیم را به این حقیر عنایت نمودی سپاسگزارم. شور و حال عجیبی در لشگر و گردانهای تابعه آن حاکم است و از خبر فرا رسیدن موسم حمله آنچنان هیجانی به رزمندگان اسلام دست داده است که سر از پا نمی شناسند. به عاشقانی می مانند که لحظه دیدار به معشوقشان فرارسیده و ملتهبشان ساخته است. نمی دانم چرا قدرت نوشتن ندارم و نمی توانم حالت هایی را که می بینم بروی کاغذ بیاورم. آیا می توان حالت جوانانی را که به نماز ایستاده اند و در قنوت با تمام وجودشان اللهم ارزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک یا اللهم اجعل وفاتی قتلا فی سبیلک را ناله می کنند بیان داشت، چگونه می توان صورت های به خاک گذاشته شده در نیمه شب را که ناچیزی و حقارت خود را فریاد می زنند و برای پیوستن به آفریدگارشان التماس می کنند توصیف کرد.
پدر عزیزم! مرا ببخشید از اینکه نتوانستم برای خداحافظی خدمتتان برسم بعد از شهادتم استقامت کن و از خداوند تقاضای پذیرش قربانیت را بکن. مادر عزیز! مرا بخاطر عدم جبران زحماتی که برایم کشیدی ببخش و همچنان برای پیروزی اسلام و سلامتی و طول عمر امام دعا کن.
پاسدار شهید «منوچهر جامه بزرگی»، سال 9133 در تهران متولد شد و در 21362.8.1 در پنجوین به شهادت رسید.
بنیاد شهید و ایثارگران منطقه 11 تهران
بنام خداوند جان آفرین حکیم قدیر سماء و زمین
قال الامام الرضا(ع):
ایاک ان تتبع النفس هواها فان فی هواها رداها.
امام رضا(ع) فرمود: مبادا از هوای نفس پیروی کنید که در آن نابودی نهفته است
مشکاه الانوار، ص 455