عضو ارشد جنبش حماس درباره ریاست جمهوری باراک اوباما گفت: ما روسای جمهور زیادی را در آمریکا تجربه کردیم و به این نتیجه رسیدیم که هیچ تفاوتی میان دموکرات و جمهوری خواه وجود ندارد.
ابواسامه عبدالمعطی نماینده دولت حماس در تهران تصریح کرد: صهیونیست ها در تمام ساختار سیاسی و اقتصادی آمریکا نفوذ دارند و تمامی روسای جمهور آمریکا در جبهه آنها قرار گرفته و به جانبداری کورکورانه نسبت به اسرائیل و تجاوزات این رژیم افتخار می کنند.
وی که با خبرگزاری قدس مصاحبه می کرد افزود: ما به تغییرات در آمریکا امید نبسته ایم و هیچ انتظاری از تغییر دولت آنها نداریم. قدرت ما در توکل به خداوند و آرمان های عدالت خواهانه خلاصه می شود همچنان که ضعف آنها در بحران مالی فعلی و جنگ آشکار می شود. و اگر قرار باشد روزی بر آمریکا تکیه کنیم بر ضعف و کاهش قدرت آن تکیه خواهیم کرد.
وی ادامه داد: این ضعف و فروپاشی است که رئیس جمهور آمریکا را مجبور خواهد کرد سیاستهای توسعه طلبانه و ضدانسانی خود را تغییر دهد و البته اگر سیاست خود را تغییر دهند منتی بر ما نیست، چاره ای جز این نداشته اند و آمریکا مجبور خواهد بود که سیاستهای خود را برابر فلسطین، ایران، سوریه، عراق، افغانستان و در برابر تمام امت اسلام و مردم جهان تغییر دهد.
وزیر ارشاد دولت اصلاحات تصریح کرد رئیس جمهور شدن باراک اوباما، فقط تغییر در نمای حکومت آمریکاست نه در بنیادهای آن.
عطاءالله مهاجرانی در وبلاگ شخصی خود می نویسد: این پیروزی درخشان برای دموکرات ها و اوباما و آمریکایی- آفریقایی ها بسیار بعید است که برای دیگران نشانه های امیدی در بر داشته باشد. تفاوت اوباما و بوش این است که اوباما اهداف آمریکا را سنجیده تر و برنامه ریزی شده تر پیگیری می کند. او در واقع منتقد کارهای ناتمام و محاسبه نشده بوش بود. به عنوان نمونه باور دارد می بایست کار در افغانستان به سرانجام و سامان می رسید تا بعد نوبت عراق برسد! در قضیه فلسطین هم اوباما به صراحت اعلام کرد که بیت المقدس- به زبان او و اسرائیلی ها اورشلیم- پایتخت ابدی و تفکیک ناپذیر اسرائیل است. بی سبب نبود که مارتین ایندیک سفیر سابق آمریکا در اسرائیل که از نظریه پردازان حزب دموکرات است، در همان بحبوحه انتخابات روز 4 نوامبر گفت: «اسرائیلی ها نباید نگران باشند اوباما از بوش به آن ها نزدیکتر است.»
وی اضافه می کند: می خواهم بگویم در سازمان حکومت آمریکا یک نما یا دکوراسیون وجود دارد و یک بنیاد یا فونداسیون. آمدن اوباما تنها تغییر چشمگیری در نمای حکومت است و نه در بنیادهای آن.
از سوی دیگر احمدزیدآبادی طی مقاله ای در روزنت نوشت: تحلیل گران انتقادهای بسیاری را متوجه سیاست دولت جرج بوش در مقابل بحران بین اسرائیل و فلسطینی ها کرده اند، اما معمولاً فراموش می شود که سیاست بوش نسبت به سیاست بیل کلینتون، گامی به پیش به نفع فلسطینی ها بوده است. آقای کلینتون در طول زمامداری خود هرگز حاضر به کارگیری واژه «کشور فلسطین» نشد و حتی پیش نویس توافقنامه ای که با میانجیگری او در سال 2000 میلادی در کمپ دیوید بین ایهود باراک و یاسر عرفات بر سر آن هفته ها بحث و مذاکره شد، چندان چنگی به دل نمی زد تا فلسطینی ها را به پذیرش آن ترغیب کند. به نظر می رسد اوباما می خواهد همان سیاست کلینتون را در برابر بحران خاورمیانه دنبال کند، چرا که مشاوران و همکاران ارشد وی در این مورد همان مشاوران و همکاران کلینتون هستند، افرادی نظیر دنیس راس و مارتین ایندیک. به نظر من، نگاه فردی مانند کاندولیزا رایس به مسأله فلسطین در مجموع مثبت تر از نگاه فردی مانند دنیس راس است، بخصوص آنکه راس بارها فلسطینی ها را سرزنش کرده است.
بنام خداوند جان آفرین حکیم قدیر سماء و زمین
تو را غایب نامیده اند، چون «ظاهر» نیستی، نه اینکه «حاضر» نباشی.
«غیبت» به معنای «حاضرنبودن»، تهمت ناروائی است که به تو زده اند و آنان که بر این پندارند، فرق میان «ظهور» و «حضور» را نمی دانند، آمدنت که در انتظار آنیم به معنای «ظهور» است، نه «حضور» و دلشدگانت که هر صبح و شام تو را می خوانند، ظهورت را از خدا می طلبند نه حضورت را. وقتی ظاهر می شوی، همه انگشت حیرت به دندان می گزند با تعجب می گویند که تو را پیش از این هم دیده اند. و راست می گویند، چرا که تو در میان مائی، زیرا امام مائی. جمعه که از راه می رسد، صاحبدلان «دل» از دست می دهند و قرار از کف می نهند و قافله دل های بی قرار روی به قبله می کنند و آمدنت را به انتظار می نشینند...
و اینک ای قبله هر قافله و ای «شبروان را مشعله»، در آستانه آدینه ای دیگر با دلدادگان دیگری از خیل منتظرانت سرود انتظار را زمزمه می کنیم.آقا نیامدید!
فنجان قهوه سرد شد، آقا نیامدید
یا اینکه من ندیدمتان، یا نیامدید
یک میز با دو صندلی و چند کاج پیر
یک جفت چشم منتظر،... اما نیامدید
یک سال روزنامه هر روز و... هیچ گاه
در تیترهای صفحه فردا نیامدید!
بیهوده دلخوشم همه روزها گذشت
حتی غروب روز مبادا نیامدید!
اینجا دلم فسیل شد اما کسی ندید
حتی شما برای تماشا نیامدید!
کبری موسوی قهفرخی
آرزو
عمری در آرزوی وصال تو سوختیم
با یاد آفتاب جمال تو سوختیم
ما را اگر چه چشم تماشا نداده اند
ای غایب از نظر به خیال تو سوختیم
ای شام هجر کی سپری می شوی که ما
در آرزوی صبح زوال تو سوختیم
چندی به گفت وگوی وصال تو ساختیم
بولتن نیوز- شنیده شده که نامه احمدی نژاد به باراک حسین اوباما در بیش از 10 میلیون سایت بازتاب داشته و بیش از 600 هزار یادداشت در هفته اخیر در سایتها و روزنامه های جهان در این خصوص به چاپ رسیده است.
فردوس نقشیست ز ایوان کوی تو یوسف اسیر جلوه مبهوت روی تو
شیعه خبرنگار غدیر است در جهان کفش تمام شیعه نثار عدوی تو