در کوران رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری و در حالی که هجمه سیاسی- تبلیغاتی سنگین و همهجانبهای از سوی امپراتوری ثروت علیه دکتر احمدی نژاد به راه افتاده بود، اعلام حمایت 220 نماینده مجلس از کاندیدای عدالتخواه، تصویر روشنی از بینش دقیق و بصیرت سیاسی نمایندگان ملت ارائه کرد.
بیانیه این 220 نماینده مجلس در حالی منتشر شد که فشار سیاسی گستردهای از جوانب مختلف وجود داشت تا از موضعگیری مجلس به نفع احمدینژاد جلوگیری شود. کما اینکه همین فشارهای سیاسی متوجه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز تهران نیز بود و حضرات آیات یزدی و مهدویکنی رهبران این دو تشکل برجسته روحانی نهایتاً برخلاف عرف رایج سیاسی، حمایت از احمدی نژاد را با عنوان نظر اکثریت تشکلهای متبوع خود اعلام کردند.
آنچه مسلم است، بیش از 220 نماینده اصولگرایی که از کاندیداتوری دکتر احمدینژاد اعلام حمایت کردند، انتقاداتی به عملکرد اجرایی دولت نهم داشته و دارند اما در قیاس بین کاندیداهای مدعی، رئیس اصولگرای همین دولت را برای ادامه سکانداری قوه مجریه ترجیح دادند.
با برگزاری انتخابات حماسی 22 خرداد و مشارکت 85 درصدی ملت، دکتر احمدینژاد به عنوان نامزد مورد حمایت حدود 25 میلیون ایرانی (و 220 نماینده آنان در مجلس) به پیروزی رسید و به رغم همه بداخلاقیهای جریان شکستخورده و اغتشاشات حامیان آنها، احمدینژاد اکنون کلید کابینه دهم را در اختیار دارد. به طور طبیعی در آستانه تشکیل هر دولت جدیدی، گمانهزنیها درباره اعضای آن در محافل سیاسی و رسانهای اوج میگیرد. بر همین اساس، بخشی از مباحثی که این روزها در روزنامهها و پایگاههای اطلاعرسانی و مجامع و محافل سیاسی درباره ترکیب دولت جدید مطرح میشود، متعارف و طبیعی است. اما به نظر میرسد بخشی از این مباحث و گمانهزنیها، پروژه خاصی است که به طور مشخص دو هدف عمده را دنبال میکند:
2-فشار بر رئیسجمهور: بازیگردانان پروسه «نه احمدینژاد» بعد از شکست سنگین خود در انتخابات 22 خرداد، تضعیف رئیسجمهور منتخب را در دو سطح پیگیری میکنند؛ سطح اول، ادامه ادعای تقلب برای مخدوش کردن مشروعیت دولت دهم و سطح دوم، کارشکنیهای مختلف در مسیر شکلگیری این دولت به منظور کاستن از کارآمدی آن. به نظر میرسد سطح دوم برنامه تضعیف، مهمتر از سطح اول باشد یعنی هدف نهایی، ناکارآمد ساختن دولت احمدینژاد است.
عملیات روانی خاصی که این روزها از جانب رسانههای مخالف احمدی نژاد درباره کابینه جدید او به راه افتاده است، بر هم زدن تمرکز رئیسجمهور برای تدبیر آرایش دولت دهم را دنبال میکند. ابعاد این عملیات روانی به گونهای طراحی شده تا ذهن رئیسجمهور و تیم او به طور روزانه درگیر گمانهزنیها و شایعات و پاسخگویی به آنها شده و به دلیل مشوش شدن فضای سیاسی، تصمیمگیری آنها درباره چینش کابینه جدید تحت الشعاع قرار گیرد.
2 - فشار بر نمایندگان مجلس: به موازات فشار بر رئیسجمهور، مخالفان دولت، فشار تبلیغاتی و روانی بر نمایندگان مجلس را نیز دنبال میکنند. به طور طبیعی، نمایندگان مجلس در برابر این فشارها آسیب پذیرترند چون اطلاعات آنها درباره موضوع (ترکیب کابینه) کمتر است و عملیات روانی مخالفان رئیسجمهور در این حیطه به دلایلی میتواند موفقتر باشد.
لذا هم حلقه یاران رئیسجمهور و هم عناصر تأثیرگذار مجلس باید به گونهای تدبیر کنند که در زمان باقی مانده تا معرفی کابینه جدید به مجلس، مخالفان جریان اصولگرایی نتوانند پروژه خود را پیش ببرند.
البته قطعاًهمان بصیرت سیاسی که منجر به صدور بیانیه 220امضایی نمایندگان مجلس هشتم در حمایت از دکتر احمدی نژاد گردید به طور طبیعی مانع از پیشبرد پروژه عملیات روانی مخالفان جریان اصولگرایی در ایجاد اختلاف بین مجلس و دولت خواهد شد. با این وجود، هم حلقه یاران رئیسجمهور و هم نمایندگان اصولگرا باید متوجه پیچیدگیهای پروژه سیاسی رقیب باشند و مراقب باشند تا تجربه تلخی که در جریان معرفی کابینه اول احمدی نژاد به مجلس اصولگرای هفتم به وجود آمد، تکرار نشود.
منبع:جوان
شریعتمداری : انشاء الله مسلمانان باغیرت ، قاتل "مروه" را بکشند
حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یادداشت روز این روزنامه نوشت که عامل اصلی قتل مروه شربینی دولت آلمان است .
مروه شربینی زن مسلمان مصری تبار ساکن آلمان بود که در دادگاهی در برلین و در مقابل چشم قاضی با ضربات چاقوی یک نژاد پرست آلمانی کشته شده است . قتل این زن موجی از خشم و نفرت را در میان جوامع اسلامی برانگیخته است با این حال پدر" شربینی " در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی العربیه گفته است که نمی خواهد خون دخترش دست مایه برخی محافل تندرو و سلفی در جهان اسلام برای ایجاد جو نفرت و ترویج خشونت مذهبی شود.
حسین شریعتمداری در یادداشت خود در این باره نوشت :" با توجه به شواهد و قرائن یاد شده، شهادت «مروه شربینی» نمی تواند یک جنایت معمولی در کنار سایر جنایاتی باشد که همه روزه در کشورهای اروپایی- مخصوصاً آلمان- اتفاق می افتد، بلکه بدون کمترین تردیدی عامل اصلی این جنایت دولت آلمان است"
شریعتمداری خواستار اخراج سفرای کشور آلمان از کشورهای اسلامی شده است و بدین منظور پیشنهاد داده است که برای نخستین اقدام سفیر آلمان از ایران اخراج شود : " اولین و ابتدایی ترین اقدام در برابر این جنایت که علیه تمامیت جهان اسلام صورت پذیرفته ، اخراج سفرای دولت فاشیست آلمان از کشورهای اسلامی است، خواسته برحقی که ملت های مسلمان نباید از آن چشم پوشی کنند.در این میان، از جمهوری اسلامی ایران که پرچمدار نهضت جهانی اسلام است انتظار می رود در اخراج سفیر دولت فاشیست آلمان پیشگام باشد."
مدیر مسئول روزنامه کیهان همچنین خواستار اعدام انقلابی قاتل این زن مصری شده است و نوشته است :" ان شاءالله این مجازات (مرگ ) به دست مسلمانان غیرتمند حتی در زندان شهر «درسدن» انجام پذیرد. "
مجله امریکایی تایم خبر داد
مأموریت دیپلماتهای غربی برای محکم نشان دادن بیانیه نرم جیهشت
مجله امریکایی تایم با اشاره به نشست گروه جی8 و بیانیه صادر شده از سوی این کشورها در قبال ایران، بیانیه را دارای لحنی بسیار نرم خواند و خبر داد دیپلماتهای بلندپایه امریکایی پس از صدور این بیانیه تلاش زیادی کردند تا رسانههای غربی را متقاعد کنند بیانیه جی8 در خصوص ایران جدی و محکم بوده است.
، بیانیه جی8 در شرایطی صادر شده است که در اجلاس اتحادیه اروپا دولت انگلیس تنها مانده بود و هفته گذشته اتحادیه اروپا علیرغم میل انگلیس و فرانسه حاضر به موضعگیری علیه دولت ایران نشد. با این حال، در نشست اتحادیه اروپا تهدید شده بود که در صورت ادامه این روند در ایران، در اجلاس گروه 8 واکنش جدی نشان داده خواهد شد اما بیانیه چهارشنبه شب جی8 نیز حتی حاوی اعلام محکومیت نبود و تنها درخصوص حوادث ایران اظهارنگرانی و تأسف شده بود.
تایم در این زمینه نوشت: نشست گروه 8 در ایتالیا در واکنش به حوادث بعد از انتخابات ایران این گروه، بسیار نرم بود و در همین حد خلاصه میشد که از ایران خواستند به قوانین و حقوق بشر احترام بگذارد.
همچنین هنگامی که بحث در زمینه برنامه هستهای ایران از طرف اوباما مطرح شد و آن را استراتژیکترین مسئله بین ایران و امریکا خطاب کرد، رهبران دیگر کشورها با لحن ملایم با ایران سخن گفته و با تأکید بر حقوق هستهای ایران، این کشور را به مذاکره و راهحلهای دیپلماتیک دعوت کردند.
در عین حال، دیپلماتهای بلندپایه غربی تلاش کردند رسانههایاشانرا متقاعد کنند که بیانیه گروه 8 درخصوص ایران و برنامه هستهایاش جدی و محکم بوده است. در کنفرانس خبری که چهارشنبه شب برگزار شد ویلیام برنز، معاون وزارت خارجه امریکا، اعلام کرد من فکر می کنم که 8 رهبر این گروه به اضطراری بودن برنامه هستهای ایران اذعان دارند. آنها درصدد هستند ایران را ملزم به تبعیت از قوانین بینالمللی کنند و خواهان توقف برنامه هستهای ایران هستند.
به نوشته تایم، آنچه که دربیانیه گروه 8 آمده است یافتن راهحل دیپلماتیک و بهدور از هرگونه فشار نسبت به برنامه هستهای ایران است. گروه 8 اظهار امیدواری کرده است که ایران از فرصت به عمل آمده برای حل مسئله از طریق دیپلماسی استفاده کند. در این بیانیه، نسبت به حقوق ایران در مورد برنامه هستهای صلح آمیز ایران تأکید شده و جمهوری اسلامی در این امر محق دانسته شده است.
تایم در در پایان نوشت نگاه چین و روسیه نسبت به برنامه هستهای ایران این است که مسئله حتماً باید از طریق مذاکره و دیپلماسی دنبال شود، این 2 کشور مخالف تحریمهای سنگین علیه ایران هستند. این امر باعث شده که تحریمهای در نظر شده توسط غرب نتواند تأثیر خود را داشته باشد. در حقیقت باید دانست که بدون حمایت چین و روسیه، غرب با مشکل جدی برای تحریم ایران مواجه شده است.
حاشیه بر دیدار خاتمی، موسوی و کروبی سران اصلاحات در سودای ائتلاف با اپوزیسیون
سیدمحمد خاتمی که ماه ها قبل از انتخابات «عاقبت سنجی» را در عدم رویارویی با احمدی نژاد یافته و صلاح خویش را در پنهان شدن پشت میرحسین موسوی دیده بود، روز دوشنبه دو کاندیدای شکست خورده اصلاح طلب را به جلسه ای فرامی خواند که حاصل آن رجزخوانی های بی مایه و تکراری همچون ضرورت پایان دادن به دستگیری فعالین سیاسی-بخوانید سران آشوبگر- بوده است.
اکنون قریب سه هفته از رکوردشکنی مردم در انتخابات 22 خرداد و نصاب شکنی از نظام های به اصطلاح دموکراتیک دنیا می گذرد. تب و تاب انتخابات فروکش کرده است و چرخ زندگی مردم پس از دو هفته اغتشاش گری اوباش، به حالت طبیعی دوباره به چرخش آمده است.
گذران این روزها اما، برای عده ای که تمکین به رای ملت را نپذیرفته اند با مشقتی دوچندان همراه است چرا که علاوه بر متحمل شدن هزینه شکست- که البته تا اینجای آن در هر بازی انتخاباتی طبیعی می نماید- هزینه سنگین نمایان شدن ماهیت حقیقی خود را که معجونی از قانون گریزی، قلدر مابی و همراهی با دشمنان قسم خورده این ملت است متحمل شده اند. این روزها و در حالی که ملت چشم امید به ترکیب آینده دولت قانونی و برآمده از متن خود دوخته اند، جریان شکست خورده وابسته به غرب، مشق سرویس های اطلاعاتی و امنیتی بیگانه را برای تولید ناامنی در کشور املا می کند. روزی نیست که کاندیدای شکست خورده به توهم داشتن پشتوانه اجتماعی با صدور بیانیه و نطق های به اصطلاح آتشین، از وعده های چنین و چنان خود برای آینده ایران و تلاش برای احقاق آنچه که حقوق ملت(!) می خواندش سخن نگوید و صد البته که این سخنان را نزد عموم ملت بهایی نیست.و اما موضوعی مهم در میان است و آن اینکه، دغدغه اعتبار از کف رفته اصلاح طلبان، که اینک با مرگ گفتمانی و عملیاتی خود مواجهند، آنقدر هست که راه چاره را در ترتیب دادن سازوکار «انسجام تشکیلاتی» و اجماع بر سر آنچه فصل مشترک همه مخالفین نظام است دانسته و دست به اقدامی برای ایجاد همگرایی عملیاتی در اردوگاه از هم متلاشی اصلاح طلبی زده اند. فلسفه آنچه که میرحسین موسوی در بیانیه شماره9 خود مبنی بر تشکیل گروهی برای صیانت از آراء ملت(!!) مطرح ساخت نیز جز این نیست. گردهم آمدن خاتمی، موسوی و کروبی سران شکست خورده و مغموم جبهه قانون گریزان در روز دوشنبه هفته گذشته نیز دنباله وار بودن همین مساله را تایید می کند. سیدمحمد خاتمی که ماه ها قبل از انتخابات «عاقبت سنجی» را در عدم رویارویی با احمدی نژاد یافته و صلاح خویش را در پنهان شدن پشت میرحسین موسوی دیده بود، روز دوشنبه دو کاندیدای شکست خورده اصلاح طلب را به جلسه ای فرامی خواند که حاصل آن رجزخوانی های بی مایه و تکراری همچون ضرورت پایان دادن به دستگیری فعالین سیاسی-بخوانید سران آشوبگر- بوده است. جناح شکست خورده اما سودایی دیگر به سر دارد و آن فراهم آوردن ساز وکارهای تشکیل یک جبهه منسجم در قالب یک حزب سیاسی است. آن گونه که برخی سایت های خبری و روزنامه های نزدیک به اصلاح طلبان هم تاکید کردند عزم موسوی و خاتمی بر آن است تا به تاسیس حزب بپردازند. پرواضح است مخالفین دولت برآنند تا بدین شکل، اجماعی از اپوزیسیون را سازماندهی کنند تا حیات رو به اتمام خویش را چاره ای بکنند.
ناگفته پیداست چنین حرکتی به دلایل واضحی از جمله آن که اولیات تشکیل حزب که همانا «سلامت سیاسی افراد تشکیل دهنده» آن است به اندازه حداقلی هم در جریان حامی موسوی و خاتمی وجود ندارد و از همین روست که پیشاپیش غیرقانونی و صددرصد مردود است. البته جناح قانون گریزان به خوبی بر این نکته واقف است و از آن جا که احترام به قانون فقط در لفاظی های چند هفته اخیر آن ها وجهی صوری و عوام فریبانه دارد با علم به موانع طبیعی و عقلانی قانونی سعی در «موج سازی» و بازتولید فضای التهاب در مردم و در نهایت مظلوم نمایی روبهانه دارند.
ردپای مامور اطلاعات انگلیس در آشوبهای خیابانی
محسن سازگارا که در محافل داخل
و خارج از کشور به عنوان دست پرورده بهزاد نبوی شناخته شده و چند سالی است که مدعی
اختلاف و جدایی از عضو شاخص سازمان مجاهدین گردیده است در جریان غائله آفرینی های اخیر نقش کارگردان پشت پرده را برای مراکزی چون سفارت
انگلیس و افراطیون اصلاح طلب در جهت هماهنگی و تهیه برنامه های گام به گام انقلاب مخملی
بر عهده داشته است.
به
گزارش جهان، سازگارا که پس از همکاری علنی با CIA و راه اندازی سایت اینترنتی برای به انجام رسانیدن
هدف های سازمان اطلاعاتی ایالات متحده از دوسال پیش به این سو رسما به عنوان
مامور سازمان امنیت انگلیس مشغول به کار شده است با تهیه دستور العمل و ارسال آن به برخی گروه های دخیل در آشوب های پس از انتخابات
، مسئولیت ارتباط مستقیم اغتشاش افرینان با دولت انگلیس را بر دوش داشت. این درحالی
است که دولت انگلیس در اظهارات وزیر خارجه خود و نیز موضع گیری سران اتحادیه اروپا، خود را ار اتهام پشتیبانی و حمایت از ایجاد انقلاب
مخملی در ایران مبرا دانسته است.
بر
اساس این گزارش، سازگارا که به دور از ژست های روشنفکران وابسته، به صورت شفاف و علنی به اشتغال
خود در سازمان های اطلاعاتی غربی معترف است در تماس هایی که با تعدادی از دوستان
قدیمی خود که از سران گروه های اصلاح طلب به شمار می روند برقرار کرده راهکارهایی با جزئیات گام به گام را برای آنها ارسال کرده است که
مواردی چون "الله اکبر" های شبانه از این قبیل است.
وی
در مانیفست ارسالی خود ابتدا به هدف مورد نظر و سپس روش تقویت یکپارچگی و مقاومت اغتشاشگران همچنین
تاکتیکهای پیشنهادی برای چگونگی فرسایش نیروهای انقلاب پرداخته و آنگاه
تاکتیکهای ضد این جنبش از طرف جمهوری اسلامی را مورد بررسی قرار داده است.
وی
با توجه به بی رغبتی مردم به شعارهای اصلاح طلبان و نارضایتی از برنامه های به دور از مذهب آنان
تاکتیک هایی چون الله اکبر گفتن تمام
مردم روی پشت بام ها هر شب از ساعت 10 تا 10:30 و خواندن دعاها و شعارهای واحد در هر جای ممکن و در هر مراسمی
را سفارش کرده است.
افزایش
حاشیه امن برای جنبش اعتراضی از طریق اعتراضهای کم هزینه تر مثل شعار نویسی روی دیوارها،استفاده
از رنگ و سمبل های همگانی دیگر مثل سرودها یا علامتها و مختل کردن خطوط ارتباط و انتقال قوای نهادهای انقلابی مثل:
مختل
کردن ترافیک - تظاهرات همزمان در نقاط متفاوت و ایجاد مانع برای حمل و نقل نیروهای انقلابی
از دیگر وصیت های یار اسبق سازمان مجاهدین انقلاب به دوستان داخل کشور خود است .
هم
چنین، مامور رسمی سازمان امنیت انگلیس برای کم اثر کردن ارتباط مردم با سازمان هایی چون سپاه و بسیج
توصیه به برقراری جنگ روانی با نهادهای حکومتی ازطریق جذب بخش هایی از سپاه و بسیج و پلیس و دادن شعار به نفع ارتش کرده و نیز استفاده
از زنان برای پیشبرد جنبش به خصوص زنان و مادران و دختران فعالین شهید شده و زندانی
را برای تاثیر گذاری بیشتر سفارش کرده است.
بر
اساس این گزارش، کم محلی مردم و قشر اکثریت جامعه به شعارهای دوم خرداد و برنامه های اصلاح
طلبانه، سازگارا را بر آن می دارد تا
دستورالعمل فراخوانی چهره های مطرح سیاسی، هنری، ورزشی و ... برای پیوستن به شورشیانرا
ابلاغ کند
طرح اخراج میرحسین موسوی از سمت های رسمی
عملکرد ناخوشایند میرحسین موسوی در سوء استفاده و بهره برداری نادرست
از احساسات هواداران خود و نیز سوق دادن کشور به سمت اغتشاش و ناآرامی بسیاری از شخصیت
های اجرایی و علمی نظام را نگران و ناخورسند کرده است.
به
گزارش جهان، در جلسه چندی پیش شورای عالی انقلاب فرهنگی، یکی از موضوعات مورد بحث، حوادث قبل و بعد از انتخابات ریاست جمهوری
بوده است که به استناد آن عملکرد دو
نامزد اصلاح طلب به خصوص مهندس موسوی با نارضایتی
شدید اعضای
این شورا مواجه می شود.
دراین جلسه،
دکتر ولایتی که سابقه فعالیت در زمان نخست وزیری میرحسین را
نیز دارد با
تحلیل شرایط فعلی کشور و لغزش های موسوی و نزدیکانش، سخنان و
انتقادات
تندی را علیه وی مطرح می کند.
بر اساس این گزارش، از حاشیه های داغ جلسه این شورا تاکید یکی
از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اخراج
میرحسین از فرهنگستان هنر بوده است. به
طوری که این
پیشنهاد با نظر دیگری ضمیمه شده و بر پایه آن چند تن از اعضای عالی ترین شورای سیاست گذاری های فرهنگی کشور به صراحت بیان
می دارند که میرحسین موسوی نباید جایی
در این شورا داشته و بایستی از آن کنار گذاشته
شود.
گفتنی
است که در پاسخ به درخواست چند عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی که درخواست اخراج موسوی را از این شورا داشته اند یکی از اعضای
بانفوذ این شورا بیان می دارد که
میرحسین موسوی با اقداماتی که انجام داده خود به خود
عزل شده است.
باید
خاطر نشان کرد که با توجه به پرونده نه چندان مثبت میرحسین موسوی در دامن زدن به اغتشاشات و انجام اقدامات غیر قانونی، برخی از
نزدیکان وی که یقین به عدم صلاحیت وی در
اشتغال به پست ها و سمت های عمومی پیدا کرده اند
با فرار به
جلو مدعی شده اند که موسوی از تمامی سمت های خود استعفا می
دهد. این در
حالی است که برخی نمایندگان مجلس و مسئولان و تشکل های مردمی
برای تشکیل
پرونده قضائی درباره سوء استفاده های موسوی، رایزنی ها و
اقدامات خود
را شروع کرده اند.
ولادت با سعادت تنها مولو د کعبه مظهر علم و عزت و عدالت و سخاوت و شجاعت، اسد الله الغالب، علی بن ابیطالب، مبارک باد .
درخواست تعقیب کیفری معاونان و مباشران آشوبها
فرونشستن اغتشاشات خیابانی در تهران، نقطه آغاز بررسیهای جامعهشناختی و امنیتی شکلگیری این آشوبها است. با این حال، در کنار این بررسیها، بررسی و پیگرد قضایی، آمران، مباشران، معاونان و محرکان ایجاد ناامنی در کشور، تخریب گسترده اموال عمومی و قتل و ضربوجرح تعدادی از هموطنان مورد درخواست جمع کثیری از مردم قرار گرفته است.
به گزارش رجانیوز، در این زمینه طوماری با بیش از 80 هزار امضا آماده تقدیم مراجع قضایی شده است. همچنین شکوائیه جداگانه و قابل ثبت در دستگاه قضایی نیز آماده شده که در این شکوائیه خطاب به آیتالله هاشمی شاهرودی رئیس قوه قضائیه آمده است:
«با سلام و احترام؛ اینجانب امضاکننده زیر بدینوسیله نسبت به کلیه گروهها و کسانی که به نحوی از انحا اعم از طراحی و آمریت، دعوت و سخنرانی و صدور بیانیه زمینه ارتکاب جرم و اغتشاش و ناامنی در کشور و ایجاد حریق و تخریب، قتل و غارت و ایراد خسارات مالی و جانی به هموطنان عزیز و مؤسسات عمومی و بیتالمال را فراهم ساختهاند، بهویژه مجمع روحانیون مبارز، اعضای مرکزی آن، سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی و شورای مرکزی آن، آقای میرحسین موسوی و اعضای ستاد ایشان، آقای مهدی کروبی و اعضای ستاد نامبرده، اعلام شکایت نموده، استدعای تعقیب کیفری آنها را بهواسطه مباشرت و معاونت در ارتکاب این جرایم عمومی دارم.»
همچنین در طومار شکوائیه نیز آمده است:
«احتراماً اینجانبان امضاکنندگان ذیل اعلام میداریم، همانطور که مستحضرید حماسه بزرگ ملت ایران در خلق حماسه 22 خرداد و مشارکت 85 درصدی ملت، رأی به مشروعیت نظام اسلامی و گفتمان امام و ارزشها، دشمنان داخلی و خارجی را بر آن داشت تا با تمام توان، توطئههای از پیش طراحی شدهی خود را در بر هم زدن آرامش و امنیت مردم و انتقامگیری از ملت بزرگ ایران اجرا نمایند.
متأسفانه در همین راستا برخی جریانها و افراد شناخته شده در داخل با برنامهریزی قبلی ضمن سیاهنمایی فضای جامعه و ایراد انواع تهمتها به رئیسجمهور منتخب، زمینه آشوبهای پس از انتخابات را فراهم کرده و بلافاصله پس از اعلام نتایج انتخابات، بحران، آشوب و درگیریهای خیابانی را کلید زدند.
در این زمینه، آقایان میرحسین موسوی، مهدی کروبی و محمد خاتمی با صدور بیانیه و دعوت رسمی به آشوب و حضور در اجتماعات غیرقانونی، متهم نمودن نظام به تقلب و حضور در جمع اغتشاشگران و تحریک آنان و همآوایی با بیگانگان به همراه مسئولین حزب مشارکت و سازمان مجاهدین، بهزاد نبوی، محسن میردامادی و فائزه هاشمی منجر به بروز برخی مسائل مانند ایجاد اغتشاش، تخریب اموال عمومی، شهادت چندین عنصر پاکباخته مؤمن و بسیجی و... با آبروی نظام اسلامی بازی کردهاند.»
در بخش پایانی این طومار از افراد فوقالذکر و عناصر نفوذی و پشتپرده به دلیل ایجاد آشوب و اغتشاش، مباشرت در قتل و تخریب اموال عمومی با درنظر گرفتن نقش نظام اسلامی شکایت و از مراجع قضایی درخواست اشد مجازات شده است.
همچنین نمازگزاران شهرستان ری روز گذشته پس از خاتمه نماز به امضای شکایت نامه ای پرداختند که خطاب به رئیس قوه قضائیه و در اعتراض به عاملان و هدایتگران اغتشاشات اخیر و سیاستمداران حامی آنها تنظیم شده است.
هزاران نمازگزار در ذیل 2 طومار جمعاً به طول تقریبی 40 متر، با درج امضای خود انزجار خود را از جریاناتی که خط خود را از خط نفاق و تخریب جدا نمی کنند و به دور از چارچوب قانون به همنوایی با دشمنان ایران اسلامی میپردازند، اعلام کردند. همچنین ضمن این شکایت، پیگیری قضایی کسانی که بی دلیل حماسه 40 میلیونی مردم ایران را با اتهامات بی پایه زیر سئوال میبرند، خواسته شده است.
اصل طومار قرار است تحویل مرجع قضایی داده شد.
در این طومار آمده است:
بسمه تعالی
مقام معظم رهبری:
اگر نخبگان سیاسی بخواهند قانون را زیر پا بگذارند، چه بخواهند و چه نخواهند مسئول خونها و خشونتها و هرج و مرجها آنهایند.
رئیس محترم قوه قضائیه؛
با عرض سلام و احترام،
در انتخابات دهمین دورهی ریاست جمهوری، ملت بزرگ و سرافراز ایران، حماسهای تاریخی و ملی را در امتداد مسیر انقلاب آفرید و در تجدید پیمانی دوباره با امام و شهدا، در حرکتی بی بدیل، یکبار دیگر مردم سالاری دینی را به رخ همهی عالم کشید و صد البته که پیروز این انتخابات، نظام اسلامی و 40 میلیون مردمی هستند که به خط انقلاب رأی دادند... با این همه برخی ناآگاهان، نظام اسلامی را به وهن خیانت متهم ساختند و همصدا با دشمنان بیدار و دوستان ساده لوح و غافل - فارغ از امر ولایت و به دور ازچارچوب قانون- خط نفاق و تخریب را آغاز کردند و صف خود را با صف غارتگران و اغتشاشگران پیوند زدند و هرج و مرج و قانون شکنی را ترویج نمودند.
ما امضا کنندگان این طومار، به طور مشخص از آقای مهندس موسوی و اطرافیان افراطی حائل ایشان، که بر خلاف نصیحت مشفقانه مقام عظمای ولایت، از قانون شکنی ابایی ندارند و با رفتار و کردار خود بی تردید مسئولیت خونها و هرج و مرجها به عهده ایشان میباشد، به دلیل:
- زیر سئوال بردن و اتهام بی دلیل و غیر مستند به انتخابات سالم و مردمی
- زمینه سازی و فراهم آوردن فضای آشوب و اغتشاش و هدایت مستقیم و مع الواسطه آن
- ریخته شدن خون تعدادی از هموطنانمان عزیزمان
- و متعاقب آن خسارات فراوان مادی و معنوی
شکایت داشته و درخواست رسیدگی عادلانه و به دوراز محافظه کاریها و اغماضهای سیاسی را داریم.
ضمناً مستندات این شکایت نیز آماده تقدیم میباشد.
تحلیل کرگ رابرتز از مقامات وزارت خزانهداری دولت ریگان
آیا موسوی بازیچه سازمانهای امریکایی شده است؟
کرگ رابرتز از مقامات وزارت خزانه داری دولت ریگان در یادداشتی به بررسی نقش سازمانهای امریکایی در آشوبهای اخیر ایران پرداخت و این سؤال را مطرح کرد که چرا موسوی با عملکرد خود بهانهای به دشمنان غربی کشورش میدهد تا از آن برای بی اعتبار کردن انقلاب اسلامی استفاده کنند؟ آیا این اقدامی است که از سوی یک میانهرو صورت گرفته است؟ آیا موسوی بازیچه سازمانهایی شده است که با هزینه امریکا اداره میشوند؟
به گزارش رجانیوز به نقل از سایت "اینفرمیشن کلیرینگ هاوس"، رئیسجمهور باراک اوباما از دولت ایران خواست که به معترضان اجازه دهد تا کنترل خیابان های تهران را در دست بگیرند... آیا اوباما یا هر رئیسجمهور دیگری در امریکا به معترضان اجازه میدهد که کنترل خیابانهای واشنگتن را در دست بگیرند؟
هنگامی که در انتخابات ریاستجمهوری امریکا در دوران جرج بوش تقلب رخ داد، شواهد بیشتری نسبت به آنچه در ایران رخ داد، وجود داشت، اما تفاوت در این بود که برای پوشش دادن گزارش تخلفات انتخابات امریکا هیچ تلاش سازماندهی شده ای برای پوشش آن میان رسانههای جمعی وجود نداشت.
در 16 ماه می 2007 روزنامه لندن تلگرف گزارش داد که یکی از مقامات رژیم بوش جان بولتن در گفتگو با این روزنامه عنوان کرده بود، حمله نظامی امریکا به ایران تنها اگر تحریم اقتصادی و تحریک مردم این کشور به ایجاد انقلاب که منجر به شکست شود، ممکن است آخرین گزینه باشد.
ما هم اکنون شاهد تلاشهای امریکا برای برقراری انقلاب مردمی در ایران به رهبری سیا، که در واقع همان انقلاب مخملی است، هستیم.
دخالت امریکا و اطلاعات غلطی که به صورت هماهنگ توسط رسانههای غربی منتشر میشد، برای ما مشخص کرد که دولت یا فردی این روند را هدایت میکند. از سوی دیگر نیز نمیتوانیم فراموش کنیم که غرب همواره خواستار این بود که انقلاب سال 1978 ایران را به هر نحو ممکن سرنگون کند و البته برای رسیدن به این هدف از هیچ اقدامی از جمله فریبکاری و حتی حمله فرو گذاری نکرد.
باور کردن این موضوع نیز روزبه روز دشوارتر میشود که، رسانههای غرب تنها به دلیل شرایط واقعی موجود، چنین پوشش گسترده ای به این رخداد می دهند.
بر اساس گزارش منابع متنوع که از انتخابات ایران گزارش ارائه میدادند، پیش از پایان شمارش آرا و بدون ارائه هیچ گونه مدرک مستدلی، آقای موسوی خودش را پیروز نامیده بود و هرگونه نتیجه را قبل از اعلام به چالش کشید.
هنگامی که در سالهای 1997 تا 2005 خاتمی ریاستجمهوری ایران را بر عهده داشت، توانست آرا 70 درصد از مردم را به خود اختصاص دهد.
در حالی که موسوی به عنوان یکی از مردان هاشمی رفسنجانی معرفی شده بود، چرا نباید باور کرد که احمدینژاد به همان شکلی که هاشمی را با اختلاف زیاد شکست داده بود، همین نتیجه را در برابر موسوی نیز بدست آورده باشد؟
پیش از انتخابات ایران، کنت تیمرمن یکی از نئومحافظه کاران در نوشته های خود فاش ساخته بود که "انقلاب رنگینی" در حال ساماندهی است. او نوشته بود که "صحبتهایی از انقلاب سبز" در تهران وجود دارد. چرا قبل از اینکه نتیجه انتخابات اعلام شود، اعترضات را سازماندهی کردند؟ پاسخ اولیه به انتخابات مشکوک نمی تواند اعتراضات از قبل هماهنگ شده باشد.
سازمان تیمرمن "بنیاد دموکراسی" که زیر مجموعه ای از بنیاد ملی دموکراسی (NED)است، در جهت تشویق دموکراسی در ایران تاسیس شده است. بر اساس اظهارات تیمرمن، NED کمک های مالی به گروههای طرفدار موسوی که با گروههای غیر دولتی خارج از ایران در ارتباط بودند، می کند.
ولی رسانه های جمعی امریکا تمام این واقعیتهای تعیین کننده را نادیده گرفتند. این رسانهها تحلیلهای واقعی ارائه نمی دهند. آنها جنگ تبلیغاتیای علیه دولت ایران در پیش گرفته اند.
ما میدانیم که امریکا تروریستهای خارج از ایران را سازماندهی میکند که این گروههای عملیات تروریستی نظیر بمبگذاری و دیگر حملات را انجام میدهند. پس احتمال این نیز می رود که این تروریستهایی اقداماتی نظیر آتشزدن اتوبوس و دیگر عملیاتهای تخریبی در طول اعتراضات تهران را بر عهده داشته اند.
یکی از وبلاگ نویسان نوشته بود که از ظهور دهها هزار تهمت مبنی بر تقلب در انتخابات در تویتر متعجب شده است. بررسیهای او نشان می داد که تمام کاربرهای مورد استفاده، تنها از روز بعد از انتخابات شروع به فعالیت کرده بودند. او همچنین به مطلبی که در روزنامه جروزالم پست در روز 14 ژوئن، مدعی نقش اسرائیلی ها در این زمینه شده بود، اشاره کرده است.
چرا جوانان دیگر نقاط دنیا که به موضوع تقلب انتخاباتی در هر جای دیگر دنیا بیتفاوت هستند، نسبت به رویدادهای اخیر ایران حساسیت نشان میدهند؟
ولی سؤالی که در اینجا مطرح میشود، این است که چرا موسوی با عملکرد خود بهانهای به دشمنان غربی کشورش میدهد تا از آن برای بی اعتبار کردن انقلاب اسلامی استفاده کنند؟ آیا این اقدامی است که از سوی یک میانهرو صورت گرفته است؟ آیا موسوی بازیچه سازمانهایی شده است که با هزینه امریکا اداره میشوند؟
نظرات کاربران:
ظرف چند ثانیه توسط ایران محو می شویم!
سفیر جدید اسرائیل در واشنگتن در اولین سخنرانی عمومی خود پس از تصدی این سمت ادعا کرد: "ایران در حرکت سریع به سمت ساخت سلاح هایی است که می تواند اسرائیل را ظرف چند ثانیه از نقشه محو کند."
به گزارش عصر ایران (asriran.com) به نقل از روزنامه یدیعوت آحارونوت، «مایکل اورن» در جریان سخنرانی در همایش سالانه موسسه «آسپن» در آمریکا مدعی شد: "یک بمب اتمی ایران می تواند اسرائیل را ظرف چند ثانیه از کره زمین محو کند."
اورن افزود: "اسرائیل از برنامه دولت اوباما برای نزدیکی به ایران و گفت و گو با این کشور حمایت می کند. ما معتقدیم که رئیس جمهور (اوباما) بهترین منافع آمریکا و منطقه را درنظر می گیرد. با این حال ما نگران چارچوب زمانی و زمان آغاز مذاکرات هستیم."
سفیر جدید اسرائیل که به عنوان میهمان در این کنفرانس سخن می گفت خاطرنشان کرد: "چند ساعت وجود دارد که پیرامون ایران در گردش است. یکی از این ساعت ها، ساعت غنی سازی اورانیوم است که نشان می دهد در چه زمان معینی ، ایرانی ها به مواد اورانیوم کافی با غنای بالا برای ساخت بمبی که تقریباً اسرائیل را ظرف چند ثانیه محو می کند دست پیدا می کنند."
اورن خاطرنشان کرد: "اسرائیل مایل است ایران سیاست خود در منطقه را تغییر و حمایت از گروه هایی چون حماس و حزب الله که همچون تهران در تلاش برای محو اسرائیل از نقشه هستند را کاهش دهد."
ایران بارها بر صلح امیز بودن فعالیت های اتمی اش تاکید کرده است.بسیاری از مقامات ایران معتقدند روند نابودی اسرائیل از درون آغاز شده و برای تحقق آن نیازی به بمب اتمی نیست.