نسب بنی امیه در نسب بنى امیه و سخن بسیار است . آنچه که در رد نسبت بنى امیه به قریش گفته شده این است که امیه بنده اى رومى بود، عبد شمس او را خرید و به رسم عرب در جاهلیت او را پسر خود خواند و کلام امیرالمومنین علیه السلام در یکى از نامه هایش به معاویه مرقوم فرمود :لیس امیه کهاشم و لاحرب کعبد المطلب ، و لا ابوسفیان کابى طالب و لا المهاجر کالطلیق و لا الصریر کاللطیق به تصریح دانشمندان مانند محمد عبده مصرى در شرح نهج البلاغه صریر کسى راگویند که صحیح النسب باشد، و لصیق کسى است که بیگانه باشد و او را به فامیل و قبیله چسبانده باشند.امیه مرد بدنامى بود که متعرض زنان مى شد و به فحشا و زنا معروف بود و کسى است که به ده سال جلاى وطن و ترک مکه محکوم شد، به شام رفت و در آن جا ده سال ماند و در آن جا با زن یهودى شوهردارى زنا کرد. آن زن در فراش شوهرش که یهودى بود پسرى آورد و امیه او را به خود ملحق کرد، و او را ذکوان نامید، و کنیه اش را ابى عمرو نهاد و زن خودش را در زندگى خودش به او داد. و این ذکوان پدر ابى معیط و جد عقبه پدر ولید بن عقبه ، برادر مادرى عثمان است
بیانات مهم ایة الله وحید خراسانی در آستانه ماه محرم مردم بدانید! این نقشه ها برای این است، وقتی قمر بنی هاشم را به آن صورت نشان دادند، دیگر این سوز و گداز در روضه ها نخواهد بود، آن کسانی که آن صحنه را ببینید آن هنرپیشه را تماشا کنند، اینها دیگر آنچنان که باید در عزای او نمی سوزند، ولی باید بدانند اگر با چکمه، با کراوات خواستند این چراغ را خاموش کنند نشد، با این ریشها، با این یقه های باز هم این نور خدا خاموش شدنی نیست، به گزارش خبرنگار «شیعه نیوز» ، در استانه ماه محرم و به سنت هر ساله معظم له در جمع ملغین بیاناتی را برای انان ایراد فرمودند که متن کامل این سخنرانی به شرح زیر است :
عکس: 10 کشف برتر 2010
مجله علمی «نشنال جغرافی» با فرارسیدن آخرین ماه سال 2010 در گزارشی به طبقه بندی 10 کشف برتر این سال پرداخته است.
به گزارش خبرگزاری مهر، ماه دسامبر، ماه رده بندیها و طبقه بندیهای برترینهای سال در حوزههای مختلف به ویژه در عرضه علم و فناوری از سوی مجلات تخصصی فعال در این حوزهها است.
مجله علمی «نشنال جغرافی» فعالتر از سایر مجلات علمی معتبر، امسال با فرارسیدن ماه دسامبر به طبقه بندی 10 کشف برتر سال 2010 پرداخته است.
ادامه مطلب...
نخستین نشست اندیشه های راهبردی با موضوع الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت
در نخستین نشست اندیشه های راهبردی در «جمهوری اسلامی ایران»، رهبر معظم انقلاب اسلامی و دهها نفر از اندیشمندان، استادان و صاحبنظران دانشگاهی و حوزوی، چهارشنبه شب، به هم اندیشی و بررسی "مبانی، ویژگی ها و ابعاد الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت" پرداختند.
در ابتدای این نشست که بیش از 4 ساعت به طول انجامید، 14 نفر از متفکران و صاحب نظران حدود 3 ساعت و نیم، ضمن تضارب آرا، دیدگاههای متنوع و مختلف خود را در زمینه الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت بیان کردند.
در ادامه این نشست حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر ضرورت به کارگیری همه ظرفیت نخبگانی کشور در تدوین این الگوی راهبردی، چهار عرصه "فکر، علم، زندگی و معنویت" را عرصه های مهم الگوی اسلامی – ایرانی پیشرفت خواندند و تأکید کردند: این الگو، سندی بالادستی برای همه اسناد برنامه ای و چشم اندازی کشور خواهد بود.