اسماعیل شفیعی سروستانی
مهمترین عامل محرک و پیش برنده جوامع انسانی در مسیری طولانی و پر خطر، نظریهها و نظریهپردازان هستند. مقام اینان با مقام سیاستمداران متفاوت است. اینان در گیر و دار امور جزیی و مبتلابه برنامهها و تاکتیکها نیستند؛ بلکه از فراز موقعیتی فراتر و مشرف بر مسیرها و مدارها، ره مینمایند و ارائه طریق میکنند.
تیم فوتبال ذوب آهن ایران با برتری مقابل الهلال عربستان به دیدار نهایی هشتمین دوره مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا راه پیدا کرد.
شاگردان منصور ابراهیم زاده در دیدار برگشت دور نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر الهلال عربستان نتیجه بازی رفت را تکرار کرده و با شکست یک بر صفر تیم عربستانی حریف سئونگنام کره جنوبی در دیدار پایانی این رقابت ها شدند.
ذوب آهن که دیدار رفت در اصفهان را با تک گل قاسم حدادی فر به سود خود به پایان برده بود، در بازی برگشت با تک گل ایگور کاسترو در دقیقه 55 پیروزی یک بر صفر بازی رفت را تکرار کرد و با شایستگی راهی دیدار پایانی لیگ قهرمانان آسیا شد.
شیخ الازهر :
من پشت سر شیعیان نماز می گذارم
وی گفت پشت سر شیعیان نماز می گذارد و آنچنانکه شایعه شده است آنها قرآن دیگری ندارند .وی خاطر نشان کرد هیچ یک از مفسران اهل تسنن نگفته است که شیعیان قرآن دیگری دارند . شیخ الازهر تصریح کرد اگر از عراق دیدار کند به صورت ویژه به نجف اشرف سفر خواهد کرد.وی ابرازامیدواری کرد پس از تشکیل دولت جدید عراق به این کشور سفر کند .
رئیس دانشگاه علوم اسلامی الازهر مصر تاکید کرد اقدام برخی شبکه های ماهواره ای به تکفیر شیعیان، کاری مردود است و پذیرفتنی نیست.به گزارش«شیعه نیوز» به نقل از واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، احمد الطیب گفت در قران و اسلام توجیهی برای تکفیر شیعیان وجود ندارد.
وی گفت پشت سر شیعیان نماز می گذارد و آنچنانکه شایعه شده است آنها قرآن دیگری ندارند .
وی خاطر نشان کرد هیچ یک از مفسران اهل تسنن نگفته است که شیعیان قرآن دیگری دارند .
شیخ الازهر تصریح کرد اگر از عراق دیدار کند به صورت ویژه به نجف اشرف سفر خواهد کرد.وی ابرازامیدواری کرد پس از تشکیل دولت جدید عراق به این کشور سفر کند .
رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از استقبال با شکوه مردمی و زیارت حضرت معصومه (س) در اجتماع عظیم مردم در میدان آستانه شهر قم حضور یافتند و به ابراز احساسات گرم و صمیمانه آنان پاسخ گفتند.
حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار، قم را شهر «علم و جهاد و بصیرت» خواندند و با اشاره به شکل گیری این شهر براساس حرکت جهادی توأم با بصیرت افزودند: قم همچنانکه در طول تاریخ خود، پایگاه عظیم معارف اهل بیت علیهم السلام بوده است در دوران معاصر هم، به عنوان سرچشمه برترین معارف اسلامی و الهی، شرق و غرب دنیای اسلامی را از برکات «مجاهدت و بصیرت» علمای بزرگ خود بهره مند کرده است.
"امام خامنهای، امام علی(ع) نیست؛ امام سیدعلی است"
"امام خامنهای، امام علی(ع) نیست؛ امام سیدعلی است"؛ چون علی(ع) هم جانشین بود برای رسول الله(ص) هم دامادش بود و هم پسر عمویش؛ یعنی تمام نسبتهای ممکن را داشت ولی آقای ما فقط جانشین حضرت روح الله است و بس؛ یعنی نه نسبت سببی دارد و نه نسبت نسبی ...
"امام خامنهای، امام علی(ع) نیست؛ امام سیدعلی است"؛ چون مقابل علی(ع) فقط برخی منسوبان سببی رسول الله(ص) ایستادند و با او به مخاصمه پرداختند، اما فقط منسوبان سببی حضرت روح الله نیستند که در حال تخاصم با آقای ما هستند ...
"امام خامنهای، امام علی(ع) نیست؛ امام سیدعلی است"؛ چون علی(ع) را با دست بسته به مسجد بردند، اما مردم ما دست فتنهگران را بستند تا آقای ما با دست باز به امورات کشور رسیدگی کند ...
رئیس جمهور در اردبیل: / برای گفتگو با 1 +5، چهار شرط داریم
سینما در جمهوری اسلامی، پس از سه دهه از وقوع انقلاب اسلامی، همچنان هویت خود را میجوید.
نخستین گزارهی هویتی که سینمای ایران در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی یافت، تبیین امام خمینی(ره) از سینما بود که «ما با سینما مخالف نیستیم، با فحشا مخالفیم.» پس سینما با فحشا مترادف نیست و این سینما نیست که اسلام با آن مخالف است، بلکه مخالفت با فحشاست. سینمای منهای فحشا، یک گزارهی هویتی بود که آغاز حرکت هنر هفتم، پس از انقلاب محسوب میشود. اما سایر انگارههای هویتی سینما کدامند؟ سیدمرتضی آوینی برای تبیین این انگارهها، تلاش گستردهای نمود، اما همهی آن تلاشها، در واقع دروازهی حرکت برآورد میشد. اکنون به اعتقاد آگاهان هنری، سینمای ایران وضعیت ویژهای را میگذراند؛ وضعیتی که سینمای جمهوری اسلامی باید دورهی هویتیابی را به ناچار به سرانجام برساند و درد زایمان هویت را تحمل کند.
عالیجناب سایه
بسماللَّهالرّحمنالرّحیم
از خداوند متعال متضرعانه مسئلت میکنیم که یکایک مسئولان و دستاندرکاران این حرکت عظیم و این فریضهى افتخارانگیز را موفق بدارد بر اداى حقوق و تکالیفى که این واجب بزرگ بر دوش یکایک مسلمانان - بخصوص مدیران - قرار داده است.
مهم این است که هر شخصى، هر مسئولى، هر فرد حجگزارى، خود را در مقابل این حرکت عظیمِ دستهجمعى دنیاى اسلام و امت اسلامى مسئول بشناسد. اگر این حرکت عظیمِ یکپارچهى امت اسلامى، سالم، کامل و بىعیب تحقق پیدا کند، آثار و برکات آن در هر سالى، همهى دنیاى اسلام را - بلکه به یک معنا، همهى بشریت را - منتفع و متنعم خواهد کرد؛ «لیشهدوا منافع لهم».(1)