بیانیه 218 نماینده مجلس
خواص مرز خود را با فتنه گران و بیگانگان مشخص کنند
کسانی که در ماه های اخیر با ارتکاب اشتباهات و جرایم آشکار فتنه انگیزی کردند باید بدانند که راهی جز تبعیت از قانون و تبری از دشمنان انقلاب اسلامی ندارند. همچنین خواص جامعه نیز باید با اطاعت از رهبر انقلاب اسلامی دست از سخنان موهن و دوپهلو بردارند ...218
نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با انتشار بیانیه ای از خواص جامعه خواستند تا با اطاعت از رهبر معظم انقلاب دست از سخنان موهن و دوپهلو بردارند.
در این بیانیه که در جلسه علنی دیروز خانه ملت قرائت شد، آمده است: فرا رسیدن دهه مبارکه فجر و سی و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به حضرت بقیه الله الاعظم عجل الله تعالی فرجه الشریف و مقام معظم رهبری و ملت بزرگوار ایران تبریک می گوییم. دوازدهم بهمن سالروز بازگشت باشکوه امام راحل و عظیم الشأن به میهن اسلامی یادآور پایان شب سیاه ستمشاهی و طلوع صبح درخشان جمهوری اسلامی ایران و یادآور بیرون رفتن دیو و آمدن فرشته عدالت و افتخار و امید است ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی این فرصت فرخنده را برای تجدید عهد با آرمان های مقدس انقلاب اسلامی و ادای احترام به روح ملکوتی امام راحل و تجدید بیعت با جانشین شایسته امام رهبر معظم انقلاب اسلامی مغتنم می شماریم و یکبار دیگر نخستین شعار ملت شجاع و آگاه ایران را در انقلاب اسلامی که همانا شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی است همدل و همصدا با مردم بر زبان می آوریم و خداوند بزرگ را به سبب نعمت استقلال و آزادی و حاکمیت اراده ملت بر سرنوشت کشور شکر می گوییم و در کنار توده های مردم همانان که آفرینندگان حماسه های بزرگ 51 خرداد 24 و 21 و 22 بهمن 75 و نهم دی ماه 88 هستند با خدایشان پیمان می بندیم که همه توش و توان خود را در دفاع و حمایت از انقلاب اسلامی و تحکیم پایه های جمهوری اسلامی و پیشروی و سعادت ملت ایران بکار گیریم. در ادامه این بیانیه تاکید شده است: به دشمنان بیگانه و مزدوران آنها اعلام می کنیم که توطئه ها و نیرنگ ها و جنگ سخت و نرم شما در برابر ایمان و بصیرت و آگاهی و اراده ملت ایران نقش بر آب خواهد شد. همچنان که در سی سال گذشته نیز سودی عاید آنان نکرده است.
ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت و همبستگی قشرهای مختلف مردم و مسئولان کشور با صراحت اعلام می کنیم که این وحدت تنها در پرتو اطاعت از ولی فقیه و رهبری معظم انقلاب اسلامی ایران حضرت آیت الله العظمی خامنه ای حاصل خواهد شد و کسانی که در ماه های اخیر با ارتکاب اشتباهات و جرایم آشکار فتنه انگیزی کردند باید بدانند که راهی جز تبعیت از قانون و تبری از دشمنان انقلاب اسلامی ندارند. همچنین خواص جامعه نیز باید با اطاعت از رهبر انقلاب اسلامی دست از سخنان موهن و دوپهلو بردارند و با ملت همراه شوند و مرز خود را با فتنه انگیزان و بیگانگان مشخص کنند.
فاطمه رجبی - پردهای دیگر از فتنه آقازادگی
مناظره اخیر در صداوسیما که علی مطهری یکی از شرکتکنندگانش بود، پردهای دیگر از فتنه آقازادگی را بالا زد. بلافاصله پس از جملات نخستین علی مطهری که گفت: [جنایتکاران و کودتاچیان یا همان سران فتنه] نه ضد اسلام هستند و نه ضد نظام، تلفنها پشت هم از مردم که: میبینی پسر شهید مطهری چه میگوید؟
نتیجه:
1. علی مطهری تنها آقازادهای است که از رانت پدر میخورد، و به همین جهت عقیده و دینش، بینش و دانش، و انقلاب و استدلالش دارای کمترین «بار» است.
. عقاید و نظرات این آقازاده مورد طرد و نفی ملت مؤمن، به استثنای کودتاگران اسلامستیز و ولایتسوز است. با این وجود تا پایان، اظهارات او را گوش دادم و فیض بردم تا از صبح فردایش که پیامکها «ابراز خون دل خوردن از این آقازاده را اعلام میکرد، شگفتزده نشوم»!
اما سخنان این دکتر! استاد دانشگاه! و فلسفهخواندهای! که از بد حادثه و از سر سیاستبازی به مجلس هم متاسفانه راه افتاد، در حد بالایی از «عقلانیت، فهم و درک، استدلال، مبنا، ایمان، انقلابیگری و ولایتمداری» بهرهمند بود، و البته مانند پیش (که تکرار مکررات بود) از یکدستی، ثبات و عدم تناقض سود داشت!! برخی موارد آن:
- علی مطهری گفت: «هر کس به احمدینژاد رای نداده در زندان است.» یعنی بیش از ده میلیون نفر زندانی داریم. حرفی عقلانی! منطقی! از روی حکمت و فلسفه! حرفی که اسرائیل و امریکا را هم میخنداند، و همپسند میدهد.
- علی مطهری گفت: «در این دو ماهه مطبوعات توقیفی زیاد داشتیم.» حرفی مستدل! زیرا منهای روزنامه «اعتماد ملی» که حزبش هم توسط خود اعضا در شرف تعطیلی است، حتی نمیتواند نام یک روزنامه را ببرد! باز هم سندسازی برای امریکا و اسرائیل!
- علی مطهری گفت: «این دو ماهه راه نقد بسته شده» جالب است که این آقازاده اگر به گفتههای خود و همفکرانش از طیف کودتا نگاهی بیندازد، میبیند مدتهاست آنها راه نقد را بسته اعلان میکنند، اما معلوم نیست به علت فراموشی یا بیمبنایی یا کفگیر به ته دیگ خوردن، این دکتر فلسفه چنین حکیمانه سخن میگوید!
- علی مطهری گفت: «ممکن است ولایتفقیه را قبول داشته باشند، اما برخی نظرات ولیفقیه را قبول نداشته باشند.» [نقل به مضمون، فاعل جمله هم یعنی سران جنایتکار کودتا! موسوی، خاتمی و کروبی] اینجا دگر باره باید به او آفرین گفت که چه راحت خود را سپر بلای سران فتنه میکند و وکالتا آنها را به نظر خود تطهیر مینماید در حالی که نمیداند با آبِ غیرکُری بر روی این ناپاکان میریزد، خود هم مانند آنها ... . البته علی مطهری ضروری نمیداند که شعار «مرگ بر اصل ولایتفقیه حامیان خاتمی و موسوی» را در عصر عاشورا به یاد بیاورد.
- علی مطهری گفت: «اینها (سران کودتا) رجوی نیستند.» قطعا او نمیداند رجوی که بود! پیشتر هم گفتم، او هیچچیز نمیداند. آیا رجوی به اصطلاح یک چریک پیش از انقلاب نبود با محکومیت حبس ابد در زمان طاغوت؟ آیا رجوی جنایتکار منافقی نبود که به دلیل عدم پایبندی به ولایتفقیه دستههای جنایتکار میلیشیایش را به قتل و تخریب و آتشسوزی و در یک کلمه «براندازی» واداشت؟
علی مطهری نمیداند! ولی مردم میدانند که «پاکترین و خوشسابقهترین این جنایتکاران همان موسوی است! که امروز یزیدوار به حسینکشی روی آورده. او مجهولالهویهای است که از حزب منحله جمهوری اسلامی سر برآورد و به امام معرفی شد و سی سال بر گرده مردم سوار و بهرهمند از رانتهای «اقتصادی» و «سیاسی» و «مدرکی» برای خود و خانواده، و البته از آغاز راه در مرکز یک محفل فتنهگر ضدمقام معظم رهبری فعال! علی مطهری زحمت بکشد خاطراتِ «مرادش» هاشمی رفسنجانی را بخواند شاید اندکی بداند، شاید!
- علی مطهری گفت: «"او" منتظری نیست». یعنی هاشمی رفسنجانی! و یعنی هاشمی باید همچنان بر گرده مردم سوار باشد. سؤال:
آقای منتظری چه کرد که «مرادِ» علی مطهری نکرده است؟ خانوادهاش به اندازه این "او"، جرائم، مفاسد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی داشتند؟ علمش کم بود یا فتنههای کمتری از محفل او بروز کرد؟
و نیز؛
اگر آقای منتظری باید حذف میشد و این «او» نباید، پس چرا همین علی مطهری در سوگ آقای منتظری نوشت: «به دیدارش رفتم و از این که گفت: ببین با من چه کردند، دلم فرو ریخت...»
نتیجه:
علاوه بر بیمبنایی و غیرمستدل بودن و تناقض و تضاد داشتن سخنان علی مطهری، این دومی «نهایت ولایتمداری او را نماید». چه «ولایت امام و برخورد با منتظری»، و چه «ولایت مقام معظم رهبری و معضلی به نام هاشمی رفسنجانی»! شاید علی مطهری در «ولایت هاشمی» باشد و فتنه آقازادگی در این سرا همین است!
- علی مطهری گفت: «در مناظرهها، احمدینژاد پرده حیا بین مردم و حکومت را برای اولینبار درید و ...» اولا پرده بین مردم و حاکمان یعنی صاحبان زر و زور و تزویر کنار زده شد. ثانیا این پرده سالهاست توسط مردم برداشته شده بود. ثالثا علی مطهری به حاکمیت اسلامی معتقد است یا دموکراسی؟ در اسلام حاکمان باید با شفافیت، امانتداری و صداقت خود را در حفظ بیتالمال به مردم اثبات کنند، و در دموکراسی به هر حال نوعی «قانون» وجود دارد. اما علی مطهری برای هاشمی رفسنجانی معتقد به «فراقانونی» است، و «اسلام» را هم در این باره پذیرا نیست. آیا امیرمؤمنان علیهالسلام به مردم بصره نفرمود: اگر روزی که از شهر شما رفتم و بیش از پیراهنی که بر تن و کیسه آردی که در دست دارم، بیشتر داشتم، مرا بازخواست کنید؟ راستی علی مطهری آنچه از قرآن و نهجالبلاغه خواند با کدام مبنا بود؟
- علی مطهری گفت: [سران جنایت و قتل و براندازی] «داری لغزش هستند» مردم میپرسند: آیا همه مردم از دید این آقازاده میتوانند همین حد لغزش داشته باشند، و همین اندازه مورد لطف و محبت ایشان (که البته هیچ جایگاهی ندارد) قرار بگیرند؟ شاید علی مطهری به «آنارشیسم» معتقد است.
- علی مطهری گفت: «احمدینژاد باید عذرخواهی کند». این یکی را دیگر درست میگوید. ما هم میگوییم. یعنی احمدینژاد تنها نه! 70 میلیون نفر به استثنای مافیای قدرت و ثروت، همان هزارفامیل و همان صاحبان رانت آقازادگی، باید عذرخواهی کنند که: چرا پس از سیسال تحمل و صبر و نجابت و فرصتدهی، برای یکبار «پرسش کردهاند» از ثروت بیکران، پرسش از قدرت فوق قانون، و پرسش از ...
اما علی مطهری بداند: فائزه هاشمی در حسینکشی روز عاشورا هم حضور داشت. و مهدی هاشمی با «امر پدر» همچنان در انگلیس! چه میکند؟ پدر میداند. نتایج فعالیت یا آموختههایش در خیابانهای تهران هویدا! راستی علی مطهری میداند برخی از رجال سیاسی ایران در گذشته با کمتر از این ارتباط به «انگلوفیل» مشهور گردیدهاند و به تدریج اسناد خیانتشان در تاریخ ثبت شده است؟
- علی مطهری بارها از حضور بیمانند مردم در «چهارشنبه» ذکر نمود. اما حاضر نشد بگوید این حضور در دفاع از چه و برای مقابله با چه بود! هر چند او مدعی شد در راهپیمایی مردم حضور داشته اما قطعا نه شعارهای مردم را شنیده، و نه نوشتههای آنها را دیده است. خداوند به همه گوشهای شنوا، چشمهای بینا و بالاتر از آن «قلب سلیم» و «ایمان کامل» بدهد.
برخی تحلیلگران و کارشناسان آمریکایی ، اندیشیدن به سیستم موازنه موشکی در منطقه از سوی آمریکا را نشانه ای از پذیرش توان هسته ای ایران می دانند و معتقدند که واشنگتن در واقع با طرح این موضوع واقعیت ایران اتمی را پذیرفته است .
ایالات متحده آمریکا در نظر دارد در 4 کشور منطقه خلیج فارس سیستم دفاع ضد موشکی " پاتریوت " مستقر کند .
به گزاترش عصر ایران و به نقل از خبرگزاری یونایتد پرس ، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز روز شنبه با اشاره به سخنان اخیر ژنرال " دیوید پترائوس " فرمانده مرکزی آمریکا در منطقه خاورمیانه ( سنتکام ) نوشت که این سیستم ها برای بازدارندگی و ارتقای توان دفاعی کشورهای منطقه در برابر قدرت موشکی ایران ، در این کشورها مستقر خواهد شد .
پترائوس در سخنرانی روز 22 ژانویه خود در موسسه مطالعات جنگ در واشنگتن با اعلام این مطلب اشاره ای به کشورهای پذیرنده این سیستم دفاع موشکی نکرده است .
با وجودی که پترائوس به نام کشورهای پدیرنده این سیستم اشاره ای نکرده اما کارشناسان در گفتگو با روزنامه نیویورک تایمز گفته اند که این چهار کشور کویت ، بحرین ، قطر و امارات متحده عربی هستند .
پترائوس در سخنرانی خود ادعا کرده است : " از نظر کشورهای واقع در کرانه جنوبی خلیج فارس ، ایران یک تهدید جدی به حساب می آید "! این فرمانده آمریکایی افزوده است که سیستم دفاع ضد موشکی آمریکا که در 4 کشور کرانه خلیج فارس مستقر خواهد شد برای مقابله با موشک های میان برد ایران خواهد بود .
آمریکا در کشورهای واقع در حاشیه خلیج فارس پایگاه های هوایی و زمینی دارد و بیم آن دارد در صورت درگیری با ایران ، این پایگاه ها هدف حملات انتقام جویانه تهران قرار گیرد . مقامات سیاسی و نظامی ایران بارها تهدید کرده اند که در صورت حمله احتمالی آمریکا یا اسراییل یا هر دو به ایران ، پایگاه های امریکایی واقع در منطقه هدف های در دسترسی برای ایران خواهند بود .
طرح استقرار سیستم دفاع ضد موشکی در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در اواخر دوره جورج دبلیو بوش رییس جمهور پیشین آمریکا طراحی و در دولت اوباما تسریع شده است .
برخی تحلیلگران و کارشناسان آمریکایی ، اندیشیدن به سیستم موازنه موشکی در منطقه از سوی آمریکا را نشانه ای از پذیرش توان هسته ای ایران می دانند و معتقدند که واشنگتن در واقع با طرح این موضوع واقعیت ایران اتمی را پذیرفته است .
ایران فعالیت های اتمی صلح آمیز خود را حق مسلم خود دانسته و اتهامات آمریکا و اسراییل وکشورهای غربی را در زمینه اهداف نظامی فعالیت های هسته ای خود را به شدت رد کرده است .
اعتدال و حکمیت، اسم رمز ادامه حیات سازمان آشوب
احسان صالحی
بیش از 220 روز از انتخابات ریاست جمهوری دهم گذشت؛ انتخاباتی که مشارکت 85 درصدی مردم و رأی بینظیر 25 میلیونی در تاریخ ایران به منتخب آن، میتوانست کام ملت را تا مدتها شیرین و دشمنان ایران را سر بهزیر کند. ماجرا اما قدری تاب خورد و بنا بر این شد که دیکتاتوری اقلیت دست در دست نیروی خارجی، جمهوریت نظام را بهعنوان محافظ اسلامیت آن، نشانه بگیرند و ضمن تضعیف جمهوری اسلامی، سرخوردگی بیگانه را نیز جبران کنند.
از این جا به بعد داستان طی ماههای گذشته بارها نوشته و گفته شده است، سران فتنه تقریباً از همان روزهای اول و پس از ریزش گسترده بدنه معترض در فردای نمازجمعه تاریخی رهبر انقلاب در 29 خرداد، مطمئن شدند که جریان اجتماعی لازم برای ادامه این حرکت را ندارند و جمع زیادی از حامیان، علیرغم اینکه ممکن است هنوز اعتقادی به سلامت انتخابات ندارند، با انگیزههای گوناگون –از علاقه به ادامه پیگیریها از مسیر قانونی گرفته تا اتمام حجت رهبری تا باز شدن پای بیگانه به یک منازعه ملی و..- حاضر به ادامه اردوکشیهای خیابانی نیستند.
بر این اساس، راهبرد "باجگیری از نظام" تنها انگیزهی ادامه تحریک جمعیت رو به ریزشی بود که در پس هر یک از تجمعات غیرقانونی و روشن شدن ماهیت این جریان در اثر تدبیر رهبر انقلاب بر مبنای سنت الهی "استدراج" دنبال میشد.
تنندادن سران فتنه به هیچیک از مکانیسمهای قانونی برای حل تنازع، رفتار یک جریان معارض را تداعی میکرد که بنای حرکت خود را بر زورگیری قرار داده و طبیعتاً مقابله با زورگیر، با ابزارهایی از جنس گفتوگو و اقامه دلیل و سند، دور از عقل است. بنابراین، بازداشت گسترده افرادی که برخی از آنها بعداً به اسم رمز تقلب برای آشوب در فردای انتخابات اقرار کردند و اعمال برخی محدودیتهای دیگر، نتیجه منطقی رفتار جریان "زورگیر" بود.
به این ترتیب همانطور که "تقلب" اسم رمز "آشوب" پس از شکست در انتخابات بود تا در نتیجه ناآرامیها، وتوی رأی مردم بر نظام و رهبری تحمیل شود و در این میان نیز برخی خواص که حیات خود را مدیون دورهگردیهای سیاسی هستند، آگاهانه یا ناآگاهانه در این پازل بازی کردند و حتی در سطح مقامات ارشد با سخنان دوپهلو و ارائه برآوردهای غیرواقعی از آمار معترضان به نقاط کانونی نظام، تمام تلاش خود را در تحمیل ابطال انتخابات و موارد دیگری مانند آزادسازی مجرمان بهکار بستند، صلابت رهبر انقلاب و خروش موازی و چندین برابری مردم در برابر قانونشکنان، موجب تغییر فاز فتنهگران به "حکمیت" و توصیه به "اعتدال" بهعنوان اسم رمز "ادامه حیات سازمان آشوب" برای تست زدن باجگیریهای بعدی از نظام شد.
براساس این طرح که بهنظر میرسد برای اجرای آن، از میان برخی افراد سادهدل نیز یارگیری شده، همه چیز باید تمام شده دانسته شود و قرار نیست زوایای کلید خوردن عمیقترین فتنه در عمر 30 ساله انقلاب اسلامی، عوامل و عناصر پشت و روی پرده آن، سرنخهای حمایت خارجی، آسیبهای متوجه نظام در این ماجرا از حیث مادی- معنوی، داخلی- خارجی و... بررسی شود.
طیق این سناریو، همهی این مناقشات، محصول یک بداخلاقی انتخاباتی است که اتفاقاً محمود احمدینژاد آغازکننده آن در مناظره بوده است و ازقضا هاشمی رفسنجانی نیز در نامه خود هشدار داده بود و اگر رهبری به آن هشدار توجه میکرد، امروز ماجرا از قرار دیگری بود (به زعم نگارنده این نامه در حکم تهدید رهبری نظام و محرک آشوبها بهعنوان سندی مجرمانه قابل تعقیب قضایی است و دستگاه قضایی همانطور که برای یک مطلب منتشر شده در یک سایت و نشریه سراپا بسیج میشود، باید بدون مماشات با این سرنخ نیز برخورد میکرد)
طرفداران "حفظ حیات سازمان آشوب" در واقع با تصویرسازی از حوادث پس از انتخابات بهعنوان یک بداخلاقی سیاسی که در آن حتی نظام تقصیر بیشتری دارد، راهحل فیصله دادن ماجرا را نیز با یک بداخلاقی سیاسی مانند تصادف رانندگی و نزاع پس از آن مدلسازی میکنند که بالاخره بعد از چند دقیقه باید دو طرف کوتاه بیایند و به قول معروف "صلوات بفرستند!" و سوار اتومبیل شوند و دنبال کار خود بروند.
طی بیش از 7 ماه اخیر کشور خسارات فراوان مادی و معنوی دیده است. وجهه جمهوری اسلامی در دنیا در اثر پروپاگاندای رسانهای جنایتکارترین دولتهایی که رسانههایشان را برای چنین روزهایی سالها در آمادهباش نگاه داشته بودند، مخدوش شده است و البته همهی اینها امتحانی الهی بود؛ أحسب الناس أن یترکوا أن یقولوا آمنا وهم لایفتنون؟
اما آیا باید اجازه داد سازمان آشوب، بار دیگر تجدید قوا کند و حیات خود را برای معارضهای جدید با نظام اسلامی بازیابی کند؟ آیا چنانچه با سر خطهای اصلی این جریان در ماجرای 18 تیر 78 برخورد میشد، ریشههای سازمان آشوب خشکانده میشد و برخورد دوگانه در قبال مجرمان کنار گذاشته میشد، فتنهای در این ابعاد، 10 سال پس از آن حادثه سر بر میآورد؟ رفتار امام راحل در برخورد قاطع با سازمانهای آشوب و تشکیلاتهای محارب با نظام اسلامی بهویژه در ماجرای پس از مرصاد، یک الگوی راهگشا است.
ساکنان یک ساختمان سه طبقه در جنت آباد تهران با شنیدن صدای فرو ریختن سنگهای نمای این ساختمان بیدرنگ ساختمان را تخلیه کردند و با سامانه 125 تماس گرفتند که پس از خارج شدن ساکنان قسمت غربی و قسمت شمالی ساختمان فرو میریزد.
اوباما زنان ایرانی را به اغتشاش فرا خواند
رئیسجمهور آمریکا در نطق سالانه خود برای دومینبار طی چند هفته اخیر از اغتشاشات در ایران حمایت کرد و عمداً روی نقش زنان در این موضوع انگشت گذاشت.
به گزارش «جوان» به نقل از نیویورک تایمز، وی یک بار دیگر دکترین دموکراتها برای حمایت از حقوق بشر را برشمرد و گفت: به خاطر همین است که ما با دخترانی که سالهاست باید در افغانستان به مدرسه بروند همراه هستیم و به خاطر همین است که ما از حقوق زنانی که در خیابانهای ایران تظاهرات میکنند حمایت میکنیم. آمریکا موظف است که همیشه در حمایت از آزادی و دموکراسی بایستد.
تأکید اوباما بر نقش زنان در افغانستان و ایران بازتاب دو نکته است، اول لابی مخالفان جمهوری اسلامی و کسانی مانند شیرین عبادی برای شکل دادن به جهتگیری سیاست خارجی کاخ سفید در غالب ایران؛ از جمله اینکه گفته میشود شیرین عبادی طی هفتههای اخیر نامهای را به باراک اوباما درباره لزوم حمایت از مخالفان دولت ایران نوشته است. روزنامه کریستین ساینس مانیتور نیز چندی قبل در یادداشتی خواستار این شد که اوباما برای اعلام همبستگی با مخالفانی که به خیابانها میآیند، با شیرین عبادی در کاخ سفید جلسه برگزار کند.
ناظران سیاسی معتقدند که اصرار اوباما بر به کار بردن عبارت «حمایت از حقوق زنانی که برای راهپیمایی به خیابانها میآیند» همچنین نشان دهنده انگشت گذاشتن کاخ سفید بر شکافهای جنسیتی در ایران است.
مجله هانتلی ریویو در مقالهای با اشاره به سخنرانی سالانه اوباما نوشت: رئیسجمهور اوباما عمداً وضعیت زنان ایرانی را همسان خواهران افغان آنها به شمار آورد. این درحالی است که زنان ایرانی از لحاظ آموزش، شغل و جایگاه اجتماعیشان در جمهوری اسلامی در خاورمیانه بزرگ از بالاترین رتبهها هستند و وضعیت آنان در مقابله با زنان افغان نیز بسیار برتر است.
*هشدار در مورد عواقب
اوباما در بخشی دیگر از سخنرانی سالانهاش به موضوع هستهای ایران اشاره کرد و برخلاف سخنرانیهای قبل نسبت به پیامدهای فعالیتهای هستهای به ایران هشدار داد. او گفت: تلاشهای دیپلماتیک، دست ما را در برخورد با مللی که بر نقض توافقات بینالمللی و پیگیری سلاحهای هستهای اصرار دارند، باز گذاشته است. به همین دلیل است که کرهشمالی اکنون با تحریمهای بینالمللی و انزوای بیشتر مواجه است و به همین دلیل است که جامعه بینالمللی بیشتر متحد شده و جمهوری اسلامی بیشتر در انزوا قرار گرفته است. اوباما اضافه کرد: اگر رهبران ایران از عمل به تعهدات خود صرفنظر کنند، بدون شک آنها نیز با عواقب فزآینده آن روبهرو خواهند شد و این قطعی است.
این برای اولینبار است که اوباما مانند بوش از لفظ «عواقب» برای هشدار به ایران استفاده میکند. هانتلی ریویو درباره استفاده از لفظ این قطعی است توسط اوباما نوشت: این دیپلماسی جورج بوش در دوره دوم ریاست جمهوری خود درباره ایران استفاده کرد.
با صحنه گردانی روزنامههای منطقه؛
محتمل بودن وقوع جنگ جدیدی میان حزبالله و رژیم صهیونیستی
او در پاسخ به این که آیا تصور میکند، دور تازهای از خشونتها در مرزهای شمالی این رژیم آغاز شود، گفت: «بله. فقط زمانش را نمیدانم، مثل اینکه هیچ کس نمیداند جنگ دوم لبنان چه زمان پایان مییابد.»... در همین حال، «آهارون زئیفی فرکش»، رئیس پیشین (IDF) در مصاحبه با این روزنامه گفت: «حزبالله در این جنگ، درسهای بسیاری فرا گرفته است. سازمان اطلاعات، نیروهای دفاعی اسرائیل را قادر ساخت تا محل موشکهای دوربرد حزب الله را هدف قرار دهند...
«یوسی پلد»، وزیر مشاور بنیامین نتانیاهو، روز پنجشنبه با اشاره به اینکه هدف اصلی تل آویو، تضمین نسلهای آینده خود برای کشوری یهودی است، گفت: «اسرائیل به سمت رویارویی با تشکیلات نظامی حزبالله لبنان در حرکت است.»
به گزارش «تابناک» و به نقل از «هاآرتص»، این وزیر که خود از اعضای حزب لیکود رژیم صهیونیستی است، در پاسخ به این که آیا تصور میکند دور تازهای از خشونتها در مرزهای شمالی این رژیم آغاز شود، گفت: «بله. فقط زمانش را نمیدانم، مثل اینکه هیچ کس نمیداند جنگ دوم لبنان چه زمان پایان مییابد.»
وی با بیان این که در صورت بروز درگیری در مرزهای شمالی، لبنان و سوریه مسئول آن خواهند بود، گفت: «جهان در رفتار با حزبالله و اینکه به این سازمان اجازه داده است، سلاح جمعآوری کند ـ همان کاری که در سال 2006 کرد ـ ناموفق رفتار کرده است.» او با پذیرفتن شکست نظامی اسرائیل، افزود: «لبنان تنها کشور جهان است که یک سازمان نظامی به نام حزبالله به طور مستقل دولتش را میگرداند و از سوی دو کشور خارجی نیز حمایت میشود.»
همچنین روز شنبه نیز «واشنگنتن پست» به نقل از تحلیلگران خود، از اقدام حزبالله مبنی بر انتقال موشکهای دوربرد به مرزهای شمالی و گسترش تهدید وقوع یک جنگ احتمالی با رژیم صهیونیستی، خبر داد.
به نوشته واشنگتن پست، آرایش نظامی دوباره حزبالله نشان میدهد که این جنگ به مانند جنگ دوم لبنان در سال 2006 در مرزها تمرکز ندارد و به جای آن به داخل لبنان کشیده خواهد شد.
این روزنامه آمریکایی به نقل از تحلیلگری در بیروت مینویسد: «این گروه در نواحی گوناگون از استحکامات نظامی برخوردار است و با حضور نیروهای سازمان ملل و لبنان در امتداد مرزها، پیش بینی یک جنگ گسترده در جهان میشود.»
گفتنی است، بیش از ده هزار نیروی نظامی سازمان ملل متحد در مرزهای میان رژیم صهیونیستی و لبنان مستقر هستند و تلاش میکنند آتشبس میان لبنان و رژیم صهیونیستی پس از جنگ سال 2006 را حفظ کنند.
در همین حال، «آهارون زئیفی فرکش»، رئیس پیشین سازمان اطلاعات نیروهای دفاعی رژیم صهیونیستی(IDF) در مصاحبه با این روزنامه گفت: «حزبالله در این جنگ درسهای بسیاری فرا گرفته است. سازمان اطلاعات، نیروهای دفاعی اسرائیل را قادر ساخت تا محل موشکهای دوربرد حزبالله را هدف قرار دهند و حالا این مرز، رودخانه لیتانی او محل موشکهای حزبالله تا شمال بیروت پیش رفته است.»
از سوی دیگر، روز شنبه حزبالله سخنان اخیر برنارد کوشنر، وزیر امور خارجه فرانسه، در محکوم ساختن این سازمان و ارتباطش با ایران را مورد انتقاد قرار داد.
گفته میشود، کوشنر روز جمعه در دیدار خود با سعد حریری، نخست وزیر لبنان، در پاریس، گفته است: «اسرائیل دوست ماست و اگر تهدیدی علیه لبنان باشد، در نتیجه اقدامات نظامی حزبالله ـ به سود ایران ـ خواهد بود.»
در مقابل حزبالله نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: «سخنان کوشنر انعکاسی از صدای اسرائیل است و انکار مسلم تاریخ فرانسه و میراث این کشور در مقاومتش برابر ظلم و اشغالگری. این موضع گیری تلاش برای تبرئه رژیم اشغالگر قدس و سرپوشی برای نقض بی رحمانه حاکمیت لبنان است که از اشغالگری این رژیم حمایت و آن را به ادامه خشونتهایش تشویق میکند.»
این بیانیه به نقض حریم هوایی لبنان توسط اسرائیل اشاره میکند که قطعنامه 1701 شورای امنیت سازمان ملل که پایان بخش جنگ سال 2006 اسرائیل و لبنان شد را نقض میکند.
گفتنی است تنها در گزارش ماه ژوئن شورای امنیت، 388 بار نقض حریم هوایی لبنان توسط اسرائیل به ثبت رسیده است.
در همین حال هفته گذشته ایهود باراک، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی، به حزبالله هشدار داد که از وارد شدن به جنگ با آن رژیم بپرهیزد. تل آویو اعلام کرده است که دولت لبنان مسئول نقض قطعنامه 1701 شورای امنیت سازمان ملل توسط حزبالله خواهد بود. باراک همچنین تأکید کرد که چنانچه حزبالله حملهای صورت دهد، اسرائیل نه تنها علیه حزبالله که علیه لبنان و هر کشوری که به این سازمان کمک میکنند، دست به کاری تلافیجویانه خواهد زد.
در همین حال و به گزارش روزنامه «الشرق الاوسط»، سوریه و حزبالله نیز با پیش بینی هر گونه حمله اسرائیل به لبنان به حالت آماده باش درآمدهاند.
بر این اساس گفته میشود، حزبالله با احتیاط در حال کنترل تقویت نیروهای نظامی IDF در امتداد مرزهای لبنان است.
شیخ نعیم قاسم، قائم مقام دبیرکل حزبالله لبنان، در این باره میگوید: «هرچند شواهدی دال بر چنین برنامههایی از سوی اسرائیل وجود ندارد، حزبالله خود را برای انتقام جویی آماده میکند.»
در روزهای پایانی سال گذشته، رئیس IDF هشدار داده بود که حزبالله از دهها هزار موشک با برد 300 کیلومتر در اسرائیل بهره میبرد.
گفتنی است که تحولات فشرده و گسترده اطلاعاتی و رایزنیهای سیاسی در منطقه نشانگر آن است که منطقه، آبستن رخدادهای جدیدی در آینده نزدیک خواهد بود. این موضوع با نگاهی به رایزنی محور عربی مصر و عربستان در متقاعدسازی سوریه برای توافق با رژیم صهیونیستی درباره چشم پوشی موقتی از بلندیهای جولان و همچنین فشار به جریان مقاومت در غزه و همچنین لبنان بیشتر قابل درک خواهد بود.
درگیری لفظی باهنر و رسایی در مجلس
نایب رییس دوم مجلس شورای اسلامی با بی اعتنایی به پافشاری حمید رسایی نماینده تهران در بیان اخطار قانون اساسی و در واکنش به اصرار و اعتراض وی گفت: فکر می کنید هر چه بیشتر فریاد بزنید، من بیشتر حرف شما را گوش می کنم.
به گزارش رجانیوز، رسایی عضو شورای مرکزی فراکسیون انقلاب اسلامی پیش از پایان جلسه علنی روز چهارشنبه یکی از درخواست کنندگان تذکر و اخطار قانون اساسی بود.
شش نفر از نمایندگان مجلس تذکر خود را مطرح کردند اما نوبت به رسایی نرسید.
با اعلام پایان جلسه امروز مجلس توسط باهنر که ریاست جلسه علنی امروز را برعهده داشت؛ این نماینده تهران به اعتراض پرداخت.
باهنر نیز پاسخ داد: طبق آیین نامه، زمان جلسه در روزهای عادی حداکثر چهار ساعت و در زمان بررسی لایحه بودجه حداقل چهار ساعت است.
وی افزود: بنابراین در روز عادی جلسه علنی از یک ساعت تا چهار ساعت می تواند برگزار شود.
در این هنگام، باهنر زنگ پایان جلسه علنی را نواخت و پخش مستقیم جلسه علنی از رادیو فرهنگ قطع شد. اما این نماینده مجلس همچنان به اعتراض خود ادامه می داد.
بنابراین باهنر گفت: چون میکروفن قطع شده این مطلب را می گویم؛ شما فکر می کنید هرچه بیشتر فریاد بزنید، چون صدای شما بلند تر است، من بیشتر حرف شما را گوش می کنم.
وی تاکید کرد: شما فکر می کنید چون داد می زنید، من می ترسم.
در این هنگام رسایی گفت که شما قانون را رعایت نمی کنید و هر کاری را که دوست دارید انجام می دهید.
درگیری لفظی بین رییس جلسه و نماینده تهران به حدی بالا گرفت که باهنر خطاب به رسایی گفت: تو هم رییس شدی این کار را بکن.
جهانبخش محبی نیا از اعضای هیات رییسه مجلس نیز که تلاش داشت به این درگیری لفظی پایان دهد، به شوخی گفت: اتاق فرمان یک سرود انقلابی پخش کند تا مشکل حل شود.
رسایی به جلوی پله های جایگاه هیات رییسه رفته بود و اعتراض می کرد و باهنر نیز در حال ترک جلسه بود که این نماینده تهران گفت: بنده از یک ساعت قبل درخواست بیان اخطار قانون اساسی کردم؛ اینجا که دیکتاتوری نیست.
متکی به داوس رفت
منوجهر متکی" وزیر امور خارجه با مداد پنجشنبه برای شرکت در چهلمین هماش سالانه اقتصاد جهانی عازم داوس در سوییس شد
چهلمین همایش سالانه اقتصاد جهانی شامگاه چهارشنبه در منطقه کوهستانی و پربرف داوس در سوییس آغاز شد.
در این همایش که امسال با محور "وضعیت جهان را بهتر بسازیم: بازاندیشی، طراحی مجدد و بازسازی وضعیت جهان" برگزار می شود، بیش از دو هزار پانصد نفر از شخصیت های سیاسی و دنیای اقتصاد حضور دارند.
در همایش چهار روزه داوس 30 نفر از سران کشورها و دولت ها، بیش از 60 وزیر و مسوولان حدود یکصد سازمان بین المللی و مردم نهاد (ان.جی.او) شرکت دارند.
"کلاوس شواپ" بنیانگذار 71 ساله همایش اقتصادی داوس در آستانه برگزاری این همایش اعلام کرده بود که قرار است در این همایش علاوه بر بحران مالی و اقتصادی جهان، به زلزله مهیب هائیتی نیز پرداخته شود.
شواپ تاکید کرد: ما با این خطر روبرو هستیم که بحران مالی سال 2008 و بحران اقتصادی 2009 موجب بروز یک بحران اجتماعی در سال جدید شود.
گفتنی است دکتر محمود احمدی نژاد رییس جمهوری اسلامی ایران بهمن سال گذشته پیش بینی کرده بود که بحران مالی و اقتصادی به یک بحران اجتماعی و سپس بحران سیاسی تبدیل می شود.
منوچهر متکی قرار است در همایش داوس راهکار جمهوری اسلامی ایران برای حل بحران مالی و اقتصادی جهانه ارائه کند.
پایگاه اطلاع رسانی دولت
رئیس جمهور در دیداراعضای ستاد دهه فجر:
ماموریت اصلى 22 بهمن امسال تشییع جنازه نظام سرمایه داری لیبرال است
رئیس جمهور تأکید کرد: 22 بهمن امسال تشییع جنازه نظام سرمایهداری لیبرال خواهد بود.
محمود احمدی نژاد رئیس جمهور که صبح امروز پنجشنبه که در جمع اعضای ستاد دهه فجر انقلاب سخن میگفت با اشاره به برگزاری مراسمات مختلف و گرامیداشت مناسبتهای گوناگون در کشور گفت: موضوع دهه فجر جایگاه دیگری در بین مردم و مسئولان دارد و موضوع آن نیز با دیگر مراسمات متفاوت است.
وی با یادآوری اینکه تمامی مراسمات و برنامههای برپا شده برای گرامیداشت انقلاب ارزشمند است، افزود: نباید روز 22 بهمن را با آنها مقایسه کرد چرا که ارزش و بهای این روز با تمام مناسبتها تفاوت داشته و هیچ کدام نباید 22 بهمن را تحت الشعاع قرار دهند.
رئیس جمهور با اشاره به اینکه شاید برخی 22 بهمن را اقدامی تکراری و یک عادت بدانند، افزود: آیا واقعا 22 بهمن هر سال یک اثر عادی و موضوعی تکراری است؟ یا اینکه در 22 بهمن حقیقتی نهفته است که باید کشف و دنبال شود؟
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر اینکه هیچ کدام از 22 بهمنهای 30 سال اخیر مشابه هم نیست، گفت: مأموریتهای اصلی هرکدام از این سالها متفاوت بوده و مشابه هم نیست.
احمدی نژاد انقلاب را یک حرکت رو به اوج توصیف کرد و گفت: ما در 31 سال گذشته در یک دایره بسته نچرخیدهایم که در زمان معین از نقطه ای معین عبور کنیم چرا که انقلاب مثل یک گروه کوهنوردی در حال صعود است و در طول مسیر ایستگاههایی قرار دارد که 22 بهمنها نیز ایستگاه مهم صعود به قله آرمانهای انقلاب است که هرکدام در یک سطح، ارتفاع و نسبت با هدف قرار دارند.
رئیس جمهور تصریح کرد: برخی از 22 بهمنماه به تنهایی یک قله هستند.
وی با طرح این سوال که پس قله اصلی انقلاب کجاست، آن را بر هم زدن نظم ظالمانه موجود و برپایی نظمی جدید در عالم توصیف کرد و گفت: اگر این را از انقلاب بگیریم، چیزی در محتوای آن باقی نمیماند.
*اینکه انقلاب آلودگی های خودش را خود به بیرون پرتاب می کند نشانه پویایی و زنده بودن آن است
رئیس جمهور با اشاره به برگزاری پرشور ایام دهه فجر طی سه دهه گذشته اظهار داشت: برخی فکر میکردند انقلاب برای آن به وجود آمده که چند جناح و گروه هر روز با یکدیگر دعوا کرده و خود را رئیس بدانند در حالی که این انقلاب همواره آلودگیها را از خود بیرون میکند و همواره در حال حرکت و رو به اوج قرار دارد.
وی با یادآوری اینکه 22 بهمن هر سال مأموریتی مهم برای حرکت به قلههاست تأکید کرد: 22 امسال تشییع جنازه نظام سرمایه داری لیبرال و ضدالهی خواهد بود.
احمدی نژاد در ادامه سخنان خود از برگزاری مراسم 22 بهمن سال 58 یاد کرد و گفت: در آن سالها در اوج مظلومیت بودیم اما امروز به جایی رسیدهایم که هیمنه استکبار در هم کوبیده شده و اعتماد ملتها از آنها سلب شده است. کارآمدیشان به نزدیک صفر رسیده و در عرصههای مختلف دربن بست قرار دارد اما ملت ایران همواره رو به اوج بوده و عدالت خواه و آرمانی معرفی میشود.
* 22 بهمن امسال نشان دادن راه جدید زندگی سعادتمند برای بشریت است
رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی 22 بهمن امسال را نشان دادن راه جدید زندگی سعادتمند برای بشریت خواند و با اشاره به تلاش دشمنان برای ضربه زدن به ملت ایران، از اینکه ملت توانسته است بر آنها غلبه کند خدا را سپاس گفت.
احمدی نژاد در ادامه سخنان خود به سفر اخیرش به کشور دانمارک اشاره کرد و گفت: رسانههای آنها سوالاتی درباره ادعاهای غرب علیه ایران از من پرسیدند و من در جواب به آنها گفتم سران کشورهای شما آدمهای بزدل و نامردی هستند چون جرأت ندارند که بگویند هدف اصلیشان از دخالت در ایران چیست.
" آنها با تمام توان در ماجراهای اخیر ایران وارد شدند. شبکه تلویزیونی تأسیس کردند و با بسیج همه امکانات میخواستند ضربه ای به نظام بزنند اما در برابر ملت ایران و انتخابات این ملت، شکست خوردند ولی مردانگی قبول شکست را نداشتند. "
وی با تأکید بر اینکه آنها میخواهند بر منابع انرژی، سیاست و فرهنگ خاورمیانه مسلط شوند، گفت: ما آنقدر شجاعت داریم که میگوییم اجازه نمیدهیم شما بر خاورمیانه مسلط شوید. ما شجاعت داریم که اگر میخواستیم بمب بسازیم، میگوییم؛ اما آنها نیز میدانند که چنین قصدی نداریم.
*مردم ما همیشه جلوتر از مدعیان و سیاستمداران هستند و 9 دی با همه بزرگی و آثارش نشان داد مردم از این مدعیان کیلومترها فاصله دارند
رئیس جمهور به شکست اندیشه لیبرال که موجب کشته شدن صدها میلیون نفر در جنگ جهانی، بمباران هیروشیما و ناکازاکی و همچنین اشغال عراق و افغانستان شد، اشاره کرد و گفت: این اندیشه به لطف انقلاب امروز به پایان راه خود رسیده و در مقابل ملت ایران صد برابر قوی تر از سال گذشته است.
احمدی نژاد با اعلام اینکه همه دنیا حماسه ملت ایران را در 22 بهمن خواهند دید، گفت: مردم ما همیشه جلوتر از مدعیان و سیاستمداران هستند و 9 دی با همه بزرگی و آثارش نشان داد مردم از این مدعیان کیلومترها فاصله دارند.
وی همچنین حضور مردم را تجلی اراده و قدرت خداوند دانست و آن را رمز شکست ناپذیری انقلاب توصیف کرد.
رئیسجمهور در پایان با اشاره به اقدامات کور دشمن همچون ترور استاد دانشگاه یا یک دادستان گفت: آن کارها را در ابتدای انقلاب نیز تجربه کردند و دیدند که نتیجهای ندارد. اقدامات دیگر همچون اهانت به امام نیز نشان از کینهها و عقدههای فروخوردهشان از ابتدای انقلاب بود.
پایگاه اطلاع رسانی دولت