به گزارش رجانیوز، آیت الله لاریجانی ادامه داد: عدالت و دفع ظلم و همچنین احقاق حقوق وظیفه اصلی دستگاه قضایی است. البته غیر از اینکه عقل ما را رهنمون میکند در این معنا که دفع ظلم و احقاق حق واجب است قوانین نیز این مطلب را در مورد دستگاه قضایی بیان کردند.
رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: در صراحت قانون اساسی در این موارد ما نمیتوانیم تشکیک کنیم؛ احقاق حق بر حسب قانون بر عهده قوه قضائیه است. لذا دستگاه قضایی وظیفه تحقق بخشیدن به عدالت را دارد.
آیتالله لاریجانی ادامه داد: در روزگار ما گاها احساس میکنم که نظام مظلوم واقع میشود و ما همانطور که از حقوق مردم دفاع میکنیم باید از نظام هم دفاع کنیم.
وی خاطر نشان کرد: اگر نظام یک کشور مردم سالار مورد ظلم قرار بگیرد وظیفه نداریم که ما از حقوق نظام و حکومت دینی دفاع کنیم.
این مظالمی که به نظام رفته آیا بر عهده دستگاه قضایی نیست که برخورد کند؟
رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به حوادث پس از انتخابات تاکید کرد: در فتنه اخیر کسانی به نظام ظلم کرده و ضربات جبران ناپذیری را به نظام وارد کردند البته نظام ما دارای ریشه و قدرتی است که از این ضربات لطمه حیاتی نمیبیند اما بالاخره آنها تاثیر گذاشتند.
آیتالله لاریجانی ادامه داد: کشورهای غربی این اقدامات را بهانهای برای تجاوز به حقوق این کشور برای اینکه امیال خود را نسبت به نظام اسلامی ابراز و اعمال کنند قرار دادند.
وی اضافه کرد: این مظالمی که به نظام رفته آیا بر عهده دستگاه قضایی نیست که برخورد کند، کسانی که دختر فراری را شهید اعلام کردند، کسانی که برای وی مجلس ترحیم به پا کرده و دیگران را به شرکت در این مراسم دعوت میکردند. همین سران فتنه این اقدامات را انجام دادند.
آیتالله لاریجانی در ادامه با اشاره به موضوع شهید اعلام شدند دختر فراری از خانه اظهار داشت: پدر، مادر، خاله، عمه و عموی این دختر را شهید اعلام کردند؛ کسانی که هر روز دروغ را بنا میگذاشتند که رواج دهند به طوری که دستگاه قضایی و دولت با فلان شخص به عنوان متهم چه کرده و چه اقداماتی در بازداشتگاه انجام شده مطرح میکردند که همگی کذب محض بود این اشاعه کذب و دادن بهانه به دست کشورهای غربی جرم نیست؟ و آیا دستگاه قضایی نباید وارد شود.
دستگاه قضایی به اندازه کافی از سران فتنه پرونده دارد
وی در ادامه تاکید کرد: به سران فتنه میگویم که دستگاه قضایی به اندازه کافی از شما پرونده دارد و اگر نظام با شما ملاطفت و مماشات میکند این را حمل بر ندانستن و نفهمیدن نکنید. از این رو رسیدگی به این مسائل بر عهده دستگاه قضایی بود و جزو حقوق عمومی محسوب میشود.
ئیس قوه قضائیه خاطر نشان کرد: حکومتی که بر خواسته از رای مردم است این طور نیست که اگر شما به حقوق مردم تجاوز کردید دستگاه قضایی ساکت بماند.
آیتالله لاریجانی در ادامه سخنان مهم خود خطاب به دادستانهای سراسر کشور گفت: به دادستانها میگویم که مسائل سیاسی بسیار پیچیده هستند البته درست است که قاضی نباید حکمی سیاسی بدهد ولی معنای این موضوع این نیست که سیاست را قضات نداند. چرا که برخی جرائم موضوع سیاسی دارند.
وی گفت: برخی از اقدامات واقعا ضد امنیت ملی هستند، در جریانات اخیر کشورهای غربی چه استفادهای بردند چطور ما میفهیم که شما وقتی حرفی میزنید کشورهای غربی آن را به عنوان به هم ریختگی درونی نظام مطرح میکنند آیا این در راستای کار آنها نیست.
کاری که امروز شما می کنید کار منافقین اول انقلاب است
وی افزود: دانشجویان را تحریک میکنند که اگر 16 آذر نشد 17 آذر و اگر 17 آذر نشد، 18 آذر؛ این چه نحوه برخورد با نظام است.
رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: کاری که شما میکنید کار منافقان اوایل انقلاب است بنده کاری به مقاصد اشخاص فعلا ندارم ولی همین کار را در اوایل انقلاب منافقان انجام میدادند و دانشجویان را به خیابانها میریختند البته قشر دانشگاهی ما امروز آگاه بود و دل آنها برای نظام و انقلاب میسوزد.
آیتالله لاریجانی ادامه داد: این چه فهم بصیرتی است که پس از 30 سال از گذشت انقلاب و بعد از اینکه مدتی در فضای انقلاب تنفس کردید حالا این طور به دانشجویان بگویند که 16 آذر نشد 17 آذر و 17 آذر نشد 18 آذر؛ ما این کارها را واقعا خلاف امنیت کشور میدانیم و در واقع این موارد یکی از جرائم مسلم است.
وی خاطر نشان کرد: به دوستان میگویم که در مقام قضا سیاسی کاری نکنند چرا که این دنیای دنی ارزش فروش عزت را ندارد.
اگر میتوانستند نظام ولایت فقیه را هم عوض میکردند
رئیس قوه قضائیه اضافه کرد: ما نمیتوانیم ببینیم که در روزگار ما کسی اخلال در امنیت کند و سپس بگویم که تظاهراتی و شعاری است، تظاهراتی که اینها کرده و مردم را به خیابانها می آوردند اگر میتوانستند نظام ولایت فقیه را هم عوض کنند، میکردند و در این نباید تردید داشته باشید.
آیتالله لاریجانی در ادامه سخنان خود خطاب به سران فتنه اظهار داشت: در حال حاضر برخی از خود سران فتنه هم جلوتر رفته و شعارهای اصیل انقلاب را هم عوض کردند به طوری که جمهوری اسلامی به جمهوری ایرانی تبدیل شده است.
وی افزود: یکی از وظایف در خصوص جرائم کشف جرم و مقابله با آن است البته کشورمان امروز با جرائمی که امنیت اجتماعی مردم را با اخلال مواجه میکند نیز مواجه است همانند موضوع تجاوزهای به عنف، سرقتهای مسلحانه که قضات گاها با یک شبهات دایره تحقیق را نباید در این گونه موارد رها کنند.
رئیس قوه قضائیه ادامه داد: گاهی تشکیکها در جرائم نباید موجب شود که ما جرائم این گونه مهم را رها کنیم چرا که وقوع اندک این گونه حوادث هم موجب سلب آسایش است.
آیتالله لاریجانی به جرائمی که باید به آن تاکید شود اشاره کرد و گفت: جرائم اقتصادی است عدهای به هر دلیلی در این کشور سوء استفاده کردند البته نباید بزرگنمایی کرد چرا که در هر دستگاهی عدهای قانع هستند ولی در عین حال برخی هم هستند که طمع دارند و این عده چهره آن دستگاه را مشوش میکنند.
وی در پایان اظهار داشت: گاهی پروندهها به دلیل دخالتهای خواست افراد راکد میماند این انصاف نیست باید اهتمام خاصی به این موارد داشت چرا که مردم از دستگاه قضایی خواهان برخورد هستند.
پاسخ پشیمان کننده دانشجویان به فتنه گران در 16 آذر
سرویس سیاسی -
دانشجویان انقلابی دانشگاه های مختلف تهران با حضوری باشکوه در روز دانشجو، تمامی برنامه های جریان فتنه گر را که هفته ها روی آن کار شده بود، نقش بر آب کردند.
اتاق فکر جریان فتنه که کم شماری حامیانشان در روزهای 13 آبان و قدس آبروریزی مثال زدنی برای آنها به شمار می رفت، تنها عامل بقاء این جریان نیمه جان را توسل به دانشگاه و بهره برداری سیاسی و جناحی از دانشجویان می دانست و لذا همه نیروی خود را برای «جبران آبروریزی روز قدس و 13 آبان» در روز 16 آذر به کار گرفته بود.
سران آشوب طلب به همراه رسانه های ضد انقلاب همچنین در روزهای منتهی به 16 آذر، تبلیغات و موج آفرینی های گسترده ای را در جهت جامه عمل پوشاندن به این آرزو و التهاب آفرینی در دانشگاه ها برای جان بخشی مجدد به این جریان آغاز کردند اما جامعه فهیم دانشگاهی ایران در روز دانشجو، بار دیگر پاسخی قاطع به پیاده نظام آمریکا در ایران را به نمایش گذاشت.
16 آذر امسال در حالی آغاز شد که جریان موسوم به سبز، پیش تر دانشگاه تهران را محور التهاب آفرینی های خویش اعلام کرده بود اما به گزارش خبرنگار کیهان مراسم این روز با حضور چند هزار نفری دانشجویان بسیجی همراه بود و جریان فتنه گر مجال چندانی برای ابراز وجود نیافت.
گزارش های دریافتی، حکایت از تجمع های 100 تا 200 نفره اغتشاشگران در مقابل اجماع 2000 نفره ای که به مرور تا 4000 نفر از دانشجویان انقلابی افزایش یافت، دارد که به سرعت بر فضای دانشگاه مسلط شد.
در این راهپیمایی، دانشجویان انقلابی پوستری را که در آن عکس های موسوی، مریم رجوی، مسعود رجوی، شیرین عبادی و برخی سران صهیونیست و سلطنت طلب در کنار هم قرار داده شده بود همراه با شعار «مرگ بر منافق» به آتش کشیدند.
هماهنگی سایت منافقین با آشوب طلبان در دانشگاه اما موضوعی قابل تامل است. گزارش های پیاپی این سایت از لحظه به لحظه وضعیت دانشگاه ها و تحریک دانشجویان به اغتشاش آفرینی البته گوشه ای از این همراهی است که از صبح روز 16 آذر آغاز شد و تا بعدازظهر ادامه داشت و نشان دهنده آن است که این جریان تروریست کاملا در بین آشوبگران رخنه داشته است.
خبرگزاری فارس اما اعلام کرد: 4 هزار نفر از دانشجویان دانشگاه تهران با حضور چشمگیر در مراسم بزرگداشت روز دانشجو بار دیگر با آرمان های انقلاب بیعت کردند.
این خبرگزاری افزود: در مقابل سردر دانشکده فنی اما حدود 300 نفر از طرفداران موسوی جمع شده بودند که دانشجویان ولایی دور آنها به شکل یک نیم دایره حلقه زده و آنها را محصور نمودند. گزارش خبرنگاران کیهان نیز این اخبار را تایید می کند.
یک نکته مهم در مورد حوادث دیروز این است که تجمع کنندگان چند ده نفره آشوب طلب با شعارهای تند و رادیکال مکررا سعی در تحریک نیروی انتظامی برای ورود به دانشگاه را داشت که البته به دلیل هوشمندی نیروی انتظامی ناکام ماند. این جماعت محدود در دانشگاه تهران با تلاش بسیار، چند دقیقه ای را از دانشگاه خارج شده و با تخریب درب دانشکده هنر، به چند سطل آشغال حمله و آنها را به آتش کشیدند. تعداد اندکی آشوبگران دانشگاه امیرکبیر هم حوالی غروب دیروز از دانشگاه خارج شدند و به شیشه های چند مغازه حمله بردند اما بی اعتنایی محسوس مردم و برخورد قاطع نیروی انتظامی به سرعت جمع آنها را پراکنده ساخت. دانشجویان بسیجی اما پس از حضور در مقابل درب اصلی دانشگاه تهران، پرچم آمریکا را به آتش کشیده و با برگزاری تریبون های آزاد در جمعی چند هزار نفره از دانشجویان، بار دیگر اعلام کردند که همچنان مبارزه خود با استکبار و زورگویان جهان را ادامه خواهند داد. این اقدام البته با نصب پرچم سبز «لبیک یا خامنه ای» بر سردر اصلی دانشگاه همراه بود.
عمق آبرو ریزی جریان فتنه گر در روز 16 آذر چنان بود که حتی بنگاه دروغ پراکنی بی بی سی هم نتوانست آن را انکار کند.
سایت بی بی سی فارسی هم در همین رابطه اذعان کرد: گزارش هایی از برگزاری اجتماعات در دانشگاه های شریف و امیرکبیر انتشار یافته اما امکان تایید مستقل این گزارش وجود نداشته است.
بی بی سی فارسی همچنین افزود: از برگزاری احتمالی مراسم 16 آذر در سایر شهرهای ایران هم گزارشی مخابره نشده است.
به گزارش خبرنگار کیهان در دانشگاه امیرکبیر دانشجویان اغتشاشگر که تعدادشان حدود 100 نفر بود در مقابل ساختمان ابوریحان این دانشگاه به قصد ضرب و شتم برخی دانشجویان به آنان حمله کردند که بلافاصله با تجمع بیش از 300 نفر از دانشجویان ولایی مواجه شدند.
جمعیت چند صد نفره بسیجیان این دانشگاه با شعارهای «مرگ بر منافق» تا متفرق شدن کامل آشوب گران ادامه دادند.
در مقابل، گروهی از حامیان سبز اموی با تجمع مقابل درب دانشگاه امیرکبیر، سعی در ورود غیر قانونی به این دانشگاه را داشتند که با واکنش تند دانشجویان مواجه شدند.
بی توجهی مردم در خیابان های اطراف این دانشگاه ها اما به روشنی از ناکامی این برنامه خبر می داد. در حالی که دانشجویان سعی داشتند رهگذران خیابان های اطراف را، با خود همراه کرده تا دامنه تحرکات ناچیز خود را به سطح خیابان ها نیز بکشانند، مردم با نگاهی آکنده از نفرت، بی تفاوت از کنار آنها عبور می کردند.
دانشگاه علم و صنعت نیز دیروز شاهد برگزاری نماز وحدت با حضور 600 نفره دانشجویان انقلابی در 16 آذر بود.
به گزارش خبرنگار کیهان بیش از 300 نفر از دانشجویان دانشگاه علم و صنعت با حضور در مقابل سردر دانشگاه با اقامه نماز وحدت، برنامه روز دانشجو را برگزار کردند. این جمعیت عظیم دانشجویی در مقابل تعداد نزدیک به 150 نفره دانشجویانی که تلاش می کردند با حرکت به سمت درب اصلی دانشگاه فضا را ملتهب جلوه داده و مردم را به استمداد بطلبند، شعارهای اعتراض آمیزی سر دادند. دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف نیز در تجمعی بی سابقه 16 آذری شکوهمند را رقم زدند که برنامه تجمع آنها با برگزاری نماز جماعت ظهر و عصر به پایان رسید.
گفتنی است زهرا رهنورد نیز قصد حضور در دانشگاه تهران را داشت که با مخالفت دانشجویان این دانشگاه مواجه شد. فائزه هاشمی نیز پس از حضور در جمع آشوب طلبان یکی از دانشگاه ها توسط حراست این دانشگاه بازداشت گردید. فائزه هاشمی هم به جای حضور در دانشگاه های تهران به یکی از شعب دانشگاه آزاد در تهران رفت! به جز این دو نفر هیچ یک از سران فتنه در تجمعات دیروز حاضر نشدند.
اخبار لحظه به لحظه خبرنگاران کیهان البته افول این اقدامات ناچیز جریان موسوم به سبز در دانشگاه ها را تا بعد از ظهر دیروز گزارش می کرد که با تاریک شدن هوا کلیه تجمعات پایان یافت و فضا کاملا آرام گردید.
بدین ترتیب آنچه که روز دانشجو در دانشگاه تهران رخ داد شکست طرح مخالفین از سوی اکثریت چند برابری دانشجویان بود و عدم حضور سران مطرح این جریان در جمع حامیان خود نیز حاکی از پیش بینی این افراد از افتضاح به وجود آمده بود.
منبع: کیهان
به گزارش شبکه خبر به نقل از ایرنا، آقای محمود احمدی نژاد، ظهر امروز در بدو ورود به اصفهان در جمع خبرنگاران، در پاسخ به پرسشی درباره مصوب جدید مجلس درباره هدفمند کردن یارانه ها گفت: مجلس مختار است، اما ما گله داریم.
رئیس دولت دهم افزود: ما برای این لایحه، یک ماه جلسه گذاشتیم؛ حتی سه جلسه هم خود من شرکت کردم، اما گویی بی فایده بود.
احمدی نژاد تصریح کرد: اگر دست دولت بسته باشد، این لایحه قابل اجرا نیست.
رئیس جمهور، با تاکید بر اینکه این لایحه به طور کامل در مجلس دگرگون شده و چیز دیگری به تصویب رسیده است، تاکید کرد: اگر دست دولت بسته باشد، نمی توان جلوی آسیب دیدن مردم را گرفت.
احمدی نژاد، با تاکید بر اینکه دولت باید ابزاری برای حمایت از مردم داشته باشد، گفت: به ما گفته شده اگر شورای نگهبان به لایحه ایراد بگیرد، اصلاحات مورد نظر را در آن زمان لحاظ می کنیم.
رئیس دولت دهم، در عین حال با بیان اینکه بحث استرداد این لایحه همچنان پابرجاست، گفت: اگر لایحه آن طور که باید ظرفیت های لازم را برای اجرا تامین نکند، ما آن را پس می گیریم.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اگر شرایط اقتضا کند، لایحه دیگری به مجلس می فرستیم.
بسیج، قربانی همیشهی دیکتاتورهای خونخوار
پنج شنبه، 5 آذر 1388
فاطمه رجبی
بسیج لشکر مخلص خدا است و مدرسه عشق.
بسیجی یعنی همیشه عاشورایی کربلاساز در هر زمین.
بسیجی یعنی پاسدار مرزهای اسلام و مذهب جعفریبودن، با نثار جان و آبروی خویش.
بسیجی یعنی سربداری جان بر کف، در راه آزادی از قید هر بندی به جز بندگی حق سبحان.
به راستی بسیجی در ایران اسلامی از نام و آوازه، جایگاه و عظمت، و قداست و ارزش ویژهای برخوردار است. بسجی یادآور «حُجر» است و «مالک»، «ابوذر» است و «سلمان»، «زهیر» است و «عابس» و در یک کلمه بسیجی نماد کامل عمل به «حلت بفنائک» است خطاب به حسین بن علی علیه السلام و این همه در بسیجی حقیقی متجلی است.
اما همین بسیجی در طول سیسال، همواره قربانی دیکتاتوری و دیکتاتورهای خونخوار بوده است. از نوع داخلی، اما وابسته به خارج، علاوه بر صدام.
روزی بسیجی به دست گروههای ملحد و خونآشام در آتش میسوخت، سینهاش آماج گلولهها بود و پیکرش قطعه قطعه و روز دیگر با دست جنایتکار منافقینِ بدتر از کفار، ربوده میشد و بدنش زنده به گور و یا سرش بر سر سفره افطار گوش تا گوش بریده میگردید. از همه جنایتبارتر، کشته شدن بسیجیان به دست دخترکان منافق بود با کارد موکتبری تا هندجگرخواره را در دوران حاضر زنده کنند و البته آزادی زن را بر اساس حقوق بشر!
بسیجی ایثارگری است که در خطبههای هاشمی زیر لگدهای فکری - اعتقادی او رفت، تا توسعه برانداز برای ایجاد حاکمیت سرمایهخوار، پربار شود و با زشتترین کلمات وی تحقیر شد تا ...!
بسیجی قربانی تروریزم ایمانی اصلاحطلبی گردید، و تروریستی چون محمد خاتمی و ایادیاش قربانگاه دهشتناک بسیج و بسیجی را چنان گستراندند که شعار «توپ، تانک، بسیجی ... » تمام دینستیزی و انقلابسوزی دیکتاتورانه آن رئیسجمهور وابسته را به عرصه آورد. و این، اضافه بر شهادت مظلومانه دهها بسیجی آمر به معروف بود که در سلطنت سرنگونشده اصلاحطلبی، قربانی ستیزهگری این برنامه با اخلاق و اسلام و انقلاب شدند. اما این همه، تمام ماجرای جان بر کفی بسیج و بسیجی نبوده و نیست. چرا که راه حسینیان و زینبیان همچنان ادامه دارد و لشکر یزید، یا حزب اموی نیز همچنان مهاجم و خونخوار. از این روی در انتخابات یازدهم «سبز لجنی» برای انجام «کودتای لجنی» با بسیج به جنگ درآمد و نفاق و رذالت خود را در دو راهکار نشان داد:
1. مانند گذشته، مرزهای اعتقادی بسیج و بسیجی را که طبیعتا در ستیز با بیگانهپرستان و براندازان است، نشانه گرفت و آنها را در وهله اول تهدید به قربانیکردن نمود که «حق دخالت در سیاست» ندارند! یعنی نمیتوانند جز به «براندازان» رای بدهند.
2. به محض پیوستن یک یا دو تن «به نام بسیجی» به اردوگاه اموی، این طیف خدعه و مار، مدافع بسیج شد و اعلام تاسیس ستاد کرد، با این توهم که مانند لشکر امام مجتبی علیه السلام، گروه گروه از بسیج به خیمه معاویه خواهند پیوست.
در این جا بسیج نه تنها حق دخالت در سیاست داشت. بلکه میتوانست برای نامزد دیکتاتور و وابستهای چون موسوی ستاد بزند و براندازی کند!
اما حرمت، قداست و اصالت بسیج این رفتار اموی را رسوا نمود و تعداد «به نام» بسیجیان وابسته به کودتای لجنی از انگشتان دست کمتر شد. این کینه و بغض در دیکتاتورهای خونخوار عقده گردید تا به محض ورود به مرحله عملیات نهایی کودتا، بسیجیان این «عاشقان ولایت» و «پاسداران حریم مذهب جعفری» را نخستین قربانیان خود نمایند و چنین نیز کردند.
در خیابانهای تهران، فاسدترین عناصر «به نام» ایرانی به رهبری دیکتاتورهایی چون موسوی، خاتمی و کروبی، بسیجیان را زدند، در آتش سوزاندند و با دشنه و گلوله کشتند. با این وجود در تبعیت از پیشکسوت خود معاویه بن ابیسفیان، طلبکار هم شدند و اینک موسوی دیکتاتور، عامل قتل تعدادی نامعلوم از بسیجیان، اطلاعیه میدهد به مناسبت «روز بسیج»! تا با خیال باطل و فکر کودکانه و طمعکارانه خویش، بسیج، این لشکر مخلص خدا را بفریبد.
هفته بسیج بر تمامی جانبرکفان بسیج، پیروان و حامیان حقیقی ولایت فقیه، مبارک باد.
هفته بسیج بر شهدای بسیج، که در قربانگاه دیکتاتوری خونخوار موسوی، خاتمی و کروبی مظلومانه به شهادت رسیدند و در مسلخ سیاسیکاری راست ناراست، حتی نام، تعداد و قبر آنها «مخفی» ماند و از این روی به گونهای ناچیز با زهرای مرضیه شبیه شدند، مبارک باد.
هفته بسیج بر همه دیکتاتورستیزان مبارک باد، آنان که در انتظار اجرای عدالت اسلامی از سوی قوه قضائیه هستند، تا مثلث شوم کودتای لجنی را به جزای اعمالشان برسانند، اما با روند آزادسازی جنایتکاران زندانی در آستانه هفته بسیج آیا امید هست که سران خونخوار، ولی همچنان در مصونیت این کودتا، حتی تعقیب شوند، چه رسد به محاکمه و مجازات!
پایگاه خبـری انصارنیوز
توزیع شکلات با طعم الکل در کشور
تاریخ : 1388/ 9/10
اخیراً شکلاتهایی وارد کشور شده که حاوی مقادیری مشروبات الکلی با ترکیبات کاکائو میباشد.
به گزارش خبرنگار "سرویس فضای مجازی " خبرگزاری فارس، پرچم نوشت؛ این شکلاتها که با مارک "سای... " و ساخت کشور سوئیس است، از سوی مخالفین مسیحیت نیز پشتیبانی میشود چرا که این شکلاتها مشهور به شکلات عیسای مقدس است.
بستههای قهوهای رنگ این شکلاتها که نمونههایی از آن در بین تعدادی از مسافرین پروازهای خارجی در فرودگاه های کشور دیده شده این روزها به شدت مورد توجه نوجوانان بخصوص دانشآموزان قرار گرفته و با قیمت پایینی نسبت به دیگرشکلات ها بفروش می رسد.
با بررسی های به عمل آمده مشخص شد این نوع از شکلات ها در فروشگاه های بزرگ تهران توزیع و به فروش می رسد.
اظهارت فرمانده ناجا در خصوص ازدواج موقت
سردار احمدی مقدم گفت: نیروی انتظامی با توجه به موضوع تجاوز به عنف این آسیب را مطرح و پیشنهاد داده تا روابط مشروع جنسی تسهیل شود. وقتی بستر ازدواج فراهم نیست صحبت از ازدواج موقت، قبح دارد اما ارتباط نامشروع جنسی قبح ندارد. باید این روابط ضابطهمند شود و در چارچوب شرع و قانون اقداماتی انجام گیرد.
به گزارش شبکه ایران، سردار احمدی مقدم فرمانده ناجا در جمع خبرنگاران گفت: وی اظهار داشت: اسلام در بحث روابط جنسی محدودیت ایجاد نکرده اما این روابط را ضابط مند کرده است.
سردار احمدی مقدم اعلام کرد: در حال حاضر فضا به گونهای است که اگر صحبت از ازدواج موقت و دائم و تسهیل این موارد شود حمله میکنند اما با توجه به سخت تر شدن این مسئله در جامعه و برخی واقعیات باید اقدامات لازم را به عمل آوریم.
فرمانده ناجا گفت: باتوجه به مشکل ازدواج در جامعه برخی جوانان خود را برای ازدواج عرضه میکنند که باعث بروز برخی مشکلات میشود. اما با تشکیل موسسات ازدواج میتوان ضمن تسهیل ازدواج به جوانان نیز کمک شایانی کرد.
سردار احمدی مقدم گفت: زنان قربانیان اصلی تجاوز به عنف هستند و مردان در این زمینه سهم بیشتری دارند متأسفانه هم مردان متأهل و هم مجرد در پروندههای تجاوز به عنف نقش دارند که این مسئله خیلی بد است.
فرمانده ناجا افزود: زنان گام اول را در پروندههای تجاوز به عنف برمیدارند این افراد از روی غفلت و ناآگاهانه پای در مسیر اشتباه گذاشته و شرایط را برای یک جرم مهیا میکند.
فرمانده ناجا در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه پیشنهاد ناجا تشکیل خانههای عفاف است تأکید کرد: پلیس هیچ پیشنهادی برای تشکیل خانههای عفاف ندارد. پلیس فقط هشدار میدهد تا سازمانهای مرتبط مشکلات را در این زمینه مرتفع کند.
ما مسئول ازدواج جوانان نیستیم.
وی اظهار داشت: با افزایش امنیت اخلاقی و اجتماعی در سطح جامعه باید شاهد کمترین ناامنی و حادثه علیه زنان باشیم. پلیس با نا امنی علیه زنان به شدت برخورد میکند.
سردار احمدی مقدم گفت: پلیس ایران در میان کشورهای در حال توسعه جایگاه بالایی دارد اما هنوز در ردیف کشورهای پیشرفته قرار نگرفته است.
فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد: راهبرد پلیس پیشگیری اجتماعی است و آن را مقدم بر پیشگیری انتظامی میداند.
سردار احمدی مقدم گفت: با حرفهای سازی و غنی سازی شغلی مأموران پلیس میتوان امیدوار بود که هرنیروی پلیس ضمن انجام وظایف خود به نحو احسن نماینده خوبی نیز برای نیروی انتظامی باشد. اگر مأموری بدرفتاری میکند راهبرد ناجا نیست بلکه روش رفتاری غلط این فرد است.
وی افزود: در جلسهای که با دادستان کل کشور داشتیم موضوع عناوین مجرمانه که نگرانی جامعه را نیز برانگیخته مورد بحث قرار گرفت و قرار شد تا با این جرائم برخورد ویژه و قانونی صورت گیرد.
وی اظهار داشت: در جلسه با دادستان کل کشور تأکید شد تا با عناوین مجرمانه هم از نظر قضایی و هم انتظامی تشدید برخورد صورت گیرد.
سردار احمدی مقدم اعلام کرد: سرقتهای مسلحانه، توزیع مواد مخدر و.... بیشترین شکایات مردم را به خود اختصاص دادند که بر همین مبنا در اولویت اقدامات پلیس قرار میگیرد.
فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد: طرح ویژهای برای مبارزه با زورگیری اجرا خواهد شد.
سردار احمدی مقدم افزود: در بحث شرکتهای هرمی ابتدا باید مردم آموزش داده شوند تا در دام این کلاهبرداران قرار نگیرند. متأسفانه مالباختگان شرکتهای هرمی افراد زیادی را روانه دادگاهها و مراکز انتظامی کردند.
مردم فعالیت شرکتهای هرمی را به پلیس گزارش دهند
فرمانده ناجا تأکید کرد: مردم به محض اطلاع از فعالیت چنین شرکتهایی موضوع را به پلیس اطلاع دهند. این شرکتها مانند قارچ رشد میکنند و مردم باید در این خصوص توجیه شوند.
لایحه اخذ جرائم کارآمدی و بازدارندگی ندارد
سردار اسماعیل احمدی مقدم اعلام کرد: لایحه اخذ جرائم راهنمایی و رانندگی با شرایط فعلی بازدارندگی لازم را ندارد و باعث تحقیر مأموران پلیس میشود.
وی در ادامه اظهار داشت: وقتی راننده متخلفی با تلفن همراه خود صحبت میکند و جریمهاش 3 هزار تومان است با مراجعه پلیس برای جرائم راننده در جواب میشنود که جریمهات را بنویس تا بروم عجله دارم. این موضوع موجب تحقیر پلیس میشود.
فرمانده ناجا گفت: اعداد و ارقام جرایم رانندگی در شأن مجلس نیست و قانون باید کلی وارد مباحث شود. توضیحات و اعداد و ارقام جریمهها باید طبق آیین نامهای تعیین شود.
دعوت همگان به وحدت و دوستی و برادری
سخنان دکتر حداد عادل در جلسه مورخ 8/9/1388مجلس شورای اسلامی
انتقاد از دولت اگر به قصد تخریب و تضعیف دولت نباشد هم به سود دولت است و هم به سود کشور، اکنون که رهبری همگان را به وحدت و دوستی و برادری دعوت میکنند جا دارد که همگان و خصوصا رسانهها شعله آتش دشمنی را خاموش کنند و به جنگ و غوغای لفظی خاتمه دهند و به جای عیب جوییهای مداوم و ملال آور فضای سالمی برای نقد و بررسی ایجاد کند.
دکتر غلامعلی حداد عادل نماینده مردم تهران و رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی امروز یکشنبه مورخ 08/09/1388 به عنوان اولین ناطق میان دستور در صحن علنی مجلس سخن گفت
وی چنین اظهار داشت : کشتار مسلمانان بی پناه یمن دل هر مسلمانی را به درد میآورد و سکوت جامعه جهانی و سکوت بسیاری از دولتهای جهان اسلام از آن درد آور تر است.
این نماینده مجلس همچنین با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری گفت که اکنون که بیش از 5 ماه از انتخابات 22 خرداد گذشته مناسب است که با نگاهی به حوادث این چند ماه اخیر منصفانه و به دور از حب و بغض به ارزیابی بنشینیم.
حداد عادل اضافه کرد: همه می دانیم که تبلیغات انتخابات در فضایی کاملا آزادانه صورت گرفت و هیچ مانعی برای اظهار نظر نامزدها وجود نداشت و مردم نیز آزادانه از نامزدهای مورد نظرشان حمایت کردند و روز انتخابات با نظم باشکوهی آرای خود را به صندوق ها رای ریختند.
وی افزود: شرکت 40 میلیون نفر مردم در انتخابات که 85 درصد از واجدان شرایط را رقم میزد به خودی خود یک پیروزی و افتخار بزرگ بود.
حداد عادل تصریح کرد: این حضور انبوه نشانه موفقیت و نهادینه شدن آزادی و مردم سالاری دینی در ایران بود و علاوه بر آن نشانه اعتماد مردم به نظام جمهوری اسلامی ایران نیز بود، مردم چون می دانستند نظام در آرای آنها خیانت نمیکند به پای صندوقهای رای آمدند؛ آنها در 30 سال گذشته در انتخابات متعدد اطمینان پیدا کرده بودند که جمهوری اسلامی ایران به آرای مردم خیانت نمیکند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اما فردای روز انتخابات در حالی که هنوز چند ساعت از شمارش آراء نگذشته بود تهمت تقلب در انتخابات زده شد؛ بی آنکه دلیلی بر اثبات این مدعا عرضه شود؛ مدعیان تقلب در انتخابات خواهان ابطال فوری انتخابات شدند. دلایل آنها عمدتا رفتار دولت در هفتههای قبل از رای گیری و به سخنان مطرح شده در مناظرهها مربوط میشد.
وی عنوان کرد: آنچه مایه تعجب بود این بود آنها تا وقتی خودشان را پیروز انتخابات میدانستند این امور را سبب ابطال انتخابات نمیدانستند اما زمانی که از نتایج انتخابات باخبر شدند مدعی تقلب شدند و مردمی را که از هیجانات و احساسات روزهای قبل ملتهب بودند بدون مجوز قانونی به خیابانها کشاندند و فرصت و زمینهای ایجاد کردند تا جماعتی وابسته به گروهکهای زخم خورده از انقلاب و مزدور بیگانه خود را لابه لای انبوه مردمی که گمان میکردند حق آنها ضایع شده پنهان کنند و با تخریب برخی اماکن و موسسات و آتش زدن اتوبوسها و تباه کردن اموال عمومی به خیال خود ایران را ناامن و حکومت ایران را بی ثبات جلوه دهند.
حداد عادل ابراز داشت: این اردو کشی خیابانی ظالمانه که بر پایه ادعای تقلب در انتخابات شکل گرفته بود یک هفته ادامه پیدا کرد بی آنکه نیروهای انتظامی یا بسیج مانع شوند یا اقدامی انجام دهند، روز دوشنبه 25 خرداد در پایان راهپیمایی معترضان عدهای به یک پایگاه بسیج در حوالی میدان آزادی حمله کردند و در نتیجه چند نفر از بسیجیان مردم و تنی چند از حمله کنندگان کشته شدند. به این ترتیب اولین بهانه برای برافروختن آتش خشم و هیجان مردم و ادامه تظاهرات به دست آمد.
وی اضافه کرد: آقایانی که مردم را به خیابانها آورده بودند با آنکه می دانستند بسیجیان در داخل مقر خود از بیرون مورد حمله قرار گرفته اند هیچ اظهار تاسفی از شهادت آنها نکردند اما مهاجمان کشته شده را شهید نامیدند و از طرفداران خود خواستند لباس سیاه بپوشند و شبها روی بام خانه خود الله اکبر بگویند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در دوره هفتم در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: مردم مومن و انقلابی کشور که از این رفتار آقایان دچار حیرت شده بودند روز جمعه بعد از انتخابات با شرکت در نماز جمعه پای سخن مقام معظم رهبری نشستند و با حضور بینظیر و با شکوه خود با جماعت اندکی که مامور تخریب اموال عمومی بودند و نیز با آمریکا و برخی از دولتهای اروپایی که روسای جمهور و وزرای خارجه آنها در آن چند روز از خوشحالی روی پا بند نبودند پیغام دادند که ملت ایران برای دفاع از انقلاب اسلامی مثل 30 سال گذشته در صحنه حاضر و آماده است اما آنها که میباید این پیام را درک کنند متاسفانه به سماجت و لجاجت خود ادامه دادند و اوضاعی پدید آمد که هیچ کس بدان راضی نبود.
حداد عادل همچنین گفت: در حوادثی که پیش آمد 37 نفر کشته شدند که البته مایه تاسف است و گفتنی است که از این 37 نفر 20 نفر بسیجی بودند؛ اکنون جا دارد که پس از 5 ماه از دوستان قبلی و قدیمی خود سئوال کنیم که حاصل کار خود را در این مدت چگونه ارزیابی میکنید؟ در این هنجار شکنیها و بی حرمتیها چه سودی عاید شما و کشور و نظام و انقلاب شد؟ آیا شما که در انقلاب سابقه خدمت داشتهاید و رهبری در خطبه نماز جمعه خود از خدمات شما به انقلاب و کشور یاد کرد متاسف نیستید از اینکه در روز قدس که یادگار بزرگ معمار کبیر انقلاب است، عدهای به بهانه حمایت از شما تظاهرات کردند و با ماه رمضان بطری آب به دست و سیگار بر لب شعار نه غزه نه لبنان سر دهند و 13 آبان را به گمان خود فرصتی برای بیرون ریختن عقدهها و کینههای خود نسبت به اسلام و انقلاب بدانند؟
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: شما با شعار انتقاد از دولت که حق شما و هر شهروند دیگر است وارد کارزار انتخاباتی شدید اما اکنون ملت شاهد آن است که گروهی با حمایت رسانههای بیگانه به نام شما به انتقام عظیم انقلاب برخواستند، آیا از اینکه راهی که شما باز کردهاید و چنین مسیر و مقصدی منتهی شده راضی هستید، اگر راضی نیستید و اگر حقیقتا خود را پیرو امام راحل و معتقد به ولایت فقیه میدانید چرا صریحا راه خود را از دشمنان انقلاب و امام جدا نمیکنید؟
حداد عادل تاکید کرد: انتقاد از دولت اگر به قصد تخریب و تضعیف دولت نباشد هم به سود دولت است و هم به سود کشور، اکنون که رهبری همگان را به وحدت و دوستی و برادری دعوت میکنند جا دارد که همگان و خصوصا رسانهها شعله آتش دشمنی را خاموش کنند و به جنگ و غوغای لفظی خاتمه دهند و به جای عیب جوییهای مداوم و ملال آور فضای سالمی برای نقد و بررسی ایجاد کند.
محمد یزدی زاده
آنگاه که ندای آسمانی برای به مسلخ بردن اسماعیل، به ابراهیم رسید، حتی یک آنی هم ابراهیم بداخلاقی و نافرمانی نکرد و نپرسید چرا و برای چه!
متن فرمان الهی را با فرزند دلبندش آن جگرپاره اش در میان گذاشت؛ اینجا بود که اسماعیل کاری بس خطیرتر و عظیم تر از پدر کرد؛ به تصور اینکه ممکن است پدر دلسوزی کند و از فرمان الهی سرپیچی نماید؛ ندا داد پدرجان برای اجرای بی چون چرای امرالهی درنگ مکن! و من آماده و مهیای قربانی شدن در راه دوست هستم.
یعنی اسماعیل حتی پا را فراتر از قربانی کردن نفس اماره و شیطانی گذاشت؛ و در واقع بشریت را به تماشای زیباترین و عاشقانه ترین و مسحورکننده ترین نمایش اخلاق آسمانی و الهی دعوت کرد.
و قرآن کریم اینچنین می فرماید:
فَلَمَّا بَلَغَ مَعَهُ السَّعْیَ قَالَ یَا بُنَیَّ إِنِّی أَرَى فِی الْمَنَامِ أَنِّی أَذْبَحُکَ فَانظُرْ مَاذَا تَرَى قَالَ یَا أَبَتِ افْعَلْ مَا تُؤْمَرُ سَتَجِدُنِی إِن شَاء اللَّهُ مِنَ الصَّابِرِینَ ?صافات-102?
این روزها در همه جا شاهد تهمت و افترا و تهدید و تخریب و شایعه سازی و در یک کلمه بداخلاقی های زیادی هستیم و گویی که قبح و معصیت اینگونه رفتارها در حال از بین رفتن است؛ و کمتر کسانی نگران آینده نوجوانانی هستند که شاهد این همه تنش و بداخلاقی می باشند؛ و حتی این نوع بحثها و شایعه سازی ها به داخل خانواده ها کشیده شده و بعضا منجر به جدایی ها و اختلافات شدید خانوادگی شده است.
داشتم این مطالب را می نوشتم که با شنیدن رهنمودهای رهبری در جمع بسیجیان، حجت بر من و همگان تمام شد و فهمیدم که معضل بداخلاقی های جامعه بزرگتر و مهمتر از آن است که بنده حقیر فکر می کردم؛ و بایستی همه آحاد ملت با روحیه و انگیزه ای بسیجی در جهت اصلاح وضع موجود بسیج شوند.
رهبر انقلاب در بیانات حکیمانه و عالمانه خویش همه را از اتهام و افترا و شایعه پراکنی به ویژه نسبت به همه مسئولین و سران کشور بر حذر داشته و همگان را به نشانه گرفتن نوک پیکان حملات به سمت تعداد انگشت شمار براندازان و دشمنان داخلی نظام و دشمنان خارجی توصیه کردند؛ و تاکید کردند که در شناخت دشمن اصلی و واقعی نباید اشتباهی مرتکب شد و اینکه نباید با اینگونه رفتارها باعث سردرگمی و بدبینی مردم نسبت به نظام و مسئولین شد.
بنابراین، عید قربان را بایستی برای قربانی کردن هوای نفسانی و نفس اماره و در یک کلمه همه بداخلاقی ها و کج روی ها و بی تقوایی ها جشن گرفت و نباید فراموش کرد که خداوند متعال با صدور فرمان به مسلخ بردن اسماعیل، از ابراهیم خلیل الله می خواهد که با قربانی کردن عزیزترین و باارزش ترین دارایی اش، نفس شیطانی و نفس اماره اش و همه بداخلاقی ها و بدسرشتی ها را به مسلخ برد.
والسلام