حجت بر نمایندگان خبرگان درباره هاشمی تمام است
دکتر غلامحسین الهام
و علی الثلاثه الذین خلفوا حتی اذا ضاقت علیهم الارض بما رحبت و ضاقت علیهم انفسهم
«بر آن سه تن بازمانده از رسول خدا و حکم ولی خدا، زمین با همه فراخیاش بسیار تنگ شد و به ستوه آمدند.»
خبرگزاریها در سوم بهمن ماه 89، 22 روز قبل از 25 بهمن از قول آقای هاشمی اعلام کردند: «مواضعم همان است که در نماز جمعه 26 تیر گفتم.» اگرچه در 22 خرداد 88، حماسه بیسابقهای از حضور و مشارکت مردم در انتخابات واقع شده بود.
تلاش گسترده دشمنان ملت و انقلاب بویژه مثلث امریکا، انگلیس و رژیم اشغالگر در محو انقلاب و عبور از نظام اسلامی با شکستی مفتضحانه مواجه شده بود و وحدت و اقتدار ملی به نحو بیسابقهای به نمایش گذاشته شده بود، ولی آقای هاشمی در خطبه 26 تیر، شرایط کشور را "بحرانی" توصیف کرد و خواستار آزادی متهمان بازداشت شده فتنه و... شد. متهمانی که در 25 و 30 خرداد با قتل و کشتار و تخریب اماکن عمومی و اموال مردم، زنان و مردان و جوانان بیگناهی را به قتل رسانده، مساجد را آتش زده و مردم بیگناه را آشکارا مضروب و مجروح نموده و بیرحمانه به همه حقوق و آزادیهای مردم هجوم آورده بودند، کودتاوار، حق آزادی و انتخاب مردم را نادیده گرفته و قانون اساسی را زیر پا گذاشته بودند و علیه اسلام و نظام دینی شعار داده بودند.
ممکن بود آن روز آقای هاشمی این وضعیت را نادیده گرفته باشد، ولی حوادث روز قدس، 13 آبان، 16 آذر و بهویژه عاشورای 88 را هم ندید؟ آقای هاشمی چگونه هتک حرمت امام، هتک شعارهای ماندگار امام در دفاع از قدس شریف را "حق" فتنهگران میدانست؟ ایشان چگونه با حضور فرزندان خود که همیشه حامی آنان بوده و در آخرین مصاحبه خود بار دیگر از آنان دفاع کرده است، هتک حرمت عاشورا و جسارت بیسابقه به عزاداران را شاهد بود و تأیید کرد؟
بعد از عبور از همه وقایعی که فتنهگران در طول هشت ماه و بعد از آن آفریدند، در آستانه سی و دومین سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی، جسور و مغرور بار دیگر بر همه این رفتارهای شیطانی صحه گذاشت و چراغ سبزی را روشن کرد که "موسوی و کروبی" 25 بهمن را روز فتنه دیگری اعلام کنند. ملت منتظر این پاسخ است که بین این بیان و فساد 25 بهمن چه رابطه و نسبتی وجود داشته است؟ کما اینکه این پرسش نیز همچنان باقی است که بین بیانیه و نامه بیسلام نوزدهم خرداد 88 و فتنههای بعد از آن چه رابطهای بوده است؟
بعد از حماسه پرشکوه 22 بهمن، روز وحدت و اقتدار و حرکت بر آرمانهای عدالتخواهانه انقلاب اسلامی، آتشافروزی 25 بهمن و قتل اشخاص بیگناه و مضروب و مجروح نمودن تعدادی از مردم و نیروهای انتظامی و حافظ امنیت، از سوی چه کسانی تحریک، سازماندهی و حمایت شده است؟
آقای هاشمی در آستانه 22 بهمن و نیز اجلاس مجلس خبرگان رهبری که باید انتخاب ریاست مجلس نیز برگزار شود، در شرایطی که با موج گستردهای از اعتراضات ملی با خود مواجه است، با چه هدف و رویکردی اینگونه آشکار مواضع فتنه را تأیید و محرک حرکت ضد ملی 25 بهمن شده است؟ با چه پشتوانه و اندیشهای، در نقض این اصول بیمحاباست. و هیچ نگرانی ندارد!
گناه این ملت، جز پایداری، استقامت بر حق، صلابت در برابر دشمن، عدالتخواهی، آزادمنشی، ظلمستیزی و فسادسوزی چیست؟ و چرا پایداری بر این اصول از نظر ایشان "بحران" تعریف میگردد؟ حرکت خودجوش ملت بزرگ ایران در دو روز اخیر، که تجلی بصیرت، وفاداری به نظام اسلامی و اوج عشق و ارادت به ولایت و تبعیتپذیری آنان از رهبر معظم انقلاب اسلامی است، همچون حرکت مردم قهرمان ایلام در خرداد 1360 در مورد بنیصدر میماند که بلافاصله منجر به عزل او از فرماندهی کل قوا از سوی امام(ره) شد. در حقیقت نتوانست آنچه را از رهبر انقلاب کسب کرده، حفاظت کند!
اینک این رفتار حجت را بر همه قوا تمام میکند:
1- مجلس محترم خبرگان رهبری اینک در برابر اظهارنظر مردمی قرار دارد که شاید روزی به رئیس مجلس به عنوان نماینده رأی داده باشند، اینک در برابر نگرش او به رهبری و در برابر عدم صدق و وفاداری او، اعلام موضع کردهاند! و حجت بر نمایندگان محترم در اتخاذ تصمیم در این ارتباط تمام است.
2- برای قوه قضائیه، با بیش از یک سال مماشات با رجال فتنه علیرغم محکومیت قاطع سران فتنه به وسیله افکار عمومی، هنگام آن رسیده است که در وقت اضافی، تیغ عدالت را یکسان برای همه قانونشکنان تیز کند و عدالت را برقرار سازد. برای ملت دشوار است که در نظام عدل اسلامی، مجازات عاملان این فتنه بزرگ را شاهد باشند، لکن آمران و مسببان اصلی فتنه در حاشیه امن و مصون از پیگرد قضایی و قانونی باشند.
3- وزارت علوم در مورد عضویت برخی سران فتنه در نهادهای آموزشی تصمیم قاطع و قانونی اتخاذ کند. آیا موسوی همچنان عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس است؟
4- و بر کسانی که غرب قبله آمال آنان است، معنای دموکراسی امریکایی - اروپایی را در اقدامات اراذل مشاهده کنند و ماهیت تمدن امروز غرب را شاهد باشند، تمدنی که رأی آزاد مردم را هرگز برنمیتابد!
حجت بر همه مسئولان در برخورد با ساختارشکنان و قانونستیزان تمام است. اما بر فتنهگران آن روز که امام راحل(ره) در برابر باجگیری موسوی از نظام و استعفا و مخفی شدن به او هشدار داد که ملت از این مسائل فراوان دیده و اراده آنان را این تهدیدها تکان نمیدهد و آن روز که رهبر معظم انقلاب بزرگوارانه در 29 خردادماه 88، فرصت تمکین به قانون و عدل را برای فتنهگران فراهم کرد، حجت بر آنان تمام شده بود. اینک کسانی که صبر و تحمل و مماشات را شرط آرامش و وحدت میدانند، یک بار دیگر در سخنان امام(ره) در اوج اقدامات تروریستی منافقان در سال 1360 تأمل کنند که خطاب به لیبرالها فرمودند: شما همیشه به من توصیه میکنید که خشونت نکن، یک بار هم به منافقان بگویید که ترور نکنند، چرا همیشه امر به معروف و نهی از منکر اینان متوجه حاکم عدل و اجرای عدالت است؟