وی در این مقاله با اشاره به حرکتهای رو به رشد اعتراضات در مصر مینویسد: "هریک از دو کشورامریکا و ایران با دخالت در امور مصرسعی دارند اهداف خود را در مصردنبال کنند. ایران و امریکا با حمایت افراد و گروههای اطرافشان وارد میدان شدهاند تا یکی انقلاب جوانان مصری را به انقلابهای آزادیبخش امریکا تشبیه کند و دیگری آنرا الهام گرفته از انقلاب اسلا می ایران بخواند.
وی ادامه میدهد: همانگونه که امریکا بارها برلزوم شکلگیری خاورمیانهای تاکید داشته است که تامین کننده منافع کاخ سفید در منطقه باشد ایران نیز از خاورمیانه جدیدی یاد کرده که ستون آن نظام ولایت فقیه است.
این نویسنده عرب در ادامه با اشاره به جنبش اسلامی اخوان المسلمین در مصر میافزاید: دربحبوحه تلاش امریکا و ایران برای شکلگیری خاورمیانه جدید، از نقش جماعت اخوانالمسلمین نباید غافل بود. این گروه همزمان برای جلب رضایت دو طرف تلاش دارد و حتی پس از تحولا ت اخیردر مصر، بازی سیاسیاش را به جبهه سومی نیزکشانده است:
1. اخوانالمسلمین با اعلام موافقت با نامزدی محمدالبرادعی که چهره دستپرورده امریکاست ودر ادامه تبلیغ برای البرادعی به عنوان چهره اسلامی که بخت بیشتری برای پیروزی درانتخابات دارد خود را به طرح امریکا برای شکلگیری خاورمیانه جدید چسبانده است.
2. با اعلام موافقت با طرح ایران برای شکلگیری خاورمیانه جدید اسلامی خود را به عامل ایران در مصرتبدیل کرد و دراین راه با هماهنگ کردن تهاجماتی علیه پلیس و برخی از زندانها در مصر سعی کردند جاسوسان ایران و اسراییل را از زندانها آزادکنند و راه را برای به آشوب کشاندن مملکت هموارکنند.
3. نزدیک شدن به جوانان معترض وتلاش برای القای این مطلب که هدفشان تنها حمایت از آزادیخواهی وخواستههای جوانان است.
وی در پایان هم مینویسد: درشرایطی ایران و امریکا به رقابت برای تسلط بر مصرادامه میدهند که خواسته بیش از هشتاد میلیون هوادار حسنی مبارک و نظام مصر،دررسانههایی چون الجزیره، الحره، بی بی سی، المنار، الا قصی وشبکههای شیعی سانسور می شود. و از آن به نظام اراذل و اوباش یاد میشود، در نتیجه باید در برابر این تهاجمات که مشروعیت مصر را هدف قرارداده است، بیدار بود.
به نظر میرسد هر جریان مستقلی که در منطقه و یا حتی در سطح جهان، از لبنان و عراق و افغانستان گرفته تا فلسطین و مصر و ونزوئلا، قدرت و هژمونی امریکا را به چالش میکشد، بر مبنای تحلیل رسانههای غربی عامل ایران در آن منطقه تلقی شده و آن منطقه عرصه چالش ایران وامریکا تعبیر میشود. این در حالی است که انقلاب اسلامی نیز در طول سی و سه سال گذشته بر این نکته اصرار داشته است که یکی از اهداف راهبردی سیاست خارجی اش به چالش کشیدن هژمونی امریکا است. به نظر میرسد موفقیت در این سیاست راهبردی، امروز مورد اشاره رسانههای غربی قرار گرفته است.
رجانیوز