تازه ترین جنایت اتاق عملیات مشترک سیا ، موساد وM16
کارشناسان اطلاعاتی ترور دو دانشمند هسته ای در تهران را که منجر به شهادت یکی از آنها شد، پروژه ای می دانند که در اتاق عملیات مشترک 3 سرویس اطلاعاتی متخاصم یعنی سیا، موساد و MI6 طراحی و به طور جمعی اجرا شده است.
بنابر برخی گزارش های دریافتی کیهان این 3 سرویس اطلاعاتی حدود دو سال است که یک اتاق عملیات مشترک علیه ایران تاسیس کرده اند که در آن امکانات و اطلاعات خود را برای انجام عملیات خرابکارانه در داخل ایران به اشتراک می گذارند.
این اتاق چند ماه قبل از حوادث سال 88 و ناآرامی های پس از انتخابات تاسیس شد و نقش موثری در طراحی و تغذیه این آشوب ها ایفا کرد.
اتاق عملیات مشترک سیا، موساد و MI6 که دفاتری در برخی کشورهای همسایه ایران- بدون اطلاع کشورهای میزبان- دارد، از اطلاعات جمع آوری شده در پایگاههای شنود مستقر در نزدیکی مرزهای ایران استفاده می کند. همچنین این اتاق ظرف ماههای گذشته تلاش کرد مرزهای بین گروههای مختلف اپوزیسیون را بردارد و آنها را تشویق کند که یک جبهه واحد علیه ایران بوجود بیاورند.
ماموران اطلاعاتی این 3 سرویس تلاش کرده اند با طراحی پروژه های مشترک میان عناصر گروههای تروریستی مانند پژاک، نفاق، گروهک ریگی، انجمن پادشاهی و... نوعی هماهنگی عملیاتی بین آنها بوجود بیاورند و به همین دلیل است که ظرف ماههای گذشته دستگاههای اطلاعاتی ایران اخبار متعددی از حضور عناصر این گروهها در پایگاههای یکدیگر به دست آورده اند.
برخی منابع امنیتی در تهران عقیده دارند که سیا، موساد و MI6 اغلب تلاش می کنند از طریق واسطه ها در ایران عملیات کنند چرا که به دلیل علم به توان اطلاعاتی ایران احتمال لو رفتن عملیات و دستگیری نیروهای میدانی را بسیار زیاد می دانند اما در مواردی هم مانند ترور شهید دکترعلی محمدی خود به طور مستقیم عمل کرده اند.
روز گذشته و به فاصله چند ساعت از شهادت دکتر شهریاری و مجروح شدن دکتر عباسی دستگاههای اطلاعاتی ایران به این نتیجه رسیدند که این پروژه نیز به دلیل تطابق با برخی عملیات های شکست خورده قبلی و اقاریر بازداشت شدگان جزو طراحی های همان اتاق عملیات مشترک بوده است.
برخی منابع به کیهان گفتند تقسیم کار انجام شده در اتاق عملیات این 3 سرویس به این صورت است که MI6 اغلب از شبکه منابع انسانی خود استفاده می کند، موساد پیمانکار عملیات ویژه است و سیا امکانات و تجهیزات فنی خود را در اختیار پروژه ها می گذارد.
از چند ماه قبل هم قرائنی وجود داشت که به توطئه های خود علیه ایران شدت داده است. این گمان زمانی جدی تر شد که جان ساورز، رئیس سرویس اطلاعات خارجی انگلیس (MI6) حدود دو ماه پیش برای اولین بار در جمع رسانه ها حاضر شد و تاکید کرد که انگلستان برای کنترل برنامه هسته ای ایران اعتقادی به دیپلماسی ندارد و به عملیات اطلاعاتی دست خواهد زد.
چند ماه پس از آن بود که روزنامه نیویورک تایمز از قول منابع دولتی آمریکا فاش کرد دیوید پترائوس که تا سال 2009 سرفرمانده نیروهای آمریکایی در منطقه بود، طی دستور سری به نیروهای ویژه ارتش آمریکا از آنها خواسته است به عملیات در داخل خاک ایران بپردازند.
پیش از همه اینها لری فرانکلین مسئول سابق میز ایران در پنتاگون هم در مصاحبه ای با فارین پالیسی گفته بود آمریکا از مدتها قبل طیفی از اقدامات از فعالیت های رسانه ای گرفته تا عملیات تروریستی را برای بی ثبات سازی ایران درنظر داشته است. کیهان اطلاعات بیشتری از این موضوع منتشر خواهد کرد.
حادثه چگونه رخ داد؟
در پی ترور دو استاد بسیجی دانشگاه شهید بهشتی در روز دوشنبه سردار حسین ساجدی نیا فرمانده انتظامی تهران بزرگ آخرین جزییات ترورهای دیروز را تشریح کرد.
سردار ساجدی نیا در حاشیه دیدار مردمی در مرکز نظارت همگانی ناجا در این باره گفت: بین ساعت 7 تا 8 صبح روز دوشنبه طی دو اقدام تروریستی دو بمب در مقابل دانشگاه شهید بهشتی و بلوار ارتش منفجر شد.
وی اظهار داشت: در این انفجارها دو مدرس دانشگاه مورد هدف تروریست ها قرار گرفته که یکی از آنان به شهادت رسیده و دیگری مجروح و به بیمارستان منتقل شده است.
ساجدی نیا گفت: دکتر شهریاری مدرس دانشگاه شهید بهشتی به شهادت رسیده اما همسر و راننده وی مجروح شده اند و حال مناسبی دارند.
به گزارش فارس، وی اظهار داشت: در این حادثه یک دستگاه موتورسیکلت پولسار به خودروی دکتر شهریاری نزدیک شده و بمب را به خودرو می چسباند که پس از چند ثانیه منفجر می شود.
این مقام پلیس تهران تصریح کرد: دستگاههای قضایی و امنیتی در حال پیگیری این موضوع هستند.