اظهارت فرمانده ناجا در خصوص ازدواج موقت
سردار احمدی مقدم گفت: نیروی انتظامی با توجه به موضوع تجاوز به عنف این آسیب را مطرح و پیشنهاد داده تا روابط مشروع جنسی تسهیل شود. وقتی بستر ازدواج فراهم نیست صحبت از ازدواج موقت، قبح دارد اما ارتباط نامشروع جنسی قبح ندارد. باید این روابط ضابطهمند شود و در چارچوب شرع و قانون اقداماتی انجام گیرد.
به گزارش شبکه ایران، سردار احمدی مقدم فرمانده ناجا در جمع خبرنگاران گفت: وی اظهار داشت: اسلام در بحث روابط جنسی محدودیت ایجاد نکرده اما این روابط را ضابط مند کرده است.
سردار احمدی مقدم اعلام کرد: در حال حاضر فضا به گونهای است که اگر صحبت از ازدواج موقت و دائم و تسهیل این موارد شود حمله میکنند اما با توجه به سخت تر شدن این مسئله در جامعه و برخی واقعیات باید اقدامات لازم را به عمل آوریم.
فرمانده ناجا گفت: باتوجه به مشکل ازدواج در جامعه برخی جوانان خود را برای ازدواج عرضه میکنند که باعث بروز برخی مشکلات میشود. اما با تشکیل موسسات ازدواج میتوان ضمن تسهیل ازدواج به جوانان نیز کمک شایانی کرد.
سردار احمدی مقدم گفت: زنان قربانیان اصلی تجاوز به عنف هستند و مردان در این زمینه سهم بیشتری دارند متأسفانه هم مردان متأهل و هم مجرد در پروندههای تجاوز به عنف نقش دارند که این مسئله خیلی بد است.
فرمانده ناجا افزود: زنان گام اول را در پروندههای تجاوز به عنف برمیدارند این افراد از روی غفلت و ناآگاهانه پای در مسیر اشتباه گذاشته و شرایط را برای یک جرم مهیا میکند.
فرمانده ناجا در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه پیشنهاد ناجا تشکیل خانههای عفاف است تأکید کرد: پلیس هیچ پیشنهادی برای تشکیل خانههای عفاف ندارد. پلیس فقط هشدار میدهد تا سازمانهای مرتبط مشکلات را در این زمینه مرتفع کند.
ما مسئول ازدواج جوانان نیستیم.
وی اظهار داشت: با افزایش امنیت اخلاقی و اجتماعی در سطح جامعه باید شاهد کمترین ناامنی و حادثه علیه زنان باشیم. پلیس با نا امنی علیه زنان به شدت برخورد میکند.
سردار احمدی مقدم گفت: پلیس ایران در میان کشورهای در حال توسعه جایگاه بالایی دارد اما هنوز در ردیف کشورهای پیشرفته قرار نگرفته است.
فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد: راهبرد پلیس پیشگیری اجتماعی است و آن را مقدم بر پیشگیری انتظامی میداند.
سردار احمدی مقدم گفت: با حرفهای سازی و غنی سازی شغلی مأموران پلیس میتوان امیدوار بود که هرنیروی پلیس ضمن انجام وظایف خود به نحو احسن نماینده خوبی نیز برای نیروی انتظامی باشد. اگر مأموری بدرفتاری میکند راهبرد ناجا نیست بلکه روش رفتاری غلط این فرد است.
وی افزود: در جلسهای که با دادستان کل کشور داشتیم موضوع عناوین مجرمانه که نگرانی جامعه را نیز برانگیخته مورد بحث قرار گرفت و قرار شد تا با این جرائم برخورد ویژه و قانونی صورت گیرد.
وی اظهار داشت: در جلسه با دادستان کل کشور تأکید شد تا با عناوین مجرمانه هم از نظر قضایی و هم انتظامی تشدید برخورد صورت گیرد.
سردار احمدی مقدم اعلام کرد: سرقتهای مسلحانه، توزیع مواد مخدر و.... بیشترین شکایات مردم را به خود اختصاص دادند که بر همین مبنا در اولویت اقدامات پلیس قرار میگیرد.
فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد: طرح ویژهای برای مبارزه با زورگیری اجرا خواهد شد.
سردار احمدی مقدم افزود: در بحث شرکتهای هرمی ابتدا باید مردم آموزش داده شوند تا در دام این کلاهبرداران قرار نگیرند. متأسفانه مالباختگان شرکتهای هرمی افراد زیادی را روانه دادگاهها و مراکز انتظامی کردند.
مردم فعالیت شرکتهای هرمی را به پلیس گزارش دهند
فرمانده ناجا تأکید کرد: مردم به محض اطلاع از فعالیت چنین شرکتهایی موضوع را به پلیس اطلاع دهند. این شرکتها مانند قارچ رشد میکنند و مردم باید در این خصوص توجیه شوند.
لایحه اخذ جرائم کارآمدی و بازدارندگی ندارد
سردار اسماعیل احمدی مقدم اعلام کرد: لایحه اخذ جرائم راهنمایی و رانندگی با شرایط فعلی بازدارندگی لازم را ندارد و باعث تحقیر مأموران پلیس میشود.
وی در ادامه اظهار داشت: وقتی راننده متخلفی با تلفن همراه خود صحبت میکند و جریمهاش 3 هزار تومان است با مراجعه پلیس برای جرائم راننده در جواب میشنود که جریمهات را بنویس تا بروم عجله دارم. این موضوع موجب تحقیر پلیس میشود.
فرمانده ناجا گفت: اعداد و ارقام جرایم رانندگی در شأن مجلس نیست و قانون باید کلی وارد مباحث شود. توضیحات و اعداد و ارقام جریمهها باید طبق آیین نامهای تعیین شود.