جنود شیطان
تاریخ : 28/7/88
آنچه در ماههای اخیر باعث عصبانیت بیشتر دشمنان شده، موفقیت سپاه در برقراری امنیت در این منطقه محروم است؛ امنیتی که با ایجاد وحدت بین مردم شیعه و سنی باعث شده تا طرحهای تفرقه افکنانه دشمنان و ایادی داخلی آنان ناکام بماند. دشمن که رشد، توسعه، تاثیرگذاری و نفوذ انقلاب اسلامی در داخل و خارج کشور را برنتابیده و نمی تواند شاهد این موفقیت ها باشد، چاره ای جز انتقام کور و به خاک و خون کشیدن همان مردمی که داعیه آزادی آنان را دارد، نمی بیند.
این بار نوبت منطقه پیشین بلوچستان بود تا محل برپایی همایش وحدت باشد. از زمانی که مسئولیت امنیت سیستان و بلوچستان به سپاه پاسداران واگذار و شهید شوشتری عهده دار این مهم شده بود، حفظ و گسترش امنیت پایدار در بستر کارهای فرهنگی و یاری رساندن به مردم و اقوام منطقه دنبال می شد. رسیدگی به امور جاری مردم، اجرای طرح های اقتصادی و رفع محرومیت، حل مشکلات اجتماعی و حتی معیشتی آنان، جلسات متوالی و موثر با سران اقوام و ریش سفیدان برای رفع کدورت ها، بسط برنامه های فرهنگی خصوصا بین دانش آموزان و برنامه هایی از این دست توانسته بود زمینه مناسب و قابل توجهی برای حفظ وحدت بین شیعیان و اهل تسنن و افزایش چشمگیر ضریب امنیت در منطقه ایجاد نماید.
صبح یکشنبه در مکان موقتی که میزبان ریش سفیدان، مردم منطقه و مسئولان امنیتی بود و در حالی که دانش آموزان در غرفه های کوچکی که خود آماده و آراسته بودند، قصد داشتند دستاوردها و مصنوعات خود را به نمایش درآورند، انفجار مهیبی که برخاسته از جهالت و کینه توزی دشمنان بود همه چیز را ویران و عده ای از فرماندهان عالی رتبه سپاه، مردم و دانش آموزان بلوچ را به فیض شهادت رساند.
آنچه در ماههای اخیر باعث عصبانیت بیشتر دشمنان شده، موفقیت سپاه در برقراری امنیت در این منطقه محروم است؛ امنیتی که با ایجاد وحدت بین مردم شیعه و سنی باعث شده تا طرحهای تفرقه افکنانه دشمنان و ایادی داخلی آنان ناکام بماند. دشمن که رشد، توسعه، تاثیرگذاری و نفوذ انقلاب اسلامی در داخل و خارج کشور را برنتابیده و نمی تواند شاهد این موفقیت ها باشد، چاره ای جز انتقام کور و به خاک و خون کشیدن همان مردمی که داعیه آزادی آنان را دارد، نمی بیند.
آمریکا و انگلیس با اعلام محکومیت این اقدام تروریستی سعی کردند دامان آلوده خود را از این جنایت مبرا نشان دهند، اما نفس پذیرش مسئولیت انفجار «پیشین» توسط گروهک محارب و ضد مردمی «ریگی» نقش جنایتکارانه این دولتها و رژیم صهیونیستی و موساد را آشکار ساخت.
عبدالمالک ریگی- سرکرده گروهک ریگی- سن چندانی ندارد و بعد از انقلاب در خانواده ای پرجمعیت و فقیر به دنیا آمده است. او فردی بی سواد است که به خاطر سرقت و معدل پایینی که داشت از مدرسه ابتدایی اخراج شد و تا سنین نوجوانی به کارهای خلاف و خرید و فروش سی دی های غیرمجاز، آلات قمار و مشروبات الکلی روی آورد. سال 76 و طی یک سرقت توسط نیروی انتظامی دستگیر و به وسیله شهید سرهنگ کاوه- که بعدها توسط گروهک ریگی ربوده و به شهادت رسید- بازجویی و نصیحت شد. پس از آزادی از زندان به پاکستان گریخت و تحت تعلیمات افراطی سلفی ها و فرقه وهابیت قرار گرفت. وی به گفته خودش از 19سالگی اسلحه به دست گرفته و به عملیات تروریستی پرداخته است. ابتدا جذب گروههای قاچاقچی مواد مخدر شد و آنان که تلاش می کردند تا جبهه جدیدی در مقابل نیروهای امنیتی و انتظامی سیستان و بلوچستان باز کنند با در اختیار گذاشتن اسلحه و پول به حمایت از وی پرداختند.
ریگی که برای کسب شهرت و پول به گروگانگیری و عملیات تروریستی دست می زد بعد از مدتی به پیشنهاد یکی از باندهای معروف قاچاق مواد مخدر نام «جندالله» بر روی گروهک تروریستی خود گذاشت و در حالی که بسیاری از مردم غیرنظامی منطقه قربانی جنایات وی شده و از سوی بزرگان قوم بلوچ و علمای اهل تسنن منطقه مطرود و مردود شده بود، هدف گروهک خود را دفاع از حقوق ملی و مذهبی قوم بلوچ و اهل سنت در استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد!
مدت زیادی نگذشت که مورد طمع موساد، سعودی ها و سرویس های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس قرار گرفت و با تغییر نام گروهک خود از جندالله به «جنبش مقاومت ملی ایران»! نشان داد که حامیان و خط دهندگان اصلی وی نیز تغییر کرده اند.
برادر ریگی که چندی قبل دستگیر شد در اعترافات خود اسرار این گروهک تروریستی را برملا می سازد و آمریکا را به عنوان پشت صحنه تمام جنایات این گروه معرفی می کند. وی که در جمع علما، روحانیون و سران قبایل و طوایف سیستان و بلوچستان به تشریح چگونگی انجام عملیاتهای تروریستی گروهک ریگی پرداخته، می گوید: «بیشتر این عملیات ها به خاطر نشان دادن قدرت گروهک در این استان و خارج از آن به آمریکا بود تا امکانات مالی و اطلاعاتی لازم برای ادامه کار فراهم شود.»
جالب آنکه سخنگوی وزارت کشور آمریکا- ایان کلی- پس از جنایت اخیر ریگی، در حالی هرگونه ارتباط آمریکا با این گروهک و حادثه ای که اتفاق افتاده را رد می کند که اسناد موجود نشان می دهد عبدالمالک ریگی در سال 84 و طی دیداری که با مقامات امنیتی آمریکا و سیا در بندر کراچی پاکستان داشته 100 هزار دلار بابت ادامه فعالیت های تروریستی خود دریافت نموده است و البته، این شروع کمک های مالی و اطلاعاتی سیا به ریگی بوده و بنا به اعتراف عبدالحمید ریگی با هر عملیاتی که انجام داده اند ماموران سیا نیز با گشاده دستی سر کیسه را شل کرده اند.
انگلیس هم با محکومیت این جنایت سعی دارد ارتباط خود با ریگی را نفی کند، اما اسناد و شواهد موجود حکایت دیگری دارد؛ پس از ماجرای خونین تاسوکی که 36 نفر از مردم بی گناه در آن قتل عام شده و عده ای نیز اسیر و به پاکستان منتقل شدند، موج شدیدی از تنفر بین اهالی سنی و شیعه سیستان و بلوچستان علیه ریگی به راه افتاد. در تشییع پیکرهای شهدای تاسوکی روحانیون اهل سنت در کنار علمای شیعه و مردم انقلابی منطقه شرکت کردند. نفرت عمومی باعث شد سرکردگان و خط دهندگان اصلی ریگی، وی را در مخاطره ببینند. پس از این ماجرا بود که عبدالمالک به انگلیس فراخوانده شد و تحت آموزش دوره های ویژه تروریستی و امنیتی قرار گرفت. بعد از بازگشت از انگلیس، ریگی که حالا به لطف اربابان خود یک تروریست حرفه ای شده است بیشتر از یک شب در جایی اقامت نکرده و حتی با دستکش با دیگران دست می دهد!
نقش موساد نیز در آموزش، تجهیز و تغذیه اطلاعاتی گروهک ریگی روشن است. اعترافاتی که اعضای دستگیرشده این گروهک محارب داشته و نحوه عملیاتی که انجام می دهند، همه نشانگر آن است که آنان تحت آموزش موساد تعلیمات تروریستی دیده اند.
ظاهراً تصویب گزارش گلدستون در شورای حقوق بشر سازمان ملل برای رژیم صهیونیستی بسیار گران تمام شده است. اکنون جهان منتظر آن است تا سران این رژیم به عنوان «جنایتکار جنگی» مورد محاکمه و مجازات قرار گیرند. این موضوع عصبانیت مقامات اسرائیلی را برانگیخته و باعث شد تا نتانیاهو- نخست وزیر رژیم جعلی اسرائیل- در حالی که خشم خود را آشکارا نشان می داد برای مخالفان رژیم صهیونیستی خط و نشان بکشد و کشورهایی را که باعث افزایش موج انتقاد علیه اسرائیل می شوند، تهدید به انتقام کرده و به آنان پیغام دهد؛ باید منتظر عملیات تلافی جویانه موساد باشند.
در همین حال و براساس گزارش های موجود و شواهدی که برخی از رسانه های آمریکایی و اروپایی به آن اشاره کرده اند، موفقیت های اخیر سپاه در ایجاد امنیت در منطقه و اتحاد و ائتلاف میان اهل سنت و شیعه، یکی از نگرانی های جدی و اعلام شده دشمنان بیرونی بوده است.
شهید شوشتری با دید فرهنگی به مقوله امنیت سیستان و بلوچستان می پرداخت. در نتیجه اقدامات این شهید بزرگوار و به کارگیری نیروهای بومی و
قومی در بحث امنیت استان، بسیاری از دیدگاه ها تغییر کرده و گام های موثری در تحکیم وحدت شیعه و سنی برداشته شد. مردم هم از اقوام و مذاهب مختلف، چه شیعه و چه سنی در سایه حاکمیت نظام مردمسالار دینی از امنیت و آسایش به دست آمده اظهار رضایت می کردند. آنان دشمن را به درستی شناسایی کرده و از نیات شوم و تفرقه افکنانه دشمنان خارجی و دنباله های داخلی آنان به خوبی خبر دارند. گروهک ریگی با به خاک و خون کشیدن مردم و دانش آموزان بلوچ در جنایت اخیر، نشان داد برخلاف آنچه در ادعا نشان می دهد طرفدار اهل سنت و قوم بلوچ نیست و مزدوری بیگانگان را می کند.
حمید امیدی