آیت الله آملی لاریجانی: اخلالگران اقتصادی را اعدام می کنیم
قوه قضائیه با قاطعیت به اتهامات اخلالگران اقتصادی که به دستگاه قضایی معرفی شوند رسیدگی و برخورد می کند و به لحاظ اهمیت موضوع حتی از صدور مجازات اعدام نیز دریغ نخواهد کرد.
آیت الله صادق آملی لاریجانی روز چهارشنبه در جمع مسئولان عالی قضایی در بخشی از سخنانش به وضعیت اقتصادی چند هفته اخیر در بازار ارز و سکه پرداخت.
وی با تاکید بر اینکه این مسئله در دو بعد اجرایی و قضایی قابل مدیریت و رسیدگی است افزود: بخش عمده تنظیم بازار اقتصادی برعهده قوه اجرایی کشور و ستادهای ویژه و سازمان های مبارزه با قاچاق کالا و ارز و تعزیرات است، با این حال قوه قضائیه نیز به شدت و قاطعیت به اتهامات اخلالگران اقتصادی که به دستگاه قضایی معرفی شوند رسیدگی و برخورد قضایی مناسب خواهد کرد و به لحاظ اهمیت موضوع حتی از صدور مجازات اعدام نیز دریغ نخواهد کرد و اخلالگران اقتصادی باید بدانند که مبارزه با آنها نیز همچون مبارزه با قاچاقچیان، اشرار و مجرمان مواد مخدر در دستور کار قوه قضائیه قرار گرفته است که نمونه بارز آن در فساد مالی اخیر و برخورد قاطعی است که با آنان شده و خواهد شد.
رئیس قوه قضائیه البته بخشی از مسائل و مشکلات پیش آمده در بازار ارز و سکه را به دلیل توطئه و اخلالگری گروه های وابسته به دشمنان نظام دانست و گفت: در پشت صحنه این جریان دشمنان نظام از طریق برخی افراد و گروه های متصل و وابسته به بیگانگان قرار دارند که با ایجاد سایت های مختلف در مورد سکه و ارز نرخ سازی می کردند تا بازار را ملتهب کنند.
آملی لاریجانی تصریح کرد: از مسئولان محترم اجرایی می خواهیم با تدبیر مناسب و تلاش بیشتر اجازه سوءاستفاده بیگانگان از وضعیت اقتصادی کشور را ندهند.
وی «تلاش عده ای اندک برای ایجاد تلاطم در وضعیت اقتصادی کشور» را برای نظام قابل تحمل ندانست و با اشاره به این که برخی از نابسامانی های اقتصادی نیز از بی تدبیری ها ناشی می شود، افزود: همه ارکان نظام در کنترل وضعیت اقتصادی کشور تلاش خواهند کرد و قوه قضائیه نیز در این مورد کوتاه نخواهد آمد و اجازه نمی دهد که عده ای اندک با سرنوشت هفتاد میلیون انسان بازی کنند؛ از مسئولان محترم اجرایی و نمایندگان مجلس می خواهیم که با تدابیر مناسب اجازه هیچ حرکت مذبوحانه ای را به دشمنان ندهند.
آملی لاریجانی همچنین در جلسه دیروز مسئولان عالی قضایی با اشاره به ایام دهه مبارک فجر به ویژگی های بنیادی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: کشورهای غربی، اروپا و آمریکا تصورشان این بود که انقلاب اسلامی یک حرکت تئوکراسی جدید است که مانند برخی حرکت های دینی غرب خیلی زود به پایان می رسد در حالی که انقلاب اسلامی یک حرکت فکری و الهی و منبعث از تفکر انبیا و ارزش های الهی و مطابق با فطرت آدمی بود.
رئیس قوه قضائیه ندای حضرت امام(ره) را «ندای توحید و عدالت و خدمت به خلق خدا» خواند و گفت: مردم کشور ما موحد و مومن بوده و هستند و دیانت، ارزش های دینی و فطرت انسانی، تمام چیزهایی بود که مردم با تمام وجود آن را احساس می کردند و بر همین اساس حرف حضرت امام(ره) را با جان و دل خریدند و حرکت خود را آغاز کردند و با گذشتن سی وسه سال همچنان با ایمان، قدرت و صلابت آن را ادامه می دهند.
وی «حرکت در مسیر فرامین و ارزش های الهی و منطبق با فطرت الهی» را موجب ماندگاری و «ظلم، فساد و فرو رفتن در منجلاب شهوات» را موجب سقوط دانست و افزود: وعده الهی این است که زمین برای مومنان و موحدان باقی خواهد ماند و این همان اعتقادی است که انقلاب اسلامی ایران در مسیر آن حرکت می کند و امروز هم شاهد معنای جدیدی از تفکر انقلاب اسلامی هستیم که در حرکت ملت های مسلمان مشاهده می شود.
رئیس قوه قضاییه با تاکید بر این که «ما نمی گوییم حرکت های اسلامی شکل گرفته صددرصد آن چیزی است که انقلاب اسلامی بر آن تاکید دارد» افزود: با این حال وقتی به شعارها، اهداف و نیازهایی که به خاطر آن ملت های مسلمان به حرکت درآمده اند نگاه می کنیم، می بینیم که همان شعارها و اهداف انقلاب اسلامی است و در واقع پیوندی میان دین توحیدی و تعالیم الهی و ارزشی با اصول فطری انسانی است.
وی حرکت های بیداری جهان اسلام را ترجمه جدیدی از حرکت سی وسه سال قبل ملت مسلمان ایران دانست و اظهار داشت: توجه حضرت امام(ره) به مردم و توجه دادن همیشگی به مسئولان در جهت خدمت به مردم نیز از اصولی است که همواره باید مد نظر تمام مسئولان نظام اسلامی قرار گیرد و تلاش شود که در جهت ارزش های الهی و خدمت به مردم حرکت کنیم.
آملی لاریجانی در ادامه سخنان خود به حرکت اخیر کشورهای اروپایی در تحریم ایران اشاره کرد و گفت: کشورهای اروپایی در حالی دست به این اقدام زدند که خودشان با مشکلات اقتصادی مواجه هستند و قطعا بازنده این اقدام خود اروپایی ها خواهند بود. چرا که وضعیت اقتصادی آنان طوری نیست که از این گونه اقدامات فایده ببرند.
رئیس قوه قضائیه اقدام نمایندگان مجلس شورای اسلامی در «تحریم پیش دستانه» اروپا و تصمیم برای نفروختن نفت به این کشورها را بسیار مناسب خواند و افزود: طبیعی است که مردم با گذشت سی وسه سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان ایستادگی خواهند کرد و این گونه توطئه ها خللی در عزم و اراده مردم و مسئولان نظام اسلامی ایران ایجاد نخواهد کرد.
گفتنی است؛ به گزارش اداره کل روابط عمومی و تشریفات قوه قضاییه، پس از سخنان رئیس قوه قضائیه بحث و بررسی درباره عملکرد شوراهای حل اختلاف در دستور کار مسئولان عالی قضایی قرار گرفت و گزارش رئیس سازمان بازرسی کل کشور درباره ارزیابی عملکرد این شوراها ارائه شد.