افکانه در آن دیدار گفت که "به نظر میرسد حتی احمدینژاد هم توانایی مقابله با مافیای دانشگاه آزاد را ندارد..."
البته انتقاد به مدیریت دانشگاه آزاد به سخنان نماینده یک اتحادیه دانشجویی محدود نشد و دیگر دانشجویان هم در این دیدار اقدام به طرح مباحث خود درباره مدیریت دانشگاه آزاد کردند که در همین زمینه نماینده بسیج دانشجویی از احمدینژاد خواست در اسرع وقت مطالبه دانشجویان درخصوص دانشگاه آزاد را پیگیری کند.
* شکلگیری جریان انتقادی علیه جاسبی
این جلسه و سخنان طرح شده در آن جرقه آغاز جریانی انتقادی علیه مدیریت دانشگاه آزاد و نحوه اداره این دانشگاه توسط عبدالله جعفرعلی جاسبی بود.
انتقاداتی که در روزهای پس از برگزاری جلسه مذکور شدت یافت و همراهی برخی اساتید دانشگاهها و همچنین صاحب نظران و دانشجویان دانشگاه آزاد را در پی داشت.
* تشریح دلایل انتقاد دانشجویان به جاسبی/درخواست برای تغییر رئیس دانشگاه آزاد
این افراد مدیریت طولانی مدت جاسبی بر دانشگاه آزاد و عدم کارایی وی در این دانشگاه، وامدار کردن مدیران از طریق اعطای مدارک تحصیلی، بسته بودن فضای دانشگاه آزاد بر فعالیت دانشجویان در مقایسه با دانشگاههای دولتی، افزایش کمی دانشکدههای دانشگاه آزاد بدون توجه به ابعاد کیفی، پایین بودن سطح آموزشهای دانشگاه آزاد، عدم نظرات بر روی دانشگاه آزاد و همچنین عدم همکاری این دانشگاه برای تحقیق و تفحص و... را ازجمله انتقادات خود برمیشمردند؛ هرچند انتقادات دانشجویان به جاسبی به موارد ذکر شده محدود نمیشد و آنها برخی اتهامات را نیز متوجه رئیس دانشگاه آزاد میدانستند و از وجود اسناد این اتهامات نیز سخن میگفتند اما هیچگاه اقدامی جدی از سوی مدیران وقت دستگاه قضایی برای بررسی این اسناد مشاهده نشد.
* درخواست از جاسبی برای پاسخگویی/رئیس دانشگاه آزاد هیچگاه نیامد
دانشجویان همچنین در دفعات متعدد از عبدالله جاسبی رئیس دانشگاه آزاد برای حضور در برنامههای مختلف دانشجویی دعوت کردند و از وی خواستند تا با حضور در اینگونه مراسمات پاسخگوی انتقادات مطرح شده به عملکردش باشد اما این مسئله هیچگاه محقق نشد و خبری از حضور جاسبی برای پاسخگویی نبود.
دانشجویان عدم حضور جاسبی در این برنامهها را باعث افزایش ابهامات و انتقادات نسبت به مدیریت وی توصیف کردند.
درهمین زمینه عباس انسانی دبیر سیاسی وقت دفتر تحکیم وحدت به خبرنگار فارس گفت "متاسفانه شاهدیم آقای جاسبی علاوه بر پاسخگو نبودن به انتقادات و عدم حضور در محیطهای دانشگاهی برای اقناع دانشجویان، دست به شکایت از منتقدین چه از بدنه دانشجویی و چه از اساتید دلسوزی چون سلیمینمین زده است."
وی همچنین خاطرنشان کرد "از آقای جاسبی انتظار میرود به جای برخوردهای انفعالی و نامناسب با منتقدان، در پای میز پاسخگویی حاضر شده و پاسخگو باشد."
البته این مسئله هیچگاه محقق نشد و جاسبی پاسخگوی منتقدان نبود و فقط آنها را به سیاسی کاری متهم میکرد.
* جاسبی خطاب به منتقدان: میز ریاست به من چسبیده است!
البته رئیس دانشگاه آزاد در یک گفتوگو خطاب به برخی منتقدان خود که میگفتند جاسبی به میز ریاست چسبیده است گفت "من بارها گفتهام؛ من به صندلی نچسبیدم و این صندلی است که به من چسبیده"
* انتقادات دانشجویان موثر افتاد/اصلاح اساسنامه در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی
براساس این گزارش، ماجرای انتقادات دانشجویان به عبدالله جعفرعلی جاسبی تا سال 87 ادامه داشت و دانشجویان از طرق مختلف شامل برگزاری نشستهای خبری، میزگرد، مصاحبه و اظهارنظر و بیانیه اعتراض خود را به مدیریت دانشگاه آزاد اعلام میکردند و خواستار تغییر رئیس این دانشگاه شدند.
نهایتا فشارهای دانشجویان در شهریور 87 شورای عالی انقلاب فرهنگی را وادار کرد تا با در دستور کار قرار دادن اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد زمینه را برای تغییر رئیس این دانشگاه فراهم کند؛ البته این اقدام شورای عالی انقلاب فرهنگی با واکنش منفی عبدالله جاسبی و کریم زارع روبرو شد و آنها طی اظهارنظرهایی جداگانه "هیات موسس دانشگاه آزاد" را مرجع هرگونه تغییر در اساسنامه این دانشگاه معرفی کردند و خواستار تغییر اساسنامه توسط هیات موسس این دانشگاه شدند.
شورای عالی انقلاب فرهنگی هم اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد را به هیئت موسس این دانشگاه واگذار کرد اما خروجی اقدامات این هیئت نه تنها اصلاح اساسنامه نبود بلکه باب جدید به نام "وقف اموال دانشگاه آزاد" گشوده شد.
* فرار به جلو با طعم "وقف اموال"
براساس این گزارش، در شهریور سال 1388 بود که هیئت موسس دانشگاه آزاد طی اطلاعیهای اعلام کرد که تمامی اموال غیرمنقول اعم از مشاع یا مفروز و داراییهای منقول بادوام، حقوق، امتیازات، سهام و تمام اجزا، توابع و متعلقات مربوط به دانشگاه آزاد وقف شده است.
اقدام هیئت موسس دانشگاه آزاد برای وقف اموال این دانشگاه انتقادات نسبت به مسئولان دانشگاه آزاد را فزونی بخشید و وارد مرحله جدیدی کرد.
مرحلهای که منتقدان با شروع آن اذعان کردند که نه تنها قرار نیست در این دانشگاه تحولی در راستای کمک به بهبود اوضاع دانشگاه صورت گیرد بلکه گویا قرار است با تمام توان روند فعلی این دانشگاه حفظ شده و ادامه یابد.
در همین خصوص عباس سلیمینمین گفت که وقف اموال دانشگاه آزاد غیرقانونی است و افرادی که قانونمندی این دانشگاه را نمیخواهند برای اصلاح اساسنامه آن سنگاندازی میکنند.
در آن ایام کشمکشها برای وقف اموال دانشگاه آزاد از سوی دانشگاه آزادیها و تلاشها برای جلوگیری از این وقف با این استدلال که وقف اموال عمومی امکان پذیر نیست و این وقف از نظر شرعی و قانونی صحیح نیست توسط تشکلهای دانشجویی و حقوقدانان ادامه داشت تا اینکه اساسنامه دانشگاه آزاد در دیماه سال 88 در شورای عالی انقلاب فرهنگی اصلاح و در مورخه 24 فروردینماه سال 89 با تصویب نهایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی، از سوی محمود احمدینژاد ریاست این شورا در 25 ماده برای اجرا ابلاغ شد.
* توقف وقف اموال دانشگاه آزاد با اصلاح اساسنامه و تاکید دانشگاه آزادیها بر وقف
براین اساس، در اساسنامه اصلاحی مباحثی چون تعیین تکلیف اموال دانشگاه، 4 ساله شدن دوره ریاست دانشگاه و ترکیب و ساختار جدید هیئت امنا لحاظ شده بود که برهمین اساس وقف اموال دانشگاه آزاد منتفی و دوران ریاست جاسبی هم پایان یافته تلقی میشد.
* سپرده شدن بررسی وقف به یک هیئت فقهی و حقوقی
اساسنامه اصلاح شده بحث وقف اموال و داراییهای این دانشگاه را متوقف کرد اما مسئولان دانشگاه آزاد نه تنها از عدم اجرای اساسنامه اصلاحی سخن گفتند بلکه حاضر به پذیرش عدم وقف اموال دانشگاه آزاد نبودند تا اینکه در همان ایام رهبر انقلاب در 2 نامه جداگانه به اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس هیئت موسس دانشگاه آزاد و محمود احمدینژاد رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی برخی موارد را اعلام کردند.
مقام معظم رهبری طی آن نامه مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی درخصوص دانشگاه آزاد را قانونی دانستند و خواستار توقف موقت اجرای اساسنامه اصلاح شده این دانشگاه برای رفع برخی ابهامات حقوقی و قانونی شدند و هیئت مؤسس دانشگاه آزاد را نیز از تصرف مبنی بر وقف اموال این دانشگاه منع کردند.
مختومه شدن پرونده وقف اموال دانشگاه آزاد با نظر هیئت فقهی و حقوقی در سال 89
حضرت آیتالله خامنهای بررسی امکان شرعی و قانونی وقف اموال دانشگاه آزاد را نیز به هیئتی از متخصصان فقهی و حقوقی به سرپرستی رئیس قوه قضائیه سپردند.
در نهایت آیت الله صادق آملی لاریجانی به عنوان سرپرست هیئت یاد شده از باطل بودن وقف اموال دانشگاه آزاد خبرداد و انتقاداتی را نسبت به طرح وقف اموال از سوی آیتالله هاشمی رفسنجانی بیان کرد.
براساس این گزارش، با تمامی مسائل به وقوع پیوسته در نهایت مطالبه دانشجویان برای تغییر رئیس دانشگاه آزاد و جلوگیری از وقف اموال این دانشگاه با اصلاح و ابلاغ اساسنامه دانشگاه آزاد تحقق عینی پیدا کرد و یک مطالبه دانشجویی-دانشگاهی پس از 5 سال محقق شد.
* اصلاح بند 5 و 10 اساسنامه دانشگاه آزاد/ وقتکشی دنبالهدار برای حفظ جاسبی
اقدامات انجام شده در این زمینه نوید روزهای اسلامی و دانشگاهی را برای دانشگاه آزاد میداد اما سال جهاد اقتصادی هم آغاز مطلوبی برای دانشگاه آزاد نداشت؛ زیرا باز هم هیئت موسس دانشگاه آزاد همت و کار مضاعفی برای اجرایی کردن مواد اصلاحی اساسنامه (مواد 5 و 10) نداشت و روزهای سال 90 هم بدون انجام اقداماتی در این خصوص سپری میشد.
برطبق اساسنامه اصلاحی قرار شد زین پس اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد براساس موارد زیر انتخاب شوند:
"1- سه نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاهها با مرتبه علمی دانشیار و بالاتر به انتخاب اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی
2- سه نفر از اعضای هیئت مؤسس دانشگاه آزاد که یکی از آنها حتماً باید روحانی باشد
3ـ وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا نمایندگان آنها
4ـ رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها یا معاون وی
5 ـ رئیس دانشگاه (دبیر هیئت امناء)"
* هیئت امنای جدید اعضای خود را شناخت/ ماموریت هیئت امنا برای انتخاب جانشین جاسبی
در همین راستا، هیئت موسس دانشگاه آزاد آیت الله هاشمی رفسنجانی، سیدحسن خمینی و حمید میرزاده را برای عضویت در ترکیب جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد معرفی کرد و این 3 نفر به همراه کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و حجتالاسلام محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها به عنوان اعضای حقوقی به همراه فرهاد دانشجو، فریدون عزیری و بهمن یزدی صمدی اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد را تشکیل دادند.
هیئت امنای جدید دانشگاه آزاد اعضای خود را شناخت و وظیفه انتخاب رئیس جدید این دانشگاه به هیئت یاد شده سپرده شد و قرار است این هیئت گزینههای جدید ریاست دانشگاه را را انتخاب و به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کند.
* وزیر علوم مامور برگزاری اولین جلسه هیئت امنا
به گزارش فارس، کامران دانشجو در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی که در 22 شهریورماه برگزار شد، مامور برگزاری اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد برای تعیین رئیس جدید شد؛ قرار بود این جلسه در اولین فرصت برگزار شود اما این اقدام تا 30 آذرماه به طول انجامید.
* سلب حق رای جاسبی و حاشیههای بعد از آن
براساس این گزارش، پیش از برگزاری اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد خبری مبنی بر "سلب حق رای جاسبی توسط احمدینژاد" باعث اعتراضاتی از سوی هیئت موسس دانشگاه آزاد شد.
در همین زمینه، یک منبع آگاه در دانشگاه آزاد در گفتوگو با فارس، با تأیید خبر عدم حق رأی عبدالله جعفرعلی جاسبی رئیس کنونی دانشگاه آزاد در جلسه هیئت امنای این دانشگاه توسط محمود احمدینژاد رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، گفت "محمود احمدینژاد طی دستوری به کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، اعلام داشته که رئیس کنونی دانشگاه آزاد در موضوع بررسی و تأیید رئیس جدید دانشگاه آزاد در جلسه هیئت امنای این دانشگاه حق رأی ندارد."
وی اذعان کرد که با توجه به اینکه دستور رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی در قالب مصوبه اجرایی است، هیئت مؤسس دانشگاه آزاد درحال بررسی شکایت از احمدینژاد در دیوان عدالت اداری است و هنوز تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است.
این منبع همچنین اعلام کرد "هیئت مؤسس دانشگاه آزاد که ریاست آن بر عهده آیتالله هاشمیرفسنجانی است معتقدند دستور رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مبنی بر عدم حق رأی جاسبی در جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد طبق اساسنامه جدید این دانشگاه غیرقانونی است."
این موضوعگیری هیئت موسس دانشگاه آزاد، اطلاعیه وزارت علوم را در پی داشت که طی آن با اشاره سلب حق رأی رئیس دانشگاه آزاد در جلسه هیئت امنای این دانشگاه اعلام شده بود که به هیچوجه رئیس جمهور چنین دستوری را نداده است؛ بلکه موضوع در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با الحاق یک تبصره به اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب اعضای این شورا رسیده است.
وزارت علوم همچنین اعلام کرد که "مصوبه مورد استناد صرفاً درخصوص جایگاه حقوقی ریاست وقت دانشگاه آزاد بوده که محدود و منحصر به فرد خاصی نمیباشد، لذا استنتاج دیگر از مفاد تبصره با واقعیت انطباق ندارد."
* سکوت جنبش دانشجویی در سال 90
البته باید به این نکته اشاره کرد که سال 90 با تمامی اتفاقات حادث شده در آن درقبال دانشگاه آزاد، شاهد نوعی سکوت جنبش دانشجویی بود.
دانشجویانی که در روزهای سالهای 85 الی 90 تمامی ایام خود را درحالی سپری کردند که دانشگاه آزاد یکی از محورهای فعالیت و مطالبات دانشجویان محسوب میشد اما این فعالیتهای گسترده در سال 90 جای خود را به سکوتی توام با غفلت داد و زمینه را برای عدم توجه به دانشگاه آزاد و مباحث مرتبط با آن فراهم کرد.
سکوتی که به نظر میرسد ناشی از نوعی خستگی برای ادامه مطالبه درباره دانشگاه آزاد تا حصول نتیجه و پرداختن به موضوعات دیگر و غفلت از این مسائل مرتبط با این دانشگاه بود؛ البته این سکوت در روزهای اخیر و با بالا گرفتن دوباره بحث جانشینی جاسبی شکست.
* آغاز مجدد مطالبه جدی دانشجویان برای تغییر رئیس دانشگاه آزاد
شکسته شدن سکوت دانشجویان با اعتراض آنها به عدم برگزاری اولین جلسه هیئت امنا دانشگاه آزاد برای انتخاب جانشین جاسبی کلید خورد و با مطالبه جدی برای تحقق این تغییر ادامه دارد.
دانشجویان در اعتراضات خود کامران دانشجو که مامور برگزاری اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد بود را مورد خطاب قرار داده و نسبت به عدم برگزاری این جلسه انتقادات شدیدی را مطرح کردند.
برگزاری اولین جلسه هیئت امنا برای انتخاب جانشین جاسبی
طرح همین انتقادات باعث برگزاری اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد در 30 آذرماه سال 90 شد. این جلسه پس از تصویب اساسنامه جدید توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و مشخص شدن اعضای هیئت امنا در محل دفتر هیئت امنای دانشگاه آزاد و با حضور تمامی اعضا و همچنین دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و پیرو مصوبه این شورا با مسئولیت کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و با دعوت وی تشکیل شد.
جلسهای که 4 ساعت به طول انجامید و به گفته عبدالله جعفرعلی جاسبی در آن به نظر اعضای هیئت امنا، آیتالله هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس این هیئت انتخاب شد.
* جاسبی: زمان بعدی جلسه هیئت امنا مشخص نیست/ محمدیان: 21 دیماه زمان جلسه بعدی
جاسبی همچنین از موکول شدن بررسی گزینههای ریاست دانشگاه آزاد به جلسه بعدی هیئت امنا خبرداد و در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه زمان جلسه آتی این هیئت چه زمانی خواهد بود؟ اعلام کرد که هنوز زمان این جلسه مشخص نیست.
سخنان جاسبی در مورد مشخص نبودن زمان جلسه بعدی هیئت امنا درحالی مطرح شد که حجتالاسلام والمسلمین محمد محمدیان عضو هیئت امنای دانشگاه آزاد در بیان مصوبات و جزئیات اولین جلسه هیئت امنا این دانشگاه با اشاره به سه مصوبه اولین جلسه این هیئت اعلام کرد که انتخاب رئیس دانشگاه آزاد تنها دستور دومین جلسه هیئت امنا است و این جلسه 21 دیماه برگزار میشود.
محمدیان 3 مصوبه جلسه مذکور را شامل انتخاب آیتالله هاشمی رفسنجانی به ریاست هیئت امنای دانشگاه آزاد، برگزاری دومین جلسه هیئت امنا در 21 دیماه با موضوع انتخاب رئیس جدید این دانشگاه و معرفی کاندیداهای پیشنهادی جایگزین جاسبی برشمرد.
براساس سومین مصوبه جلسه نخست هیئت امنای جدید دانشگاه آزاد قرار شد تا تاریخ 10 دیماه کاندیداهای احتمالی به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری معرفی و توضیحات لازم در مورد آنان در اختیار تمامی اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد قرار گیرد تا در جلسه 21 دی سال 90 از میان کاندیداها، رئیس دانشگاه آزاد انتخاب شود.
گزینههای مطرح برای جانشینی جاسبی و تماس دفتر وزیر علوم با گزینهها
هرچند از زمان طرح بحث تغییر رئیس دانشگاه آزاد گمانهزنیهایی درباره گزینههای جانشینی جاسبی از سوی افراد مختلف مطرح میشد و از فرهاد دانشجو و حمید میرزاده به عنوان گزینههای اصلی نام برده میشد اما با گذشت ایام گزینههای مطرح برای ریاست این دانشگاه از این 2 نام فراتر رفت و نامهایی چون علی اکبر ولایتی، فرهاد رهبر، غلامعلی افروز، محمدحسن شجاعیفرد و.... نیز برای جانشینی جاسبی مطرح شدند.
در همین زمینه یک مقام آگاه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفتوگو با فارس به تشریح وضعیت گزینههای مطرح برای جاانشینی جاسبی پرداخت.
وی گفت "با اشاره به اینکه براساس یکی از مصوبات اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد 10 دیماه آخرین فرصت اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد برای اعلام اسامی گزینههای ریاست دانشگاه آزاد به دفتر وزیر علوم بود؛ دفتر وزارت علوم تاکنون با گزینههای متعدد ریاست دانشگاه آزاد تماس حاصل کرده است.
این منبع آگاه افزود: دفتر وزارت علوم با علیاکبر ولایتی به عنوان یکی از گزینههای ریاست دانشگاه آزاد تماس حاصل کرده اما مشخص نیست که وی کاندیداتوری ریاست دانشگاه آزاد را قبول کرده یا نه.
وی همچنین خاطرنشان کرد: با غلامعلی افروز عضو هیئت علمی دانشگاه تهران نیز تماس حاصل شده و وی کاندیداتوری ریاست دانشگاه آزاد را قبول کرده و سوابق کاری و علمی خود را به دفتر وزارت علوم ارسال کرده است.
این مقام آگاه در وزارت علوم در ادامه گفت: دفتر وزارت علوم با محمدحسن شجاعیفرد مشاور وزیر علوم و یکی دیگر از گزینههای ریاست دانشگاه آزاد تماس حاصل کرده اما مشخص نیست که وی کاندیداتوری ریاست دانشگاه آزاد را قبول کرده است.
وی تصریح کرد: دفتر وزارت علوم با فرهاد دانشجو رئیس سابق دانشگاه تربیتمدرس، عباس طائب مشاور عالی وزیر علوم و فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران نیز تماس حاصل کرده اما این 3 گزینه از قبول ریاست دانشگاه آزاد انصراف دادهاند.
وی افزود: دفتر وزارت علوم با محمدحسین سرورالدین رئیس سازمان سنجش آموزش کشور نیز به عنوان یکی از گزینههای ریاست دانشگاه آزاد تماس گرفته اما مشخص نیست که وی کاندیداتوری خود را قبول کرده و سوابق کاری و علمی خود را ارسال کرده است اما ظاهرا موافق پذیرش ریاست دانشگاه آزاد نیست.
این مقام آگاه اظهار داشت: دفتر وزارت علوم با حمید میرزاده دبیر هیئت موسس دانشگاه آزاد نیز تماس گرفته و وی کاندیداتوری خود را اعلام کرده است. محمدعلی نجفی عضو شورای شهر تهران که یکی دیگر از گزینههای ریاست دانشگاه آزاد بود، سوابق کاری و علمی خود را به دفتر وزارت علوم ارسال نکرده است.
وی خاطرنشان کرد: با محمد سلیمانی وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات و امیر مظاهری معاون فرهنگی دانشگاه آزاد نیز به عنوان گزینههای ریاست دانشگاه آزاد تماس گرفته شده اما مشخص نیست این دو گزینه کاندیداتوری خود را اعلام کردهاند یا خیر.
این مقام آگاه در وزارت علوم گفت: دفتر وزارت علوم با علیمحمد رنجبر عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف و کریم زارع معاون پارلمانی دانشگاه آزاد نیز به عنوان دو گزینه دیگر ریاست دانشگاه آزاد تماس حاصل کرده است.
براساس این گزارش، دفتر وزارت علوم سوابق اجرایی و علمی افرادی را که با کاندیداتوری خود برای ریاست دانشگاه آزاد موافقت کردهاند را به اعضای هیئت امنای دانشگاه آزاد ارسال میکند و این اعضا تا روز چهارشنبه 21 دی فرصت دارند تا بر روی گزینههای ریاست دانشگاه آزاد مطالعه کنند.
حال با توجه به مطالبه جدی دانشجویان برای تغییر رئیس دانشگاه آزاد و انتخاب فرد شایستهای به عنوان جانشینی جاسبی انتظار این است که اعضای هیئت امنای این دانشگاه با انجام تمامی اقدامات لازم فرد شایسته و کارآمدی را در 21 دیماه سال 90 به عنوان رئیس دانشگاه آزاد برگزینند تا شاهد روند روبهرشد این دانشگاه در سالهای آتی باشیم.