پیش بینی ولی امر مسلمین تحقق یافت
موج بیداری ملت ها به 1400 شهر جهان رسید
با تحقق پیش بینی ولی امر مسلمین، موج بیداری ملت ها به پنج قاره رسید و مردم در 1400 شهر جهان علیه نظام سرمایه داری به خیابان ها ریختند.
به گزارش خبرگزاری ها، مردم 1400 شهر از 82 کشور جهان علیه نظام سرمایه داری و بی عدالتی جهانی تظاهرات کردند. این تظاهرات توسط مردم قاره های آمریکای شمالی و جنوبی، اروپا، آفریقا، آسیا و اقیانوسیه دیروز برگزار شد و امروز نیز برگزار می شود.
در آمریکا علاوه بر نیویورک، مردم شهرهای «آلاسکا»، «واشنگتن»، «دنور»، «سیاتل» و «سان دیه گو» به حمایت از جنبش «اشغال وال استریت» تظاهرات کردند. بر روی پلاکارد آمریکایی های معترض نوشته شده بود: «آمریکا در اضطراب»، «جنگ طبقاتی در پیش است»، و «انقلاب در آمریکا شروع شده است». شمار بازداشت شدگان روز جمعه در شهر نیویورک 50 تن اعلام شده است. در دنور نیز 35 تن به دست نیروهای پلیس بازداشت شدند.
در پایتخت ها و شهرهای بسیاری از کشورهای اروپایی نیز علیه نابرابری و نظام سرمایه داری تظاهرات برگزار شد، که بزرگترین آنها لندن، بروکسل، فرانکفورت، وین، سالزبورگ، رم و مادرید گزارش شده اند. در اسپانیا علاوه بر مادرید، در 60 شهر دیگر این کشور نیز تظاهرات ضد سرمایه داری برگزار شد.
دیروز شهرهای کشورهای آسیایی نیز شاهد تظاهرات علیه نظام سرمایه داری بود؛ در هنگ کنگ صدها نفر در مقابل نهادهای مالی جهانی که در این شهر مستقر هستند اجتماع کردند و علیه نابرابری، نظام بازار و سرمایه داری شعار دادند. هنگ کنگ با هفت میلیون نفر جمعیت به عنوان مرکز غول های بسیار ثروتمند (روسای شرکت های بزرگ جهانی) دانسته می شود.
در سیدنی، هزاران نفر از تظاهرکنندگان مقابل ساختمان بانک مرکزی اجتماع کردند و علیه نظام سرمایه داری شعار دادند. در سایر شهرهای بزرگ استرالیا نیز تظاهرات مشابه برگزار شد. صدها نفر از مردم ژاپن نیز در خیابان های توکیو دست به راهپیمایی زدند و شعار «توکیو را اشغال کنید» سر دادند.
همچنین هزاران نفر از مردم نیوزیلند در شهرهای مختلف این کشور با جنبش تسخیر وال استریت اعلام همبستگی کردند و دست به راهپیمایی زدند. رادیو نیوزیلند گزارش داد، تظاهرکنندگان یک میدان شهر «ولینگتون» پایتخت این کشور را تصرف کردند و قصد دارند این میدان را به مدت یک هفته در تصرف خود داشته باشند.
از فرانسه نیز خبر رسید یک معلم ریاضی بر اثر فشارهای ناشی از ریاضت اقتصادی و تبعیض و نابرابری، خود را مقابل چشمان دانش آموزان خود در مدرسه «بزیر» آتش زد و بر اثر سوختگی شدید جان سپرد.
آخرین خبرها
به گزارش ایرنا، هزاران نفر از فعالان مدنی و مخالفان نظام سرمایه داری بعدازظهر دیروز با تجمع مقابل مرکز مالی شهر لندن و کلیسای «سنت پل» به سمت ساختمان بازار بورس لندن راهپیمایی کردند، ولی نیروهای پلیس که شماری از آنها سوار بر اسب بودند، از نزدیک شدن معترضان به ساختمان بورس جلوگیری کردند. تظاهرکنندگان انگلیسی شعار می دادند: «ما 99 درصد هستیم»، «ما خواستار عدالت اقتصادی و اجتماعی هستیم» و «بانکداران فاسد باید هزینه بحران اقتصادی را بپردازند نه مردم عادی». یک سخنگوی گروه موسوم به «لندن را اشغال کنید» تأکید کرد: ما خواستار آینده ای بهتر و عادلانه برای همه مردم هستیم. ما آینده ای بدون بی عدالتی اقتصادی، مالیاتی، اجتماعی و سیاسی می خواهیم و معتقدیم که مردم عادی نباید تاوان اشتباهات بانکداران و سرمایه داران را بپردازند. در انگلیس علاوه بر لندن، تجمعات و اعتراضات مشابهی نیز در منچستر، بیرمنگهام، لیدز، بریستول، ادینبورو گلاسکو برگزار شد.در رم نیز هزاران نفر در همبستگی با جنبش «اشغال وال استریت» به خیابان ها ریختند. همزمان با این راهپیمایی، حدود 1500 افسر پلیس در خیابان ها مستقر بودند و دو هلی کوپتر پلیس نیز در آسمان رم مشغول گشت زنی بود. بر روی پلاکاردهای تظاهرکنندگان نوشته شده بود: «تنها یک راه حل مانده است: انقلاب»، «ما اموال در دستان بانکداران نیستیم.» تظاهرکنندگان خشمگین در رم، ساختمان متعلق به وزارت دفاع ایتالیا را آتش زدندو پرچم این کشور را نیز به همراه پرچم اتحادیه اروپا به آتش کشیدند.
تظاهرکنندگان همچنین، یک تابوت مقوایی را حمل می کردند که بر روی آن نوشته شده بود: «سیلویو برلوسکنی، نخست وزیر ایتالیا» یک تظاهرکننده به خبرنگاران گفت: «امروز تازه اول راه است. ما با جنبش جهانی به پیش خواهیم رفت.»تظاهرکنندگان ضد نظام سرمایه داری در ده ها شهر آلمان نیزهمچون مونیخ ، کلن، هامبورگ، لایپزیک، هانوور و فرایبورگ به خیابان ها آمده و اعتراض خود رانسبت به بی عدالتی اجتماعی و قدرت های زیاد شرکت های بزرگ اقتصادی در این کشور ابراز کردند.
تظاهرکنندگان اعلام کرده اند که هدف از این راهیپمایی سردادن شعارهایی مانند معترضان آمریکایی است؛ یعنی انتقاد 99درصد آلمانی ها از یک درصد جامعه که بخش ثروتمند این کشور را تشکیل می دهند .بحران فعلی مالی وبانکی در آلمان موجب نگرانی زیاد اقشار مختلف این کشور شده است وباتوجه به نقش محوری برلین درکمک به کشورهای بدهکار اروپایی این نگرانی ها به صورت اعتراضات درسطح جامعه مشاهده می شود.
تظاهرات دیروز درآلمان ازسوی سازمان های ضد جهانی سازی برنامه ریزی شده بود. تظاهرکنندگان همچنین معتقدند که سیاستمداران این کشور کنترل برحیطه های مالی را از دست داده اند .
طبق آخرین گزارش ها، بیش از 15درصد آلمانی ها در معرض فقر بوده و یا در فقر به سر می برند. این درحالی است که اخیرارسانه هااز سیر صعودی میلیونر های المان خبر داده و نوشته بودند که شمار میلیونرها در این کشور به حدود 430هزار نفر رسیده است . چهارشنبه هفته گذشته حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب، در جمع مردم کرمانشاه پیش بینی کرده بود که جهان در یک پیچ تاریخی قرار گرفته است و حرکت های جاری به گونه ای پیش خواهد رفت که روزی نظام سرمایه داری آمریکا و غرب را کاملاً زمین می زند.
منبع:کیهان