محصولی: در فتنهها معلوم میشود که افراد چند مرده حلّاج هستند
صادق محصولی در پاسخ به این سوال که چرا در جبهه پایداری مرزبندی روشنی با بعضی از مردودین نظام صورت نمیگیرد، گفت: آن قدر موضوع انتقاد از مردودین، قاعدین یا ساکتین از سوی اعضای جبهه پایداری مطرح شده و میشود که برخی دوستان میگویند انتقاد از این موضوع دکان سیاسی یا تجارت سیاسی شده است!
عضو جبهه پایداری ادامه داد: اعتقاد ما بر این است که اگر بخواهیم در مسیر ولایت باشیم، در مراحل عملیاتی مورد آزمایش قرار میگیریم و صرف گفتار کافی نیست، اگرچه گفتار و بیان و اعلام موضع در اصولگرایی لازم است.
وی با بیان اینکه در فتنهها دست افراد رو شده و معلوم میشود که چند مرده حلّاجند، افزود: وگرنه مصداق آن آیه شریفه "و مِنَ النّاس مَن یَعبُدُ اللهَ عَلَی حَرفٍ فَإن أصابَهُ خَیر إطمَانَّ بِه وَ إن أصابتهُ فِتنَةٌ إنقَلَبَ عَلَی وَجهِه خَسِرَ الدُّنیا وَ الاخِرَة ذلک هُوَ الخُسرانُ المُبین" میشوند که تا فتنه نباشد، خوشحال است و اطمینان دارد اما وقتی فتنه میشود، به آن چیزهایی که قبلاً طرفداری میکرد، پشت میکند و به دنبال آن، قطعاً خسران دنیا و آخرت را دارد که بدترین خسرانها است.
محصولی با یادآوری اینکه مسئله قاعدین و ساکتین در زمان پیامبر اکرم(ص) و امیر المؤمنین(ع) هم مطرح بود، گفت: در زمان پیامبر اکرم(ص) عدهای وقتی که فصل دعوا و جنگ و مبارزه نبود، خیلی اهل قیام بودند اما وقتی فصل جنگ میشد، برای فرار از نبرد بهانه تراشی میکردند.
مدیر مسئول مدعی اصولگرایی اجازه انتشار جوابیه وزارت کشور به ادعای یکی از سران فتنه را نمیداد
وزیر کشور دولت نهم در ادامه به مصداقهایی از عملکرد برخی از اصولگرایان در زمان فتنه اشاره کرد و گفت: وقتی یک نفری با عنوان اصولگرا در روزنامه تحت مسئولیت خود که با بیت المال هم اداره میشود، نامه کاندیدای جریان فتنه را که در آن با تخریب نظام ادعای تقلب در انتخابات مطرح کرده بود، منتشر میکند و بعد از آن جوابیه وزارت کشور را منتشر نمیکند و پس از تأکید و پیگیری بعد از چند روز جوابیه را آن هم برخلاف قانون مطبوعات منتشر میکند (مطابق قانون پاسخ میتواند دو برابر مطلب باشد و در همان صفحه منتشر شود که آن روزنامه نصف جوابیه را در همان صفحه منتشر و بقیه را به صفحات دیگر ارجاع داد) سوال این است که آیا این آقا میتواند در آزمون فتنه به خود نمره قبولی دهد؟
محصولی با بیان اینکه رفتار و سوابق بعضی از این آقایان بسیار روشن و البته مکتوب است، ادامه داد: آن آقایی که این روزها نامش میان کسانی است که بناست در وحدت اصولگرایان نقش آفرینی کند، به جای اینکه فتنهگران را محکوم کند، به روزنامه اعتماد میگوید که وزارت کشور باید جوابگوی اغتشاشها باشد.
به کسی که دو بار رفوزه شده، جایزه نمیدهند تنبیهش میکنند
عضو جبهه پایداری با بیان اینکه ما باید به دنبال افزایش ظرفیت اصولگرایان باشیم، گفت: موضع جبهه پایداری در مقابل تمام کسانی که در فتنه مردود شدند، بسیار روشن و محکم است، به همین خاطر هم در نامهای که به عنوان جبهه پایداری به حضرات آقایان مهدویکنی و یزدی به منظور وحدت اصولگرایان نوشتیم، اشاره کردیم که برای دو مورد رفوزه شدن ما به کسی جایزه نمیدهیم؛ البته اگر تنبیه نکنیم! یکی به این دلیل که وحدت اصولگرایان را در مجلس هشتم شکستند و لیست دیگری دادند و دیگری مواضع این افراد در جریان فتنه.
نظر جبهه پایداری رسیدگی قاطع و توامان سه قوه به پرونده فساد مالی
محصولی در ادامه در پاسخ به سولی که نظر جبهه پایداری را در خصوص اختلاس اخیر جویا شده شد، گفت: در رابطه با این موضوع، کلمه اختلاس از نظر حقوقی تعریفی دارد، برای همین است که آقای آملی رئیس محترم قوه قضائیه کلمه خلاف مالی را به کار بردند.
وی ادامه داد: این که میگویند 3000 یا 2700 یا آقای نکونام به عنوان رئیس کمیسیون اصل نود فرمودند مثلاً 1700 و خردهای اینها یه خاطر این است که ابعاد قضیه هنوز کامل نشده منتهی در مورد بحث این تخلف بزرگ مالی، از نظر جبهه پایداری این یک اتفاق بسیار زشت و قابل پیگیری است و قطعاً باید هر سه قوه توأمان و با اقتدار نظام این پرونده را پیگیری کنند.
محصولی با بیان اینکه این تخلف اقدامی شبکه ای بوده و کار یک یا دو نفر نیست، تصریح کرد: لذا مشخص می شود نظامات حاکم بر بانک ها نظامات درست و کاملی نبوده و بایستی اصلاح شود.
وی اظهار داشت: یکی از بندهای تحول اقتصادی هم اصلاح ساختارها و نظامات بانکی است که باید سریع تر به آن عمل شود.
عضو جبهه پایداری با اشاره به ضعف و عدم توان کافی دستگاههای نظارتی در این تخلف مالی افزود: دستگاه های نظارتی نباید اجازه میدادند که کار به این جا برسد.
محصولی تصریح کرد: حتی آن پایین ترین رقمی که اعلام می کنند بالاترین رقم است آن رقم، رقم کمی نیست. هر رقمی که اعلام بکنند. بنابراین این نشان می دهد که دستگاه های نظارتی باید فعال باشند.
وی در عین حال با تاکید بر اینکه نباید در زمینی که دشمن بازی می کند تا اعتماد عمومی مردم را نسبت به نظام تضعیف کند نباید بازی کنیم. افزود: دشمن دنبال این است که در جایی که نظام خودش با اراده و با توجه کامل در صدد رسیدگی است، تخطئه کند.
محصولی در ادمه خاطر نشان کرد: موضع گیری رئیس جمهور مبنی بر اینکه با هر کسی که تخلف کرده، برخورد شود، مثبت ارزیابی می کنیم و همچنین از اقدام آقای آملی رئیس محترم قوه قضائیه در برخورد قاطع با این تخلف و انتخاب آقای محسنی اژه ای که در این زمینه تجربیات کافی دارند، تقدیر میکنیم.
حسینیان: کسانی مثل باهنر نباید محور اصولگرایی باشند
روحالله حسینیان نیز در پاسخ به این سوال تاکید کرد: ما از روز تأسیس جبهه تاکنون یکسره همه حرفمان با دوستانمان همین بوده که باید خط قرمزهایمان را با جریان انحرافی و فتنه مشخص کنیم.
وی با بیان اینکه اعتراض ما به 8+7 و دلیل عدم حضورمان در جلسات آنها همین خط قرمزهایمان بود، گفت: نامه ای هم که حاج آقا آقاتهرانی به عنوان دبیر کل جبهه خدمت آیات عظام آیتالله مهدوی و یزدی نوشتند، همین اساس بوده که این جبهه می خواهد به عنوان جبهه اصولگرایی تبلور پیدا کند و بنابراین کسانی همچون آقای باهنر که در جریان فتنه جزء مردودین و ساکتین بودند نباید در محور اصولگرایی قرار بگیرند.
رییس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس با بیان اینکه ما آقای باهنر را جزو اصولگرایان میدانیم، افزود: اما اصولگرایی نمره یک تا بیست دارد؛ ممکن است یکی نمره یک بگیرد، یکی دو بگیرد، یکی 10 بگیرد، یکی 12 بگیرد، یکی 18 و یکی هم 20 بگیرد اما در رأس اصولگرایی کسانی که می خواهند اصولگرایی را رهبری و هدایت بکنند، نمرهاشان باید حداقل باید بالاتر از 15 باشد.
وی اظهار داشت: حرف ما این است که چرا جناب آقای باهنر در جریان فتنه موضع صریحی بگیرد و اگر یکی دو موردی هم که موضع گیری کرده، دو پهلو بوده است.
بعد از نمازجمعه رهبر انقلاب، لاریجانی باز گفت اجازه راهپیمایی بدهید
حسینیان با بیان اینکه دوستان همین انتقاد هم نسبت به لاریجانی دارند گفت: در زمانی که مملکت را آتش و خون فرا گرفته بود و فتنه گران داخلی و خارجی دست به دست هم داده بودند، مهم ترین مسأله جناب آقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس این بود که گروهی برای بررسی کوی سبحان و جریان کهریزک تعیین کند و گروههایی هم که مجلس برای تحقیق انتخاب کرد در مورد آقای محصولی که آن زمان وزیر کشور بودند آمدند و اعلام کردند که وزارت کشور باید پاسخگوی حمله بچههای حزب اللهی به کوی سبحان باشد. از طرف دیگر آمدند در تلویزیون صحبت کردند و حتی بعد از این که مقام معظم رهبری در خطبه های نماز جمعه فرمودند که این بساط ها را جمع کنید، آقای لاریجانی آمدند در تلویزیون گفتند که تازه پهنش کنید! و اجازه بدهید که راهپیمایی کنند و حرفشان را بزنند.
وی ادامه داد: نسبت به جناب آقای قالیباف هم ما همین اشکال را داشتیم و اعتقادمان هم بر این بوده و در جلسات خصوصی هم گفتیم که ما آقای قالیباف را اصولگرا میدانیم اما نمره قبولی بالاتر از 15 را باید بیاورند که در این جریان قرار بگیرند.
حسینیان با بیان اینکه کسانی که شباهتهایی به آقای هاشمی رفسنجانی در مدیریت کشور داشته باشند، نباید دوباره میدان پیدا کنند، اظهار داشت: ما نباید تجربهای را دوباره تجربه کنیم که همان جریانات انحرافی باز در کشور به وجود بیاید، قوم و قبیله گرایی در مملکت نفوذ کند، تشریفات و اشرافیگری در حکومت به وجود بیاید و خدای نکرده جریان انحرافی اشرافیت بروز و ظهور پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه به خاطر عملکرد بعضیها نباید فرهنگ غیر انقلابی بروز و ظهور پبدا کند، خاطرنشان کرد: اینها جزو انتقادهای ما بوده که صریحاً اعلام کردیم و حتی بسیاری از این فحش هایی که هر روز در روزنامه ها می نویسند، به خاطر همین است.
عضو جبهه پایداری ادامه داد: شما نگاه کنید سایت های وابسته به جناب آقای قالیباف روزی نیست که مقاله ای علیه ما ننوشته و فحاشی نکنند و تهمت نزنند؛ یکی از انتقادهایی که ما به این جریان داریم، این دست آموز پروری است که افرادی را مثل این سایت ها درست کردند، به هر کسی که احساس کردند نسبت به آنها انتقاد دارند فحاشی، توهین و بیاحترامی کنند؛ این نوع روش در زمان حاکمیت جمهوری اسلامی، نظام را به انحراف میکشاند.
وی تصریح کرد: ما با این مبانی مخالف هستیم، آنها را انحراف می دانیم، و از منتقدین ساکتین، مردودین و کسانی که امتحان خوبی در جریان فتنه از خود بروز ندادند، هستیم و اصلاً شمشیر تیز ما بر همین مبنا تیزتز شده و حالا هم در مقابل ما به پاست. بنابراین دوستان ما را متهم نکنند که در جریان فتنه، نسبت به ساکتین یا مردودین بی تفاوت هستید یا احساساتی ندارید.
اعتقادی به عبور از احمدی نژاد با تمام نقاط ضعفش نداریم
عضو جبهه پایداری در پاسخ به این سوال که آیا بنا است از آقای احمدی نژاد عبور کنید، گفت: اعتقاد ما این نیست که باید از آقای احمدی نژاد عبور کنیم چرا که آقای احمدی نژاد با همه نقطه ضعف هایی که از خود بروز داده، احمدی نژادی است که در مقابل استکبار ایستاده، احمدی نژادی است که در مقابل اسرائیل ایستاده، احمدی نژادی است که به هر حال حاکمیت اشرافیت را در این کشور ریشه کن کرده، احمدی نژادی است که عدالت جغرافیایی در این کشور به وجود آورده، بسیاری از روستاها و شهرهای دوردست را جزو این کشور محسوب کرده و خدمات رسانی را به آن جاها انتقال داده، احمدی نژاد کسی است که بین مردم و نظام اعتماد برقرار کرده است.
حسینیان با بیان اینکه قبل از احمدی نژاد بین مردم، مسئولین و نظام اعتماد نبود، تصریح کرد: نگاه مردم به مسئولین نگاه طبقه حاکمهای بود که آمده اند و بر مردم حکومت میکنند، اما وقتی که آقای احمدی نژاد را مثل خودشان خاکی یافتند، وزیران را مثل خودشان دیدند که تمایزی برای خود قائل نبودند و همین احمدی نژاد بسیاری از اصول و ارزش های انقلاب را احیا کرد.
وی با بیان اینکه احمدی نژاد خطاهای غیرقابل توجیهی هم از خود بروز داد، اظهار داشت: تأخیر در اجرای فرمان رهبر انقلاب، بزرگترین نقصی بود که از آقای احمدی نژاد ظهور پیدا کرد و همه ما اعتقاد داریم قابل توجیه و ترمیم هم نیست.
حسینیان ادامه داد: اما وقتی کسی را می خواهیم بسنجیم، مجموعه رفتارهای موجود در او را باید بسنجیم. هنوز هم معتقد هستیم باید تلاش کنیم تا زمینه برای خدمت رسانی آقای احمدی نژاد فراهم شود و این یک سال و اندی که باقی مانده، آقای احمدی نژاد بتواند خودش را بازیابی کند و بازخوانی کند و به همان حالت سابق خود برگردد و کاری نکنیم که آقای احمدی نژاد را در مقابل حاکمیت و نظام قرار بدهیم.
وی اظهار داشت: همان طور که از فرمایشات مقام معظم رهبری استنباط میکنیم باید برای ماندن آقای احمدی نژاد و زمینه سازی برای کار کردن و خدمت رسانی او فراهم شود.
زارعی: روحانیت؛ محور اصلی جبهه پایداری
علی اصغر زارعی، از اعضای جبهه پایداری پاسخگوی سوال یکی از از حاضران در جلسه بود که پرسید: "آیت الله مصباح اعتقادی به حزب و تشکل ندارند و جبهه پایداری را به عنوای چیزی بالاتر از حزب و تشکل تأسیس کردند و به گفته ایشان، هر کس اصول و مرام جبهه پایداری را قبول داشته باشد، عضو جبهه پایداری است. این که جبهه پایداری حزب نیست، تشکل هم نیست اما این که تشکیلات دارد و در همه استان ها هم پایگاه دارد، این را اگر ممکن است کمی شرح دهید که نوع ارتباط گیری امت حزب الله با آن مشخص شود."
زارعی در پاسخ به این سوال گفت: تاریخ نشان می دهد که شکل گیری احزاب در کشور ما خیلی هم مفید و مؤثر نبوده و با توجه به فرهنگ اسلامی، شیعی و ولایی هیچ گاه احزاب نتوانستند در کشور ما به این معنا که یک مجموعه ای هستند که مرام نامه و اساس نامه دارند و افراد باید به مرام نامه حزب متعهد باشند، عضو باشند و اعضا باید حزب را بگردانند و حزب به دنبال کسب قدرت در نظام است، نقش مهمی نداشته است؛ وضع احزاب در بعد انقلاب هم می بینیم که به همین صورت است لذا آن چه که با روحیه مردم ما سازگار است، بیشتر تشکل هایی است که در قالب حسینیهها و هیئتها است.
وی با بیان اینکه در انقلاب هم اینگونه بود که جریان امت حزب الله، در همه حال گفتمان امام و رهبری را تبعیت کردند، ادامه داد: حالا در بعضی از زمینه ها به نام فرهنگ بسیجی، فرهنگ حزب اللهی مطرح شده است، آن چه که مورد تأیید علماست و تأکیدشان بر آن است که ما هم باید در این مسیر حرکت کنیم، این است که تبدیل به حزبی نشویم که فردا اعضای حزب تبدیل به افرادی شوند که دنبال پست و مقام و این چیزها باشند، این خودش ایجاد مفسده خواهد کرد.
عضو جبهه پایداری با اشاره به اینکه مفهوم حرکت بدون حزب این نیست که تشکیلات و سازماندهی نباشد، یادآور شد: مجموعه جبهه پایداری مجموعهای است که باید در یک مرکزیتی باشد، راهبردهایی داشته باشد، هدایت معنوی خودش را از علما دریافت کند و در استان ها هم همین برنامه را داشته باشد.
زارعی تصریح کرد: به اقتضای این که پیش هم بودیم یقیناً تغییر و تحولاتی بعضی از دوستانی که قبول مسئولیت می کنند برای یک مرحله ممکن است داشته باشد و ما معتقدیم که فاصله خودمان را با روحانیت به حداقل باید برسانیم و در واقع روحانیت محور اصلی کانون جبهه پایداری علی الاصول باید قرار بگیرد.
حسینیان: فتنه گران میخواهند که ما جریان انحرافی را اصل قرار دهیم
در ادامه این جلسه پرسش و پاسخ، حسینیان پاسخگوی این سوال بود که آیا مشکلاتی که مردودین نظام برای کشور و ولایت فقیه ایجاد می کنند، بدتر و سنگین تر است یا مشکلاتی که گروه های انحرافی ایجاد می کنند؟
وی با بیان اینکه هر دو مشکلات سخت و بدی است، افزود: باید این نکته را توجه داشت که هر کدام را در ظرف قدرت و توان خودشان ملاحظه کنیم، گروه انحرافی یک گروه ریشه دار تاریخی صاحب پیشینه در این کشور نیست بلکه گروهی است که یک فرد با چهار - پنج نفر از آدم های اطرافشان به همراه عده ای که دل به قدرت اینها بسته اند هوادار دارند، آدم های دارای پیشینه و سابقه ای نیستند که این را ما به عنوان یک مسأله اصلی کشور قرار بدهیم.
حسینیان، جریان فتنه را جریانی ریشه دارتر و عمیق تر از جریان انحرافی توصیف کرد و گفت: شما نگاه کنید سردمداران فتنه چه کسانی بودند؟ یکی هشت سال نخست وزیر امام بود؛ یکی شاگرد امام و رییس مجلس و از انقلابیون سابق بوده، این ها بودند که در مقابل نظام ایستادند و نظام را به چالش کشیدند و نزدیک به یک سال برای این کشور مشکل ایجاد کردند. آبروی این کشور را که به عظمت انقلاب به اوج رسیده بود، چنان پایین آوردند که همان اوبامایی که نامه مینوشت برای رهبری و برای مذاکره التماس میکرد، دیدید چگونه برخوردش عوض شد.
رییس مرکز اسناد انقلاب اظهار داشت: ما باید در تعامل فتنه و انحراف با هر دو مخالف باشیم و با هر دو مبارزه کنیم، تحت تأثیر هیچ یک قرار نگیریم و هیچ چیزی را تحت الشعاع فتنه قرار ندهیم.
حسینیان با بیان اینکه باید مواظب بود چرا که فتنه گران همین را می خواهند که ما جریان انحرافی را اصل قرار دهیم و جریان فتنه را کم کم فراموش کنیم، افزود: ما باید جریان فتنه را اصل قرار دهیم و جریان انحرافی را مواظبت کنیم، منتها مقدم و مؤخر اینها را تشخیص دهیم.
زارعی: خواسته جبهه پایداری تحقق منشور اصولگرایی است
در ادامه، زارعی در پاسخ به این سوال که در صورت اصرار 8+7 مبنی برحضور ساکتین در فتنه، رویکرد جبهه پایداری چه خواهد بود، گفت: آن وقتی که جبهه پایداری شروع به فعالیت کرد، 8+7 شکل گرفته بود و مذاکرات آنها با جبهه پایداری عمدتاً بعد از اعلام موجودیت جبهه صورت گرفت؛ ما از همان اول هم نقطه نظرات جبهه پایداری را به عرض آیت الله مهدوی کنی و آیت الله یزدی ساندیم و به طور مکتوب خدمتشان تقدیم کردیم و احساس ما هم این است که در همان جلسات، این بزرگواران اراداتی که جبهه پایداری نسبت به این پاسداشت و بزرگداشت داشت، قبول داشتند.
وی ادامه داد: ما باید ببینم هدف جبهه متحد اصولگرایان شکل گیری چه مجلسی است؟ شکل گیری یک مجلس نهم به مراتب قوی تر و انقلابی تر و متدین تر از مجلس هشتم؟ اگر اینطور باشد، مفهومش این است که امت حزب الله که میخواهد به نظر این جبهه عنایت داشته باشد، باید خود این مرکزیت و خود این مجموعه را بپذیرد، مبادا این تردید را داشته باشد و برود رأی دیگری از صندوق ها بیرون بیاورد که تجربه بعضی از انتخابات گذشته اینگونه نشان داده است.
عضو جبهه پایداری تصریح کرد: ما چند نوبت مذاکره کردیم و بعضی از نقطه نظرات جبهه پایداری را پذیرفتند و اعلام کردند حاضر هستند یک تغییراتی را بدهند ولی هنوز مذاکرات ادامه دارد و هنوز به آن نقطه پایانی نرسیدیم.
وی راهبرد اصلی جبهه پایداری را وحدت برشمرد و افزود: خواسته جبهه پایداری تحقق منشور اصولگرایی است، منشوری که به تصویب آیت الله مهدوی کنی و آیت الله یزدی رسیده و ما انتظار داریم این منشور اصولگرایی مبنای شکل گیری ساختار مرکزی و نامزدهایی که می خواهند توسط جبهه متحد اصولگرایی معرفی شوند، قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: امیدواریم که این مذاکرات ادامه پیدا کند تا بتوانیم با یک وحدت و انسجام مجلس نهم را به مراتب بهتر از مجلس هشتم شکل دهیم؛ حالا اگر در حین مذاکرات بحث های دیگری هم پیش بیاید ما پیش بینی نمیکنیم . ما استراتژی خودمان وحدت است که همان را هم دنبال می کنیم.
محصولی: جبهه پایداری برای انتخابات مجلس تشکیل نشده است
در ادامه این جلسه، محصولی سوال یکی از حاضران مبنی بر اینکه برنامه های جبهه پایداری بعد از انتخابات مجلس چیست، را این چنین پاسخ داد: همان طور که عزیزان فرمودند جبهه پایداری برای انتخابات مجلس تشکیل نشده است، بلکه جبهه پایداری یک جریان گفتمانی است و در نتیجه کار اصلی آن کار فرهنگی است و البته این بدین معنی نیست که کار سیاسی نمی کند؛ بالاخره در مقاطع حساس انقلاب از جمله انتخابات جبهه پایداری وظایف خودش را انجام میدهد.
وی در ادامه افزود: جبهه پایداری کار اصلی اش مجلس نیست کار اصلی آن سامان دادن، جمع شدن و تبیین موضع، اصول و گفتمان انقلاب، حضرت امام(ره)، منویات مقام معظم رهبری و مطالبات ایشان از امت حزب الله است.
محصولی ادامه داد: ما در رابطه با تمام مواردی که شاید برای کشور پیش بیاید و در جهت رشد و تعالی کشور لازم است قدم برمیداریم و این محقق نمیشود مگر در سایه همفکری، در سایه تعاون، نشستنها، ارتباط برقرار کردنها و همان طور که فرمودند "تعاونوا علی البرِّ و التَّقوی" با همکاری و مساعدت که طلیعه اش در این استان است و ادامه پیدا خواهد کرد.
وی همچنین در خصوص سازوکار وحدت اصولگرایان هم گفت: ما استراتژیمان وحدت است و با توجه به آن عمل خواهیم کرد و ما منتظریم اگر حضرت آقا نظر خاصی داشته باشند عمل کنیم و هر چه تکلیفمان باشد عمل خواهیم کرد.
منبع:رجانیوز