کنکاشی در باب ماهیت شیطان پرستی (1)
عصر جدید به همراه خود نیازها، نگاه ها و پرسش های جدیدی را برای بشریت به ارمغان آورده است که علم و تکنولوژی نمی توانند پاسخی قانع کننده برای آن ها بیابند. انسان در دنیای صنعتی امروز نیاز شدیدی به معرفت و معنویت دارد و در جستجوی رفع عطش خود می باشد در این میان، فرقه ها و گروه های جدید در کنار ادیان بزرگ مطرح شده اند که برخوردها و مواجه ای گوناگون از سوی دولت ها و مراکز دینی و مردم با آن ها صورت گرفته است.
برخی از این فرقه ها و گروه ها با دعوت به معنویت وعده های دلچسبی از ملاقات با خدا، تجزیه مکاشفه عرفانی، کسب آرامش فکری و روحی، درک بی واسط خدا در درون، ورود به عوامل معنوی، جهانی سرشار از عشق و صلح و دوستی و... را به پیروان راه خویش می دهند و با برنامه ریزی منظم و به راه انداختن کلاس ها و دوره های آموزشی و استفاده از موسیقی و حتی برپایی اردوها و مسافرت های خارجی و دیدار با استادان معنوی، پیروان خود، را برای ادامه این طریق، دلگرم و امیدوار نگه داشته و مرموز و آرام اصولی همچون اعتقاد به تناسخ و بازپیدایی و خودمحوری و... را القاء کرده و بدون اینکه تعصب و حساسیت فرد را تحریک نمایند او را به صورت نامحسوس نسبت به اصول و اعتقادات خویش سست می کنند، عقاید خود را به او القا نموده و خط فکری او را تغییر می دهند.
برخی با شکستن هنجارهای تعریف شده اجتماعی و دعوت به چارچوب شکنی اخلاقی و تجربه کسب لذت های جنسی نامشروع، استفاده از انواع مشروبات الکلی، موادمخدر، لباس، آرایش، موسیقی های محرک، خودپرستی و خودمحوری و حتی با ترویج خشونت و جنایت و به اصطلاح کسب انرژی از این مظاهر جادویی و شیطانی، می توانند برای آن دسته از جوانان هنجارگریزی که عموماً مبتلا به افسردگی ها و ناراحتی های روانی خلأهای فکری و تنهایی و پوچی و از خودبیگانگی اند، تا حدودی علاقه ایجاد کنند و برای مدتی سبب تخدیر و فراموشی بیشتر و در نهایت باعث تخریب روح و جسم و اندیشه آن ها گردند. با توجه به اینکه فرهنگ ایرانی، فرهنگ دینی بوده و توجه به معنویت هم از شاخصه های این فرهنگ می باشد و از طرفی با توجه به عصر انفجار اطلاعات و دسترسی سریع جهانی به اطلاعات، فرقه ها و گروه های جدید به زبان فارسی برای مبارزه همه جانبه با اسلام تبلیغات وسیع و همه جانبه خود را در ایران شروع کرده اند این قبیل گروه ها را از آن جهت که 1- ماهیت ضددینی دارند 2- عملکرد آن ها مستقیماً اصول، عقاید و باورهای مردم را نشانه گرفته است 3- اثرات فعالیت آنها تدریجی و نامحسوس است 4- فعالیت آن ها ممکن است در تضاد با نظم و امنیت اجتماعی باشد 5-این گروه ها مروج خشونت، ناسازگاری، هرج و مرج، روابط نادرست، مصرف مشروبات الکلی، موادمخدر و... در جامعه هستند 6- زمینه رشد خرده فرهنگ ها در جامعه را فراهم و بدین ترتیب بر افزایش تعارض در جامعه می افزایند، شایسته توجه و بررسی بیشتر هستند در این مقاله، کوشش شده است تصویر بهتری نسبت به یکی از گروه ها (شیطان پرستان) ارائه گردد تا از این رهگذر شناخت بهتری در مورد گروه مذکور حاصل شود.
تاریخچه مختصر شیطان پرستی
سالهای پس از رنسانس را می توان به سال های افسارگسیختگی جهان غرب در تمامی ابعاد فردی، اجتماعی و جنبه های متعدد روابط انسانی توصیف کرد. پس از برداشته شدن یوغ تعالیم متعصب کلیسای کاتولیک از گردن انسان غربی چند کنش مهم فکری و فلسفی شکل گرفت که از جمله آن ها، رویکردهای متفاوت به مسأله انسان و روابط او با خداست که زمینه های شکل گیری بسیاری از جریان های فلسفی را فراهم آورد. قرن ها بعد یعنی در سال های آغازین قرن بیستم برخی عناصر فاسدالاخلاق با اتکا به گرایش ها و نظریات توراتی و پروتستانی به طور مخفیانه، جریان شیطان پرستی را با ویژگی هایی همچون گناه گرایی، قتل، تجاوزات جنسی، نابود کردن اصول اخلاقی، بی توجهی به مسائل توحیدی و... پایه گذاری کردند.
اگر چه فطرت خداجوی انسانی عاملی بازدارنده در تمایل یافتن تعداد زیادی از افراد به این جریان شده، ولی استفاده از موسیقی های جذاب و متنوع، انجام اعمال خارق العاده و دور از ذهن، تهی شدن انسان غربی و عصر جدید از معنویت و اتصال به منبع فیض موجبات گرایش افراد اندکی را به این گروه ها فراهم آورد. نکته حائزاهمیت آن است که با وجود عدم استقبال عمومی از عضویت در گروه های شیطان پرستی، آموزه ها و تعالیم گمراه کننده ای توسط ایشان و به وسیله ابزارهایی که از سوی قدرت های بزرگ سیاسی در اختیارشان قرار گرفته منتشر شده و می شوند. سال 1960 را می توان به طور جدی آغاز دوره جدید حیات و فعالیت شیطان پرستان در آمریکا دانست. سپس در اواخر قرن نوزدهم بعضی اشراف انگلستان که عضو گروه فراماسونری بودند به رهبری «سر فرانسیس داشود»، گروه شیطان پرستان به نام «باشگاه آتش جهنم» را در شهر لندن تأسیس نمودند. از آن زمان، شهر لندن مرکز شیطان پرستان در اروپا گردید و به تبع آن این جریان انحرافی به اکثر کشورها تسری یافت. بر این نکته هم باید تأکید کرد که در سده های اخیر، فرقه سازی و ایجاد تفرقه در سرزمین اسلام و در میان مسلمین، یکی از روش های استعماری بوده و به ویژه از سوی دولت انگلیس، در دستور کار قرار داشته است که ظهور بهائیت و تقویت بهائیت نمونه هایی از این جریان فرقه سازی استعماری است.
ماهیت شیطان پرستی در ایران
در ایران هم با تأسی از فرهنگ مبتذل غرب، «شیطان پرستی» رواج یافت. شیطان پرستی جدید با شیطان پرستی که در ناحیه غربی کشور و در شهرهای غرب و جنوب غرب وجود دارد متفاوت است. این قبایل شیطان را به عنوان «ملک طاووس» شناخته و به خاطر ترس او را تکریم می کنند. شیطان پرستی جدید با مفهومی که پیشتر ارائه شد با استفاده از ابزارهای تبلیغاتی جدید و دنیای مجازی به طور برق آسا در سراسر جهان و ایران درحال رخنه و القا تفکرات خود می باشد.
توماس فرمن تحلیل گر سیاسی آمریکا می گوید که جنگ با این دشمن (اسلام) با ارتش ممکن نیست بلکه باید در مدارس، معابد و... به رویارویی با آن پرداخت. با این عقیده و تفکر، اسرائیل با حمایت همه جانبه آمریکا و انگلیس در همه کشورها، خاصه کشورهای اسلامی به رواج شیطان پرستی مشغول اند.
تبلیغ و ترویج فرهنگ بی بندوباری، خوشگذرانی، لذت جویی، خودخواهی، انتقام جویی، مخالفت با همه قوانین و ادیان و هنجارهای اجتماعی همه و همه نشان از تفکرات و اصول شیطان پرستی است. افرادی که با فلسفه شیطان پرستی آشنایی دارند تعداد محدودی هستند و لیکن همین تعداد هم توانسته اند با ابزارهای تبلیغاتی خود مثل موسیقی راک و متال و... در بین جوانان نفوذ کرده و آن ها را جذب خود نمایند. مهمترین ابزار شیطان پرستان برای تبلیغ را شاید بتوان اینترنت و ماهواره دانست. مسئله مهم دیگر اینکه بیشتر، افرادی که در جامعه با لباس و آرایش مو و صورت و تیپ شیطان پرستی هستند اصلا با این گروه آشنا نیستند و فلسفه آن را هم نمی دانند بلکه به تبعیت از مد و مدگرایی و تقلید از شوها و هنرمندان خارجی و حتی دوستان خود اقدام به مشابه ساختن ظاهر خود با آن ها می کنند.
اما این تقلید کورکورانه و بدون فهم فلسفه شیطان پرستی نیز باعث شده در زمان کوتاهی این فرهنگ در جامعه ما ریشه بدواند و پس از گذشت چند سال شاهد تغییر کلی در اعمال و رفتار و آداب اجتماعی جوانانمان باشیم. گاهی هم میل به خودنمایی انتقام جویی، لذت جویی، خودمختاری و... به طور کلی نامناسب بودن و عدم کارایی کوشش های والدین و مدارس و رسانه ها در جهت جامعه پذیر کردن و کنترل جوانان، فرهنگ جوانی و روحیه کنجکاوی جوانان، تأثیر فزاینده گروه های همسال و بعضا گروه های همسال بزهکار، فقدان منزلت اجتماعی روشن و مناسب برای جوانان، ابهام هویت و نامطمئن بودن پایگاه اجتماعی آن ها می تواند زمینه ساز گرایش جوان به رفتار بزهکارانه و گرایش به این گروه ها باشد.
پوشیدن لباس سیاه، بلند کردن موی سر پسران، رنگ کردن موها، آرایش صورت لباس های پاره، گردنبندهای صلیب واژگون و اسکلت و ستاره پنج پر و نقاشی و خالکوبی روی بدن و خیلی از موارد مشابه از خصوصیات ظاهری این گروه ها می باشد. کم کم این عوامل بر روی طرز تفکر و فرهنگ جوانان همه اثر گذاشته و با الگوپذیری از افراد مرجع مثل هنرمندان، فوتبالیست ها، رجال سیاسی و... زمینه مساعدتری برای پذیرش این افکار و ایجاد تجانس و قرابت آن ها با این تفکر ایجاد می گردد.
حاملان شیطان گرایی
آورندگان شیطان پرستی به ایران شامل افراد و گروه های زیر هستند:
1- تحصیل کردگان و سرخوردگان اجتماعی در خارج از کشور که عمدتا دچار خسارت و شکست های سنگین مادی و معنوی شده اند
2- سلطنت طلبان، مفسدان اقتصادی رژیم پهلوی که قبل و بعد از انقلاب موفق به فرار از کشور و محاکمه انقلابی شدند.
3- افرادی از خانواده های بسیار ثروتمند ساکن و مقیم داخل کشور که عمدتاً روابط خانوادگی و... با خارج نیز دارند.
4- جاسوسان فرهنگی سازمان های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی که با هدف استحاله فرهنگی وارد کشور شدند.
5- فعالان حوزه هنر و موسیقی که با کشورهای دیگر بویژه، آمریکا، کانادا و استرالیا در ارتباط بوده و بنابر دلایل حرفه ای و شغلی، مسافرت های متعددی به این کشورها داشته اند.
اما نکته اساسی و قابل ملاحظه این است که حداقل 90 درصد افراد شاخص واردکننده شیطان پرستی به ایران، تحصیلات دانشگاهی و خانواده سالم نداشته اند.
موسیقی
گروه های شیطان پرست راه های متعددی را جهت جذب افراد به کار می گیرند و اغلب از راه علایق عمومی وارد می شوند. موسیقی همواره نقش اساسی در جذب جوانان و نوجوانان داشته است. شیطان پرستان موظفند همیشه خشم و نفرت خود رابه مقدسات اعلام کنند و معمولاً این مضامین در متن اشعار موسیقی هوی متال یا زیرمجموعه هایش همچون گروه دریای سرخ، قاتل، گروه RAS دختران دیده می شود.
موسیقی عمده ای که به این جریان مرتبط می شود، موسیقی متال است. متال به سه دسته تقسیم می شود:
1- متال جشن و پارتی که بیشتر متمایل به مسائل جنسیتی و اجتماعی است.
2- متال آشغال که بر مسائلی چون خشونت، تندی، غضب و مرگ تمرکز دارد.
3- متال سیاه که به طور واضح و آشکار به شیطان می پردازد.
متن این ترانه ها به وضوح به مسائلی چون زنای با محارم، تجاوز، شکنجه و قربانی کردن انسان ها اختصاص دارد.استفاده از موسیقی، مهم ترین ابزار این فرقه، در جهت تبلیغ عقاید خود و نیز تحت تأثیر قراردادن جامعه، به خصوص قشر جوان می باشد. کشور ما هم همچون بسیاری از کشورهای تحت نفوذ و تهاجم فرهنگی قرار دارد. با توجه به روند رو به گسترش پدیده های نوظهور و با کارکرد ضددینی و فرهنگی، شاهد بروز و ظهور گروه های مختلف موسیقی راک و متال در ایران هستیم. مهمترین زمینه ورود شیطان پرستی به ایران، میل جوانان به استفاده از موسیقی متالیکا و ساز گیتار بوده است. طی 12 سال گذشته، موسیقی متالیکا به صورت زیرزمینی و غیرمجاز وارد کشور شده و در چارچوب آن مفاهیم نحله انحرافی شیطان پرستی در اختیار جوانان قرار گرفته است. اقدام تامل برانگیز و بسیار ناشیانه وزارت فرهنگ و ارشاد دوره مهاجرانی در صدور مجوز برای گروه ها، آلبوم ها و کتاب های اشعار موسیقی متالیکا نیز نقش اساسی را در جلب توجه عموم مخاطبان جوان به این نحله انحرافی فراهم آورد.
فرانسیس فوکویاما در این باره گفته است: رواج موسیقی راک در تهران نشانه ای از پیروزی لیبرال دموکراسی در جهان است. اولین کاست موسیقی متال به نام «پنهان» در سال 82 منتشر گردید و به عنوان اثربرگزیده اعلام شد! شبکه های ماهواره ای هم از این گروه حمایت کرده و جهت بسط این فضا در کشور مسابقه اینترنتی برگزار نمودند.
مراسم آن ها اینطور است که در اتاق های تاریک و پوشیده شده از پرده های بنفش رنگ نسبتاً مقدس چون حالت مالیخویایی به وجود می آورد که روشنایی آن با نور شمع تأمین می شود، دور هم جمع می شوند و بعد از کشیدن مواد مخدر مثل گراس و blackdess یا metal شنیدن موسیقی های خوردن قرص های اکستاسی و ال اس دی مشغول می شوند و زمانی که در حال خلسه فرو می روند با انجام کارهایی مثل خودزنی، خون خواری، ناخن کشی و خون بازی می پردازند.
خودزنی: با استفاده از وسائل تیز مانند: چاقو، تیغ، کاتر به ایجاد جراحت در بدن خود می پردازند.
خون خواری: خون را به صورت مالیده و آن را می خورند.
ناخن کشی: در این حالت یک یا چند ناخن داوطلب را می کنند و از خون آن می خورند.
خون بازی: دو نفر مشخص می شوند، ابتدا خون بدن خود را از طریق سرنگ بیرون کشیده و پس از سرد شدن آن را به بدن طرف مقابل و یا خود شخص تزریق می کنند.
مستضعفین بر تمام ادیان حق دارند
تمام ادیان آسمانی از بین توده ها برخاسته است و با کمک مستضعفین بر مستکبرین حمله برده است.
مستضعفین در همه طول تاریخ به کمک انبیاء برخاسته اند و مستکبرین را به جای خود نشانده اند.
در اسلام، پیامبر اکرم(ص) از بین مستضعفین برخاست و با کمک مستضعفین، مستکبرین زمان خودش را آگاه کرد یا شکست داد. مستضعفین بر تمام ادیان حق دارند.
صحیفه نور- ج6- ص 189
با خلافکاران در قوه قضاییه
با قاطعیت و شدت عمل شود
از شورای محترم قضایی تقاضا می شود که در انتخاب قضات چه آنان که به حد صلاحیت رسیده اند و چه آنان که به طور مجاز مشغول می شوند، حد اعلای دقت را بفرمایند.
چنانچه لازم است اشراف بر کیفیت اعمال قضات محترم تا حد امکان داشته باشند و اگر خلافی اشتباهاً شده باشد جبران نمایند و اگر احیاناً خدای نخواسته به طور عمد بوده با قاطعیت و شدت عمل با آنان رفتار نمایند و نگذارند اشخاص نفوذی غیرمتعهد، این دستگاه مقدس اسلامی را آلوده نمایند.
صحیفه نور- ج19-ص107
بی اثر بودن تحریم های غرب علیه ایران به ویژه در حوزه انرژی، تا جایی ادامه یافته است که رسانه های غربی آن را تعبیر به "تمسخر" تحریم ها کرده اند، چیزی که آمریکا را مجبور کرد تا به چین هشدار دهد از خروج شرکت های اروپایی سرمایه گذار در ایران به نفع خود سواستفاده نکند.
به گزارش رجانیوز، موضوع تحریم ها علیه ایران، آنگونه که آمریکایی ها انتظار داشتند پیش نرفته است، از طرفی چین و روسیه تمایلی به ادامه تحریم ها علیه ایران ندارند و از طرفی نیز شرکتهای اروپایی که پای تحریم های ایران را امضا کرده و از پروژه های مشترک با ایران خارج شده اند، علت خروج خود را چیزی به غیر از تحریم عنوان کرده اند.
رئیس قوه قضاییه خطاب به رییس جمهور:
این چه سخن خلاف واقعی است که میگویید
این بساط باید جمع شود که افرادی لاابالی باشند و هرچه خواستند بگویند. در این مسائل اگر قوه قضاییه وارد نشود مسئول است. این چه کاری است که عدهای را تشویق میکنید که این مسیر غیرقانونی را بروند و اسمش را نیز نقد میگذارید. یعنی قاضی ما فرق بین نقد و توهین را نمی فهمد؟ فرق بین نقد و اشاعه کذب را نمیفهمد؟! بعد اعلام میکنند هیئت منصفه گفتهاند جرم نیست ولی قاضی گفته جرم است.
آیةالله صادق لاریجانی رییس قوه قضاییه در جلسه امروز مسئولان عالی قضایی از سخنان روز گذشته دکتر احمدی نژاد انتقاد کرد.
رییس جمهور روز گذشته در مراسم روز خبرنگار از برخی برخوردهای دستگاه قضا با خبرنگاران انتقاد کرده بود که امروز با واکنش شدید رییس دستگاه قضا مواجه شد.
شبکه ایران- این افراد که از اعضای احزاب توقیف شده "مشارکت" و "مجاهدین" هستند، بدون اشاره به آشوبهای خیابانی سال گذشته و حمایت های مالی و تبلیغاتی بیگانگان از آن، خود را "قربانیان پروندهسازی برخی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی" خواندهاند و دستگاه قضایی را متهم کردهاند که تحت نفوذ این نهادها قرار دارد.
خطیب جمعه تهران: مدعیان ملی گرایی همواره به وطن خیانت کرده اند
امام جمعه موقت تهران با اشاره تلویحی به سخنان یک مقام مسئول دولتی، قرار دادن مکتب ایران مقابل مکتب اسلام را ملی گرایی شرک آلود نامید و در ادامه خطبه های خود تأکید کرد که آمریکا در زمینه رویارویی نظامی با ایران هیچ غلطی نمی تواند بکند.
به گزارش فارس، آیت الله سیداحمد خاتمی خطیب موقت نماز جمعه تهران طی سخنانی در خطبه دوم، از ویژگی های برتر نظام جمهوری اسلامی را اسلامیت نظام دانست و اظهار داشت: این اسلامیت نظام بود که سرانجام منجر به نظام اسلامی شد، این مسئله خیلی مهم است و به تعبیر امام راحل نهضت ما اسلامی است قبل از آنکه ایرانی باشد.
ادامه مطلب...
ولی امر مسلمین جهان در دیدار با رؤسای 3 کشور فارسی زبان :
مشترکات ایران ، تاجیکستان و افغانستان در دنیا بی نظیر است
ولی امر مسلمین جهان با بیان اینکه قدرت های جهانی فقط به دنبال مطامع خود در منطقه هستند تاکید کردند حضور بیگانگان در افغانستان جز فساد نتیجه دیگری برای مردم نداشته است.
حضرت آیت الله العظمی خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر پنجشنبه در دیدار روسای جمهور تاجیکستان و افغانستان و رئیس جمهور کشورمان، با اشاره به زمینه های فراوان و بسیار مشترک سه کشور، تاکید کردند: ایران، تاجیکستان و افغانستان کشورهای خویشاوند هستند که مصالح هر سه کشور در گرو همکاری بسیار نزدیک و اجرایی کردن توافق های انجام شده، است.
ادامه مطلب...
حمایت آمریکا از حمله اخیر اسرائیل به لبنان در پی عصبانیت رژیم صهیونیستی از موضع گیری پیشین آمریکا درباره درگیری میان لبنان و این رژیم، وزارت خارجه آمریکا روز گذشته لبنان را مقصر این درگیری دانست به نقل از روزنامه عبری زبان "یدیعوت آحارونوت "، روز گذشته "فیلیپ کرولی " سخنگوی وزرات خارجه آمریکا درباره درگیری مرزی اخیر میان اسرائیل و لبنان گفت: تیراندازی ارتش لبنان به سمت نیروهای اسرائیلی، کاملا ناعادلانه و بی جهت بوده است. وی همچنین اظهار داشت: تیراندازی بی مورد نیروهای لبنانی سبب تحریک و واکنش نیروهای اسرائیلی شده است. کرولی گفت: آمریکا انتظار دارد که چنین تنشهایی را دوباره در منطقه مشاهده نکند. منابع عبری زبان اعلام کردند که این اظهارات وزارت خارجه آمریکا به دلیل عصبانیت رژیمصهیونیستی از اولین موضعگیری آمریکا درباره درگیری میان دو طرف، صورت گرفته است. از سوی دیگر، "مایکل اورن " سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن بعد از اولین موضعگیری آمریکا، بلافاصله با مقامات رسمی کابینه دیدار کرده و از آنها درخواست کرد تا موضع گیری شدیدتری علیه لبنان اتخاذ کنند. روز گذشته، منابع بلند پایه آمریکایی، تنشهای مرزی دیروز در مرزهای لبنان را یک سوء تفاهم میان تلآویو و بیروت توصیف کردند. این در حالی است که درگیریهای دیروز با شلیک 10خمپاره از سوی رژیم صهیونیستی به شهرک العدیسه و اصابت چهار خمپاره به پایگاه ارتش لبنان در این شهرک آغاز شده است. بر اثر حمله دیروزارتش رژیم صهیونیستی به مراکز ارتش لبنان سه سرباز ارتش و یک خبرنگار لبنانی به شهادت رسیده و چهار تن دیگر زخمی شدهاند. |
در جریان این درگیری یک نظامی صهیونیست کشته و دو نظامی دیگر مجروح شدند که وضعیت جسمانی یکی از آنان وخیم گزارش شده است
آخرین تحولات جنوب لبنان
تشدید اختلاف میان سران تل آویو در پی حمله ناکام به لبنان
در پی حمله نظامی رژیم صهیونیستی به منطقه مرزی لبنان و تبادل آتش بین طرفین، یک افسر ارشد این رژیم کشته و چند سرباز زخمی شده اند. همچنین سه سرباز و یک روزنامه نگار لبنانی شهید و چند نظامی دیگر زخمی شدند/
به دنبال تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی و مقاومت قاطع ارتش لبنان، اختلاف میان دو جبهه موافق حمله شامل؛ بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و ایهود باراک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و مخالف حمله شامل؛ شیمون پرز رئیس جمهور، گابی اشکنازی، رئیس ارتش و داگان، رئیس موساد بالا گرفته است...
در پی درگیری و تبادل آتش میان نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی و لبنان در نقطه صفر مرزی و ایجاد تنش در منطقه، اختلافات شدیدی میان سران این رژیم غاصب در گرفته است.
جنگ جهانی واردفضای سایبر شده است
نشریه اکونومیست در مقالهای به بررسی جنگهای سایبری پرداخت و نوشت: ماوس و صفحه کلیدسلاحهای جدید مناقشات هستند و پس از جنگهای زمینی، دریایی، هوایی و فضایی، جنگ وارد حوزه پنجم شده است و ایران به خاطر دارا بودن دومین ارتش سایبری دنیا به خود میبالد.
به گزارش مشرق، نشریه "اکونومیست" در مقدمه گزارش تحقیقاتی خود که اخیرا منتشر شده است اینگونه مینویسد: در ژوئن 1982، اوج جنگ سرد، یک ماهواره اعلام خطر آمریکایی انفجار عظیمی را در سیبری شناسایی کرد.
آیا موشکی شلیک شده بود؟ یک آزمایش اتمی بود؟ به نظر میرسد که یک انفجار در خطوط انتقال گاز شوروی بود. علت آن نقص در سیستم کنترل کامپیوتریی بود که جاسوسان شوروی از یک شرکت کانادایی دزدیده بودند. بر اساس خاطرات "توماس رید"، از فرماندهان سابق نیروی هوایی آمریکا، آنها نمیدانستند که سیا نرمافزار آن را طوری دستکاری کرده بود که "پس از مدتی از کنترل خارج شده و سرعت پمپها و تنظیمات دریچهها را به حالتی برگرداند که باعث افزایش فشار تا حدی بسیار فراتر از میزان تحمل اتصالات لولهها بشود." به گفته او، نتیجهی این کار "بزرگترین انفجار و آتش غیر اتمی بود که تاکنون از فضا مشاهده شده بود."ادامه مطلب...