صهیونیستهای مقیم نیویورک
نباید اجازه دهیم احمدینژاد سخنان نیشدارش را علیه ما تکرار کند
کنگره یهودیان جهان [WJC] که در نیویورک مستقر است، در بیانیهای از جامعه بینالملل خواست که سخنرانی رئیسجمهور ایران در سازمان ملل را تحریم کنند و به وی اجازه ندهند به راحتی اظهاراتش را بیان کند.
رئیس جمهور ایران، قراراست 23 سپتامبر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخنرانی کند. ب همین منظور، رونالد لودر از تمامی رهبران کشورهای جهان خواست که سخنان احمدینژاد را تحریم کند.
رونالد لاودر، "رئیس کنگره یهودیان جهان" از رهبران کشورهای عضو سازمان ملل درخواست کرد: "ما از رهبران کشورهای جهان در سازمان ملل می خواهیم که از سخنرانی رئیسجمهور ایران بهخاطر اینکه از هر فرصتی استفاده میکند تا سخنان نیشدار و تهدیدهای خود را ابراز کند، جلوگیری به عمل آید."
رئیس کنگره یهودیان جهان افزود: "اعضای این مجمع جهانی نباید به احمدینژاد اجازه دهند که انتقادهای خود را در مقابل آنها ابراز کنند و باید جلوی او را بگیرند."
وی در پایان گفت: «ما از رهبران سازمان ملل متحد میخواهیم تا پیامی محکم برای احمدینژاد بفرستند که بهطور مرتب از این نشستها برای گسترش سخنان طعنهآمیز و انتقادهای گزنده، تهدیدات توصیفناپذیر استفاده میکند.»
به گزارش رجانیوز، در آستانه سفر رئیسجمهور ایران به نیویورک، نهادهای صهیونیستی برای خنثی کردن اثرات فوقالعاده این نشست به تکاپو افتاده و در تلاش هستند با پررنگ کردن حاشیهها، اصل سفر و اظهارات احمدینژاد را تحتالشعاع قرار دهند.
خبرگزاری فارس: رئیسجمهور با اشاره به توصیههای رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای هیات دولت تصریح کرد: دولت دهم توصیههای معظم له را به طور کامل مورد توجه و عمل قرار خواهد داد.
رئیس جمهور همچنین با تسلیت ایام شهادت مولی الموحدین امام علی (ع) گفت: امیر المومنین علی(ع) نقطه اوج کمال انسانی و جلوه کامل خدای متعال است . بعد از پیامبر گرامی اسلام (ص) تنها راه شناخت خدا و تبعیت از هدایت الهی ، امیر المومنین علی (ع) می باشد.
احمدی نژاد با تاکید بر اینکه خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی باید شیوه زمامداری امیر المومنین علی(ع) را شناخته و به آن عمل کنند، تصریح کرد: امام علی (ع)تجلی عدالت ، معنویت و بهترین الگوی زمامداری است و بسیار عجیب است که بعضی از مدعیان دوستی امیر المومنین (ع) استفاده از شیوه آن امام عزیز را در حکومتداری زشت می شمارند.
رییس جمهور گفت: امام علی (ع) هرگز حکومت شام را به رسمیت نشناخت و هرگز حزب، قدرت و ثروت و تن پروری و پرگویِ کم کار را تحمل نکرد. ایشان خدمت به یک مستضعف و نشستن کنار یتیمان را به معاشرت با مرفهین بی درد ترجیح می دادند. بیت المال را گرامی می داشتند و ستادن حق مظلوم و ایستادن در مقابل ظالمان را به عنوان اصلی که تخطی از آن مطلقاً جایز نیست ، معرفی کردند.
احمدی نژاد خاطر نشان کرد: امیر المومنین علی (ع) عدالت را ابتدا از خود و نزدیکانش شروع کردند و در این راه حتی برادر و دختر خود را شماتت می نمودند.
رییس جمهور با اشاره به نهراسیدن مولای متقیان علی (ع) از هیاهو و جنگ تبلیغاتی گفت: علی (ع) در آیین حکومتداری خود از اینکه فرمان خدا را اجرا کنند هیچ وقت شرمنده نبود و حق را با آدم ها نسنجید.البته این راه نیازمند تحمل و محتاج ایستادگی است.
احمدی نژاد ایمان، عدالت، شجاعت، رأفت و مهربانی، عشق به آحاد مردم و خدمتگزاری، پاکی و پاکدستی و زهد و تقوا را از ظرفیت های وجودی امیر المومنین علی(ع) برشمرد و اظهار امیدواری کرد: با استفاده از برکات ماه مبارک رمضان و به خصوص لیالی قدر توفیق درک این ظرفیت های بزرگ و حمل امانت الهی نصیب همگان شود.
در جریان این جلسه تعدادی از پیشنهادات دستگاه های اجرایی پس از بررسی به تصویب رسید و ابعاد دیگری از احکام برنامه پنجم توسعه (پیشرفت و عدالت) مورد رسیدگی قرار گرفت.
غافلگیر شدن قانونشکنان از موضع قاطع رئیس قوهقضائیه درباره حوادث پس از انتخابات
رئیس جدید قوه قضائیه در اولین جلسه مسئولان عالی این دستگاه نشان داد تلقی برخی جریانهای سیاسی قانونشکن از برنامهها و سیاستهای دور جدید مدیریت دستگاه قضایی خلاف واقع است و قاضیالقضات در عین اینکه اتفاقات رخ داده در برخی بازداشتگاهها را برنمیتابد و برای برخورد با آنها و بررسی ادعاها کمیته ویژه تشکیل میدهد اما اصل مسئله را قانونشکنی و تحمیل هزینههای فراوان بر مردم و نظام اسلامی میداند که در حاشیه آن، اتفاقات نادرستی نیز روی داده است.
به گزارش رجانیوز، نخستین جلسه مسئولان عالی قضائی صبح امروز به ریاست آیت الله صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه در حالی برگزار شد که رئیس قوه قضائیه در این جلسه از تمام مسئولان قضایی خواست به طور جدی قانون مداری را سرلوحه عمل و مسئولیت خود قرار دهند.
آیتالله لاریجانی با تاکید بر اینکه قانون مداری باید از مرحله شمار به عمل برسد، گفت: متاسفانه قانون گریزی و قانون شکنی قبح خود را از دست داده است و دیدیم که در حوادث بعد از انتخابات قانون گریزی چگونه منشا این حوادث و موجب بروز تخلفات و هزینههای بسیار برای نظام اسلامی شد.
وی با اشاره به اینکه همه باید به قانون عمل کنیم چراکه حیات نظام اجتماعی ما وابسته به اجرای قانون است، افزود: متاسفانه در جریان حوادث بعد از انتخابات با ادعای واهی تقلب در انتخابات عدهای تلاش کردند از مدار قانون بگریزند که البته در مقام برخورد با آشوبها نیز بعضا تخلفاتی روی داد و بعضی تخلفات در بازداشتگاهها به حیثیت نظام لطمه وارد کرد که این موارد با دقت و جدیت در دستگاه قضائی در حال رسیدگی میباشد.
رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: متخلفان نباید خود را از چشم ناظران دور ببینند و دستگاه قضایی هم بایستی پیراسته از هر نوع قانونگریزی با متخلفان برخورد قانونی کند.
آیت الله لاریجانی در ادامه اظهار داشت: دستگاه قضائی برای تقویت بعد نظارتی خود موظف است قانون مداری را سرلوحه و وجهه عمل خود قرار دهد و توصیه به تمام مسئولان قضائی رعایت قانون و عمل به آن است.
وی ادامه داد: با ایجاد نوعی همگرایی نظارتی میتوان به وظایف دستگاه قضائی در این بعد به خوبی عمل کرد و در کنار آن نسبت به حفظ بیش از پیش استقلال دستگاه قضائی تلاش کرد.
رئیس قوه قضائیه با تاکید بر اینکه استقلال قاضی در دستگاه قضائی باید مورد توجه همگان باشد، افزود: البته استقلال قاضی منافاتی با هماهنگی و تعامل ندارد و قضات هم باید در کنار این مسئله وقت کافی برای مطالعه و مشورت در مسائل حقوقی داشته باشند تا بتوانند رای متقن صادر کنند.
آیت الله لاریجانی توجه به تقویت نیروی انسانی در دستگاه قضائی را مهم بر شمرده و گفت: استفاده از افراد مستعد حوزه و دانشگاه و دعوت از آنها برای همکاری با قوه قضائیه در جبران کمبود نیروی انسانی دستگاه قضائی ضروری است.
رئیس قوه قضائیه در ادامه با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در دیدار اعضای هیات دولت با ایشان ضمن تاکید بر تبعیت کامل از توصیه رهبر معظم انقلاب برای حرکت قانونمند، تصریح کرد: دستگاه قضائی باید این مساله را سرلوحه کار خویش قرار دهد و با اولویت دادن به نظم و اهمیت آن در کنار برنامه ریزی دقیق و اصولی در اصلاح امور کمر همت ببندد.
آیت الله لاریجانی در ابتدای نخستین جلسه مسئولان عالی قضائی تقارن برگزاری این جلسه با ایام ماه مبارک رمضان و به ویژه لیالی قدر را بسیار مهم و موجب برکت دانست و اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان ضیافت عظیم الهی در همه جا گسترده است و امکان بهره مندی از این ضیافت بزرگ و پربرکت برای همگان فراهم است و امیدواریم بتوانیم با بهره گیری از فیوضات این ماه مبارک به تحولی در سیر الی الله دست پیدا کنیم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با انتشار یادداشتی به رفتار سیاسی باهنر در جریان رأی اعتماد مجلس به وزرا و اظهارنظر وی پس از اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی پرداخت و با ظالمانه خواندن این اظهارات و رفتار در قبال رهبری، مراجع، دولت و مجلس، به طرح سؤالاتی در زمینه عملکرد باهنر در دوره انتخابات ریاست جمهوری برای رمزگشایی از اقدامات اخیر وی پرداخت.
به گزارش رجانیوز، در این یادداشت که با عنوان "رمزگشایی از جعبه سیاه مخالفتهای باهنر" منتشر شد، آمده است:
رأی اعتماد نمایندگان به اکثریت کابینه احمدینژاد در حالی که برخی رسانه های خارجی، دنباله های داخلی و شخصیت های سیاسی برای از اکثریت افتادن کابینه و یا تشکیل حداقلی آن دندان تیز کرده بودند، خنثی کننده توطئه های بسیاری بود. هر چند این رأی اعتماد، بلافاصله با اما و اگرهای برخی از مخالفین دولت مواجه شد. آقای باهنر که از جمله این افراد بود، در شام همان روزی که مجلس به کابینه رأی داد، در جمع اعضای تشکل سیاسیاش گفت که تلاشی برای رأی نیاوردن وزرای دولت دهم نکرده بلکه این اتفاق را در مجلس پیش بینی کرده بود!
آقای باهنر همچنین از ابلاغ نظر رهبری و تأثیر آن در رأی نمایندگان خبر داد که: "همه چیز به خیر گذشت و پیام رهبری بود که نقش مهمی در این زمینه ایفا کرد. در زمان شمارش آرا، فضا را این طور می شد دید که اگر توصیه رهبری نبود، احتمال داشت که 8 الی 9 نفر از وزرا رأی نیاورند و این آغاز خوبی برای دولت نبود. رهبری به دولت توصیه کرده بودند که نظر مراجع را در باره وزارت زنان لحاظ کنند."
متأسفانه این بار هم مواضع نایب رییس مجلس با استقبال رسانه های خارجی مواجه شد و این جملات که قطعاً با هدف خیرخواهانه ابراز نشده بود، بلافاصله مورد توجه دشمنان رهبری انقلاب قرار گرفت تا جایی که رأی مجلس به کابینه را بر اثر فشار رهبر انقلاب عنوان کردند. درباره اظهارات آقای باهنر لازم است نکاتی ذکر شود:
1. برخلاف آنچه توسط این همکار محترم عنوان شده، رهبر معظم انقلاب هیچ امر حکومتی در خصوص رأی به کابینه نداشتند بلکه با توجه به بررسی دولت و لزوم تشکیل سریع تر کابینه، اظهار امید کرده بودند که کابینه یکپارچه رأی بیاورد. در خصوص وزارت زنان نیز ضمن اشاره به اختلاف فتوای خود با برخی از مراجع عظام و عدم اشکال حضور زنان در رأس وزارتخانه ها، تصمیم در این خصوص را به نمایندگان واگذاشته و به دولت نیز توصیه کرده بودند که با اطلاع رسانی درست در خصوص این تصمیم، کاری کند که مراجع عظام از اظهارنظر علنی خودداری کنند که این اتفاق نیز افتاد.
2. توصیه رهبری در این خصوص برای اولین بار نبود بلکه 20 سال قبل نیز در آستانه تشکیل اولین دولت، آقای هاشمی رفسنجانی، رهبر انقلاب خطاب به نمایندگان وقت، نه تنها اظهار امید که این چنین خطاب به نمایندگان امر کردند: "ما به نمایندگان مجلس شوراى اسلامى رأى دادیم و اینها هم در تصمیمگیرى نسبت به وزرا آزادند. وزرایى که از طرف آقاى رئیسجمهور به مجلس پیشنهاد خواهند شد، نمایندگان آزادانه درباره اینها تفحص میکنند و رأى میدهند؛ اما من میخواهم بگویم که امروز مصلحت نیست که یک وزارتخانه بدون وزیر بماند و دراین شرایط حساس، کارهایش متوقف بشود. نباید طورى بشود که در مجلس شوراى اسلامى، به خاطر اختلاف سلیقه و خداى نکرده نظرهاى شخصى، به یک وزیر یا دو وزیر و یا بیشتر، رأى داده نشود و در نتیجه وزارتخانهای بدون وزیر بماند. یک روز هم جایز نیست که وزارتخانهاى بدون وزیر بماند." (یک شهریور 1368)
3. نقل قول رهبری که ابتدا توسط رییس محترم مجلس در روز چهارشنبه در جلسه ای خصوصی خطاب به حدود 10 تن از نمایندگان ابراز و در مجلس شایع شد و در روز پنجشنبه نیز قبل از نواختن زنگ رسمیت جلسه به شکل عمومیترعنوان شد، حدود یک هفته قبل از آن، در دیدار رهبری معظم انقلاب با آقای لاریجانی به صورت عادی ابراز شده بود. در همان ایام با توجه به نقل قول های مختلفی که بهویژه در خصوص نظر رهبر انقلاب درباره وزارت بانوان ابراز می شد، در تماس تلفنی و یا پیگیری حضوری برخی از نمایندگان با مسئولان بیت رهبری (از جمله در تماسی که بنده نیز داشتم) نظر رهبر انقلاب به اطلاع نمایندگان می رسید و تأکید می شد که این نظر رهبر انقلاب الزامآور نیست و ایشان فقط توصیه کرده اند و تأکید می شد که نمایندگان باید به وظیفه قانونی خود عمل کنند. بدیهی است که نمایندگان مجلس نه تنها در برابر اوامر رهبری انقلاب مقاومتی نخواهند داشت بلکه نسبت به اجرای آن افتخار هم می کنند اما در خصوص مورد اخیر، از سوی رهبری انقلاب امری صورت نگرفته بود.
4. چند روز قبل از رأی به وزرای پیشنهادی، وقتی خبرنگاران از فضای مجلس پرسیدند، گفتم که هیچ اراده ای برای این که تعداد زیادی از وزرای پیشنهادی رأی نیاورند، در مجلس وجود ندارد جز آقای باهنر و طیف ایشان یعنی همان اصولگرایانی که در انتخابات ریاست جمهوری از میرحسین موسوی حمایت کردند که برای رأی نیاوردن 8 وزیر تلاش می کنند.
این خبر را بر اساس اظهاراتی که آقای باهنر در جلسه شورای مرکزی فراکسیون و یا به صورت خصوصی در بین نمایندگان و یا در صحن علنی مجلس عنوان کرده بود، گفتم، بهویژه که ایشان از جمله مخالفان کلیات کابینه بود، یعنی اکثریت کابینه از نظر ایشان شرایط لازم را نداشتند.
5. بسیاری از فعالان جریان اصولگرایی بهویژه آنها که حوادث را بر اساس اخبار رسانه ای دنبال می کنند، از تلاش آقای باهنر برای لطمه زدن به دولت دهم تعجب می کنند و حتی ظاهر شدن باهنر به عنوان مخالف کلیات کابینه برای برخی از رسانه های اصولگرا نیز تعجب آور بود، در حالی که این رفتار برای آنهایی که از نزدیک در جریان موضعگیریهای ایشان و برخی از نمایندگان دیگر هستند، امری بدیهی است. به نظرم اگر آقای باهنر به سئوالات زیر پاسخ دهند، می توان به راحتی از جعبه سیاه این موضعگیریها رمزگشایی کرد:
- چه کسانی در ایام انتخابات در فراکسیون اصولگرایان تمام تلاش خود را مصروف جلوگیری از جمع بندی فراکسیون در حمایت از احمدینژاد کردند و پس از آن که فراکسیون تصمیم به حمایت از وی گرفت، از اعلام آن خودداری کردند.
- چه کسی در همان ایام در جلسات مختلف با امثال آقای تابش (رییس فراکسیون اقلیت) برای آقای خاتمی پیام می داد که زبان ما بسته است، امیدواریم شما برخی نکات را در باره دولت نهم مطرح کنید.
- چه کسی چند روز قبل از انتخابات در سخنرانی خود، موسوی و احمدینژاد را اصولگرا معرفی کرد با این تفاوت که احمدینژاد اصولگرایی است که با سرعت 220 کیلومتر می راند و ممکن است هر لحظه تصادف کند ولی موسوی اصولگرایی است که با سرعت متعادل می راند. جالب اینجاست که این اصولگرای متعادل مورد حمایت این فرد، بعد از انتخابات تاکنون بیش از دهها بار از جاده امام و انقلاب خارج شده و تصادف کرده و تلفات داده!
- چه کسی حدود یک ماه قبل از انتخابات در جلسه ای که آقای حسینیان و زارعی نیز حضور داشتند، رسماً گفت که معتقد است برخی از شخصیت ها و احزاب اصولگرا باید از موسوی حمایت کنند تا اگر رأی آورد، بتوانند در قدرت حضور داشته باشند و از تکرار دوم خردادی دیگر جلوگیری کنند.
- چه کسی قافیه را باخته بود تا آنجا که به گفته یکی از مسئولان ارشد ستاد موسوی، حاضر شد در فیلم انتخاباتی موسوی هم حضور یابد و البته مشاوران اصلاحطلب موسوی، کاندیدای خود را از این کار منع کردند با این توجیه که در این صورت، راست سنتی نیز در آرای جبهه سبز پوشان خود را شریک می داند.
- چه کسی از آخرین تلاش خود برای حمایت از موسوی نیز دریغ نکرد و چند روز قبل از انتخابات در نامه ای به یکی از مقامات عالیرتبه، خیرخواهانه(!) از ایشان می خواهد تا با توجه به احتمال پیروزی اصلاحطلبان، ضمن حمایت تلویحی از موسوی، از تکرار دوم خرداد جلوگیری کند.
6. روز چهارشنبه -یک روز قبل از رأی به کابینه دولت دهم- بنده به آقای لاریجانی گفتم که برخی به دنبال این هستند که بگویند مجلس قصد رأی دادن به کابینه دهم را نداشت و با پیام رهبری مجبور شد این کار را انجام دهد. آقای لاریجانی این نگاه را بدبینانه و غیرمنصفانه دانستند و به من توصیه کردند که از این زاویه به قضایا نگاه نکنم. دقیقاً یک روز بعد، وقتی مجلس به کابینه پیشنهادی نمره 18 داد، آقای باهنر همان گمانه زنی را به واقعیت مبدل ساخت!
به نظرم رهبر معظم انقلاب با اعلام نظر خود، در واقع تلاش کردند تا کسانی را که برای از اکثریت انداختن کابینه یا تشکیل حداقلی آن در صحن علنی تلاش می کردند، متنبه سازند تا آنها از این تلاش دشمن پسند دست بردارند که متأسفانه این افراد -و از جمله مثل آقای باهنر- به توصیه رهبری عمل نکردند و همچنان به حدود 9 وزیر پیشنهادی رأی ندادند و ولایت پذیری خود را به اثبات نرساندند.
7. آقای باهنر متأسفانه با بیان ناقص و یکطرفه دیدگاه رهبر انقلاب، نه تنها در حق مجلس و دولت که در حق مراجع و رهبر معظم نیز ظلم کردند. به دلیل این که اگر رهبری فرموده بودند که دولت نظر مراجع را کسب کند و به عقیده ایشان این کار را نکرده و وزیر زن معرفی کرده بود، پس چرا مجلس به یک وزیر زن رأی داد و نظر مراجع را کسب و تأمین نکرد؟ اگر رهبری در خصوص بقیه اعضای کابینه، امر به رأی دادن کرده بودند، پس چرا مجلس به وزیر پیشنهادی نیرو رأی نداد و چند نفر هم از حداقل آرا برخوردار بودند؟
ای کاش آقای باهنر از استقبالی که شبکه اطلاع رسانی استکبار در داخل و خارج از مواضع وی می کنند، متنبه می شدند و این مسیر را تغییر می دادند، ای کاش...
حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز (دوشنبه) در دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت بر پیگیری رویکردهای اساسی همچون عدالت، فساد ستیزی، حمایت از طبقات ضعیف، ساده زیستی، توجه به مناطق محروم و تلاش خستگی ناپذیر برای حل مشکلات مردم بهویژه تورم و اشتغال تأکید کردند.
ایشان همچنین سند چشمانداز 20 ساله را معیار و ملاک سنجش فعالیتهای دولت برشمردند و دولت دهم را به اجرای کامل سیاستهای اصل 44، پرهیز از شتابزدگی، توجه به دیدگاههای نخبگان، اهتمام به فرهنگ، رعایت دقیق قانون، استقبال از نقدهای خیرخواهانه، مغتنم شمردن توصیه های علما و مراجع، و طراحی و تدوین الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت توصیه کردند.
در این دیدار که اعضای دولت نهم نیز حضور داشتند، رهبر انقلاب اسلامی یاد شهیدان رجایی و باهنر را گرامی دانستند و با اشاره به تثبیت و استقرار دولت افزودند: حضور 85 درصدی ملت در انتخابات پرشور و فراموش ناشدنی 22 خرداد، نشان دهنده اراده، اختیار و احساس مسئولیت مردم در تعیین مسئولان کشور است که همه باید این لطف بزرگ خداوند را نسبت به نظام و انقلاب، شاکر باشند.
حضرت آیتالله خامنهای، با اشاره به ضرورت درک صحیح پیام های حضور 40 میلیونی مردم در انتخابات و انتخاب یک رئیسجمهور با نصاب جدید حدود 25 میلیونی خاطرنشان کردند: اگر مسئولان کشور و نخبگان و زبدگان سیاسی این پیامها را درک کنند، بسیاری از گرهها و مشکلات حل می شود.
ایشان حضور 85 درصدی ملت در انتخابات دهم ریاست جمهوری را پتک جمهوریت بر سر دشمنان انقلاب دانستند و افزودند: ملت و انقلاب اسلامی با این حرکت جمهوریت خود را با فریادی قوی اثبات کردند.
حضرت آیتالله خامنهای تثبیت اسلامیت نظام را از دیگر پیامهای انتخابات 22 خرداد برشمردند و افزودند: سخنان نامزدهای ریاست جمهوری مبنی بر پایبندی به اسلام و انقلاب و خط امام نیز در واقع نشان می دهد که ملت به این سمت گرایش دارد و به همین علت نامزدهای محترم تلاش می کردند، خود را دلبسته امام و انقلاب نشان دهند.
رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه افزودند: انتخابات ریاست جمهوری دهم، صفحه تازه ای در حیات انقلاب و نظام گشود البته واکنش برخی نسبت به این حرکت عظیم مردمی، نجیبانه، جوانمردانه و اخلاقی نبود اما آنچه برای کشور و تاریخ مهم و ماندنی است، نعمت الهی حرکت عظیم مردم و جریان پربرکت انقلاب اسلامی است.
ایشان مسئولان و بیش از همه رئیسجمهور را به شکرگزاری و مغتنم شمردن این نعمت الهی و پرهیز کامل از غرور فراخواندند و تأکید کردند: باید به رأی مردم مفتخر و مستظهر بود اما در اوج تواضع، از هرگونه غرور پرهیز کرد چرا که غرور از دامهای بزرگ شیطان است و انحرافات و انحطاطات گوناگونی را به همراه می آورد.
حضرت آیتالله خامنهای با تشکر از زحمات یکایک اعضای دولت پرتلاش نهم، ورود به عرصه خدمت به مردم را به دولت دهم خوش آمد گفتند و افزودند: موقعیت کنونی، کار فراوان کمی همراه با ظرافت و کیفیت کامل می طلبد که به فضل الهی آقای رئیسجمهور خستگی نشناس و پرانرژی در همین مسیر حرکت می کنند.
رهبر انقلاب اسلامی با بیان توصیه های دهگانه به دولتمردان افزودند: توکل و توجه به خدا و مستحکم ساختن درون و باطن، مهمترین عامل پیروزی بر همه مشکلات و دشواریهاست.
ایشان دولت دهم را به آمادگی برای مواجهه با انواع بدخواهی ها و توطئه ها توصیه کردند و افزودند: علیه این دولت و علیه نظام تلاشهای فراوانی انجام خواهد شد اما تواناییها، امیدها و فرصتهای دولت و ملت بیشتر از همه توطئه ها و مشکلات پیش روست.
رهبر انقلاب اسلامی، ادامه رویکردهای اساسی دولت نهم نظیر عدالت، مبارزه با فساد، حمایت از قشرهای ضعیف، ساده زیستی، توجه به مناطق محروم و تلاش بی پایان برای حل مشکلات مردم را ضروری خواندند و افزودند: ادامه تلاش در این مسیر، خدا را راضی و مردم را هم خشنود خواهد کرد.
حضرت آیتالله خامنهای، با اشاره به لزوم تعریف دقیق عدالت خاطرنشان کردند: باید در همه کارها و رفتارها، حتی در قضاوتها و موضعگیریها، عدالت و تعادل را شاخص قرار داد.
رهبر انقلاب اسلامی توزیع نشدن عادلانه ثروت و درآمد عمومی کشور را نمونه مشخصی از بی عدالتی خواندند و خاطرنشان کردند: در بحث یارانه ها، قشرهای فقیر از کمکهای دولت بهره کمتری می برند که هدفمند کردن یارانه ها که به دولتهای قبلی نیز توصیه می شد، می تواند این مشکل را حل کند.
ایشان در بحث عدالت، توجه به عقلانیت و معنویت را نیز ضروری دانستند و افزودند: برخی برخوردهای افراطی بعضی گروهها در گذشته، اکنون به تغییرات 180 درجه ای مواضع آنها تبدیل شده است چرا که عدالت خواهی آنان با عقلانیت و تفکر همراه نبود.
توصیه سوم رهبر انقلاب به دولت دهم، توجه کامل به سند چشمانداز 20 ساله بود.
حضرت آیتالله خامنهای در این زمینه افزودند: سند چشمانداز به تعبیری، بعد از قانون اساسی مهمترین سند کشور است، بنابراین باید فعالیتها و جهتگیریهای کاری دولت با شاخص سند چشمانداز سنجیده شود.
ایشان گذشت 4 سال از آغاز اجرای سند چشمانداز را یادآوری کردند و افزودند: باید به سمت آینده روشن پیش بینی شده در این سند مهم حرکت کنیم و دولت دهم باید ضمن تنظیم سرعت اجرای برنامه ها، سهم خود را در تحقق اهداف این سند، پیگیری و ادا کند.
اجرای کامل سیاستهای اصل 44، توصیه دیگر رهبر انقلاب به رئیسجمهور و کابینه جدید بود.
ایشان کارهای انجام شده در این زمینه را ناکافی دانستند و افزودند: نباید منتظر تغییرات اساسی در زیرساختها و تصویب طرح تحول اقتصادی ماند و کار را به بن بست رسیده فرض کرد بلکه باید به هر شکل ممکن، در مسیر اجرای سیاستهای اصل 44 به جلو رفت.
رهبر انقلاب اسلامی حل مشکلات اقتصادی کشور و مردم، بهویژه تورم و اشتغال را بسیار مهم خواندند و افزودند: باید به گونه ای برنامه ریزی و تلاش کرد که فشار تورمی به مردم از ابعاد مختلف از جمله از ناحیه هزینه خدمات دولتی کم شود.
سخنان حضرت آیتالله خامنهای در دیدار با دولت دهم با تأکید بر پرهیز از شتابزدگی در طرحهای اقتصادی و بهره گیری مناسب از دیدگاههای کارشناسی ادامه یافت.
ایشان در این زمینه تأکید کردند: از دیدگاههای کارشناسی درست و دقیق، بهویژه در مسائل اقتصادی، مالی و پولی به طور کامل استفاده کنید زیرا کم توجهی به مسائل کارشناسی در مباحث اقتصادی ممکن است به زیانهای بزرگی منجر شود.
اهتمام به مسائل فرهنگی و توجه کامل به هدف گذاری صحیح فرهنگی توصیه دیگر رهبری انقلاب به رئیسجمهور و دولت بود.
ایشان تأکید کردند: وظیفه مسئولان، اداره امور زندگی مردم همراه با هدایت جامعه است، بنابراین از ظرفیتها و امکانات دستگاههای حکومتی نظیر صداوسیما، فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و آموزش عالی به گونه ای استفاده کنید که مردم به مبانی دینی بیشتر علاقمند و پایبند شوند.
حضرت آیتالله خامنهای با رد گرایشهای بی مبنا و افراطی در باب فرهنگ افزودند: باید مسائلی را که مبنای صحیح دینی و شرعی دارد، با افتخار تبلیغ و ترویج کرد.
ایشان دولت دهم را به پایبندی کامل و رعایت دقیق قانون توصیه و خاطرنشان کردند: اگر در مسئله ای، قانون نادیده گرفته شد موضوع به نقض یک قانون ختم نمی شود بلکه راهی برای بی اعتنایی به قانون بازخواهد شد.
سینه گشاده، روی گشوده و گوش شنوا در مقابل نقد و انتقاد هشتمین توصیه حضرت آیتالله خامنهای به دولت جدید بود.
ایشان خاطر نشان کردند: هدف از برخی انتقادهای داخلی که به پشتوانه رسانه های بیگانه صورت می گیرد، تخریب است اما نقدهای مصلحانه و خیرخواهانه ای هم وجود دارد که از سوی طرفداران دولت هم نیست که باید به آنها توجه و عمل کرد.
رهبر انقلاب اسلامی اقدام دولت نهم را در تحمل اهانتها و کینه توزیها دارای اجر الهی دانستند و افزودند: نباید در این راه خسته شد یا انتقادهای کوچک را حمل بر دشمنی کرد.
حضرت آیتالله خامنهای رئیسجمهور و همراهانش در کابینه را به مغتنم شمردن توصیه ها و نصیحتهای مراجع، علما و بزرگان دینی توصیه مؤکد کردند و افزودند: بزرگان علما در مناطق مختلف کشور و مراکز حوزه های علمیه، طرفداران نظام اسلامی هستند و خدمات دولت را هم می بینند بنابراین توصیه های آنان از روی محبت و علاقه مندی است و باید مغتنم شمرده شود.
ایشان همچنین استقبال از انتقادات نخبگان و فرزانگان دانشگاهی را موجب قوی تر شدن پشتوانه دولت برشمردند و افزودند: ممکن است نخبگان خیرخواه، اعتراضی هم داشته باشند که لازم است با استقبال از آنها ذهن فعال و پویای نخبگان را برای خود ذخیره کرد.
طراحی و تدوین الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت و استفاده از متفکرین برای تحقق این مهم، آخرین توصیه رهبر انقلاب به دولت بود.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به لزوم همراهی ذاتی عدالت با برنامه های پیشرفت تأکید کردند: بهگونه ای حرکت کنید که اقدامات شما در فرصت 4 ساله خدمت، پایه های محکمی برای مسئولان آینده کشور فراهم کند تا انشاءالله در همه زمینه ها حرکتی قوی تر از دولت نهم انجام شود.
در این دیدار آقای احمدینژاد رئیسجمهور ضمن ارائه گزارش کوتاهی از عملکرد دولت نهم، اولویت های کاری دولت دهم را برشمرد.
رئیسجمهور با اشاره به میثاق اعضای دولت برای وقف خود بهمنظور خدمت به انقلاب و کشور گفت: دولت دهم بنا دارد با همدلی و همفکری درونی و با استفاده از همه ظرفیت های فکری و کارشناسی مأموریتهای خود را با اقتدار به انجام برساند.
آقای احمدینژاد، مهمترین مأموریت دولت دهم را اهتمام به امور فرهنگی و حاکمیت فضای فرهنگی و اخلاقی در جامعه دانست و افزود: اهتمام به قانون، صیانت کامل از حقوق شهروندان، تقویت همبستگی و وحدت ملی، توسعه مشارکت و نظارت مردمی، پاسخگویی همگان در برابر قانون و ملت، و تأمین فرصت های جدید برای جوانان از مهمترین برنامه های دولت در بخش اجتماعی است.
رئیسجمهور، پایداری بر عدالت و ارزشهای الهی، مبارزه قاطع و مستمر با مفاسد اقتصادی و مبارزه با فقر و تبعیض را از دیگر برنامه های دولت دهم برشمرد و تأکید کرد: دولت با برنامه ریزیهای انجام شده، حضور خود را در سراسر ایران پررنگتر و اثرگذارتر خواهد کرد.
حمایت از آزادیهای سیاسی و اجتماعی در چارچوب قانون، قانونمداری در امور سیاسی، ایستادگی قاطع بر حقوق ملت و ارزشهای انقلاب و مبارزه با مفاسد سیاسی، اولویتهای کاری دولت دهم در بخش سیاسی است که رئیسجمهور به آنها اشاره کرد و افزود: در بخش اقتصادی، قانون اجرای اصل 44 راهنمای عمل دولت خواهد بود.
آقای احمدینژاد ایجاد تحول در ساختارهای اقتصادی بهویژه طرح هدفمند کردن یارانه ها را از برنامه های اصلی دولت دانست و خاطرنشان کرد: تکمیل حلقه سهام عدالت، گسترش بخش تعاون، توسعه صادرات، گسترش سرمایه گذاری، و مبارزه با تورم در دستور کار دولت است.
رئیسجمهور در بخش سیاست خارجی به استمرار حضور فعال و اثرگذار در عرصه جهانی اشاره کرد و افزود: دولت دهم با اقتدار کامل و از موضع مدعی و طلبکاری از مستکبران، راه انقلابی را در عرصه های جهانی ادامه خواهد داد.
در پایان این دیدار نماز مغرب و عشا به امامت حضرت آیتالله خامنهای اقامه شد و سپس رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت روزه خود را به همراه رهبر انقلاب اسلامی افطار کردند.
رئیس دولت دهم با خیر مقدم مجدد به هوگو چاوز گفت: خوشحالم که پایان سفر ایشان به ایران با زیارت امام رضا (ع) مقارن شد و حضور چاوز در حرم امام رضا (ع) نشان عمق اعتقادات مشترک ایران و ونزوئلا است.
به گزارش فارس، محمود احمدی نژاد امشب در کنفرانس خبری مشترک با چاوز رئیس جمهور ونزوئلا که در تالار آئینه حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد، با خیر مقدم مجدد به هوگو چاوز اظهار داشت: خوشحالم که پایان سفر ایشان به ایران با زیارت امام رضا (ع) مقارن شد؛ چراکه اینجا حرم امام رضا(ع) یعنی انسانی کامل و یار و یاور عدالتجویان جهان است.
وی افزود: امامان انسانهای کاملی هستند که به همه بشریت تعلق دارند و این حضور آقای چاوز نشاندهنده عمق اعتقادات مشترک دو ملت و دو کشور ایران و ونزوئلا است؛ دو ملت و دو دولت ایران و ونزوئلا یکتا پرست و عدالتطلب هستند و به پیامبران الهی و انسانهای صالح ایمان دارند.
احمدینژاد با بیان اینکه روزی انسان کامل به همراه حضرت مسیح خواهد آمد و ضمن برپایی عدالت، عدالتخواهان را حمایت خواهند کرد گفت: پذیرایی از آقای چاوز در مقدسترین مکان ایرانیان نشان دهنده اوج احترام ایران به آقای چاوز و ملت انقلابی ونزوئلا است؛ این یعنی دلها و اندیشههای ما به طور کامل به هم پیوند خورده و ما برای دفاع از عدالت و مظلومان جهان و حقوق ملتها در کنار هم خواهیم بود و برای پیشرفت کشورهای خود و قطع فشارهای استکبار جهانی تا آخر با هم متحد خواهیم ماند.
وی دوستی ایران و ونزوئلا را یک دوستی انقلابی و ایمانی دانست و اظهار داشت: ما برای برپایی مقدمات عدالت جهانی همواره در کنار هم خواهیم ماند و امیدواریم این سفر مقدمه برداشتن گامهای بلندتر در توسعه روابط و مأموریتهای بینالمللی باشد.
محمود احمدی نژاد و اعضای هیئت دولت و اکثریت نمایندگان خراسان رضوی، روزه خود را در حرم امام رضا(ع) افطار کردند و هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا مهمان سفره آنها بود.
آلیا و ذبیحی، وزرای پیشنهادی برای آموزش و پرورش و نیرو/ طلایی وتمدن در راه دولت دهم
رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: آلیا و ذبیحی برای تصدی وزارتخانه آموزش و پرورش و نیرو به مجلس شورای اسلامی معرفی شدند.
به گزارش ثانیهنیوز، اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه سفر هیئت دولت به مشهد مقدس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فاطمه آلیا نماینده تهران در مجلس و ذبیحی رئیس فعلی سازمان تامین اجتماعی برای تصدی وزارتخانههای آموزش و پرورش و نیرو به مجلس شورای اسلامی معرفی شدند.
مشایی همچنین درخصوص برخی گمانه زنیها در باره معاون اول رئیس جمهور گفت که فعلا فردی برای این مسئولیت مشخص نشده است.
برخی اخبار نیز از احتمال معرفی نسرین سلطانخواه برای وزارت رفاه و تامین اجتماعی خبر میدهد.
برخی اخبار تایید نشده نیز از انتصاب مرتضی تمدن استاندار تهران به عنوان معاون برنامه ریزی رئیس جمهور و مرتضی طلایی عضو شورای شهر تهران به عنوان استاندار تهران خبر میدهد.
همچنین رییس جمهور در احکام جداگانهای سرپرست وزارت خانه های نیرو، آموزش و پرورش و رفاه و تامین اجتماعی را منصوب کرد.
به گزارش ثانیهنیوز، محمود احمدی نژاد به استناد اصل یکصد و سی و پنجم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و با عنایت به مراتب تعهد، شناخت و سوابق مفید اجرایی، مجید نامجو، محسنپور و نادعلی الفتپور را به ترتیب به عنوان سرپرست وزارتخانه های نیرو، آموزش و پرورش و رفاه و تامین اجتماعی منصوب کرد
رییس جمهور در این احکام تصریح کرده است: "انتظار میرود در این مسئولیت خطیر، با استفاده از ظرفیتهای علمی و تجربی کارشناسان و صاحبنظران ارجمند و بهرهگیری از همکاری مدیران و پرسنل خدوم و شریف آن وزارتخانه و هماهنگی با هیأت محترم وزیران،اهتمام لازم را به کار بندید. "
پیش از این محسن پور معاون پارلمانی وزارت آموزش و پرورش ، نامجو مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کشور و الفتپور معاون توسعه مدیریت و امور مجلس وزارت رفاه بودند
یکشنبه ?? شهریور ????
.
فراربه جلوی مجمع روحانیون با شکایت از فرمانده کل سپاه
پایگاه خبری اقلیت مجلس شورای اسلامی در خبری تصریح کرد،کمیته سیاسی مجمع تصمیم گرفته از فرمانده کل سپاه به دلیل ایراد اتهام و اهانت به چند تن از شخصیتهای مجمع، نشر اکاذیب و نقض آشکار وصیتنامه حضرت امام خمینی (ره) به دادسرای عمومی و انقلاب تهران شکایت کند.
این اقدام در حالی صورت می گیرد که اولا بنا برنص صریح اصل 150 قانون اساسی دفاع از انقلاب و حفظ دستاوردهای آن برعهده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده و ثانیا اظهارات سرلشگرجعفری در همین چارچوب و درراستای کنار زدن پرده نفاق جدید در اتفقات اخیر و تلاش های دامنه دار سال های گذشته بوده است.
مضاف براینکه طرح شکایت اقدامی درراستای انحراف افکار عمومی از واقعیت هایی است که بطور حتم با تشکیل دادگاه زوایای جدیدی از اقدامات پنهان برخی جریان های سیاسی ظهور و بروزخواهد یافت.
در جلسه نمایندگان گروه 1+5 در فرانکفورت چه گذشت؟
تا اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، هیچ گونه اقدامی در راستای در پیش گرفتن سیاستهای تحریمی و احیانا قطعنامه چهارم علیه ایران متصور نیست و همچنین با توجه به محتویات مباحث مطروحه در جلسه 1+5 در فرانکفورت تا پایان سال 2009 اقدامی در شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره ایران انجام نخواهد شد.
در جلسه روز چهارشنبه گروه 1+5 در شهر فرانکفورت آلمان که از معاونان وزرای خارجه کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، چین و روسیه به همراه آلمان، پشت درهای بسته تشکیل شده بود، بر پایه گفتوگوهای تلفنی پیش از این نشست، قرار بر این بود که در این نشست، دستور کار جلسه وزرای خارجه شش کشور عضو گروه راکه قرار است در آمریکا و در مقر سازمان ملل متحد در اواخر ماه سپتامبر انجام پذیرد، تدوین کنند.
به گزارش خبرنگار «تابناک» از واشنگتن درباره موضوعات مطروحه در این نشست، «بیل برنز»، نماینده آمریکا، پیشنهاد داده است، تا هنگام دریافت بسته پیشنهادی ایران، از هرگونه بحثی درباره تحریمها در شورای امنیت سازمان ملل متحد خودداری شود و مبنا را بر گفتوگو با ایران قرار داده و همچنین راههای گفتوگو با ایران را تقویت کنیم و گسترش دهیم.
این گزارش میافزاید: تا اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد، هیچ گونه کاری در راستای در پیش گرفتن سیاستهای تحریمی و احیانا قطعنامه چهارم علیه ایران متصور نیست و همچنین با توجه به محتویات مباحث مطروحه در جلسه 1+5 در فرانکفورت تا پایان سال 2009 اقدامی در شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره ایران انجام نخواهد شد.