با تصویب اساسنامه جدید در شورای انقلاب فرهنگی رقم خورد
محمد مهدی تهرانی: سرانجام بررسی و اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد با وجود همه مانع تراشی ها به پایان رسید تا اساسنامه از طریق دبیرخانه و با امضای رئیس جمهور به دانشگاه آزاد ابلاغ شود؛ اساسنامه ای که جزئیاتش به زودی در اختیار رسانه ها قرار خواهد گرفت.
اگر چه تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی به دلیل عدم همراهی دانشگاه آزاد در سال 84 ناتمام ماند، اما تقدیر این گونه بود که این دانشگاه تا مدتها بعد خبرساز باشد. پاسخگو کردن نهادی که عادت به پاسخگویی نداشته و ندارد چندان آسان نبود؛ و این گونه بود که علیرضا زاکانی، رئیس هیئت تحقیق و تفحص از آموزش عالی بر آن شد تا صریحا طی نامهای به رییس مجلس از این عدم همکاری گلایه کند و کار هیئت تحقیق و تفحص را پایان یافته قلمداد نماید.
او در نامه اش نوشت:«متاسفانه دانشگاه آزاد اسلامی با وجود حسن نیت و نگاه فنی وکارشناسانه هیات تحقیق و تفحص از آموزش عالی کشور در قبال پرسشهای تخصصی و مطالبات هیات، عدم همکاری را پیشه خود ساخت و ضمن تاخیر چند ماهه در پاسخگویی اولیه ریاست محترم این دانشگاه، تعلل، برخوردهای خاص و ناصواب، عدم برآورده سازی مطالبات تخصصی و تعامل غیرمثبت با کارشناسان را در دستور کار خود قرار داد.»
در نامه زاکانی آمده بود:«از 24 گروه کارشناسی مستقر در معاونتها و ادارات کل سازمان مرکزی، تنها امکان استقرار برای 6 گروه فراهم شده، 14 گروه از بررسی و کپی برداری اسناد محروم ماندند، 13 گروه نتوانستند با مسولان وکارمندان مصاحبه نمایند و پرسنل برای ارتباط با هیئت تهدید به اخراج گردیدند، 8 گروه اساساً هیچ ارتباطی با مجموعههای ذیربط پیدا نکرد و حداقلها نیز در اختیار آنان قرار نگرفت، از ورود دو نفر از کارشناسان هیئت به بهانهای واهی جلوگیری شد که درخصوص هر دوی آنها به دستگاه قضایی توسط هیئت شکایت شده است.»
این در حالی بود که دانشجویان از شهریه بالای دانشگاه آزاد شکایت داشتند. به دنبال اعتراضات دانشجویان و پیگیری های دولتمردان، جاسبی آذرماه 84 با رئیس جمهور دیدار کرده بود و از کاهش 10 تا 18 درصدی شهریهها خبر داده بود. دکتر محمود احمدینژاد نیز در سومین روز از سفر استانی خود با اشاره به قول جاسبی گفت:«قرار شده است که دکتر جاسبی شهریهها را پائین بیاورد که اگر این کار صورت نگیرد جریمهاش میکنیم سه فرزندش در دانشگاه آزاد درس بخوانند و اگر باز هم پایین نیامد، جریمه آقای جاسبی را سختتر خواهیم کرد.» اما شهریه های دانشگاه آزاد هیچ گاه کاهش پیدا نکرد. معاون آقای جاسبی طی مصاحبه ای با رد کاهش شهریهها گفت:«به جای کاهش شهریه به دانشجویان وام میدهیم»!
با وجود همه حرف و سخن ها در خصوص عملکرد دانشگاه آزاد، گزارش ناتمام هیئت تحقیق و تفحص از قرائت در صحن علنی مجلس باز ماند و در عین حال 221 تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حرکتی بی سابقه طی نامه ای به مقام معظم رهبری از خدمات و تلاش های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تشکر کردند!
چندی بعد جاسبی طی سخنانی از خدمات دانشگاه آزاد به نمایندگان و انتظاراتی که از آنها وجود دارد، سخن به میان آورد. او گفت:«این همه به نمایندگان سرویس میدهیم و متقابلاً ما باید از حمایت نمایندگان برخوردار باشیم و مستلزم این است که شما ارتباطتان را با نمایندگان بیشتر کنید و بطور کلی در سطح استان، در سطح شهر ما بتوانیم با همه مسئولین از جمله نمایندگان ارتباط داشته باشیم تا کارهای دانشگاه آزاد اسلامی را بتوانیم به خوبی پیش ببریم. اینطور نباشد که جاده یک طرفه باشد و ما سرویس بدهیم اما از آن طرف، ما چیزی نخواهیم.»
تشکر نمایندگان و سخنان جاسبی واکنش ها و انتقاداتی را به دنبال داشت. دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران بعدها اطلاعیه ای صادر کرد که طی آن عدم قرائت گزارش تحقیق و تفحص از دانشگاه آزاد "نقطه تاریک عملکرد مجلس هفتم" دانسته شده بود. در این اطلاعیه آمده بود:«امروز بیش از هر زمانی روشن شده است که چگونه و با به کارگیری چه ابزارهایی افردی چون آقای جاسبی سیستم نظارتی را خنثی و بیاثر میسازند.»
دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در ادامه آورده بود:«مجلس باید به منظور جلوگیری از وامدار شدن نمایندگان، هر مدرک تحصیلی را که در دوران نمایندگی منتخبین ملت برای آنها صادر شود، فاقد اعتبار اعلام کند. این گونه تمهیدات میتواند به سهولت راه را بر مفسدهجویان سد کند و در یک نگاه کلی باید گفت قانونمند کردن همه امور کشور تنها رمز تضمین سلامت جامعه خواهد بود.»
ناکام ماندن کسانی که می بایست عملکرد دانشگاه آزاد را مجددانه ارزیابی می کردند و تخلفات را گزارش می دادند، به ایجاد جبهه ای جدید برای مقابله با مفاسد منتج شد. در این جبهه بندی جدید کسانی قرار گرفتند که وامدار دانشگاه آزاد نبودند و در برابر تخلفات و حمایت های پشت پرده برخی از افراد صاحب قدرت نیز حاضر به سکوت نبودند. دانشجویان، دولتمردان و تنی چند از نمایندگان و صاحب نظران این جبهه را تشکیل می دادند.
مسئولین دانشگاه آزاد حاضر به پاسخگویی یا مناظره نبودند. رییس دانشگاه آزاد در خصوص عدم حضورش در مناظرات دانشگاهی گفت:«دانشگاه آزاد اسلامی و من تنها در مقابل مراجع قانونی پاسخگو هستیم و آنقدر بی کار نیستیم که هر کسی که درخواست مناظره کرد با او وارد مذاکره و مناظره شویم.» او منتقدان دانشگاه آزاد را افراد مغرض لقب داد و افزود:«افراد مغرض، در عرصه سیاست بسیار کوچکتر از آن هستند که ما را وارد این بازی ها کنند و با جو سازی و جنجال بخواهند ما از وظیفه اصلی مان که خدمت به مردم است دور کنند.»
این همه در حالی بود که دولت نهم نیز با وعده اقدام انقلابی در خصوص دانشگاه آزاد بررسی اساسنامه دانشگاه را در دستور کار قرار داده بود. احمدی نژاد با اشاره به شهریه های سنگین دانشگاه آزاد گفته بود:«اگر دانشگاه آزاد شهریه ها را کاهش ندهد، درباره این دانشگاه تصمیم انقلابی خواهیم گرفت و همه ملت خوشحال خواهند شد.»
به دنبال این وعده پنج تن از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی از جانب رئیس جمهور ماموریت پیدا کردند تا برای ترمیم هیات موسس و اساسنامه دانشگاه آزاد طرحی ارایه کنند. دانشگاه آزاد ترمیم هیئت موسس را در شأن اعضای این هیئت می دانست و این گونه شد که علی اکبر ولایتی، حسن حبیبی، حسن خمینی، محسن قمی و جعفر توفیقی به عنوان اعضاء جدید هیات موسس از جانب دانشگاه آزاد معرفی شدند.
دی ماه 85 بود که هیات پنج نفره رییس جمهور اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی را ارایه کردند. این اساسنامه در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت و بیش از ده ماده آن نیز به تصویب رسید. به دنبال این پیگیری ها بود که هاشمی رفسنجانی به هنگام افتتاح کتابخانه واحد نجف آباد دانشگاه آزاد صراحتا گفت:«شرارت هایی که می شود تا دانشگاه آزاد را تضعیف کند، شرش را کوتاه کنیم.» او همچنین افزود:«برخی از موذیگریها که نسبت به دانشگاه آزاد آغاز شده است، شکست خواهد خورد اگر قرار بود در مقابل این موذیگریها عقب بنشینیم باید به همان اطاق طلبگی برمیگشتیم و برای مردم مسئله میگفتیم»
و این گونه بود که تلاش برای سنگ اندازی و مانع گذاری در روند بررسی وضعیت دانشگاه آزاد و اصلاح اساسنامه آن افزایش یافت. سوم بهمن ماه 85 شورای عالی انقلاب فرهنگی، استدلال رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی یعنی آقای هاشمی را پذیرفت. هاشمی اصلاح اساسنامه دانشگاه را در شأن هیات موسس می دانست. شورای انقلاب فرهنگی با اضافه شدن 5 شخصیت معرفی شده آقای دکتر جاسبی به هیات موسس دانشگاه آزاد موافقت کرد.
به دنبال موانع متعددی که در سر راه ایجاد می شد، دکتر غلامحسین الهام، سخنگوی دولت، در جمع خبرنگاران آمد و از توقف اقدام انقلابی و غیر انقلابی دولت درباره دانشگاه آزاد خبر داد. او گفت:«بحث دانشگاه آزاد بنابر دلایل و مصالحی از دستور کار رییس جمهور خارج شده است.»
احمدی نژاد نیز در جمع دانشجویان توضیحاتی در این خصوص داد. او گفت:«ما آیین نامه را اصلاح کردیم و یکی دو بند آخرش در شورای انقلاب فرهنگی بود که رفتند و فشار آوردند. به ما فرمودند دست نگه دارید در قضیه هسته ای بحران درست می کنند و این مسئله الآن اولویت اول کشور است... ما با چشم اشکبار اطاعت و سکوت کردیم.»
آبان ماه 87 دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تمدید اولتیماتوم این شورا به دانشگاه آزاد برای اصلاح اساسنامه خبر داد و تأکید کرد فرآیند اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد در این شورا ظرف 2 ماه آینده به نتیجه خواهد رسید. او گفت:«قرار شد موادی از اساسنامه را که هیأت مؤسس دانشگاه آزاد بررسی و اصلاحات آن را انجام داده اند، ظرف یکی دو هفته آینده به شورا ارسال شود و این مواد در ماه آینده در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی و تصمیم گیری شود.»
اگرچه بنا بود اساسنامه تصحیح شده در اختیار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار بگیرد اما تمدید بازه زمانی پیش بینی شده نیز کاری از پیش نبرد و سرانجام باز هم هاشمی رفسنجانی به میدان آمد تا با ارسال نامه ای به رهبر انقلاب روند اصلاح دانشگاه آزاد را به تاخیر بیاندازد.
دست آخر اما با ایستادگی احمدی نژاد و پایان مهلت هیئت امنای دانشگاه آزاد، موضوع در دستور کار این شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت و اساسنامه جدید تصویب شد. محمدرضا مخبردزفولی دبیر این شورا در پایان جلسه شب گذشته 29 دی ماه این شورا به بحث اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد نیز اشاره کرد و اظهار داشت:«دیگر بحث اساسنامه به اتمام رسید و مقرر شد تا هرگونه تغییر در اساسنامه این دانشگاه هم از راه هیئت موسس و هیئت امنا یا خود شورا انجام شود و همچنین آئیننامه چگونگی تشکیل و اختیارات هیئت امنایی که در سطح استانها قرار است تشکیل شود باید به وسیله هیئت مرکزی دانشگاه آزاد تهیه و نهایی شود و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برسد.»
او همچنین اضافه کرد:«ترکیب هیئت امنا شامل 5 نفر عضو هیئت علمی میشود که 3 نفر آنها به وسیله هیئت موسس به شورای عالی پیشنهاد شده و دو نفر دیگر را نیز خود شورا تعیین خواهد کرد که مجموع این مطالب را گروه حقوقی شورا تنظیم میکند و به صورت مفصل در اختیار رسانهها قرار خواهد گرفت.»
کبگانیان نیز در خصوص موضوع وقف اموال دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد:«ضرورتی برای پرداختن به این قسمت خاص احساس نشد ولی کلیه اموال و داراییهای دانشگاه آزاد به عنوان منابع عمومی تلقی شد، یعنی نه متعلق به دولت است و نه متعلق به بخش خصوصی بلکه متعلق به عموم ملت است.»
وی در همین زمینه افزود:«بنابراین موضوع وقف در اساسنامه جدید قابل بررسی حقوقی و شرعی است و تصمیمگیری در مورد آن باید براساس اساسنامه اصلاح شده صورت گیرد.»
تصویب نهایی اساسنامه دانشگاه آزاد در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حالی انجام شد که برخی اصولگرایان از همان آغاز بر طبل ناامیدی کوفته بودند. اکنون به نظر باید منتظر ماند تا جزئیات بیشتری از اساسنامه جدید در اختیار رسانه ها قرار گیرد.
منبع:اقتدارملی
واکنش مسئولین قبلی و فعلی استان فارس به دروغهایی که اطاعت گفت
جواد اطاعت عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی که در جریان انتخابات ریاست جمهوری دهم با عدم التزام تشکیلاتی، علیرغم معرفی کروبی بهعنوان کاندیدای رسمی حزب، جزء حامیان موسوی بود، پنجشنبه شب در برنامه "رو به فردا" موارد متعدد و پراکندهای را در جریان مناظره با علیرضا زاکانی بیان کرد که در موارد زیادی خلاف واقعیت بود.
به گزارش رجانیوز، اگرچه برخی از این موارد مانند تصمیم دولت خاتمی برای افزایش یکباره قیمت بنزین به حدود 400 تومان براساس ماده 3 برنامه چهارم توسعه در همان مناطره و در حالی که اطاعت سعی داشت، بگوید این تصمیم دهساله بوده، نه یکساله، افشا شد اما برخی دیگر از موارد نیز بدون پاسخ ماند.
اطاعت در حالی حضور خود در میان متحصنین مجلس ششم را تکذیب کرد که نام وی در اخبار مربوط به این تحصن در سال 82 وجود دارد.
http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8611020757
همچنین وی در حالی طی این برنامه به متهم کردن جمهوری اسلامی به عدم برگزاری انتخابات آزاد و رد صلاحیتهای گسترده متهم کرد که ترجیح داد توضیح ندهد چرا علیرغم تأیید صلاحیت وی در انتخابات مجلس هشتم و قرار گرفتن نام او در هر دو لیست حزب مشارکت و اعتمادملی، آنهم در شرایطی که اسامی مشترک این دولیست کمتر از 10 نفر بود، وی نتوانست جایگاهی بهتر از چهلوپنجمی با 185553 رأی، در میان کاندیداهای تهران کسب کند و حتی به نزدیکیهای لیست 30 نفره نمایندگان تهران هم راه نیافت.
اما سخنان جواد اطاعت در برنامه زنده رو به فردا واکنش هایی را هم در استان فارس به همراه داشت.
استاندار سابق فارس نیز نسبت به اظهارات اطاعت در برنامه دیشب رو به فردای سیما اعتراض کرد.
رضازاده با اشاره به سخنان اطاعت در خصوص راه آهن شیراز- اصفهان گفت: این طرح عظیم در دولت نهم به پایان رسید وبی انصافی است که به علت نگاه سیاسی حجم فعالیت های بزرگ را به زیرسوال ببرند.
وی افزود: طرح راه آهن شیراز اصفهان بیش از 500 کیلومتر طول دارد و در طول این طرح بیش از 1700 پل به طول 26 کیلومتر احداث شده است، پل ایزدخواست به طول 485 متر جزمنحصر به فردترین پل های ایران است که در این طرح اجرا شده است.
رضازاده گفت: در این طرح، 21 تونل به طول 13،5 کیلومتر همچنین 60 میلیون مترمکعب عملیات خاکریزی و خاکبرداری در این طرح انجام شده است.
استاندار سابق فارس خاطر نشان کرد: نباید به این راحتی این زحمات زیاد نیروهای متعهد و متخصص را طی این چند سال زیر سوال ببریم.
رضازاده با اشاره به اینکه از سال های قبل از 75 بحث راه آهن شیراز اصفهان به عنوان یک آرزو در دل مردم استان فارس مطرح بوده و سال 75 زمان آقای هاشمی رفسنجانی کلنگ این طرح زده شد، گفت: تا پایان سال 83 که شروع فعالیت دولت نهم بوده است، کل اعتبار تخصیص یافته این طرح 18 میلیارد تومان بود.
رضازاده گفت: در طی چند سال دولت نهم تا آخر سال 87 بیش از 650 میلیارد تومان در این طرح هزینه شده است و پیشرفت فیزیکی این طرح تا قبل از آغاز دولت نهم 6،6 درصد بود.
نماینده دولت نهم در فارس افزود: آنان که می گویند در قسمتی از این طرح بدون اجرای پل، خاکریزی کردند، بیایند یک نقطه را نشان دهند. چنین مطلبی کذب محض است و در هیچ نقطه ای بهجای پل، خاکریزی نشده است.
رضازاده افزود: عکسی از یک تراورز ترک خورده را نشان داده اند و گفته اند این طرح شکست خورده است، در حالی که در هر نیم متر مسیر ریل گذاری یک تراورز کار شده است که با احتساب طول 500 کیلومتری راه آهن حداقل یک میلیون تراورز کارشده و این بی انصافی است که این فعالیت ها نادیده گرفته شود.
استاندار فارس در دولت نهم همچنین با اشاره به اظهارات اطاعت در خصوص شهرستان های زرین دشت و داراب گفت: یکی از سیاست هایی که دولت نهم داشت، بنگاه های زودبازده بود، فقط در شهرستان داراب در طول این مدت با توجه به 4 هزار تقاضا به 2400 طرح 28 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
وی اضافه کرد تاکنون 900 طرح از این طرحها در داراب به بهره برداری رسیده که تسهیلات واگذاری حدود 15،7 میلیارد تومان است.
رضازاده گفت: در زرین دشت هم حدود 13 میلیارد تومان به بنگاه های زودبازده پرداخت شده است که این فعالیت ها حکایت از تلاش بی وقفه دولت نهم دارد.
وی افزود: سد رودبال تا سال 83 فقط 15 درصد پیشرفت فیزیکی داشت، درحالی که هم اکنون با 80 درصد پیشرفت فیزیکی تا پایان امسال آبگیری می شود.
استاندار سابق فارس گفت: بیمارستان زرین دشت که پس از گذشت 18 سال از شروع ساختش به یک اثر تاریخی تبدیل شده بود، در دولت نهم با تخصیص اعتبار مناسب امسال به بهره برداری می رسد.
نماینده مردم داراب و زرین دشت درمجلس شورای اسلامی با رد اظهارات جواد اطاعت مبنی بر اینکه در دولت نهم و دهم هیچ کاری نشده است، به تشریح اقدامات دولت پرداخت و گفت در 2 تا 3 سال گذشته، طرحهای عمرانی فراوانی در داراب و زرین دشت اجرا و یا به اتمام رسیده است.
افشاری اتمام ساختمان سد رودبال و تصویب طرح آبرسانی به داراب و زرین دشت در کمیسیون ماده 32 قانون برنامه چهارم، احداث جاده شیراز، فسا، داراب، بندرعباس، جاده داراب شیراز، تبدیل بیمارستان 94 تختخوابی داراب به 204 تختی با پیشرفت 50 درصدی و اتمام ساخت بیمارستان زرین دشت را از جمله این طرح ها عنوان کرد.
وی در خصوص سخنان اطاعت که در طرح پتروشیمی داراب هیچ کاری نشده است، افزود: مجتمع های پتروشیمی داراب فسا و جهرم یک پکیج بسته است و از خط اتیلن پارسیان که حدود 500 کیلومتر فاصله دارد، باید تغذیه شود. بنابراین با توجه به مسافت زیاد و عظمت آن، این طرح به سرعت به اتمام نمی رسد و دولت در بودجه س ال 89 نیز 20 میلیارد تومان برای اجرای این طرح در نظر گرفته است.
همچنین سرپرست راه آهن فارس نیز خبر خروج قطار از ریل را که اطاعت مدعی آن شد، تکذیب کرد و گفت: این خبرها سیاسی بود که در همان زمان نیز تکذیب شد.
تاکی تصریح کرد: قطار شیراز- اصفهان سیزدهم خرداد امسال با سفر خانواده شهدا به حرم مطهر امام خمینی آغاز شد و تا آبان امسال هر دو هفته یکبار صورت می گرفت که از آذر برنامه حرکت قطار به صورت هفتگی شد و در چند روز اخیر نیز به دلیل کمبود مسافر، این قطار به طور موقت تعطیل شده است و دوباره از 8 بهمن این برنامه برقرار خواهد شد.
فرماندار شهرستان زرین دشت هم رد صلاحیت جواد اطاعت را در انتخابات مجلس تکذیب کرد و گفت وی در دور قبل نامزد نمایندگی از حوزه تهران بود که رأی هم نیاورد.
خوشبخت با اشاره به برخی از سخنان پنجشنبه شب اطاعت گفت: آقای اطاعت که این همه دم از دموکراسی میزند، لازم است یادآور شوم که بعد از زلزله سال 82 در این شهرستان که من رئیس شورای شهر زرین دشت بودم و برای تهیه مایحتاج مردم به فرمانداری رفتم که آقای اطاعت هم حضور داشت و اظهار کرد که دموکراسی چرت است و چون شما با دولت نیستید، ما هیچ کمکی نمیکنیم.
فرماندار زرین دشت با اشاره به بهرهبرداری سد خسویه در دولت نهم گفت: آقای اطاعت و دوستانش در دولت اصلاحات قول دادند که این سد بعد از 14 ماه به بهرهبرداری میرسد که این اتفاق نیفتاد.
خوشبخت همچنین با بیان اینکه بیمارستان این شهرستان بعد از گذشت 20 سال از زمان آغاز فعالیت اجراییش با 17 درصد پیشرفت فیزیکی رها شد، افزود: اما در سال 84 و با روی کار آمدن دولت نهم عملیات اجرایی آن از سر گرفته شده است و به زودی افتتاح میشود.
فرماندار زرین دشت با اشاره به مستنداتی گفت: در زمان اصلاحات به جاده زرین دشت ـ لار فقط 10 میلیون تومان اختصاص مییافت، در حالیکه در دولت نهم تاکنون بیش از 5 میلیارد تومان به آن اختصاص یافته و این طرح در حال ساخت است.
خوشبخت خطاب به اطاعت افزود: شما که به تاخیر دو ساله ساخت پتروشیمی داراب معترضید در خصوص کارخانه کنستانتره که 14 سال قبل با حضور شما و کروبی کلنگزنی شد و 200 هکتار به تصرف درآمد و تا به حال رها شده است، چه میگویید.
فرماندار زرین دشت گفت: آقای اطاعت به زرین دشت بیایند و در حضور مردم اظهار نظر کنند تا واکنش مردم را از نزدیک مشاهده کنند.
وی در پایان ضمن تشکر از صدا و سیما از برپایی این مناظرهها گفت: از دیشب تاکنون صدها تلفن و پیامک زده شده و نسبت به سخنان اطاعت اعتراض کردهاند.
جمعی از نمازگزاران جمعه شهرستان زرین دشت نیز بعد از اقامه نماز به اظهارات اطاعت اعتراض کردند.
یکی از اهالی روستای خلیل آباد این شهرستان گفت: تعجب می کنم آقای اطاعت که خود معروف به این لقب کذاب است، دیگران را دروغگو معرفی می کند.
وی از صدا وسیما خواست از افراد واقعبین حتی مخالف در چنین برنامه هایی دعوت شود.
همچنین یکی دیگر از مصاحبه شوندگان ضمن تشکر از برگزاری مناظره ها گفت نمی توان خدمات دولت نهم را در این منطقه نادیده گرفت و مناظره ها هم جنبه مثبت دارد و هم منفی.
یکی از اهالی روستای خسویه هم گفت: تعجب می کنم که می گوید در این منطقه کاری نشده است، او خودش را نماینده مردم می دانست اما مردم او را بهعنوان نماینده قبول نداشتند.
نماینده سابق مردم داراب و زرین دشت در مجلس نیز در واکنش به اظهارات اطاعت گفت بیش از 80 درصد مطالب وی کذب محض است.
حجت الاسلام رستاد نماینده دور پنجم و هفتم مجلس گفت: بنده که سال 75 نماینده مردم حوزه انتخابیه داراب و زرین دشت بودم، کارخانه سیمان در ان زمان پیگیری و تصویب شد و در سال 80، با حضور جهانگیری وزیر وقت صنایع و معادن افتتاح شد، در حالی که اطاعت در نیمه دوم سال 80 به مجلس راه یافت و افتتاح کاخانه سیمان هیچ ربطی به او نداشت.
وی افزود: در خصوص بیمارستان داراب هم که در سال 81 پزشکیان وزیر وقت بهداشت آن را افتتاح کرد، در دور پنجم مجلس پیگیری کردم و در آن زمان، 700 میلیون تومان اعتبار برای آن تخصیص یافته بود.
نماینده دوره پنجم و هفتم مردم داراب و زرین دشت در مجلس با اشاره به سد رودبال داراب گفت: این سد در سال 75 کدگذاری و دربودجه سالانه دارای ردیف شد. مطالعات آن یکسال و نیم بهطول انجامید و در زمان نمایندگی من 20 درصد پیشرفت فیزیکی داشت، در صورتی که در 3 سال نمایندگی اطاعت، فقط 5 درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
حجت الاسلام رستاد افزود: در دور هفتم که مجددا نماینده مردم داراب و زرین دشت شدم، در زمان دولت آقای احمدی نژاد تا سال 87 پیشرفت سد رودبال به 60 درصد رسید و تا پایان امسال آبگیری می شود.
وی با اعتراض به اینکه چرا چنین افرادی که کاملاً با نظام مخالف هستند، به برنامه های صدا و سیما دعوت می شوند، افزود: چرا افراد متعادل دعوت نمی شوند؟
نماینده سابق مردم داراب و زرین دشت در مجلس گفت: آقای اطاعت در داراب به جواد کذاب معروف می باشد و صحبتهای دیشب وی در خصوص داراب و زری ن دشت کذب محض است.
جواداطاعت در دوره ششم مجلس شورای اسلامی نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس بود.
اعتراض به دیدار لاریجانی با مبارک تاریخ : 1/10/88 آقای لاریجانی آیا التفات دارید دستی را که شما فشردهاید، دستی است که سفاکانی چون بوش، لیونی، اولمرت، نتانیاهو و اوباما فشردهاند؟! دستی را فشردهاید که آغشته به خون هزاران انسان بیگناه و مظلوم گشته است، قرار گرفتن عکس یادگاری شما با نامبارک مصری در کنار عکسهای این گرگ جنایتکار با سفاکان صهیونیستی و آمریکایی مایه شرم آزادیخواهان جهان است. بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) در خصوص دیدار علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی با حسنی مبارک نامهای خطاب به رییس مجلس نوشت. به گزارش ایسنا در این نامه آمده است: ما آماده برقراری رابطه با هر کشوری به غیر از اسرائیل هستیم این جملهای است که بارها از لسان مسوولین دستگاه دیپلماسی شنیده شده است، سخنی که دستاویزی است برای برقراری تعامل بی قید و شرط با دول مختلف و آنچه در این میان فراموش میشود، تاریخ سیاه دولتهایی است که دست در دست سفاکان غرب از هیچ تلاشی در ریختن خون مظلومین عالم فروگذار نکردهاند و چه زود فراموش میشود دستان خونآلود و دیدارهای نامیمون و شومی که حسنی نامبارکها و ملک عبداللهها با سران شیطان صفت آمریکا و اسرائیل داشتهاند و چه خوب گفت حضرت روحالله که فرمود: امروز اسرائیل و دوست صمیمیاش مصر، در منطقه در فکر ایجاد یک هسته مرکزی برای نابودی مسلمانها و ارزشهای عالی فکری آنها میباشند. -آقای لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران شما را به مرور تاریخ نه چندان دور امت رنج دیده اسلام توصیه میکنیم! ملل مسلمان جهان، هنوز ننگ قرارداد کمپ دیوید را که با دستان سادات و بگین بسته شده است را فراموش نکردهاند و به یاد دارید که این قرارداد آغازی شد بر قطع رابطه سیاسی ایران با دولت جنایتکار مصر و فرزندان روحالله هنوز سخن امام را از خاطر نبردهاند که فرمود: "این شما سران دولتها هستید که باید این فکر اسلامی را تعقیب کنید و دست از دشمنی و مخالفت با برادران خود بردارید. مسوولیتهای دولتهای اسلامی در پیشگاه خدای توانا و در پیشگاه ملتها بسیار بزرگ است. دولتهای اسلامی باید دولت مصر را در این خیانت بزرگ که به اسلام و مسلمین نموده است به جای خود بنشانند و با آن قطع رابطه کنند. مگر فراموش کرده اید که دولت نامشروع مصر در جنایات غزه با بستن گذرگاه رفح مظلومین فلسطینی را در تنگنای قحطی قرار داد و با لبخندهای ننگین شاهد مرگ مظلومانه کودکان و زنان بی دفاع فلسطینی بود و این دولت خیانتکار هنوز هم از مکیدن خون مظلومان عالم سیراب نشده است. آقای لاریجانی آیا التفات دارید دستی را که شما فشردهاید، دستی است که سفاکانی چون بوش، لیونی، اولمرت، نتانیاهو و اوباما فشردهاند؟! دستی را فشردهاید که آغشته به خون هزاران انسان بیگناه و مظلوم گشته است، قرار گرفتن عکس یادگاری شما با نامبارک مصری در کنار عکسهای این گرگ جنایتکار با سفاکان صهیونیستی و آمریکایی مایه شرم آزادیخواهان جهان است. آقای دکتر لاریجانی! به یاد داشته باشید جنبش دانشجویی در کنار ملت ایران، این دیدار تاریخی شما را فراموش نخواهد کرد و در کنار سایر مظلومین عالم این حرکت دستگاه دیپلماسی را به شدت محکوم میکند. در پایان بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) برای یادآوری جنایات دولت نامبارک مصر در قتل عام مسلمانان، مستنداتی را به دفتر شما ارسال خواهد کرد تا آن را کنار نطق های آتشین خود در محکومیت جنایات غزه بایگانی کرده و آن را به حافظه تاریخی خود بسپارید. بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع)