پروژه پایمال 250 هزار میلیارد تومان بیت المال در مجلس
نوشاید تعجب کنید- و تعجب آور نیز هست- که دیروز در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی، طرحی با 134 رأی موافق! در مقابل 72 رأی مخالف به تصویب رسید که چه نمایندگان موافق طرح خواسته باشند و چه نخواسته باشند باید آن را «طرح پایمال 250 هزار میلیارد تومانی بیت المال» نامید!
این طرح اگرچه نام فریبنده و عنوان غلط انداز «طرح حمایت از تأسیس و تقویت مؤسسات و مراکز آموزش عالی غیر دولتی» را با خود دارد ولی نگاهی- هر چند گذرا- به متن و حواشی آن نشان می دهد که با محوریت خروج دانشگاه آزاد اسلامی از نظارت قانونی نظام و بازگذاشتن دست گردانندگان - چند نفره و تاکنون ثابت- آن برای ادامه دخل و تصرف های بعضاً بی حساب و کتاب در مدیریت و سرمایه نجومی این دانشگاه تهیه و به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.
چند هفته قبل- 4/3/89- طی یادداشتی با عنوان «زیارت قبول»! به تصمیم چند نفره هیئت مأسس دانشگاه آزاد اسلامی برای قانونی کردن مدیریت بی ضابطه و خلاف قانون خود بر این مرکز بزرگ آموزشی اشاره کرده و مغایرت و تضاد آن را با مبانی شناخته شده اسلامی و قوانین جاری، بازگو کرده بودیم و از آنجا که مصوبه دیروز مجلس شورای اسلامی، نقض آشکار همان قوانین و ضوابط است، پرداختن دوباره به تمامی آن موارد را ضروری نمی دانیم و تنها به بیان چند نکته درباره این مصوبه و مسائل پیرامونی آن بسنده می کنیم.
ادامه متن کامل در سایت http://yasin.vcp.ir/ کلیک کنید
نقش ویژه دانشگاه آزاد در دستور مرد خاکستری اصلاحات
فصل جدید قانون مند شدن دانشگاه آزاد اسلامی برای جریان فتنه 88 گران تمام میشود.
به گزارش فرهنگ نیوز به نقل از«خبرنامه دانشجویان ایران»، دانشگاه آزاد مهمترین پشتیبان اقتصادی و لوجستیکی برای ستاد کاندیدای نفوذی فتنه گران در انتخابات 88 بود که از حدود 28 سال پیش توسط یک جریان خاص سیاسی پایه گذاری شده است.
این مجموعه عظیم که با بودجه عمومی به نقطه فعلی خود رسیده است رسما حمایت های سنگینی از فتنه 88 کرد تا جایی که موسوی بارها و بارها توسط تریبون این دانشگاه به سخنرانی پرداخت.
در همین حال فشار شدید دانشجویان از حدود 4 سال پیش بر روی مدیران دانشگاه آزاد زیاد شده است تا جایی که بالاخره اساسنامه دانشگاه آزاد توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تغییر کرد و فضا برای اصلاحات اساسی در این مجموعه فراهم شد.
نیروهای پشت صحنه و بعضا آشکار دانشگاه آزاد این فشارها برای قانونی شدن دانشگاه آزاد را تا این لحظه قبول نکرده اند و مصوبه قانونی شورای عالی انقلاب فرهنگی را غیر شرعی می خوانند.
آقای هاشمی و جاسبی که از آغاز کار دانشگاه آزاد تاکنون همچین مطالبه عمومی برای تغییر در دانشگاه آزاد را مشاهده نکرده بودند این بار قصد دارند از تغییر مجلس فشار بر روی دانشگاه آزاد را کم کنند.
اما سوال اصلی این جاست که دانشگاه آزاد مگر چه سودی به حال جریان فوق دارد که با هر هزینه ای حاضر به حفظ آن هستند؟
جواب این سوال در طراحی جدید مرد خاکستری اصلاحات نهفته است، جایی که وی دستور منتقل کردن فتنه به دانشگاه ها را می دهد و از طرفی نقش ویزه ای به دانشگاه آزاد می دهد.
ماجرا از آن قرار است که موسوی خوئینی ها در طراحی خود دانشگاه آزاد را محل اصلی تحرک فتنه دانسته است و به شدت بر روی آن تاکید کرده است.
به این ترتیب مردان پشت صحنه دانشگاه آزاد ماموریت حفظ این سنگر مهم را دارند...!
موسوی متشکرم و خداحافظ اصلاحات!
عطاءالله بیگدلی
1. تمایل به تجدد خواهی از نوع جدید آن سابقهای صد ساله و به پهنای مشروطه در ایران دارد. این طلب و میل در برهههای مختلف ظهورات و بروزات گوناگون داشته است و مشتمل بر طیفی از تندروان و کندروان و عقلا و خامان بوده است. این تمایل در تمامی دوران صد ساله، انقلابی نبوده است و اصولاً گرایش راست لیبرال به نوعی حافظ وضع موجود و پیش بردن اهداف بورژوازی از طریق مسالمت آمیز و مشارکت نرم در حاکمیت است. انقلابهای بورژوازی در همان سال 1789 تمام شد.
2. طیفهای تجددخواه از نظر نظری نیز متنوعاند و از تجدد خواهان رسماً منکر دین تا آنانی را که از دین تفاسیر دموکراتیک و لیبرالی دارند در بر میگیرد. دسته اخیر گاه «واقعاً» معتقدند دین با لیبرالیسم و حدأقل با برخی نهادهای فرهنگی، اجتماعی و تمدنی آن مانند دموکراسی و حقوق بشر سازگار است و سازگار ننمودن دین با دستاوردهای دنیای مدرن از سوی سنتگرایان، خیانت به دین و طرد و نفی آن از صحنه اجتماع است. آن چه در تمامی این طیف مشترک است و قدر جامع غربگرایان را تشکیل میدهد اصالت دادن به غرب و سعی در سازگاری دین با آن است. هرکس اصاله الاقتضائی است لاجرم مدرن و متجدد و غربزده است و مدام از اسلام و نحوه سازگاری آن با اقتضاءات زمان میپرسد و البته گهگاه دلسوزی در طرح و حل این پرسش دارد.
ادامه متن کامل در سایت http://yasin.vcp.ir/ کلیک کنید
رییس جمهور در جمع پرشور مردم استان چهارمحال و بختیاری:
شرایط ایران برای گفتگو تغییر کرده است
هدف از صدور قطعنامه، نجات اسرائیل از فشار افکار عمومی بود
رییس جمهور قطعنامه شورای امنیت علیه ملت ایران را فاقد ارزش و اعتبار دانست و گفت: هر دولتی در هر گوشه ای از دنیا بخواهد به بهانه این قطعنامه ذره ای از حقوق ملت ایران را ضایع کند، ملت ایران حق اقدام متقابل و قاطع را برای خود محفوظ می داند.
دکتر محمود احمدی نژاد ظهر امروز در اجتماع پرشور مردم استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهداف صدور قطعنامه اخیر علیه ملت بزرگ ایران، اظهار داشت: اولین هدف از انتشار این قطعنامه این بود که رژیم صهیونیستی را که ابزار جنایات و عامل توطئه طلبی آنها بر منطقه و جهان است را از زیر فشار سنگین افکار عمومی دنیا خارج کنند، اما باید بدانند ملت ایران و ملت های آزاده جهان هوشیار هستند و پاسخ جنایت های این رژیم را خواهند داد.
وی با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی به پایان راه رسیده است، گفت: قدرت های زورگو خیال کرده اند که می توانند با اقداماتی مانند انتشار قطعنامه علیه ملت ایران این رژیم را نجات دهند در حالی که باز هم در اشتباهاند چرا که چنین اقداماتی مرگ ننگین این رژیم جعلی را هر چه بیشتر جلو خواهد انداخت.
ادامه متن کامل در سایت http://yasin.vcp.ir/ کلیک کنید
شبکه ایران: اکبر هاشمی رفسنجانی روایتی درباره فرزندانش دارد که در آنجا از غیر سیاسی بودن خانوادهاش میگوید، از دخترانش که یکی وارد کار ورزش و دیگری وارد بنیاد بیماران خاص شدند و پسرانش، محسن که زمینه سیاسی داشت و الآن مدیرعامل مترو است، مهدی که دنبال سکوسازی و لولههای کف آب و حفاری در دریا رفته و یاسر که برای راه اندازی کارش، مشاور وزیر شده بود، هاشمی پدر نتیجه میگیرد که بچههایش در کار سیاست نیامدند اما در کارهایی که به آنها مربوط نیست، دخالت میکنند. اما حکایت خاندان هاشمی رفسنجانی به اینجا ختم نمیشود، سال 88 حکایت این خانواده به گره کور خود میرسد و انتخاباتی که قرار است بدون آشکار شدن نام آنها پروژه «نه به احمدینژاد» را عملی کند، ناگهان در دوگانه «هاشمی - احمدینژاد» گرفتار میشود و نقش آنها از پرده بیرون میافتد و آنها به ناچار خود را مغلوب میدانند و عصبانیت ناشی از شکست آنها را به بازی تازهای میکشاند و در قالبهای آشکاری قرار میدهد.
اکبر هاشمی رفسنجانی
انتخابات دهم ریاست جمهوری برای اکبر هاشمی رفسنجانی با طرح «دولت وحدت ملی» کلید خورد. او بیش از یک سال مانده به انتخابات در مصاحبهای طرح خود را که منجر به حذف احمدینژاد از اردوگاه اصولگرایی میشد اینگونه تشریح کرد: «چنانچه همه کسانی که خود را به هر نوعی جزو اصولگرایان میدانند، یکی از چهار نفر مطرح شده یعنی؛ حجج اسلام ناطقنوری و روحانی و آقایان لاریجانی و ولایتی .....
ادامه متن کامل در سایت http://yasin.vcp.ir/ کلیک کنید
در دوران اصلاحات 5500 شبهه علیه جایگاه ولایت فقیه
عضو شورای تخصصی تحول و ارتقای علوم انسانی کشور گفت: از سال 79 تا 84، 5500 شبهه علیه ولایت فقیه و شخص رهبری در برخی روزنامههای بهاصطلاح آزاداندیش به چاپ رسید.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه دوشنبهشب در سلسله نشستهای مینای معرفت پیرامون بحث ولایت که در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، با اشاره به فقهای شورای نگهبان اظهار داشت: شش نفر فقهای شورای نگهبان و شش نفر دیگر را مجلس با پیشنهاد قوه قضائیه انتخاب میکند و قانونی را به این شورا دادهاند تا اجرا کند و این شورا واضع قانون نیست بلکه مجری قانون است.
وی افزود: در صورتیکه کسی مجتهد مسلم باشد شورای نگهبان وی را تایید میکند وگرنه باید زیر نظر جامعه مدرسان حوزه علمیه امتحان بدهد.
مدیر گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با اشاره به اینکه در مجلس خبرگان جناحهای مختلف سیاسی حضور دارند، بیان داشت: برخی از آنها در انتخابات به میرحسین موسوی رای دادند، اما جزو خبرگان هستند و در حوادث پس از انتخابات هم منتقد موسوی بودند.
ادامه متن کامل در سایت http://yasin.vcp.ir/ کلیک کنید
این هفت نفر؛ محبوب هیلاری کلینتون
وزیر امور خارجه امریکا در بیانیه مداخلهجویانهای که بهمناسبت سالروز 22 خرداد صادر کرده است، ضمن تکرار ادعاهای بیپایه علیه جمهوری اسلامی، از میان دهها نفر از بازداشتشدگان، مشخصاً از هفت نفر نام برده و خواستار آزادی آنها شده است.
هیلاری کلینتون در این بیانیه از جمهوری اسلامی خواسته است که هر چه سریعتر شیوا نظرآهاری، نرگس محمدی، عماد باقی، کوهیار گودرزی، بهاره هدایت، میلاد اسدی و محبوبه کریمی را آزاد کند.
وی همچنین از سه جاسوس امریکایی بازداشت شده در ایران، بهعنوان سه کوهنورد که بدون هیچگونه جرمی نزدیک به یک سال در ایران زندانی هستند، یاد کرده و آزادی آنها را نیز خواستار شده است.
این بیانیه که شباهت قابل توجهی به بیانیههای موسوی و کروبی دارد، در حالی به حمایت مستقیم و با ذکر نام از هفت تن از ساختارشکنان حوادث سال گذشته پرداخته است که تا پیش از این، دولت ایالات متحده برای فاش نشدن سر خطهای داخلی خود دقت بیشتری به خرج میداد.
چندی پیش، رجانیوز پس از حضور موسوی و رهنورد در منزل شیوا نظرآهاری، جزئیاتی از ارتباطات وی با گروهک تروریستی منافقین را فاش کرد اما این افشاگری با انکار وی و خانوادهاش مواجه شد.
وزیر امور خارجه امریکا همچنین دو روز پیش، از اینکه موسوی و کروبی لغو راهپیمایی روز 22 خرداد را اعلام کردند، ابراز تأسف کرد و ضمن اظهار همبستگی با ساختارشکنان گفت: مجموعه ای از سرکوب مردمشان، دستکاری در انتخابات خودشان و این واقعیت که آنها صادر کننده و وارد کننده فعالیت های تروریستی در جهان و پیگیر سلاح های اتمی هستند، همگی حاکی از آن است این رژیمی بسیار خطرناک است.
طرفداری صریح و مستقیم کلینتون از فتنهگران در حالی است که وی کاملاً تحت تأثیر و هدایت لابیهای صهیونیستی است که هزینه صدها میلیون دلاری تبلیغات وی در انتخابات مقدماتی ایالات متحده را برعهده داشتند.
همچنین در حالی که اوباما در نامهای به مقامات دولت امریکا بر ناکارآمدی ابزار تحریم برای توقف ایران اذعان کرده است، هیلاری کلینتون نقش اصلی را در به جمع بندی رساندن دولت این کشور برای صدور قطعنامه ضدایرانی و تهیه پیشنویس آن ایفا کرد
سه هفته پس از انتشار بیانیه سه جانبه تهران که از حسن نیت جمهوری اسلامی در زمینه همکاری پیرامون مسائل هسته ای با جامعه جهانی حکایت داشت شورای امنیت سازمان ملل تحت فشار و قیمومیت دو، سه کشور غربی چهارشنبه گذشته چهارمین قطعنامه تحریمی علیه ایران را به تصویب رساند.
ساعاتی قبل از تصویب این قطعنامه که اجماع شورای امنیت را در پی نداشت کشورهای آمریکا، فرانسه و روسیه- که به انضمام آژانس انرژی اتمی گروه وین را تشکیل می دهند- طی نامه های جداگانه ای به بیانیه تهران درباره تبادل سوخت هسته ای پاسخ دادند و به گونه ای «نه» خود را ابراز کردند.
نامه نگاری در وین و صدور قطعنامه 1929 در نیویورک که دو پرده از سناریوی غرب در رابطه با برنامه صلح آمیز هسته ای کشورمان است حکایت از آن دارد که مسئله و چالش اصلی هر چند در ظاهر بر موضوع هسته ای متمرکز می باشد اما شواهد و قراین بیانگر آن است که موضوع فراتر از مسئله هسته ای است.
در این باره اشاره به نکاتی می تواند به روشن شدن زوایای پنهان موضوع کمک کند.
1-بی شک برای حل هر مسئله ای، فهم صورت مسئله عنصر اصلی و جوهری برای رسیدن به پاسخ است و ناگفته پیداست که اگر صورت مسئله به درستی فهمیده و تشخیص داده نشود قطعاً در جواب مسئله ناکام مانده و به تعبیر دیگر دچار انحراف از موضوع اصلی خواهیم شد.
هر چند جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با غرب در زمینه مسئله هسته ای طی سال های گذشته تجربه خوبی بدست آورده و در واقع خواسته های به اصطلاح حقوقی و فنی آنها را بهانه تراشی ارزیابی می کند و می داند که هدف و خواسته اصلی و واقعی غرب از ایران چیست اما عقلانیت سیاسی و بهره گیری از اصول دیپلماسی را ملحوظ داشته و نه تنها توپ در زمین غرب باقی مانده است بلکه امروز برای افکار عمومی دنیا و تمامی ملت های آزاده و مستقل این پرسش مطرح است که علت صدور قطعنامه جدید چیست؟
ادامه متن کامل در سایت http://yasin.vcp.ir/ کلیک کنید
آخرین امید بر باد رفته فتنه
خیابانهای آرام تهران؛ سران فتنه را در 22 خرداد دفن کرد
سران فتنه که با هدف مظلوم نمایی و مجوز نگرفتن، درخواست ناقصی را برای دریافت مجوز راهپیمایی در روز 22 خرداد منتشر کرده بودند، پس از آنکه از جدیت وزارت کشور برای برسی درخواست مجوز در چارچوب قانون مطلع شدند، با علم به بدنه اندک و ریزش کرده خود پیش دستی کرده و از مهلکه برگزاری راهپیمایی با جمعیتی اندک آنهم به بهانه هراس از سرکوب مردم پاپس کشیدند، تا رسوایی ریزش بدنه، در روز 22 خرداد به پای لغو مراسم راهپیمایی نوشته شود.
در حالی که رسانه های انگلیسی و امریکایی حامی سران فتنه از ماه گذشته به صورت ویژه برنامه های خاصی را برای سالروز برگزاری انتخابات تدارک دیده بودند، این اقدامات و تلاش های سران فتنه هم نتوانست جمعیت قابل قبولی را در روز 22 خرداد و به بهانه سالگرد انتخابات برای اهداف سران فتنه به میدان بیاورد.
این در حالی است که پس از حماسه 9 دی و 22 بهمن، تحلیلگران از مرگ این جریان سیاسی در سطح بدنه اجتماعی آن خبر داده بودند.
با این حال گزارش های دریافتی رجانیوز از خبرنگاران خود در سطح شهر حاکی از آن است که تهران امروز یکی از آرام ترین روزهای خود را سپری کرد.
در حالی که تعداد 50 دانشجوی حامی موسوی در مقابل دانشکده فنی دانشگاه تهران به دنبال ایجاد برنامه و تدارک یک میتینگ گسترده بودند، بی توجهی دانشجویان دانشگاه تهران و حضور انبوه دانشجویان انقلابی سبب شد تا این برنامه راه به جایی نبرد. این در حالی است که سربازان این جریان در دانشگاه شریف حتی با حمله به دبیر سابق انجمن اسلامی مستقل این دانشگاه نیز موفق به اقدام خاصی نشدند.
در همین حال حضورپراکنده برخی از میلیشیای سبز در میدان انقلاب سبب ایجاد ترافیک در این محدوده پر رفت و آمد شهری شده بود. ولی بی اقبالی مردم به حرکات میلیشیای سبز سبب شد تا این جمعیت متفرق شوند.
گزارش ها از میدان هفت تیر نیز حکایت از جریان عادی ترافیک و مردم در این منطقه دارد.
این در حالی است که تلاش چند گروه ده نفره برای رسیدن به میدان انقلاب و خیابان انقلاب نیز ناکام مانده است.
گزارش ها از میدان ونک نیز حکایت از حضور پراکنده تعدادی از میلیشیای سبز در این میدان دارد اما این حضور نیز سبب نشده است تا حرکت وسائل نقلیه و ترافیک در این محدوده با مشکلی مواجه شود.
این شرایط در حالی است که اخلالی در سرویس های انیترنت و تلفن همراه نیز به وجود نیامده است.
بالاترین که هدایت آنلاین میلیشیای سبز را بر عهده دارد به دلیل بی اقبالی مردم و شکست پروژه 22 خرداد مشغول روحیه دادن به افراد با تحلیل های مختلف و بعضا مضحک است.
تلاش چند ماهه سران فتنه برای سازماندهی حرکت های اعتراضی در 22 خرداد در حالی بدون توجه مردم با شکست مفتضحانه ای روبرو شده است، که آنها با پیش بینی شرایط بوجود آمده احتمالی، از برگزاری راهپیمایی در این روز طفره رفته بودند.
این اقدام که در میان هواداران سران فتنه و رسانه های حامی از آن به عنوان تاکتیک یاد شده است، مشابه اقدامی است که فتحعلی شاه قاجار در زمان امضای قرداد ترکمانچای بکار برده است چنانکه گویند:
فتحعلی شاه پیش از امضا نمودن قرارداد ترکمنچای، درباریان را به نزد خویش فراخواند.
آنگاه با اعتماد به نفسی مثال زدنی گفت اگر شمشیر شاهنشاهی ام را از غلاف سمت راست بیرون کشم چه می شود؟
همه درباریان جملگی گفتند:
بدا به حال روس بدا به حال روس!
آنگاه فتحعلی شاه با لحنی سرشار از غرور گفت اگر خنجر شاهنشاهی ام را از غلاف سمت چپ بیرون کشم چه می شود؟
همه درباریان جملگی گفتند:
بدا به حال روس بدا به حال روس!
آنگاه شاهنشاه ایران دست بر غلاف برد و کمی شمشیر را بیرون آورد که ناگاه درباریان دست به دامان قبله عالم شدند در حالی که ملتمسانه می گفتند:
قبله عالم رحم کن به حال روس. این بار را رحم کنید!
آنگاه فتحعلی شاه شمشیر را به طور کامل درون غلاف کرد و سپس با اعتماد به نفسی مثال زدنی قرارداد ترکمنچای را امضا کرد.
گزارش: رجانیوز
آنچه غرب باید از قطعنامه دادن علیه ایران بفهمد
هومن یوسفی
«ایران به این دلیل که عضو معاهده عدم اشاعه است همچنان از سوی کشورهای مشخص دارنده سلاح هستهای شورای امنیت تحت فشار سیاسی قرار دارد. در غیر این صورت با آن به شکل دیگری رفتار میشد همانگونه که کشورهای غیرعضو همچنان که در موارد دیگر مشاهده نمودهایم از تجارت آزاد با گروه عرضهکنندگان هستهای منتفع میشوند و از هرگونه بازرسی از سوی آژانس معاف هستند.» اینها بخش هایی از سخنان علی اصغر سلطانیه است. شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه جدید علیه ایران را با 12 رای موافق، دو رای مخالف و یک رای ممتنع به تصویب رساند.
پاسخ گروه وین به بیانیه تهران چنانکه پیش بینی می شد در روزی که مذاکرات برای تصویب قطعنامه چهارم تحریم ها در جریان بود به نماینده ایران تحویل شد. این حرکت کشورهای غربی که به شکل بی سابقه ای حیثیت آژانس بین المللی انرژی اتمی را به بازی گرفته اند نشان می دهد که منطق دیگری غیر از واقعیات ملموس بر برنامه هسته ای ایران و رویکرد کشورهای غربی در جریان است. در حالی که آنها از مدت ها پیش درخواست انتقال 1200 کیلوگرم اورانیوم با غنای پایین ایران به خارج از کشور را داشتند هم اکنون از انتقال ذخیره 2200 کیلوگرمی ایران سخن می گویند که نشان دهنده عزم آنها برای خالی کردن ذخیره اورانیوم ایران و در واقع بهانه تراشی است.
ادامه متن کامل در سایت http://yasin.vcp.ir/ کلیک کنید